Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde fjerlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fjerlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: UMAGE Eos mini bordlampe, lysegrå/børstet stål

  • Mærke: Umage
  • Farve: Lysegrå

Vores første anbefaling er “UMAGE Eos mini bordlampe, lysegrå/børstet stål” fra mærket Umage.

Forhandlerens beskrivelse:
Design bordlampe Eos mini med fluffy fjer skærm på stålramme Fortryllende og uforlignelig – disse attributter beskriver Eos bordlampen fra UMAGE.
Lampen inspirerer med sin skærm, der består af ægte gåsefjer, som er påført i hånden på en bund af pap.
Til skyggedesignet anvendes der ingen fjer fra levende dyr.
Den lukkede fjerskærm sidder på en filigranramme, som er designet af Anders Klem, og hvis form er baseret på en champagnefløjte.
Denne kombination giver Eos mini bordlampen lethed, elegance og eksklusivitet og gør den til et dekorativt blikfang i ethvert rum. En særlig egenskab ved bordlampen er USB-porten, der er skjult i bunden, så du kan oplade din smartphone eller tablet på lampen, selv når den er slukket.
UMAGE Lighting Label blev grundlagt af Søren Ravn Christensen og Jacob Nannestadt Hansen i 2008.
Virksomheden står for eksklusivt design til en overkommelig pris.
UMAGE-produkter sælges nu i mere end 50 lande….

Tjek bedste pris ❯❯

2: UMAGE Eos Esther Large hængelampe, lyseblå/hvid

  • Mærke: Umage
  • Farver: Lyseblå, Hvid

Vores anden anbefaling er “UMAGE Eos Esther Large hængelampe, lyseblå/hvid” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Oval vedhængslampe Eos Esther i skyform Eos Esther vedhængslampen, der er lavet af ægte gåsefjer, har sit navn fra den græske mytologi.
Eos er gudinden for daggry, og derfor skabte den danske designer Søren Ravn Christensen forbindelsen til skyerne, der svæver på himlen i sit design – det er præcis den effekt, som Eos Esther lampen har på beskueren.
En sky, der udstråler lethed, renhed og tillid.
Eos Esther giver dig en følelse af tryghed og får dig til at føle dig godt tilpas og oplyser rummet på en venlig måde.
Dens slanke og elegante form gør den velegnet til spisebordet, men dens karisma sikrer også gode øjeblikke i soveværelset.
Lysstrålen passerer gennem fjedrene hele vejen rundt i et blændfrit lys og skaber derved en behagelig og stemningsfuld atmosfære.
Takket være den justerbare trådkonstruktion kan den hænges i fire forskellige vinkler, hvilket gør den mere spændende og livlig.
Fjedrene kan hurtigt og nemt rengøres med en almindelig hårtørrer.
Siden 2008 har den dansk-baserede lysproducent UMAGE produceret æstetiske designerlamper, der er stærkt påvirket af den skandinaviske stil og det skandinaviske landskab.
UMAGE skaber kunstværker, der er bæredygtige, funktionelle og moderne.
– der anvendes ingen fjer fra levende dyr…

Tjek bedste pris ❯❯

3: UMAGE Eos Evia medium gulvlampe hvid/sort treben

  • Mærke: Umage
  • Farver: Hvid, Sort

Næste anbefaling er “UMAGE Eos Evia medium gulvlampe hvid/sort treben” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Tripod gulvlampe med skærm Eos Evia i hvid og Tripod i sort Denne gulvlampe, designet af Søren Ravn Christensen, chefdesigner og medstifter af UMAGE, spreder skandinavisk boligkultur samt behageligt ekstra lys.
Det elegante og naturlige design understreger en moderne og elegant indretningsstil med sit charmerende touch.
Skærmen består af en bund af karton, hvorpå der er påført et væld af ægte gåsefjer.
Resultatet er et næsten uklart indtryk.
En sand fryd for øjnene – selv uden lys.
Så snart lyset tændes, skabes der en meget hyggelig lysstemning.
Ideel til hyggelig ekstra belysning i stuer og soveværelser.
Virksomheden UMAGE har eksisteret siden 2008 og fokuserer sit arbejde på produkter med sofistikeret design og høj kvalitet i håndværket.
Umage er et dansk udtryk, der betyder “at gøre en indsats”.
Det er det, som virksomheden værdsætter, at gøre en indsats hver dag for at tilbyde kunden smukt dansk design til overkommelige priser.
UMAGE sælger nu sine produkter i over 1.500 butikker i mere end 50 lande….

Tjek bedste pris ❯❯

4: UMAGE Eos medium gulvlampe, tre ben, lysegrå

  • Mærke: Umage
  • Farve: Lysegrå

Sidste produkt på vores liste er UMAGE Eos medium gulvlampe, tre ben, lysegrå som vi har fundet til 1399,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Designer standerlampe Eos medium med trebenet stativ og skærm i gåsefjer Kombinationen af to designobjekter fra den danske designer Søren Ravn Christensen, har skabt standerlampen Eos medium, der er en helt speciel lampekreation: Her kombineres den lysegrå skærm på Eos medium med det hvidlakerede trebenede gulvstativ, hvilket har resulteret i en vidunderlige standerlampe, der fremstår meget attraktiv, hvad enten der er tændt eller slukket.
Skærmen er fremstillet af en papirform, hvor der er fastklæbet omkring 1.800 gåsefjer.
Så snart man tænder for lyset, vil det naturlige materiale sørge for en fantastisk lyseffekt, der skaber en behagelig atmosfære.
Gulvstativet begejstrer med dens enkle konstruktion, og er udstyret med en ledning på 300 cm med kontakt.
Bemærk: Fjerskærmen rengøres enkelt og nemt med en hårtørrer når den er beskidt.
Lampevirksomheden UMAGE fra Danmark har fokus på fremstilling af kvalitetsprodukter med omhyggeligt håndværk, der fremhæver det æstetiske skandinaviske design, hvis videreudvikling er noget virksomheden brænder for.
– Der anvendes ingen fjer fra levende dyr….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste fjerlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse fjerlampe:

Dyreste Fjerlampe på listen er Umage Eos Pendel XXL Hvid med Cannonball Baldakin I Sort fra AndLight DK med en pris på 9798.00. Billigste udvalgte Fjerlampe er Umage EOS lampeskærm Nano Ø14,7 cm som du kan købe for 193.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 9605 kr.
Ovenstående Fjerlampe data og priser er hentet fra 9 butikker (Lampegiganten DK, Nordic Nest DK, Coop.dk, AndLight DK, LightShop DK, Luxlight.dk, Erling Christensen Møbler, Lampemesteren.dk, LampeGuru.dk). Alle Fjerlampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fjerlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Fjerlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fjerlampe: