Køkkenlamper.dk: Find blandt 63448 Produkter | 111 Kategorier | 335 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Star Trading Bedlampe: Se top 14

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Star Trading bedlamper. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 14 Star Trading bedlamper

  De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Star Trading bedlamper | ✅ Bedlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 14 bedste Star Trading bedlamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Star Trading bedlamper som du kan finde lige nu.

  1: Faro Solcell 3-pack (Sort)

  Hvorfor vælge Faro Solcell 3-pack (Sort)?

  Faro er en tidløs, sort solcelle pullert, der giver et dejligt og indbydende lys i haven. Det gør det let at dekorere langs stier, på havejord eller ved indgangen uden at skulle blande ledninger eller elektricitet. Faro drives af solenergi og begynder at gløde om aftenen, når mørket falder. Den er også udstyret med et spyd, der gør lampen let at fastgøre til jorden.
  Leveres i 3-pak.
  3 genopladelige AAA-batterier inkluderet.
  Lyser i ca. 6 timer.

  2: Star Trading Milan solcelle lamper - lanterne

  Hvorfor vælge Star Trading Milan solcelle lamper - lanterne?

  LED-solcellelampe Milano i lanterneform med 3-i-1-funktion LED-solcellelampen Milano er med sine forskellige anvendelsesmuligheder et uundværligt dekorativt element til udendørs brug. Milan drives af solenergi, hvilket gør det muligt at bruge og placere det fleksibelt. Et sted med lang sollys er bedst egnet. Uanset om det er som stibelysning med jordspyd, som pendellampe med kædeophæng eller som diskret bordlampe - Milan skaber med sit varme lys en behagelig atmosfære overalt. Den har også en integreret skumringsensor, der automatisk tænder lyset, når mørket falder på.

  3: LED-sokkellampe solcelle Palma i sæt af 4

  Hvorfor vælge LED-sokkellampe solcelle Palma i sæt af 4?

  Palma LED-sokkelarmaturet leveres i et praktisk sæt med 4 stk. og drives af solenergi. Den har også en jordspyd, som kan placeres på græsplænen i haven, i blomsterbede eller i blomsterkrukker. Det varme lys skaber en hyggelig atmosfære og tændes automatisk, når mørket falder på. - leveres i et praktisk sæt med 4 stk. - inkl. skumringsføler - lysvarighed ca. 6 timer

  4: Nippon (Sort)

  Hvorfor vælge Nippon (Sort)?

  Nippon er en stilfuld, sort solcellebelysning, der drives af solenergi og giver et hyggeligt og indbydende lys i haven. Den leveres med en spyd, der gør det let at fastgøre den til jorden, men også at den sidder godt fast i både vejr og vind. Nippon giver mulighed for problemfrit at dekorere haven og gangstierne.
  Leveres i 2-pak.
  2 genopladelige AA-batterier inkluderet.
  Lyser i ca. 8 timer.

  5: Globus 4-pack solar cell lighting (sort)

  Hvorfor vælge Globus 4-pack solar cell lighting (sort)?

  Det klassiske design og det tidløse farveskema gør Globus LED-solfodarmaturet til en uundværlig lyskilde til udendørsarealerne. Den leveres i et praktisk sæt med 4 stk. og kan placeres fleksibelt udendørs takket være solcellebetjeningen og den integrerede jordspyd. Det varme lys tændes automatisk ved mørkets frembrud. - Leveres i et praktisk sæt med 4 stk. - inkl. skumringssensor - lystid ca. 6 timer

  6: Firework LED-solcellelampe i sæt med jordspyd

  Hvorfor vælge Firework LED-solcellelampe i sæt med jordspyd?

  Charmerende Firework sæt med solcellelamper til din egen have Hos LED-solcellelampen Firework har man med tre fyrværkeriagtige lamper at gøre, der hver især er udstyret med et jordspyd af plast. De tre lamper er forbundet af et kabel, som fører han til et yderligere jordspyd, der bærer solcellemodulet. Det integrerede, genopladelige batteri gemmer om dagen energi fra solcellemodulet og får om natten fyrværkeriet til at funkle. Lampen er et flot dekoelement til haver om sommeren og leverer kun diskret lys, som ikke blænder. Skumringssensoren tænder lampen om aftenen og slukker den automatisk igen om morgenen.

  7: Seville solar cell bollard (Børstet stål)

  Hvorfor vælge Seville solar cell bollard (Børstet stål)?

  Sevilla er en soldrevet pullert, lavet af rustfrit stål og udstyret med 4 LED-lyskilder. Den er perfekt til belysning af haven, indkørslen eller stien. Det oplades af solens stråler og udsender et varmt hvidt og behageligt lys om aftenen, når det bliver mørkt.
  2 genopladelige batterier inkluderet.
  Lyser i ca. 6 timer.

  8: Hydrangea solar cell (Lilla)

  Hvorfor vælge Hydrangea solar cell (Lilla)?

  Hortensia er en smuk soldrevet belysning, der pryder haven, landet eller indgangen på en vidunderlig og indbydende måde. Det oplades af sollys om dagen og udsender et koldt hvidt lys om aftenen, når det bliver mørkt. Hortensia giver mulighed for at tilføje lidt ekstra farve til haven og bliver en iøjnefaldende detalje, uanset hvor den placeres. Den leveres med et praktisk spyd, der gør det let at installere i jorden.
  1 genopladeligt batteri inkluderet.
  Lyser i ca. 5 timer.

   

  9: Blace LED-solcellelampe med langt jordspyd, 46 cm

  Hvorfor vælge Blace LED-solcellelampe med langt jordspyd, 46 cm?

  Blace er en flot og elegant solcellelampe, der har et smukt skåret mønster på skærmen, hvilket bidrager til en spændende lysspredning. Det er fuldt opladet via sollys og udsender et varmt hvidt og behageligt lys om aftenen, når mørket falder. Blace leveres med et spyd, hvilket gør det let at fastgøre på jorden og er stabilt på plads. En solcellelampe gør det let at dekorere haven og terrassen uden kabler og strømforsyning.
  1 genopladeligt AA-batteri inkluderet.
  Lyser i ca. 6 timer.

  10: Globe solar cell (hvid)

  Hvorfor vælge Globe solar cell (hvid)?

  Globus er en smuk og elegant dekorativ kugle, der er dejlig at placere i haven, på landet eller på terrassen. Det oplades om dagen af solens stråler og skinner et varmt hvidt lys om aftenen, når det bliver mørkt. Globus leveres med et praktisk spyd, der gør det let at fastgøre til jorden, hvor det derefter står på plads i al slags vejr.
  1 genopladeligt batteri inkluderet.
  Lyser i ca. 5 timer.

  11: Blace LED-solcellelampe i sort, 39 cm høj

  Hvorfor vælge Blace LED-solcellelampe i sort, 39 cm høj?

  Blace LED-lampe med jordspyd og solpanel Du kan bruge LED-lampen med jordspyd helt frit og uafhængigt overalt på grunden til en dekorativ belysning af haven. Det vigtigste er bare at solpanelet udsættes for sol eller dagslys. Solcellelampen er udstyret med et jordspyd, der forsvinder helt i jorden. Den cylinderformede lampe af sortlakeret metal er forsynet med en fin perforering foroven, som lyset fra den varmhvide indvendige LED skinner blidt igennem. - med dag/nat sensor - Brændetid ca. 6 timer - med kontakt

  12: LED-sokkellampe solcelle Torino i sæt af 2

  Hvorfor vælge LED-sokkellampe solcelle Torino i sæt af 2?

  Rammen af metal og rustfrit stål gør designet af Turin LED-sokkelarmaturet særligt harmonisk og elegant. Den gennemsigtige skærm sender også det varme lys blændfrit udad. Solcellelampen leveres i et sæt med 2 stk. og kan f.eks. bruges på altanen, terrassen, i haven eller i blomsterbede. Turin drives af solenergi og kan fastgøres med en jordspyd. - leveres i et praktisk sæt med 2 stk. - inkl. skumringsføler - lysvarighed ca. 6 timer

  13: Star Trading Roma solcelle bedlamper - 2-pak

  Star Trading Roma solcelle bedlamper - 2-pak

  Hvorfor vælge Star Trading Roma solcelle bedlamper - 2-pak?

  Flotte bedlamper med en gylden krystalkugle på toppen. Krystalkuglerne giver en eventyrlig stemning i haven. Giver et meget hyggeligt lys til f.eks. bedet i haven. Bedlamperne lyser med et varmt hvidt lys og har en levetid på cirka 6 timer ved en fuld opl

  14: Star Trading Tuby udendørs bedlampe - flamingo

  Star Trading Tuby udendørs bedlampe - flamingo

  Hvorfor vælge Star Trading Tuby udendørs bedlampe - flamingo?

  Flamingo på spyd er meget sjov og anderledes, da den er lavet som en flamingo og lyser i en flot lyserød farve. Solcelle bedlampen i flamingo form kan bruges udendørs som pynt eller til festlige arrangementer, hvis man er til lidt festligt og farvet lys.

  Andre mærker af bedlamper

  På vores liste her har vi samlet de Star Trading bedste bedlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bedlampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top