Bedste Læselampe - se top 151

blandt 151 læselamper fra 5 forskellige brands
Populært blandt vores brugere Udsalg - spar 47 % Infinity Hearts Læselampe / Boglampe

Fundet hos Rito.dk - Garn, strik, hækling og hobby

Infinity Hearts Læselampe / Boglampe

99 kr. 190 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Infinity Hearts Læselampe / Boglampe:

Hvis du mangler lys, når du skal læse fx i bilen, i teltet eller på flyet, så er Infinity Hearts Læselampe / Boglampe lige noget for dig. Denne lampe har en stærk og solid klips, som gør, at du kan sætte den fast på fx en bog, på pinden til nakkestøtten...

  Mærke
 • Infinity Hearts
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Jost nikkelfarvet uplight med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Jost nikkelfarvet uplight med læselampe

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Jost nikkelfarvet uplight med læselampe:

Jost loftslampe med polycarbonatskærm og læsearmJost er en loftslampe i satin nikkel med en lyskugle og en ekstra læsearm. Den kan bruges i forskellige situationer for at skabe et hyggeligt og behageligt lys med indirekte effekt samt målrettet lys til læsning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Yveta LED uplight-lampe med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Yveta LED uplight-lampe med læselampe

1.499 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Yveta LED uplight-lampe med læselampe:

Attraktiv LED uplight-lampe Yveta med ekstra læselampe og lysdæmper til begge lyskilder Yveta LED uplight-lampe imponerer med et smukt design, som synes at være relativt tidløst. Dermed egner den LED-drevne uplight-lampe sig fint som en ekstra belysning til stuen, da den ikke blot omfatter en lyskilde, men to, der supplerer hinanden perfekt. På den ene side har man uplight-skallen bestående af hvid satineret glas med alabastar mønster, og på den anden side har Yveta en indbygget læselampe, der med en arm går ud fra stellet på den LED-drevne uplight-lampe. Denne arm sidder ca. på midt af stellet og er ikke stiv, men kan om nødvendig bevæges, da der både under det lille lampehoved og direkte på stellet sidder et lille fleksibelt hængsel. Betegnelsen læselampe fortæller jo allerede at der her er tale om en lyskilde, som anvendes når man skal læse så man ikke ikke overanstrenger sine øjne. Selve lyset fra uplight-lampen skaber et lysskær som kun vises indirekte i rummet, hvormed der skabes en speciel stemning og atmosfære, der er meget hjemlig. For at justere lysbilledet til omgivelserne, er Yveta udstyret med to lysdæmpere, der er placeret på midten af stellet og er derfor nemme at betjene. For at ændre lysstyrken på en af lyskilderne, skal man blot dreje den diskrete knap, så bliver lysere eller mørkere. Med det faktum, at både uplight-lampens og læselampens lys er baseret på LED'er, opnår man en god energieffektivitet, der lover klart lys og et lavt strømforbrug.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % HerzBlut Otto O LED-gulvlampe med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

HerzBlut Otto O LED-gulvlampe med læselampe

7.699 kr. 8256,28 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HerzBlut Otto O LED-gulvlampe med læselampe:

Roterbar og drejelig LED-læselampe Otto O Den firkantede, nikkelfarvede metalbase og stativet i massivt træ giver Otto O LED-gulvlampe en solid Basis. Ovenpå er en filigran metalstang, der bærer lampehovedet med LED-lyselementet i den lange ende. Overfor er en aflang modvægt lavet af metal, som holder lampens drejelige arm i balance. Hele armens arm kan drejes og vippes, så lampen giver fleksibel belysning. Højden af lampen, hvilket er relativt lavt for en standerlampe, er bevidst valgt at muliggøre den mest blændfri og målrettet belysning muligt, når læsning. Lampehovedet kan også drejes og drejes for maksimal komfort og er lavet af massivt træ af høj kvalitet. Otto O kan også varieres i lysstyrke ved hjælp af en berøringsdæmper. lysfarve bliver varmere og varmere, når lyset dæmpes ned, så du let kan skifte mellem en koncentrationsfremmende universel hvid og et hyggeligt omgivende lys. HerzBlut's bidrag til miljøbeskyttelse - CO²-neutral energiforsyning til virksomhedsplaceringer og produktion - Lavet i Tyskland - Regionale leverandører - Produktcertificering for træ i henhold til FSC - Miljøvenlig emballage - Reklamemateriale fremstillet udelukkende af naturlige materialer - Lys er lavet af naturlige og vedvarende råmaterialer - Lysdioderne kan udskiftes af producenten - Armaturdele er 100% genanvendelige - Internt værksted...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lucande Taron stof-væglampe med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lucande Taron stof-væglampe med læselampe

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lucande Taron stof-væglampe med læselampe:

Funktionel Taron væglampe med stofskærm og LED-læselampeTaron er velegnet til hoteller og private rum og er en meget praktisk lyskilde, især i soveværelser, fordi der er to forskellige lyskilder integreret. Stofskyggen udsender et varmt, blødt lys, mens læselampen giver et punktformet, centreret lys, der er ideelt til læsning, fordi en bog bliver lyst oplyst og dermed aflaster øjnene. Den fleksible arm giver mulighed for enhver justering af lysets retning, og for at betjene armaturet hurtigt og nemt er der to lettilgængelige vippekontakter på kromrammen.- LED-læslampe: varm hvid (3.000 K); 81 lumen...

  Mærke
 • Lucande
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Josefin LED-uplight læselampe messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Josefin LED-uplight læselampe messing

1.199 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Josefin LED-uplight læselampe messing:

Messingfarvet LED-gulvlampe Josefin med 2 lysdæmpereJosefin med sin overfladefinish i messing passer perfekt ind i klassisk interiør og er en meget nyttig tilføjelse der også funktionelt set. LED-gulvlampen har ikke kun en projektør, der giver hyggeligt lys, men også en integreret læselampe, som også tjener et godt formål. Mange kan godt lide at sætte sig godt til rette i sofaen om aftenen og elsker det lys, der kommer fra en projektør. Men hvis man vil fordybe sig i at læse en bog, er dette lys uden tvivl for diffust og ikke fokuseret nok. Her kommer læselampen ind i billedet, som kan betjenes separat og er monteret på en arm, der kan bevæges og sidder midt på stellet. Den giver lys, der er skarpt på bestemte punkter, og aflaster derfor øjnene, når man læser. For endnu mere funktionalitet er der to lysdæmpere på armaturrammen, som giver mulighed for trinløs justering af lysstyrken og kan betjenes separat.

  Mærke
 • Lindby
 • Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Hotel Plus gulvlampe med læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Hotel Plus gulvlampe med læselampe, hvid

2.099 kr. 2799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hotel Plus gulvlampe med læselampe, hvid:

Som navnet antyder, er Hotel Plus-gulvlampen perfekt til brug på hotelværelser, men den gør også en god figur i dit eget soveværelse. Den giver ikke kun en smuk almen belysning gennem den hvide tekstilskærm, men også fleksibelt lys til læsning, hvilket er muligt med den fleksible arm med G9-fatning.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Benjiro - stofgulvlampe med LED læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Benjiro - stofgulvlampe med LED læselampe

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Benjiro - stofgulvlampe med LED læselampe:

Rund standerlampe Benjiro med hvid tekstilskærm og integreret LED læselampe Denne standerlampe er et meget nyttigt belysningsobjekt til stuen og soveværelset, der imponerer med en hyggelig lyseffekt. Den er skabt af stofskærmen med en hvid overflade, der udsender lysskæret varmt og blidt i omgivelserne. På trods af det hyggelige og diffuse lys, skal man nogle gange også bruge en belysning der er målrettet. Til dette formål er standerlampen Benjiro udstyret med et ekstra LED betjent læselampe, der er forbundet til stellet via en fleksarm, der kan bevæges efter ønske. Der opnår man et fremragende lys til den spændende læsning om aftenen. Standerlampen har to vippeafbrydere i nærheden af fatningen på lyskilden, hvor man kan betjene de to lyskilder separat.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Polo uplight, justerbar, med læselampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Polo uplight, justerbar, med læselampe, sort

2.899 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Polo uplight, justerbar, med læselampe, sort:

Polo gulvlampen er fremstillet af jern og præsenterer sig i en sort farve. Hovedudtaget sidder i en cylinderformet, opadrettet skærm, så Polo giver indirekte belysning som loftsstråler. Desuden er der et lille aflæsningspunkt på rammen, som kan justeres takket være et kugleled.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Leuchten Direkt gulvlampe - Hans - Sort

Fundet hos Coop.dk Shopping og 1 andre - spar 628 kr.

Leuchten Direkt gulvlampe - Hans - Sort

799 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Leuchten Direkt gulvlampe - Hans - Sort:

Hans LED-gulvlampen er helt sortlakeret og udstyret med en rund projektør, der indirekte udsender det varme hvide lys fra de indbyggede LED'er. Desuden er der installeret en LED-læselampe, som kan tændes via en touch-knap. Floodlight-hovedet kan dæmpes via en integreret touch-dimmer, så der altid kan skabes den ønskede stemning med lyset.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, cylinderformet, læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, cylinderformet, læselampe, hvid

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, cylinderformet, læselampe, hvid:

Luminex Soho væglampe, cylinderformet, læselampe, hvid, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Elaina uplight med læselampe, rust

Fundet hos Lampegiganten DK

Elaina uplight med læselampe, rust

899 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Elaina uplight med læselampe, rust:

Elaina gulvlampe med rustfarvet overflade og integreret læselampeElaina gulvlampen er med sin rustfarvede overflade helt i landhusstilen, som stadig er meget populær i dag og står for en høj grad af hygge. Gulvlampen er en kombination af en loftvasker med indirekte lys og en praktisk læselampe, som kan rettes på en sådan måde, at du oplever et målrettet lys, der er perfekt til læsning. For at opnå et optimalt lysresultat kan begge armaturer skiftes separat. Loftvaskerens glasskærm har et alabasternat look, hvilket skaber et mere individuelt præg.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lucande Taron stof-væglampe, læselampe, 2 stk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lucande Taron stof-væglampe, læselampe, 2 stk

1.599 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lucande Taron stof-væglampe, læselampe, 2 stk:

Funktionel Taron væglampe med stofskærm og LED-læselampe - i et praktisk sæt af 2Taron er velegnet til hoteller og private rum og er en meget praktisk lyskilde, især i soveværelser, fordi der er to forskellige lyskilder integreret. Stofskærmen udsender et varmt, blødt lys, mens læselampen giver et punktformet, centreret lys, der er ideelt til læsning, fordi en bog bliver lyst oplyst og dermed aflaster øjnene. Den fleksible arm giver mulighed for enhver justering af lysets retning, og for at kunne betjene armaturet hurtigt og nemt, er der to let tilgængelige vippekontakter på kromrammen.- LED-læslampe: varm hvid (3.000 K); 81 lumen- armaturet leveres i et praktisk sæt med 2 stk...

  Mærke
 • Lucande
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Elaina uplight med læselampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Elaina uplight med læselampe, messing

899 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Elaina uplight med læselampe, messing:

Messingfarvet Elaina loftslampe med læselampeDe to lyskilder i denne loftslampe drives med udskiftelige LED-lamper. Floodlampen har en E27-fatning, læselampen en E14-fatning. Loftvashlampen skaber et meget hjemligt lys, den opadrettede skærm er lavet af hvidt glas og garanterer en jævn lysfordeling. Læselampen er placeret på rammen, og den kan justeres om nødvendigt for at sikre optimale lysforhold. Til begge lyskilder er der også en separat afbryder på rammen, så de kan betjenes separat.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, konisk, læselampe, grøn/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, konisk, læselampe, grøn/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, konisk, læselampe, grøn/guld:

Luminex Soho væglampe, konisk, læselampe, grøn/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Guld
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, konisk, læselampe, blå/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, konisk, læselampe, blå/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, konisk, læselampe, blå/guld:

Luminex Soho væglampe, konisk, læselampe, blå/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Blå
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Stofvæglampe Leonella med LED læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Stofvæglampe Leonella med LED læselampe

1.099 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stofvæglampe Leonella med LED læselampe:

Hvid stofvæglampe Leonella med hyggeligt lysskær og integreret LED læselampe med fleksarm Leonella er en væglampe med en rund stofskærm, der er smal foroven og bredere forneden. Dermed skaber det hvide stof en hyggelig og blid lysfordeling, så lampen uden problemer kan anvendes som supplement til lyset i stuen eller i soveværelset. I begge tilfælde er det praktisk, at der endvidere er integreret en ekstra læselampe. Denne drives af en LED-pære og tilbyder et målrettet lysskær, der er vidunderligt når man skal læse. Ved hjælp af den fleksible svanehals, der går fra stellet til det runde lampehoved, har man mulighed for at tilpasse lysskæret i henhold til ens behov. Dette design muliggør også et indirekte lysskær, da man ganske enkelt kan dreje lampeelementet opad. Begge lyskilder kan kontrolleres adskilt af hinanden, og til dette formål er der placeret to vippeafbrydere på stofvæglampens forkromede stel.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % LED væglampe Elske med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

LED væglampe Elske med læselampe

899 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LED væglampe Elske med læselampe:

Hvid LED-væglampe Elske - en kombination af en målrettet læselampe og et hyggeligt lysskær med blændfri effekt Elske er perfekt at placere i nærheden af sengen eller sofaen. Grundbelysningen er særlig hyggelig, da LED-lyskilderne er placeret bag et metalpanel og ikke er direkte synlige, dermed opnås et behageligt, blændfrit lys, der giver en mulighed for at føle sig godt tilpas. Læselampen har en smal, cylindrisk form samt en forkromet stang der kan svinges efter ønske, hvilket skaber et direkte lys med nøjagtigt udsendelse. Dermed er lampen ideel til læsning, da man kan slappe af i øjnene, hvis man læser en bog eller et blad. Begge lyskilder kan betjenes uafhængigt af hinanden via en kontakt på lampen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Jaileen stof-gulvlampe, læselampe, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jaileen stof-gulvlampe, læselampe, grå

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jaileen stof-gulvlampe, læselampe, grå:

Grå Jaileen standerlampe med stofskærme og indbygget læselampe Jaileen imponerer med et klassisk og smukt design, der er lige tidløst som det er tidssvarende og kan integreres i mange rum i boligen. De to skærme består af stof og er holdt i en elegant grå nuance, der har et stilfuldt udtryk. Den ene skærm sidder i midten ovenpå, mens den anden lampeskærm er meget mindre, men ligeledes rund og cylinderformet. Den sidder på læsearmen, der kan justeres fleksibelt. Du kan betjene lyskilderne sammen eller separat fra hinanden, og til dette formål findes to vippekontakter i midt på stellet. I hele opholdsområdet eller i soveværelset udgør standerlampen Jaileen er et ægte highlight med allround-kvaliteter, der forene funktionalisme og et flot look med en behagelig lyseffekt.

  Mærke
 • Lindby
 • Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Soho væglampe, cylinder, læselampe, blå/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, cylinder, læselampe, blå/guld

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, cylinder, læselampe, blå/guld:

Luminex Soho væglampe, cylinder, læselampe, blå/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Blå
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Ragna LED-uplight lampe med læselampe, antik sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Ragna LED-uplight lampe med læselampe, antik sort

1.199 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ragna LED-uplight lampe med læselampe, antik sort:

Flodformet LED-gulvlampe Ragna med læselampe og to separate lysdæmpere Denne gulvlampe, der drives med energieffektive LED-lamper, holdes i form af et projektør og integrerer to lyskilder i en lampe. På den ene side giver lyskaster særligt hyggeligt lys, der udelukkende er rettet mod loftet og derfor er indirekte, og på den anden side giver LED-læselampen det målrettede, individuelt justerbare lys, der ofte mangler med projektører. Nogle gange lænnede man sig tilbage på sofaen om aftenen og hentede bare den spændende nye bog, og så indså man, at lyset fra højlys er dejligt og hyggeligt, men øjnene træt for hurtigt, mens man læser. I dette tilfælde kan du blot tænde læselampen og slukke for lyskaster om nødvendigt og derefter nyde at læse bogen på en meget mere afslappet måde. Lyskilderne kan dæmpes separat, fordi to praktiske roterende dæmpere til trinløs justering af lysstyrken er placeret midt i rammen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Yveta dæmpbar LED uplight-lampe med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Yveta dæmpbar LED uplight-lampe med læselampe

1.499 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Yveta dæmpbar LED uplight-lampe med læselampe:

Yveta messingfarvet LED uplight-lampe med praktisk læselys og to lysdæmpere Dem der vælger en messingfarvet lampe til sin stue, søger for det meste en mere klassisk stil til sin indretning. Også Yveta LED uplight-lampen kan derfor bruges som belysning til en klassisk atmosfære, da metalstellet har et helt messingfarvet finish. Den uplight formede skærm på uplight-lampen er fremstillet af hvidt glas med en blød alabastar nuance, og i tændt tilstand giver den et varmt, indbydende lys med indirekte karakter. LED uplight-lampen er især en nyttig lyskilde til hyggestunder, hvor man læner sig tilbage og slapper af. Naturligvis bruger man mange hyggelige aftener på sofaen med et blidt lys, men nogle gange sidder eller ligger man der for at læse eller udføre en anden aktivitet, der ikke kun kræver ens samlede koncentration, men også tilstrækkelig med lys. Her kan man tage den indbyggede LED-læselampe i brug, der går ud fra armen på Yveta og rager mere ud rummet. Her kan man præcist opnå det lys man har brug for, da læserarmen har to hængsler, så den kan bevæges. Det viser sig, at Yveta er en lyskilde, der har en god funktionalitet. Begge lysdæmpere, som sidder i bunden af lampens stel, giver endnu større værdi, da man på denne måde nemt kan justere lysstyrken på uplight-lampen og læselampe, dog stadig adskilt fra hinanden! LED-pærerne søger for at strømforbruget holdes på et lavt niveau, selvom Yveta virkelig giver et kraftigt lys.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Dual LED-gulvlampe med læselampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Dual LED-gulvlampe med læselampe, nikkel

2.999 kr. 3699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dual LED-gulvlampe med læselampe, nikkel:

Futuristisk designet Dual gulvlampe med læsearm og CCT-dæmpningsfunktion Dual-gulvlampen er funktionel og stilfuld og præsenterer sig selv i sit kunstfærdigt designede hus i rustfrit stål. Både de to lyselementer i den øverste del samt lampefoden er rektangulært formet, hvilket giver gulvlampen et futuristisk præg. De to lyshoveder kan drejes og drejes 360 grader, så lampen enten kan bruges som loftsstråler eller give direkte belysning. Desuden er der på gulvlampen monteret en ekstra læselampe, som kan drejes opad og nedad, så der er optimale lysforhold ved læsning, og øjnene beskyttes bedst muligt ved læsning. Begge lyskilder kan tændes separat og drives med LED'er, hvis behagelige lys er velegnet til belysning af stuen. Lysstyrken kan justeres trinløst via en integreret touchdimmer. Desuden kan farvetemperaturen ændres mellem hyggelig varm hvid, frisk universalhvid og intensivt dagslys ved hjælp af hvidt lysstyring. Med disse mange forskellige funktioner og indstillinger lader Dual gulvlampen næsten intet tilbage at ønske med hensyn til belysning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 53 % Dunja gulvlampe med læselampe, nikkelfarvet

Fundet hos Lampegiganten DK

Dunja gulvlampe med læselampe, nikkelfarvet

1.199 kr. 2599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dunja gulvlampe med læselampe, nikkelfarvet:

Elegant LED gulvlampe Dunja med 2 lyskilder Dunja er en af de lyskilder, der ikke kun har en god funktionalitet, men også fortryller med et smukt udseende. Denne LED-gulvlampe har et romantisk udseende, hvilket ikke mindst skyldes de kunstfærdigt snoede stivere under flood-skærmen. Lampens matte, nikkelfarvede overflade giver den uden tvivl også et moderne udtryk. Derfor kan gulvlampen kombineres med moderne miljøer såvel som med klassiske stilarter. Det er bemærkelsesværdigt, at LED-gulvlampen ikke kun tilbyder én lyskilde, men kombinerer to af dem. Dette afspejler sig i en højere funktionalitet, fordi lampen i floodskålen giver et varmt, indirekte lys, der indbyder til velvære og ophold, mens lyset fra læselampen er uforholdsmæssigt mere direkte og kan bruges til punktvis belysning, som det f.eks. er en fordel, når man læser. Begge nuancer er lavet af glas og er ikke bare hvide, men har også et attraktivt alabastern-look, der minder om romantiske tågeskyer i den tidlige morgen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Josefin LED-uplight læselampe sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Josefin LED-uplight læselampe sort

799 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Josefin LED-uplight læselampe sort:

Josefin LED-gulvlampe med læselys og integreret lysdæmperDin indretning bør heller ikke være uden Josefin LED-gulvlampen. Modellen supplerer det personlige indretningskoncept takket være det smukke design og er også det perfekte dekorative element, når den er slukket. Med den varmhvide lysfarve skaber loftsprojektøren en hyggelig og behagelig atmosfære. Ved hjælp af kontakten på rammen kan Josefin tændes og slukkes uden besvær, og lysstyrken kan også reguleres. Loftsprojektøren og den lille læselampe kan styres separat. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, som kendetegner Lindby-mærket, er samlet i dette armatur. Josefin-modellen giver et smukt look og beriger boligområdet.

  Mærke
 • Lindby
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Astro Zeppo Reader Væglampe Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 651 kr.

Astro Zeppo Reader Væglampe Mat Sort

2.948 kr. 3180 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro Zeppo Reader Væglampe Mat Sort:

Væglampe Zeppo Reader med læselampe og håndblæst glasskærm Zeppo Reader væglampe kombinerer et justerbart LED-læselampe med en håndblæst opalglasskærm til generel belysning. Den er perfekt til brug ved siden af sengen eller i læsehjørnet. Læselampen, der er udstyret med en varmhvid LED, kan drejes 90 ° foran og 330 ° til siden og giver målrettet lys, mens G9-lampen i glasskærmen (medfølger ikke) giver generel belysning på alle sider. Væglampen kan monteres lodret eller vandret og er udstyret med to kontakter på beslaget, så begge lyskilder kan betjenes separat.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Astro Zeppo Reader Væglampe Mat Nikkel

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 703 kr.

Astro Zeppo Reader Væglampe Mat Nikkel

3.096 kr. 3340 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Astro Zeppo Reader Væglampe Mat Nikkel:

Væglampe Zeppo Reader med læselampe og håndblæst glasskærm Zeppo Reader væglampe kombinerer et justerbart LED-læselampe med en håndblæst opalglasskærm til generel belysning. Den er perfekt til brug ved siden af sengen eller i læsehjørnet. Læselampen, der er udstyret med en varmhvid LED, kan drejes 90 ° foran og 330 ° til siden og giver målrettet lys, mens G9-lampen i glasskærmen (medfølger ikke) giver generel belysning på alle sider. Væglampen kan monteres lodret eller vandret og er udstyret med to kontakter på beslaget, så begge lyskilder kan betjenes separat.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Lindby Felicia uplight med læselampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Felicia uplight med læselampe, messing

1.199 kr. 1699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Felicia uplight med læselampe, messing:

Felicia - Loftslampe med praktisk læsearm Denne loftslampe har et meget klassisk udseende, hvilket ikke kun skyldes formen, men også den messingfarvede overflade på metalrammen. Armaturet kan således kombineres glimrende med klassiske boligmiljøer og udgør et meget nyttigt belysningselement, fordi kombinationen af loftvasker og læsearm viser sig at være meget anvendelig. Felicia loftvaskelampen giver primært hyggeligt lys med en indirekte effekt, mens læsearmen i stedet giver det målrettede lys, der er nødvendigt for at læse, så øjnene skånes, og du kan nyde læsningen i lang tid.

  Mærke
 • Lindby
 • Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Aras - LED gulvlampe med læselampe, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Aras - LED gulvlampe med læselampe, krom

1.199 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Aras - LED gulvlampe med læselampe, krom:

Forkromet LED-gulvlampe Aras med bevægelig læselampe og to lysdæmpereAras har et særligt moderne look med sin forkromede overflade og er en lyskilde, der altid er en nyttig tilføjelse til stuen. Projektørlyset kan f.eks. bruges, når du ønsker et særligt hyggeligt lys, der kommer indirekte og diffust ind i rummet. I dette tilfælde kan du blot slukke for den almindelige belysning og nyde det hyggelige lys fra Aras LED-gulvlampen. Det kan dog godt være, at du efter et stykke tid alligevel beslutter dig for at tage din yndlingsbog op. I så fald er projektørlyset naturligvis ikke fokuseret nok, og det er tilrådeligt at tilføje en læselampe, som sidder i midten af rammens højde, og hvis arm kan bevæges op og ned. For optimal justering af lysstyrken er LED-gulvlampen også udstyret med to lysdæmpere, der kan betjenes kontinuerligt og separat fra hinanden.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Stofbordlampe Benjiro med LED læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Stofbordlampe Benjiro med LED læselampe

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stofbordlampe Benjiro med LED læselampe:

Rund stofbordlampe Benjiro med ekstra fleksarm til læsning Den runde, hvide stofskærm på Benjiro sikrer, at der skabes et smukt og behageligt lys, der ofte bruges som hyggelig accentbelysning om aftenen. Da man ikke har brug for et diffust lys til at læse, men snarere et målrettet lys, er stofbordlampen Benjiro også udstyret med en lysende LED fleksarm, der kan drejes i alle retninger. Dermed kan man for eksempel sætte sig til rette i sofaen, og tænde læsearmen når man læser. De to lyskilder kan betjenes separat, og kontakterne er placeret i nærheden af fatningen på lyskilden, så de er let tilgængelige.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Ragna LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Ragna LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel

1.699 kr. 2499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ragna LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel:

Ragna uplight-formet LED-gulvlampe med skærm i alabastar design, læselampe og to drejelige lysdæmpere Led-gulvlampen Ragna er som en uplight-lampe, med en integreret læselampe, hvormed den får en ekstra funktionel funktion, foruden det hyggelige, indirekte lys. Læselampen, der ligesom uplighten drives af varme hvide LED'er, sidder på midten af stellet, og kan justeres efter ønske. De to lyskilder kan dæmpes separat, da der på stellet sidder to drejelige lysdæmper for en trinløs justering af lysstyrken. Skærmen der har form som en åben skål, kommer med et alabastar design, hvormed det ser ud som om der er små tåger på glasset. LED-gulvlampen med læselampen er perfekt til stuen, idet den kombinerer en dejlig, hjemlig belysning med et mere målrettet lys, så man uden problemer kan sidde og læse, uden at få irriterede og trætte øjne.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Elaina uplight med læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Elaina uplight med læselampe, mat nikkel

1.199 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Elaina uplight med læselampe, mat nikkel:

En dekorativ tilføjelse til enhver stue: Elaina loftvasker med ekstra læselampe drives med udskiftelige LED-lamperLoftvasker er populære lyskilder, fordi du med næsten ingen anden lyskilde kan skabe et så dejligt hjemligt lys som med disse gulvlamper. Den skålformede skærm, der er åben i toppen, er fremstillet af hvidt glas med alabasterdekor, der blidt minder om tågeskyer og løber gennem skærmen, og giver overvejende indirekte lys, da lyskilden som bekendt peger mod loftet. Derudover er Elaina gulvlampen udstyret med en justerbar læselampe, der giver målrettet belysning efter behov, da begge lamper kan kobles separat.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Jost uplight med læselampe, mat messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Jost uplight med læselampe, mat messing

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Jost uplight med læselampe, mat messing:

Messingfarvet Jost loftsstråle med klassisk effekt Jost passer godt ind i klassiske omgivelser med sin messingfinish og har ud over loftsstråleren også en læselampe, der lyser ud til siden, og som kan bevæges op og ned og giver et målrettet lys, der kan bruges godt til læsning eller til små håndarbejder...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % LED-uplight lampe Amadou med læselampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

LED-uplight lampe Amadou med læselampe, nikkel

1.399 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LED-uplight lampe Amadou med læselampe, nikkel:

Nikkelfarvet Amadou LED-loftlampe med fleksibelt justerbart læselys og to drejelige lysdæmpereAmadou er en LED-gulvlampe, der passer godt ind i en stue eller kan også bruges i soveværelset. Moderne stilarter kan foretrækkes takket være den nikkelfarvede finish. Med hensyn til brug har loftvaskeren både en indirekte lyskilde og et direkte lys til læsning. Læsearmen til direkte lysudstråling kan justeres efter ønske takket være to flexelementer og kan derfor justeres nøjagtigt, så øjnene aflastes optimalt ved læsning. Strømforbruget forbliver på et lavt niveau takket være effektiv LED-teknologi, og for den bedst mulige justering af lysstyrken kan du bruge de to drejelige lysdæmpere, som er placeret i midten af rammen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Dunja uplight med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Dunja uplight med læselampe

1.699 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dunja uplight med læselampe:

Romantisk udseende Dunja loftvaskelampe med læselampe Loftvaskelamper med integreret læselampe er nu ikke så sjældne at se. Det er naturligvis ikke så underligt, for de udmærker sig som særligt praktiske lyskilder, fordi de kombinerer diffust, indirekte velvære-lys med centreret, direkte lys til læsning, så der er noget for ethvert ønske og enhver lejlighed. Men sjældnere ser man loftsvaskelamper med en integreret læselampe, der er designet i landlig stil, som Dunja. Den opadvendte skærm er lavet af glas i et alabastern-look, og den rustikke metalramme har en tiltalende finish i rustbrun, så den passer perfekt til alle landlige stilarter...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Lindby Efalia gulvlampe med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Efalia gulvlampe med læselampe

999 kr. 1599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Efalia gulvlampe med læselampe:

Efalia-gulvlampe i sort og guld med ekstra læselampeEfalia er en moderne lyskilde, som kan bruges i stuen eller soveværelset. Den smukke gulvlampe har et slankt stel med en rund, stabil base i sort stål, som suppleres af to lampeskærme, der også er sorte. Skærmene er designet i en varm gylden tone på indersiden, så lysskæret opnår en særlig varm effekt. Den ekstra læselampe giver målrettet belysning og kan monteres med en E14-pære. I mellemtiden sørger hovedlampen med E27-fatning for tilstrækkelig grundbelysning i rummet og skaber en hyggelig atmosfære.

  Mærke
 • Lindby
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Jaileen stof-gulvlampe, læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jaileen stof-gulvlampe, læselampe, hvid

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jaileen stof-gulvlampe, læselampe, hvid:

Hvid Jaileen standerlampe med stofskærme, integreret læselampe Jaileen er en smuk all-rounder til boligen med to hvide stofskærme. Den ene er stor og rund, den anden er også rund, men lille og kompakt, og er fastgjort til læsearmen på siden. Den store stofskærm skaber et flot, hyggeligt lys i boligen, mens den anden lyskilde er beregnet som læselampe med en målrettet udstråling af lyset og derfor kan justeres fleksibelt. Standerlampen er altid et flot supplement i stuen eller i soveværelset, og byder også på et behageligt udtryk. De to pærer kan betjenes adskilt via to separate kontakter. Alt i alt er lampen præget af et tidløst, stilfuldt look, der fungerer rigtig godt næsten overalt.

  Mærke
 • Lindby
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, cylinderformet, læselampe sort/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, cylinderformet, læselampe sort/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, cylinderformet, læselampe sort/guld:

Luminex Soho væglampe, cylinderformet, læselampe sort/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Hotel Plus gulvlampe- grå skærm og læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Hotel Plus gulvlampe- grå skærm og læselampe

2.599 kr. 2799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hotel Plus gulvlampe- grå skærm og læselampe:

Euluna Hotel Plus gulvlampe- grå skærm og læselampe, til stue/spisestue, metal, tekstil, E27, 60 W, H: 168 cm...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Akademi læselampe (Chrom)

Fundet hos LightShop DK

Akademi læselampe (Chrom)

1.039 kr. 1189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Akademi læselampe (Chrom):

Academy er en moderne og hjemlig kollektion af lamper designet af Nahtrang. Den har en minimalistisk stil og kan dæmpes via touch-funktionen, så du kan tilpasse lyset til det enkelte øjebliks behov. Academy er lavet af højkvalitetsstål og har en blank kromfinish. Designkollektionen omfatter også en bordlampe og en gulvlampe.

Integreret LED-belysning.

...
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Barrie LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Barrie LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel

2.199 kr. 2609 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Barrie LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel:

Trio Lighting Barrie LED-uplight lampe med læselampe, mat nikkel, til stue/spisestue, metal, H: 181 cm...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Chillin væglampe med læselampe, grøn/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Chillin væglampe med læselampe, grøn/guld

999 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Chillin væglampe med læselampe, grøn/guld:

Chillin væglampen er den ideelle læselampe ved siden af sengen. Dens kegleformede tekstilskærm afgiver et diffust lys og giver en behagelig, indirekte belysning. Under huset er der monteret en bevægelig spot, som belyser direkte og selektivt og kan justeres optimalt takket være sin mobilitet. Lyskilderne kan skiftes separat på stedet via afbrydere.

  Farve
 • Grøn
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Hotel Plus væglampe med læselampe, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Hotel Plus væglampe med læselampe, grå

999 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hotel Plus væglampe med læselampe, grå:

Euluna Hotel Plus væglampe med læselampe, grå, til soveværelse, tekstil, stål, E27, 60 W, B: 23 cm, H: 50 cm...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Barrie LED-uplight lampe m læselampe, mat sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Barrie LED-uplight lampe m læselampe, mat sort

2.399 kr. 2609 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Barrie LED-uplight lampe m læselampe, mat sort:

Trio Lighting Barrie LED-uplight lampe m læselampe, mat sort, til stue/spisestue, metal, H: 181 cm...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Chillin væglampe med læselampe, sort/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Chillin væglampe med læselampe, sort/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Chillin væglampe med læselampe, sort/guld:

Chillin væglampen er den ideelle læselampe ved siden af sengen. Dens kegleformede tekstilskærm afgiver et diffust lys og giver en behagelig, indirekte belysning. Under huset er der monteret en bevægelig spot, som belyser direkte og selektivt og kan justeres optimalt takket være sin mobilitet. Lyskilderne kan skiftes separat på stedet via afbrydere.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Væglampe Mood, indirekte lys med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Væglampe Mood, indirekte lys med læselampe

1.599 kr. 1999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Væglampe Mood, indirekte lys med læselampe:

Den praktiske LED-væglampe Mood med elegant træplade Den moderne væglampe Mood er perfekt til soveværelset eller stuen. Med dens elegante træplade og sorte metaldetaljer er den inspireret af nordisk design og er meget enkel. Den har en helt særlig funktionalitet: Ud over stemningsfyldt up & down-light, som sikrer behagelig og indirekte belysning, er Mood udstyret med en ekstra LED-spot, der kan bruges som en fleksibel læserarm. Begge lyskilder kan tændes og slukkes direkte på lampen. Til brug ved sengen er det fordelagtigt, at væglampen Mood kan monteres til begge sider, altså med LED-spotten på enten venstre eller højre side.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Filigran LED læselampe Nicano, variabel lysfarve

Fundet hos Lampegiganten DK

Filigran LED læselampe Nicano, variabel lysfarve

1.199 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Filigran LED læselampe Nicano, variabel lysfarve:

Puristisk LED-læselampe Nicano med justerbare elementer og skiftende lysfarve Nicano er en LED-gulvlampe, der er umiskendeligt designet i et moderne, detailreduceret look og passer godt ind i puristiske boligstile. Den kan bruges glimrende som læselampe, når den placeres bag eller ved siden af en sofa eller anden siddeplads. Her er det en fordel, at lygtens justering kan bestemmes individuelt via to led. Desuden er det muligt at ændre både lysets farve og lysstyrke. Dette er muligt i fire trin via to berøringsafbrydere.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Lindby Felicia uplight med læselampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Felicia uplight med læselampe, nikkel

1.499 kr. 1599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Felicia uplight med læselampe, nikkel:

Felicia loftsstråle med praktisk læselys Felicia er en smuk loftsstråle, der drives af energibesparende LED'er og kan kombineres godt med forskellige stilarter. Metalrammens overflade er nikkelfarvet og satineret, og de to glasskærme er hvide med en tiltalende alabasterskærm. Hver lyskilde opfylder her sit eget formål. Loftvaskelampen er beregnet til hyggelig almen belysning og kan tændes om aftenen i stedet for hovedbelysningen, mens læselampen derimod giver punktligt, men målrettet lys, der specifikt understøtter læsning eller mindre manuelle arbejdsopgaver. For at gøre det mere bekvemt er begge armaturkomponenter udstyret med en separat afbryder...

  Mærke
 • Lindby
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Væglampe Bent med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Væglampe Bent med læselampe

899 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Væglampe Bent med læselampe:

Hvid væglampe Bent med forkromet stel og justerbar LED-læselampe Bent er et glimrende supplement til sove- og opholdsområder, da den har integreret to kontakter til hver af de to lyskilder. Dermed kan man tænde og slukke lyset hvor lampen er placeret. Stofskærmen er hvid og cylindrisk, mens læselampen har en meget kompakt form og giver et målrettet lys, der ikke kan opnås med stofskærmen, da den giver et mere afslappende og hyggeligt lys. Dermed opfyldes to forskellige behov, der her er samlet i en væglampe, der er meget komfortabelt. Læselampen med integreret LED-lyskilde kan drejes og svinges, så den derigennem kan tilpasses optimalt. - LED-læselampe: Varmhvid (3.000 K), 110 lumen...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Layer stof-gulvlampe med læselampe, sand

Fundet hos Lampegiganten DK

Layer stof-gulvlampe med læselampe, sand

1.999 kr. 2276,78 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Layer stof-gulvlampe med læselampe, sand:

Komfortabel gulvlampe Layer med integreret læselampe, skærmform cylinderformModerne, hjemlige og samtidig tidløst smukke er effekten af gulvlampen Layer med sin karakteristiske kombination af materialer og former. Metalstellet har en mat nikkelfinish og suppleres af to stofskærme i form af cylindre. Sidstnævnte rummer separat omskiftelige fatninger, så der er tre belysningsmuligheder - hovedlys til stemningsfuld ekstra belysning i opholdsrummets siddeområde, kun læselys eller begge dele på samme tid...

  Farve
 • Sand
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Chillin væglampe med læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Chillin væglampe med læselampe, hvid

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Chillin væglampe med læselampe, hvid:

Chillin væglampen er den ideelle læselampe ved siden af sengen. Dens kegleformede tekstilskærm afgiver et diffust lys og giver en behagelig, indirekte belysning. Under huset er der monteret en bevægelig spot, som belyser direkte og selektivt og kan justeres optimalt takket være sin mobilitet. Lyskilderne kan skiftes separat på stedet via afbrydere.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Hotel Plus væglampe med læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Hotel Plus væglampe med læselampe, hvid

999 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hotel Plus væglampe med læselampe, hvid:

Væglampen Hotel er udstyret med en rund, hvid skærm af stof, hvori en E27-lampe giver lys. Desuden er den udstyret med en fleksibel arm med læselys, hvori der kan placeres en G9-lampe. Begge lyskilder kan tændes og slukkes separat. Navnet siger det hele: et perfekt armatur til hoteller.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 43 % Lindby Felicia, uplight med læselampe, rust

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Felicia, uplight med læselampe, rust

899 kr. 1599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Felicia, uplight med læselampe, rust:

Rustbrun Felicia loftvasker med integreret læselampe Felicia ser særlig rustik ud som loftvasker. Det skyldes naturligvis især farvesammensætningen, for loftvaskerens ramme er rustfarvet lakeret, og de to glas er i en smuk ravfarvet nuance med et alabasterton. Dette sikrer, at der udsendes et varmt lys, som virker særligt hyggeligt og er velegnet til en afslappende aften. Loftvaskelampen overbeviser med sit indirekte lys, og læselampen sørger for det målrettede lys. Selv om det kun er meget selektivt, er det tilstrækkeligt til at læse og aflaster øjnene, når man tager en bog eller et tidsskrift op...

  Mærke
 • Lindby
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, konisk, læselampe, sort/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, konisk, læselampe, sort/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, konisk, læselampe, sort/guld:

Luminex Soho væglampe, konisk, læselampe, sort/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Bopp Share LED-uplight lampe med læselampe, alu

Fundet hos Lampegiganten DK

Bopp Share LED-uplight lampe med læselampe, alu

9.017,17 kr. 10609,68 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bopp Share LED-uplight lampe med læselampe, alu:

Del LED-uplight lampe med drejelig læselampe Der blev installeret seks LED-lyskilder i den runde, flade skærm af Share loftvaskelys, hvoraf fem er stift installeret og skinner opad i loftet, mens den sjette LED-lyskilde fungerer som en læselampe og kan drejes nedad i runden skygge og kan justeres i henhold til de respektive behov. Den varme hvide belysning fra begge lyskilder kan dæmpes ved hjælp af to kontakter monteret på stangen i en let tilgængelig position, adskilt og uafhængig af hinanden. Share LED-uplight lampe imponerer med sin høje kvalitet. Det blev produceret i Tyskland af firmaet Bopp Leuchten med base i Odenwald. Siden 1912 har belysningsfabrikanten produceret stuen i høj kvalitet på håndværksbasis , der udelukkende opfylder høje kvalitetskrav i Tyskland. Under produktionen tages der også hensyn til miljøbeskyttelse og bæredygtighed, f.eks. Ved at vælge regionale leverandører for at holde afstande korte.

  Mærke
 • Bopp
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Luna (Bronze)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 620 kr.

Luna (Bronze)

1.379 kr. 1929 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Luna (Bronze):

New Luna er en klassisk gulvlampe, der passer ind i de fleste interiører, samtidig med at den giver et funktionelt lys i alle rum i hjemmet. Lampen er udstyret med to lyskilder - en oplysning, der sikrer god generel belysning til rummet, og en justerbar arm, der giver den perfekte mulighed for læsning. New Luna er også udstyret med integreret LED-belysning, der udsender et varmt hvidt lys på 2700K. Lampen er udstyret med to lysdæmpere, hvilket betyder, at du nemt kan indstille den ønskede lysstyrke på både højlys og læselarm. Når lyset er tændt, spredes lyset delvist opad og omkring lampen, men også i bunden af skærmen, når det er åbent.
Fås i sort, mat nikkel og bronze.
Leveres med ledning + stik.
Integreret LED-belysning.

...
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Josefin LED-uplight læselampe nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Josefin LED-uplight læselampe nikkel

999 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Josefin LED-uplight læselampe nikkel:

LED-loftsskive Josefin i metal med nikkelfinish og praktisk læselampe LED-loftsskiven Josefin er en dæmpbar lyskilde, som er en absolut anbefalelsesværdig tilføjelse til stuen. På den ene side er der loftsskiven, som skaber et vidunderligt hyggeligt lys, og på den anden side er der integreret en læselampe i det overordnede koncept. Den er placeret på en arm, der går ud fra armaturet i cirka midten af rammens højde. Hvis LED-loftslampen f.eks. placeres ved siden af sofaen, er læselampen, som også drives af LED, et godt bidrag, når man vil tage et blad op eller læse videre i en bog, fordi den giver punktuelt lys med god lysstyrke, så øjnene aflastes, når man læser. De to lysdæmpere, som kan betjenes uafhængigt af hinanden, er placeret midt på stellet og er velegnede til trinløs justering af lysstyrken.

  Mærke
 • Lindby
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, konisk, læselampe, hvid/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, konisk, læselampe, hvid/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, konisk, læselampe, hvid/guld:

Luminex Soho væglampe, konisk, læselampe, hvid/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Guld
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Soho væglampe, cylinder, læselampe, grøn/guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Soho væglampe, cylinder, læselampe, grøn/guld

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Soho væglampe, cylinder, læselampe, grøn/guld:

Luminex Soho væglampe, cylinder, læselampe, grøn/guld, til stue/spisestue, metal, stof, B: 18 cm, H: 38 cm...

  Farve
 • Guld
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lucande Brinja væglampe med læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lucande Brinja væglampe med læselampe, hvid

999 kr. 1399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lucande Brinja væglampe med læselampe, hvid:

Moderne væglampe Brinja med ekstra læselampe, kan skiftes separat Som blød belysning, for eksempel i soveværelset, tilbyder væglampen Brinja behagelig indirekte belysning med ekstra læselampe. Den øverste skærm er lavet af tekstilmateriale og er elegant hvid. Ud over dette bløde rumlys er der et ekstra læselampe, der er udstyret med en energieffektiv og varm hvid LED. Der er to kontakter på vægpladen, som her er satineret i nikkel, så begge lyskilder let kan skiftes separat. - LED-læselampe: varm hvid (3.000 K), 230 lumen...

  Mærke
 • Lucande
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 1 % Dream væglampe, læselampe, sandfarvet/nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Dream væglampe, læselampe, sandfarvet/nikkel

1.199 kr. 1221,11 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dream væglampe, læselampe, sandfarvet/nikkel:

FISCHER & HONSEL Dream væglampe, læselampe, sandfarvet/nikkel, til stue/spisestue, metal, linned, E27, 40 W, B: 25 cm, H: 38 cm...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Chillin væglampe med læselampe, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Chillin væglampe med læselampe, grå

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Chillin væglampe med læselampe, grå:

Chillin væglampen er den ideelle læselampe ved siden af sengen. Dens kegleformede tekstilskærm afgiver et diffust lys og giver en behagelig, indirekte belysning. Under huset er der monteret en bevægelig spot, som belyser direkte og selektivt og kan justeres optimalt takket være sin mobilitet. Lyskilderne kan skiftes separat på stedet via afbrydere.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lucande Irella væglampe med læselampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lucande Irella væglampe med læselampe, sort

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lucande Irella væglampe med læselampe, sort:

Elegant væglampe Irella med tekstilskærm og ekstra læselampe Den klassisk elegante væglampe Irella består af en sort tekstilskærm, der suppleres med en stel af skinnende krommetal. En ekstra læselampe er fastgjort til vægpladen, som bruger varmhvide lysdioder til at give målrettet lys, for eksempel til læsning om aftenen. To kontakter direkte på armaturet sikrer, at begge lyskilder nemt kan skiftes separat. LED-læselampe: 3.000 Kelvin, 230 lumen...

  Mærke
 • Lucande
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Josefin LED-uplight læselampe, bronze

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Josefin LED-uplight læselampe, bronze

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Josefin LED-uplight læselampe, bronze:

Josefin LED-gulvlampe med læselys og integreret lysdæmperDin indretning bør heller ikke være uden Josefin LED-gulvlampen. Modellen supplerer det personlige indretningskoncept takket være det smukke design og er også det perfekte dekorative element, når den er slukket. Med den varmhvide lysfarve skaber loftsprojektøren en hyggelig og behagelig atmosfære. Ved hjælp af kontakten på rammen kan Josefin tændes og slukkes uden besvær, og lysstyrken kan også reguleres. Loftsprojektøren og den lille læselampe kan styres separat. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, som kendetegner Lindby-mærket, er samlet i dette armatur. Josefin-modellen giver et smukt look og beriger boligområdet.

  Mærke
 • Lindby
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % ELC Navisa gulvlampe med læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

ELC Navisa gulvlampe med læselampe, mat nikkel

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ELC Navisa gulvlampe med læselampe, mat nikkel:

Praktisk Navisa-gulvlampe med integreret læselampe Navisa-gulvlampen er en rigtig allrounder og kan bruges både i soveværelset og i stuen. Dens neutrale farveskema i en mat nikkeltone gør det muligt at kombinere den med forskellige farvekoncepter uden at overskygge resten af møblerne. Den har ikke kun en loftsprojektør, der giver tilstrækkelig grundbelysning i rummet, men også en lille læselampe, der kan være ret praktisk i hverdagen. De to lyskilder kan betjenes uafhængigt af hinanden med to kontakter på stellet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Lotti gulvlampe med læselampe, stofskærme

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 883 kr.

Lotti gulvlampe med læselampe, stofskærme

2.355,56 kr. 3239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lotti gulvlampe med læselampe, stofskærme:

Lotti gulvlampen giver et kontrastfuldt look med sit sandsorte metalstel og de to sandfarvede linnedskærme, som er designet hvide på indersiden for bedre refleksion. Udstyret med læselampe. De to lyskilder kan skiftes separat.

  Farve
 • Sand
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 51 % EGLO Up 2 Gulv Bs - Gulvlampe - 82842

Fundet hos Homeshop.dk og 2 andre - spar 580 kr.

EGLO Up 2 Gulv Bs - Gulvlampe - 82842

379 kr. 779,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af EGLO Up 2 Gulv Bs - Gulvlampe - 82842:

Iøjnefaldende UP 2 standerlampe med uplight af kunststof og læselampe af glas Standerlampen Up 2 med dens design er et plus for enhver stue. Læselyset med fleksihals kan justeres optimalt, hvilket muliggør en ideel belysning efter behov. Vippekontakten er anbragt i bekvem højde og kablet føres ned langs standerlampen for at spare plads, således at ingen kabler er forstyrrende i vejen men ledes til stikkontakten, først nede på gulvet.

  Mærke
 • Eglo
 • Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

PURE Mutil LED-gulvlampe, læselampe, antracit

Fundet hos Lampegiganten DK

PURE Mutil LED-gulvlampe, læselampe, antracit

5.699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af PURE Mutil LED-gulvlampe, læselampe, antracit:

Dæmpbar Pure Mutil LED-loftlampe med læsearm og CCT-funktion Moderne og funktionel - sådan præsenterer Pure Mutil LED-gulvlampen sig selv. Den består af et projektørhoved med justerbare elementer, en læsearm, der også kan justeres, og en smal ramme, som også har en integreret lyskilde. Gulvlampeens lysstyrke kan reguleres via touchdæmperen, og farvetemperaturen kan også ændres fra varm til universalhvid. Projektørlyset og rørbelysningen styres sammen, mens læsearmen styres individuelt. Særligt praktisk: Pure Mutil har en hukommelsesfunktion, der vender tilbage til den sidst valgte lysindstilling, når den tændes.

Se hos billigste forhandler

Amabile uplight med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Amabile uplight med læselampe

4.568,53 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Amabile uplight med læselampe:

Lys, kunstfærdigt designet loftsstråle med lysdæmper og læselampe, designet af UTA KÖGL Med sin kunstfærdige metaldekoration i antikguld er denne stilfulde loftsstråle et imponerende blikfang, selv når den er slukket. De hvide glas - der går over i klart glas - giver en særlig smuk lyseffekt. Den ønskede lysintensitet kan nemt justeres med lysdæmperen. Producentens oplysninger: Den eksklusive produktion i Tyskland eller Italien samt den konstante kvalitetskontrol sikrer en konstant høj kvalitet og hurtig levering af vores armaturer.

Se hos billigste forhandler

Læselampe LED med clips (Genopladelig)

Fundet hos ScandiHills Camping & Outdoor DK

Læselampe LED med clips (Genopladelig)

234 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Læselampe LED med clips (Genopladelig):

Opladelig Li-ionbatteri med kapacitet på op til 20 timer...

Se hos billigste forhandler

Franklin gulvlampe (Mat messing)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 1.169 kr.

Franklin gulvlampe (Mat messing)

2.669 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Franklin gulvlampe (Mat messing):

Multifunktionel Franklin LED-loftvaskelampe med LED-læselysDen LED-loftvaskelampe Franklin er et sandt multitalent, der harmonisk passer ind i moderne boligmiljøer.Franklin er udstyret med en rund vaskelampe og en separat arm med LED-læselys. Lyskilderne kan tændes separat fra hinanden. Der er installeret en sensordæmper, hvormed lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst og justeres efter ønske. Desuden kan farvetemperaturen indstilles i tre trin via en separat kontakt. inkl. hukommelsesfunktion, dvs. den indstilling, der er valgt før slukning af belysningen, bevares efter tænding igen.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Med lysdæmper – LED-gulvlampe Zenith med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Med lysdæmper – LED-gulvlampe Zenith med læselampe

6.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Med lysdæmper – LED-gulvlampe Zenith med læselampe:

Moderne og slank: den dæmpbare gulvlampe Zenith samt læselampe Takket være dens meget slanke design passer LED-gulvlampen Zenith ind i hjørnerne. Dog kan den med sit moderne udseende også uden problemer gøres til rummets selvbevidste blikfang. Dens messingoverflade skinner selv i dagslys og bliver endnu mere udtryksfuldt iscenesat, når lyset tændes. Stålets varme farvelægning passer både ind i rustikke og i moderne indretningskoncepter samt ideelt til LED’ernes justerbare lystemperatur. Den fra starten store energieffektivitet bliver yderligere forbedret af pulsdæmperen: Både skærmen, der drejet op mod loftet fylder rummet med lys, samt den frit justerbare læselampe har en dæmperfunktion. - et kort tryk = tænd eller sluk - tændt + langt tryk = dæmp lysstyrken - tændt + dobbelttryk og hold inde ved andet tryk = lysfarven ændres...

Se hos billigste forhandler

Indbydende læselampe (Mat hvid)

Fundet hos LightShop DK

Indbydende læselampe (Mat hvid)

2.019 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Indbydende læselampe (Mat hvid):

Inviting er en fantastisk familie designet af Bohman&Folenius til hjemlig belysning. Dens vigtigste egenskab er fleksibilitet og at den kan tilpasses forskellige behov og stemninger. Lampehovedet kan justeres både vandret og lodret, og lyset er dæmpbart. Ved at skubbe den øverste cirkel på lampehovedet frem og tilbage kan du ændre intensiteten af lyset og ved at dreje den samme cirkel kan du ændre temperaturen på farven. Denne væglampe er lavet af aluminium og meget modstandsdygtig. Perfekt til at læse, studere eller arbejde. Denne variant har en mat hvid finish.

Integreret LED-belysning.

...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

LED Læselampe m. USB

Fundet hos Evermart.dk

LED Læselampe m. USB

79 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LED Læselampe m. USB:

LED Læselampe m. USB...

Se hos billigste forhandler

Gulvlampe 5969 med læselampe, Tiffany stil

Fundet hos Lampegiganten DK

Gulvlampe 5969 med læselampe, Tiffany stil

2.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Gulvlampe 5969 med læselampe, Tiffany stil:

Tiffany-look: 5969 gulvlampe med ekstra læselysGulvlampen 5969 er ikke kun dekorativ, men også funktionel som loftslampe med et separat læselys, der kan rettes fleksibelt. Glasskærmene er lavet i Tiffany-stil og overbeviser med varme farver. Den opadrettede glasskærm er den primære lyskilde, som kan skiftes separat til læselyset. Begge skærme er sammensat af mange glaselementer og polyresin og skaber et smukt mønster i creme, rav og nuancer af rød og grøn. Farverne er særligt effektfulde, når de er oplyste. Selve lampen er ideel at placere ved siden af sofaen eller læsestolen.

Se hos billigste forhandler

Franklin LED-uplight lampe læselampe antik messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Franklin LED-uplight lampe læselampe antik messing

3.838,14 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Franklin LED-uplight lampe læselampe antik messing:

Multifunktionel Franklin LED-loftvaskelampe med LED-læselysDen LED-loftvaskelampe Franklin er et sandt multitalent, der harmonisk passer ind i moderne boligmiljøer.Franklin er udstyret med en rund vaskelampe og en separat arm med LED-læselys. Lyskilderne kan tændes separat fra hinanden. Der er installeret en sensordæmper, hvormed lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst og justeres efter ønske. Desuden kan farvetemperaturen indstilles i tre trin via en separat kontakt. inkl. hukommelsesfunktion, dvs. den indstilling, der er valgt før slukning af belysningen, bevares efter tænding igen.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Dual LED-gulvlampe med læselampe, antracit

Fundet hos Lampegiganten DK

Dual LED-gulvlampe med læselampe, antracit

3.699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dual LED-gulvlampe med læselampe, antracit:

Futuristisk designet Dual gulvlampe med læsearm og CCT-dæmpningsfunktion Dual-gulvlampen er funktionel og stilfuld og præsenterer sig selv i sit kunstfærdigt designede hus i rustfrit stål. Både de to lyselementer i den øverste del samt lampefoden er rektangulært formet, hvilket giver gulvlampen et futuristisk præg. De to lyshoveder kan drejes og drejes 360 grader, så lampen enten kan bruges som loftsstråler eller give direkte belysning. Desuden er der på gulvlampen monteret en ekstra læselampe, som kan drejes opad og nedad, så der er optimale lysforhold ved læsning, og øjnene beskyttes bedst muligt ved læsning. Begge lyskilder kan tændes separat og drives med LED'er, hvis behagelige lys er velegnet til belysning af stuen. Lysstyrken kan justeres trinløst via en integreret touchdimmer. Desuden kan farvetemperaturen ændres mellem hyggelig varm hvid, frisk universalhvid og intensivt dagslys ved hjælp af hvidt lysstyring. Med disse mange forskellige funktioner og indstillinger lader Dual gulvlampen næsten intet tilbage at ønske med hensyn til belysning.

Se hos billigste forhandler

Asset væglampe med læselampe og USB-port

Fundet hos Lampegiganten DK

Asset væglampe med læselampe og USB-port

1.299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Asset væglampe med læselampe og USB-port:

Væglampe Asset med tekstilskærm, læselampe og USB-portVæglampen Asset i forkromet stål er udstyret med både en hvid tekstilskærm med E14-fatning indeni og en justerbar læselampe med flexarm, hvilket gør den særligt velegnet til brug i soveværelset eller hotelværelset. To separate kontakter gør det muligt at tænde de to lyskilder separat. En mobiltelefon eller tablet kan også tilsluttes til lampens USB-port og kan dermed oplades direkte ved lampen.

Se hos billigste forhandler

Rothfels Phelandis gulvlampe, læselampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Rothfels Phelandis gulvlampe, læselampe, nikkel

15.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Rothfels Phelandis gulvlampe, læselampe, nikkel:

Phelandis gulvlampe med sort stofskærm og LED-læselampe på siden Phelandis er et ædelt belysningsprodukt med en cylindrisk stofskærm i sort og en sidelæsearm, der drives med LED'er og kan justeres i højden fra 90 cm til 140 cm og kan også drejes, så den kan justeres optimalt for at give målrettet lys til læsning. Desuden er der integreret to touch-dæmpere, hvormed lysstyrken for begge lyskilder kan varieres trinløst og individuelt. Den sorte skærm reducerer lysets blænding stærkere og giver dermed et særligt hyggeligt accentlys om aftenen. Metalelementerne i mat nikkel giver en behagelig kontrast til den sorte skærm. Armaturet er også et produkt af høj kvalitet, der er fremstillet i Tyskland i henhold til de højeste standarder og tilbyder elegance på hele linjen...

Se hos billigste forhandler

Hans LED-gulvlampe med læselampe, kantet, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Hans LED-gulvlampe med læselampe, kantet, sort

1.299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hans LED-gulvlampe med læselampe, kantet, sort:

Hans LED-gulvlampen er helt lakeret i sort og udstyret med en vinkelformet projektør, der indirekte udsender det varme hvide lys fra de indbyggede LED'er. Desuden er der installeret en LED-læselampe, som kan tændes via en touch-knap. Floodlight-hovedet kan dæmpes via en integreret touch-dimmer, så der altid kan skabes den ønskede stemning med lyset.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Fabi LED-gulvlampe med læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Fabi LED-gulvlampe med læselampe, mat nikkel

1.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fabi LED-gulvlampe med læselampe, mat nikkel:

Dæmpbar LED-gulvlampe Fabi med praktisk læselys Fabi LED-gulvlampen har en flad, rund skærm, der udstråler lyset mod loftet og giver en smuk indirekte belysning. Skærmen er fastgjort til et lille led og kan således justeres. Den mindre lampe udstråler lyset mod gulvet og kan med fordel bruges som læselampe. Gulvlampen er derfor ideel til brug i stuen, men kan også bruges i andre rum. Lampens lysstyrke kan nemt varieres med den integrerede lysdæmper. Desuden er det muligt at justere farvetemperaturen i tre trin.

Se hos billigste forhandler

Helia LED-uplight lampe med læselampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Helia LED-uplight lampe med læselampe, messing

2.154,93 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Helia LED-uplight lampe med læselampe, messing:

I Helia loftvaskelampen er der integreret en separat læsearm, som kan skiftes uafhængigt af hinanden. Projektørens hoved kan vippes en smule til den ene side, og projektørens indre ring kan drejes. Det gør det muligt at variere belysningen individuelt og tilpasse den præcist til de personlige behov. - kan dæmpes via indbygget roterende lysdæmper...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Mestre læselampe (Brun)

Fundet hos LightShop DK

Mestre læselampe (Brun)

249 kr.
Se hos billigste forhandler

Save Led Floor Lamp (Sølv)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 215 kr.

Save Led Floor Lamp (Sølv)

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Save Led Floor Lamp (Sølv):

Spari - en klassisk designet LED-gulvlampe med læselys En metalramme med satinmat nikkel-look og mat hvid lampeskærm er forening i standerlampen Spari, som er både enkel og tidløs. En LED-pære med en E27-sokkel placeret i den opadvendte skærm sørger en overvejende indirekte uplight-belysning. I den orienterbare skærm på læselampen sidder en E14 ledpære, som belyser det ønskede område direkte. Begge LED-lyskilder er inkluderet. Uplight lampen og læselampen er adskilte, og kan tændes og slukkes på kontakten på stellet uafhængigt af hinanden.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

HerzBlut Otto O LED-gulvlampe, læselampe, eg natur

Fundet hos Lampegiganten DK

HerzBlut Otto O LED-gulvlampe, læselampe, eg natur

8.899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HerzBlut Otto O LED-gulvlampe, læselampe, eg natur:

Roterbar og drejelig LED-læselampe Otto O Den firkantede, HerzBlut metalbase og stativet i massivt træ giver LED-gulvlampe Otto O fra HerzBlut en solid Basis. Ovenpå er en filigran metalstang, der bærer lampehovedet med LED-lyselementet i den lange ende. Overfor er en aflang modvægt lavet af metal, som holder lampens drejelige arm i balance. Hele armens arm kan drejes og vippes, så lampen giver fleksibel belysning. Højden af lampen, hvilket er relativt lavt for en standerlampe, er bevidst valgt at muliggøre den mest blændfri og målrettet belysning muligt, når læsning. Lampehovedet kan også drejes og drejes for maksimal komfort og er lavet af massivt træ af høj kvalitet. Otto O kan også varieres i lysstyrke ved hjælp af en berøringsdæmper. lysfarve bliver varmere og varmere, når lampen dæmpes ned, så du nemt kan skifte mellem en koncentrationsfremmende universel hvid og et hyggeligt omgivende lys. HerzBlut's bidrag til miljøbeskyttelse - CO²-neutral energiforsyning til virksomhedsplaceringer og produktion - Lavet i Tyskland - Regionale leverandører - Produktcertificering for træ i henhold til FSC - Miljøvenlig emballage - Reklamemateriale fremstillet udelukkende af naturlige materialer - Lys er lavet af naturlige og vedvarende råmaterialer - Lysdioderne kan udskiftes af producenten - Armaturdele er 100% genanvendelige - Internt værksted...

Se hos billigste forhandler

Trio LED-gulvlampe, 4 lyskiler, læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Trio LED-gulvlampe, 4 lyskiler, læselampe, hvid

8.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Trio LED-gulvlampe, 4 lyskiler, læselampe, hvid:

Fire- LED-gulvlampe Trio med læselampe, dæmpbar Denne LED-gulvlampe af stål bærer navnet Trio og har et moderne design. I den øverste ende af den yndefulde stang er tre halvcirkelformede, små paraplyer monteret i et bundt. Disse er bevægelige og kan drejes i forskellige retninger for at skabe et fleksibelt belysningskoncept. Det varme hvide lys udsendes målrettet og selektivt, da materialet omkring skærmene er uigennemtrængeligt for lys. Lysets lysstyrke kan dæmpes ubesværet ved hjælp af en integreret knap, og den kan også betjenes på stedet. Som en ekstra lyskilde har gulvlampe et lille læselampe med stærk lysstyrke. Dette er fastgjort til en smal arm på stangen halvvejs op og er også designet til at være halvcirkelformet og bevægelig. Trio kan ikke kun bruges til generel belysning, men indstiller også fremhævede lyspunkter til læsning eller arbejde. Ekstra lys kan også tændes og slukkes ved hjælp af en indbygget kontakt.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

ELC Gillian uplight med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

ELC Gillian uplight med læselampe

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ELC Gillian uplight med læselampe:

Nikkelfarvet loftslampe Gillian med glasskål og læselampe - ideel som ekstra lysgiver i stuen Gillian er en klassisk loftslampe, der er en meget nyttig ekstra lyskilde i stuen, som kombinerer diffust lys og målrettet læselys. De to glas har en alabastertonet overflade med den typiske tågetåge i glas, og de skaber en blød lysfordeling. Læsearmen kan bevæges op og ned for at opnå den optimale lysretning, når du læser, hvilket giver en passende aflastning for øjnene, når du læser det seneste magasin eller bladrer i din yndlingsbog. To kontakter i midten af rammen giver dig mulighed for at betjene de to lyskilder separat fra hinanden.

Se hos billigste forhandler

Strato (Bronze)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - med samme pris

Strato (Bronze)

3.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Strato (Bronze):

Strato er en klassisk gulvlampe, der passer ind i de fleste hjem og interiører. Lampen er udstyret med to lyskilder - en oplysning, der sikrer god generel belysning til rummet, og en justerbar arm, der giver den perfekte mulighed for læsning. Strato er også udstyret med integreret LED-belysning, der udsender et varmt hvidt lys på 2700K. Lampen er udstyret med to lysdæmpere, hvilket betyder, at du nemt kan indstille den ønskede lysstyrke på både højlys og læselarm.
Fås i mat nikkel og bronze.
Leveres med ledning + stik.
Integreret LED-belysning.

...
Se hos billigste forhandler

Trio LED-gulvlampe, 4 lyskilder med læselampe sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Trio LED-gulvlampe, 4 lyskilder med læselampe sort

8.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Trio LED-gulvlampe, 4 lyskilder med læselampe sort:

Fire- LED-gulvlampe Trio med læselampe, dæmpbar Denne LED-gulvlampe af stål bærer navnet Trio og har et moderne design. I den øverste ende af den yndefulde stang er tre halvcirkelformede, små paraplyer monteret i et bundt. Disse er bevægelige og kan drejes i forskellige retninger for at skabe et fleksibelt belysningskoncept. Det varme hvide lys udsendes målrettet og selektivt, da materialet omkring skærmene er uigennemtrængeligt for lys. Lysets lysstyrke kan dæmpes ubesværet ved hjælp af en integreret knap, og den kan også betjenes på stedet. Som en ekstra lyskilde har gulvlampe et lille læselampe med stærk lysstyrke. Dette er fastgjort til en smal arm på stangen halvvejs op og er også designet til at være halvcirkelformet og bevægelig. Trio kan ikke kun bruges til generel belysning, men indstiller også fremhævede lyspunkter til læsning eller arbejde. Ekstra lys kan også tændes og slukkes ved hjælp af en indbygget kontakt.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Læselampe

Fundet hos Backpackerlife.dk

Læselampe

49 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Læselampe:

Gone Travellings læselampe er en smart lille lampe, der kan klipses på din bog, når du har brug for lys til aften/nattelæsning. Læselampen har en elastisk hals og kan dermed indstilles specifikt til din størrelse bog. Med denne læselampe slipper du ligele...

Se hos billigste forhandler

Hotel LED floor lamp E27 + E14 gray

Fundet hos LightShop DK

Hotel LED floor lamp E27 + E14 gray

1.169 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hotel LED floor lamp E27 + E14 gray:

Hotel LED gulvlampe er en klassisk og enkelt dekoreret gulvlampe, der passer til mange interiører. Armaturet har en retningsbestemt læselampe med en behagelig flexarm. Armaturet har cylindriske stofskærme både i toppen og i læselampen. For begge lyspunkter er separate kontakter bekvemt placeret i midten af armaturhuset og kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden.

Max 60W E27 lyskilde i den øverste lampe og max 18W E14 lyskilde i læselampe, lyskilderne medfølger ikke. Der medfølger 180 cm sort ledning. Fås i flere farver.

...
  Size
 • e27
 • Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

BL1-LED læselampe, ind/påbygning, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

BL1-LED læselampe, ind/påbygning, sort

636,56 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af BL1-LED læselampe, ind/påbygning, sort:

BL1-LED-læselampe til indbygning eller montering på vægge eller møbler BL1-LED-læselampen giver ekstra belysning efter behov, især ved hovedgærdet eller på væggen ved siden af sengen. Den er fremstillet af stål og har et armaturhoved i form af en cylinderformet spot, der kan justeres og udsender varmt hvidt lys i en mellembred vinkel på 40°. Beslaget, som er skjult bag det firkantede dæksel, er velegnet til både indbygning og montering på vægge, møbler og paneler. - God farvegengivelse: CRI 90 - Hovedet kan drejes 350°, drejes 90° og drejes 90...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Robby læselampe (Wood)

Fundet hos LightShop DK

Robby læselampe (Wood)

259 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Robby læselampe (Wood):

Robby er en moderne væglampe med industrielt design, lavet af metal og MDF. Lyskilden omsluttet af den bevægelige spotlight giver en god og rettet lysspredning. Strømafbryder er på vægbeslaget. Placer for eksempel i soveværelset eller ved skrivebordet som læselampe.

Lyskilde medfølger ikke. Leveres med ledning og stik. Robby fås i flere varianter.

...
Se hos billigste forhandler

Indbydende læselampe (Gul)

Fundet hos LightShop DK

Indbydende læselampe (Gul)

2.019 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Indbydende læselampe (Gul):

Inviting er en fantastisk familie designet af Bohman&Folenius til hjemlig belysning. Dens vigtigste egenskab er fleksibilitet og at den kan tilpasses forskellige behov og stemninger. Lampehovedet kan justeres både vandret og lodret, og lyset er dæmpbart. Ved at skubbe den øverste cirkel på lampehovedet frem og tilbage kan du ændre intensiteten af lyset og ved at dreje den samme cirkel kan du ændre temperaturen på farven. Denne væglampe er lavet af aluminium og meget modstandsdygtig. Perfekt til at læse, studere eller arbejde. Denne variant har en gul finish.

Integreret LED-belysning.

...

  Farve
 • Gul
Se hos billigste forhandler

Franklin gulvlampe (Antracit)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 979 kr.

Franklin gulvlampe (Antracit)

2.519 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Franklin gulvlampe (Antracit):

Multifunktionel Franklin LED-loftvaskelampe med LED-læselysDen LED-loftvaskelampe Franklin er et sandt multitalent, der harmonisk passer ind i moderne boligmiljøer.Franklin er udstyret med en rund vaskelampe og en separat arm med LED-læselys. Lyskilderne kan tændes separat fra hinanden. Der er installeret en sensordæmper, hvormed lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst og justeres efter ønske. Desuden kan farvetemperaturen indstilles i tre trin via en separat kontakt. inkl. hukommelsesfunktion, dvs. den indstilling, der er valgt før slukning af belysningen, bevares efter tænding igen.

Se hos billigste forhandler

Kompakt læselampe med clips

Fundet hos LivetSomSenior

Kompakt læselampe med clips

129 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Kompakt og praktisk læselampe
 • Ekstra bred lysstråle
 • Fleksibel og justerbar hals
 • Lang batterilevetid med AAA-batterier
 • Nem clipsfastgørelse til bogen

Længere beskrivelse af Kompakt læselampe med clips:

Den "Kompakt læselampe med clips" er en praktisk og funktionel løsning til alle læseentusiaster, der har brug for ekstra belysning til deres læseoplevelse. Lampen er designet til at være ekstra kompakt, så den nemt kan tages med på farten, og den fylder ikke meget i tasken eller rygsækken.

Læselampen er utrolig alsidig og kan bruges i soveværelset, køkkenet eller i stuen - alle steder hvor du har brug for ekstra belysning til at læse. Den har en ekstra bred lysstråle, der er ideel til belysning af større områder og gør den også velegnet til musikudøvere.

Læselampen er udstyret med en fleksibel, bevægelig hals, så du kan justere lyset i den position, der passer bedst til din læseposition. Derudover har lampen en lang batterilevetid og bruger kun 1 stk AAA-batterier, som følger med i købet.

Denne multifunktionelle læselampe er en praktisk løsning, der øger læseglæden og gør det muligt at fortsætte med at læse i den nyeste krimi, selvom det bliver mørkt udenfor, uanset i hvilken stilling du holder bogen i. Læselampen sættes nemt fast på bogens kant med en clips, så den er sikker og stabil under læsningen.

Varenummer: TCC-39701.

Se hos billigste forhandler

Dual LED-gulvlampe med læselampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Dual LED-gulvlampe med læselampe, sort

3.699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Dual LED-gulvlampe med læselampe, sort:

Futuristisk designet Dual gulvlampe med læsearm og CCT-dæmpningsfunktion Dual-gulvlampen er funktionel og stilfuld og præsenterer sig selv i sit kunstfærdigt designede hus i rustfrit stål. Både de to lyselementer i den øverste del samt lampefoden er rektangulært formet, hvilket giver gulvlampen et futuristisk præg. De to lyshoveder kan drejes og drejes 360 grader, så lampen enten kan bruges som loftsstråler eller give direkte belysning. Desuden er der på gulvlampen monteret en ekstra læselampe, som kan drejes opad og nedad, så der hersker optimale lysforhold under læsning og øjnene beskyttes bedst muligt. Begge lyskilder kan tændes separat og drives med LED'er, hvis behagelige lys er velegnet til belysning af stuen. Lysstyrken kan justeres trinløst via en integreret touchdimmer. Desuden kan farvetemperaturen ændres mellem hyggelig varm hvid, frisk universalhvid og intensivt dagslys ved hjælp af hvidt lysstyring. Med disse mange forskellige funktioner og indstillinger lader Dual gulvlampen næsten intet tilbage at ønske med hensyn til belysning.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Rothfels Phelandis gulvlampe, læselampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Rothfels Phelandis gulvlampe, læselampe, messing

15.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Rothfels Phelandis gulvlampe, læselampe, messing:

Phelandist stofgulvlampe udstyret med LED-læselampe, med sort skærm og stel af messing, dæmpbar, fremstillet i Tyskland Phelandist overbevisende med et moderne udseende og alligevel også et klassisk udseende, da stel og læsearm er i varmt tonet messing. Lampeskærmen, som er lavet af stof, er cylindrisk og blokerer lyset på en behagelig måde, mens læsearmen på siden drives af LED'er og kan justeres i højden (90 cm til 140 cm), og hovedet kan drejes. To touch-dæmpere giver mulighed for en trinløs variation af lysstyrken, og med hensyn til udseende og forarbejdning brillerer Phelandis tekstilgulvlampen, der er ideelt placeret i stuen ved siden af sofaen, med den bedste kvalitet, især fordi det er et produkt af høj kvalitet fremstillet i Tyskland.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

HerzBlut Otto O LED-gulvlampe, læselampe, valnød

Fundet hos Lampegiganten DK

HerzBlut Otto O LED-gulvlampe, læselampe, valnød

8.899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af HerzBlut Otto O LED-gulvlampe, læselampe, valnød:

Roterbar og drejelig LED-læselampe Otto O Den firkantede, nikkelfarvede metalbase og stativet i massivt træ giver Otto O LED-gulvlampe en solid Basis. Ovenpå er en filigran metalstang, der bærer lampehovedet med LED-lyselementet i den lange ende. Overfor er en aflang modvægt lavet af metal, som holder lampens drejelige arm i balance. Hele armens arm kan drejes og vippes, så lampen giver fleksibel belysning. Højden af lampen, hvilket er relativt lavt for en standerlampe, er bevidst valgt at muliggøre den mest blændfri og målrettet belysning muligt, når læsning. Lampehovedet kan også drejes og drejes for maksimal komfort og er lavet af massivt træ af høj kvalitet. Otto O kan også varieres i lysstyrke ved hjælp af en berøringsdæmper. lysfarve bliver varmere og varmere, når lyset dæmpes ned, så du let kan skifte mellem en koncentrationsfremmende universel hvid og et hyggeligt omgivende lys. HerzBlut's bidrag til miljøbeskyttelse - CO²-neutral energiforsyning til virksomhedsplaceringer og produktion - Lavet i Tyskland - Regionale leverandører - Produktcertificering for træ i henhold til FSC - Miljøvenlig emballage - Reklamemateriale fremstillet udelukkende af naturlige materialer - Lys er lavet af naturlige og vedvarende råmaterialer - Lysdioderne kan udskiftes af producenten - Armaturdele er 100% genanvendelige - Internt værksted...

Se hos billigste forhandler

Rob læselampe (Sort)

Fundet hos LightShop DK

Rob læselampe (Sort)

819 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Rob læselampe (Sort):

...
  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Brantford gulvlampe (Mat sort)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - med samme pris

Brantford gulvlampe (Mat sort)

2.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Brantford gulvlampe (Mat sort):

Moderne Brantford LED-gulvlampe med LED-læselampeBrantford LED-gulvlampen er en effektiv lyskilde til ekstra belysning af atmosfærisk atmosfære. Dens loftsstråle kan justeres i dens retning, mens den separat tændbare LED-læslampe giver optimale lysforhold til hyggelige læsestunder. Lysfarven kan indstilles til tre forskellige farvetemperaturer i lysfarveområdet fra varm hvid til universalhvid. Lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst. Der er integreret en hukommelsesfunktion, dvs. at armaturet husker den sidst valgte indstilling, inden det slukkes, og vender tilbage til den, når det tændes igen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Cobra LED-uplight lampe med læselampe, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Cobra LED-uplight lampe med læselampe, messing

4.864,6 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cobra LED-uplight lampe med læselampe, messing:

LED-loftvaskelampe Cobra med LED-læselampe: begge lyskilder er trinløst variable LED-loftvaskelampen Cobra i elegant messingfarve er allerede visuelt et absolut højdepunkt og er funktionelt i topform. Ikke kun belysningen af projektøren, men også belysningen af den integrerede LED-læselampe kan justeres efter behov. Lysintensiteten kan justeres trinløst via en trykdæmper på rammen, som også kan bruges til at indstille den ønskede lysfarve mellem varm hvid (2.200 K) og dagslys (6.000 K). Læselampens arm har en fleksibel svanehals, hvormed lampehovedet kan justeres.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Ariel - hvid LED-væglampe med læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Ariel - hvid LED-væglampe med læselampe

1.212,44 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ariel - hvid LED-væglampe med læselampe:

Ariel - indirekte lysende LED-væglampe med ekstra læselysDen hvide LED-væglampe Ariel er ideel til montering på væggen ved sengen og erstatter her en konventionel sengelampe. Bag den hvide skærm, der er fastgjort til vægbeslaget i en vinkel og forsynet med en meget smal lysudgang foran, udstråler varmhvide LED'er stærkt lys indirekte mod væggen, så rummet er indirekte oplyst. Til læsning i sengen er væglampen udstyret med et ekstra spotlys, der kan placeres præcist. Begge lyskilder kan styres separat via vippekontakter under armaturet, så hver lyskilde kan bruges separat eller i kombination.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Rob læselampe (hvid)

Fundet hos LightShop DK

Rob læselampe (hvid)

819 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Rob læselampe (hvid):

...
  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe, sort

4.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe, sort:

Evolo CCT LED-standarmatur med læselampe og lysdæmper Evolo LED-standarmatur er moderne og stilfuldt. Det har to rektangulære, separat justerbare armaturhoveder øverst med ensidig plan lysudsendelse og en smal lysspalte på den anden side, og er også udstyret med en læselampe på et beslag med led. På stellet er det fritstående armatur udstyret med to knapper, hvormed lyset fra den haptiske lyskilde i toppen og læselampen kan justeres til den ønskede lysfarve (varm hvid 2.700 K op til dagslys 6.000 K) og også kan dæmpes trinløst. Evolo LED fritstående armatur tilbyder således belysning, der kan tilpasses alle situationer.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Fornem Anabella LED-bord-/læselampe i skin. krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Fornem Anabella LED-bord-/læselampe i skin. krom

6.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fornem Anabella LED-bord-/læselampe i skin. krom:

Eksklusiv Anabella-læselampe til LED-belysning i kromglansDen smagfuldt designede Anabella-læselampe med 5 LED-lamper giver energibesparende og klar, detaljeret belysning på bordet. Uanset om det er til læsning, skrivning eller andet arbejde - Anabella kombinerer høj nytteværdi og ædelt design. Armaturet er fremstillet udelukkende af metal med en skinnende kromfinish. På den kantede base løber armaturarmen i to filigranagtige stivere til armaturhovedet og har to led til optimal positionering af lysretningen. Armaturhovedet er vandret orienteret i en aflang form. Oversiden har en elegant krumning, og LED-pærerne er placeret på undersiden. Med deres klare lys og lange levetid giver de glæde ved læsning og arbejde ved skrivebordet. Lampen af høj kvalitet beriger den moderne atmosfære og er håndlavet. Den italienske armaturproducent fokuserer på kvalitet i materiale og design. Forarbejdningen sker med kærlighed til de fine detaljer.

Se hos billigste forhandler

Indbydende læselampe (Mat sort)

Fundet hos LightShop DK

Indbydende læselampe (Mat sort)

2.019 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Indbydende læselampe (Mat sort):

Inviting er en fantastisk familie designet af Bohman&Folenius til hjemlig belysning. Dens vigtigste egenskab er fleksibilitet og at den kan tilpasses forskellige behov og stemninger. Lampehovedet kan justeres både vandret og lodret, og lyset er dæmpbart. Ved at skubbe den øverste cirkel på lampehovedet frem og tilbage kan du ændre intensiteten af lyset og ved at dreje den samme cirkel kan du ændre temperaturen på farven. Denne væglampe er lavet af aluminium og meget modstandsdygtig. Perfekt til at læse, studere eller arbejde. Denne variant har en sort finish.

Integreret LED-belysning.

...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Lya LED-uplightlampe med læselampe i nikkel-krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lya LED-uplightlampe med læselampe i nikkel-krom

10.499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lya LED-uplightlampe med læselampe i nikkel-krom:

Loftsprojektør og læselampe i ét: Lya LED-gulvlampeLya LED-gulvlampen kombinerer stemningsfuld accentbelysning med praktisk læselys. I det ovale loftslygtehoved giver højintensive LED'er varmt hvidt lys med en farvetemperatur på 3.000 Kelvin, mens læselampen er udstyret med LED'er, der har en farvetemperatur på endnu mere hjemlige 2.900 Kelvin. Lysstyrken kan reguleres ved hjælp af en touch-dæmper i skaftet. Lys i perfektion er armaturproducenten Knapsteins håndværk. I mere end 50 år har Knapstein kombineret mesterligt håndværk, moderne teknologi og tidløst design for at skabe stue- og kontraktarmaturer i perfekt harmoni. Alle Knapsteins armaturer er fremstillet med den højeste præcision i Tyskland.

Se hos billigste forhandler

Med lysdæmper og læselampe – LED-gulvlampe Zenith

Fundet hos Lampegiganten DK

Med lysdæmper og læselampe – LED-gulvlampe Zenith

6.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Med lysdæmper og læselampe – LED-gulvlampe Zenith:

Zenith-gulvlampen med læselampe lader energieffektivt, dæmpbart LED-lys skinne Den, der ikke ønsker at vælge mellem en klar gulvlampe til et hjemligt lys og en effektiv læselampe i rummet, kombinerer det bedste fra begge verdener takket være Zenith-gulvlampen i messing. Den har et stabilt stel, der allerede giver en hyggelig stemning om dagen takket være den varme farve i mål. Men Zenith-gulvlampen udfolder sine sande evner, når mørket falder på: Dens LED-lys kan justeres til individuelle behov takket være Dim to Warm-funktionen - jo længere du dæmper lyset, jo varmere bliver lysfarven. Det gælder både for hovedlyset og læselyset. Denne fleksibilitet, sammen med det slanke grundkoncept, gør den særligt tiltalende, fordi Zenith LED-gulvlampen kan placeres pladsbesparende i et hjørne af rummet eller blive rummets centrum og rejse sig lige ved siden af sofalandskabet.

Se hos billigste forhandler

Robby flex læselampe (Wood)

Fundet hos LightShop DK

Robby flex læselampe (Wood)

419 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Robby flex læselampe (Wood):

Robby er en moderne væglampe med industrielt design, lavet af metal og MDF. Lyskilden omsluttet af spotlyset med en bevægelig arm giver en god og rettet lysspredning. Strømafbryder er på vægbeslaget. Placer for eksempel i soveværelset eller ved skrivebordet som læselampe.

Lyskilde medfølger ikke. Leveres med ledning og stik. Robby fås i flere varianter.

...
Se hos billigste forhandler

Væglampe 1350022 med røgglas, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 60 kr.

Væglampe 1350022 med røgglas, 1 lyskilde

229 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Væglampe 1350022 med røgglas, 1 lyskilde:

Den fine vægspot af glas i skandinavisk design Væglampen 1350022 er meget elegant. Metalholderen i lyst trælook er især smuk. Den supplerer den mørke lampeskærm perfekt og giver lampen sit skandinaviske design. Lyskilden kan ses gennem glasskærmen, så en glødelampe vil se særlig godt ud her. Lyset trænger kun dæmpet gennem glassets mørke farvetone og sikrer således smukke øjeblikke af lys og en behagelig atmosfære. Lampeskærmen åbner nedad, så lyset kan lyse frit.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Fabi LED-gulvlampe med læselampe, mat sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Fabi LED-gulvlampe med læselampe, mat sort

1.999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fabi LED-gulvlampe med læselampe, mat sort:

Dæmpbar LED-gulvlampe Fabi med praktisk læselys Fabi LED-gulvlampen har en flad, rund skærm, der udstråler lyset mod loftet og giver en smuk indirekte belysning. Skærmen er fastgjort til et lille led og kan således justeres. Den mindre lampe udstråler lyset mod gulvet og kan med fordel bruges som læselampe. Gulvlampen er derfor ideel til brug i stuen, men kan også bruges i andre rum. Lampens lysstyrke kan nemt varieres med den integrerede lysdæmper. Desuden er det muligt at justere farvetemperaturen i tre trin.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Brantford LED-gulvlampe, læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 330 kr.

Brantford LED-gulvlampe, læselampe, mat nikkel

2.249 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Brantford LED-gulvlampe, læselampe, mat nikkel:

Moderne Brantford LED-gulvlampe med LED-læselampeBrantford LED-gulvlampen er en effektiv lyskilde til ekstra belysning af atmosfærisk atmosfære. Dens loftsstråle kan justeres i sin retning, mens den separat tændbare LED-læselampe giver optimale lysforhold til hyggelige læsestunder. Lysfarven kan indstilles til tre forskellige farvetemperaturer i lysfarveområdet fra varm hvid til universalhvid. Lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst. Der er integreret en hukommelsesfunktion, dvs. at armaturet husker den sidst valgte indstilling, inden det slukkes, og vender tilbage til den, når det tændes igen.

Se hos billigste forhandler

BL1-LED læselampe, ind-/påbygning, rustfrit stål

Fundet hos Lampegiganten DK

BL1-LED læselampe, ind-/påbygning, rustfrit stål

609,37 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af BL1-LED læselampe, ind-/påbygning, rustfrit stål:

BL1-LED-læselampe til indbygning eller montering på vægge eller møbler BL1-LED-læselampen giver ekstra belysning efter behov, især ved hovedgærdet eller på væggen ved siden af sengen. Den er fremstillet af stål og har et armaturhoved i form af en cylinderformet spot, der kan justeres og udsender varmt hvidt lys i en mellembred vinkel på 40°. Beslaget, som er skjult bag det firkantede dæksel, er velegnet til både indbygning og montering på vægge, møbler og paneler. - God farvegengivelse: CRI 90 - Hovedet kan drejes 350°, drejes 90° og drejes 90...

Se hos billigste forhandler

Hotel LED floor lamp E27 + E14 white

Fundet hos LightShop DK

Hotel LED floor lamp E27 + E14 white

1.169 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hotel LED floor lamp E27 + E14 white:

Hotel LED gulvlampe er en klassisk og enkelt dekoreret gulvlampe, der passer til mange interiører. Armaturet har en retningsbestemt læselampe med en behagelig flexarm. Armaturet har hvide cylindriske stofskærme både i toppen og i læselampen. Metalramme med mat nikkel overflade. Max 60W E27 lyskilde i den øverste lampe og max 18W E14 lyskilde i læselampe, lyskilderne medfølger ikke. For begge armaturer er separate kontakter bekvemt placeret i midten af ​​armaturhuset og kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden. Højde 170 cm og diameter 40 cm. Der medfølger 180 cm sort ledning.

...
  Size
 • e27
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe nikkel/krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe nikkel/krom

4.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe nikkel/krom:

Evolo CCT LED-standarmatur med læselampe og lysdæmper Evolo LED-standarmatur er moderne og stilfuldt. Det har to rektangulære, separat justerbare armaturhoveder øverst med ensidig plan lysudsendelse og en smal lysspalte på den anden side, og er også udstyret med en læselampe på et beslag med led. På stellet er det fritstående armatur udstyret med to knapper, hvormed lyset fra den haptiske lyskilde i toppen og læselampen kan justeres til den ønskede lysfarve (varm hvid 2.700 K op til dagslys 6.000 K) og også kan dæmpes trinløst. Evolo LED fritstående armatur tilbyder således belysning, der kan tilpasses alle situationer.

Se hos billigste forhandler

Zahara LED-gulvlampe med læselampe, kan dæmpes

Fundet hos Lampegiganten DK

Zahara LED-gulvlampe med læselampe, kan dæmpes

1.861,87 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Zahara LED-gulvlampe med læselampe, kan dæmpes:

Zahara LED-gulvlampen Zahara med sin antik messingfarvede ramme og det hvide projektørglas giver et stemningsfuldt atmosfærisk lys. Der er monteret en LED-læslampe i halv højde. Projektørlyset og læselyset kan tændes separat. - kan dæmpes via en drejelig lysdæmper...

Se hos billigste forhandler

PURE Mutil LED-gulvlampe, læselampe, sølv

Fundet hos Lampegiganten DK

PURE Mutil LED-gulvlampe, læselampe, sølv

5.699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af PURE Mutil LED-gulvlampe, læselampe, sølv:

Dæmpbar Pure Mutil LED-loftlampe med læsearm og CCT-funktion Moderne og funktionel - sådan præsenterer Pure Mutil LED-gulvlampen sig selv. Den består af et projektørhoved med justerbare elementer, en læsearm, der også kan justeres, og en smal ramme, som også har en integreret lyskilde. Gulvlampeens lysstyrke kan reguleres via touchdæmperen, og farvetemperaturen kan også ændres fra varm til universalhvid. Projektørlyset og rørbelysningen styres sammen, mens læsearmen styres individuelt. Særligt praktisk: Pure Mutil har en hukommelsesfunktion, der vender tilbage til den sidst valgte lysindstilling, når den tændes.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe hvid/sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe hvid/sort

4.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe hvid/sort:

Evolo CCT LED-standarmatur med læselampe og lysdæmper Evolo LED-standarmatur er moderne og stilfuldt. Det har to rektangulære, separat justerbare armaturhoveder øverst med ensidig plan lysudsendelse og en smal lysspalte på den anden side, og er også udstyret med en læselampe på et beslag med led. På stellet er det fritstående armatur udstyret med to knapper, hvormed lyset fra den haptiske lyskilde i toppen og læselampen kan justeres til den ønskede lysfarve (varm hvid 2.700 K op til dagslys 6.000 K) og også kan dæmpes trinløst. Evolo LED fritstående armatur tilbyder således belysning, der kan tilpasses alle situationer.

  Farve
 • Hvid
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Cobra LED-uplight lampe med læselampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Cobra LED-uplight lampe med læselampe, nikkel

4.864,6 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Cobra LED-uplight lampe med læselampe, nikkel:

Nikkelfarvet Cobra LED-loftvaskelampe med læselampe - variabelt justerbar Cobra LED-loftvaskelampen imponerer ikke kun med sin højkvalitetsfinish, men lader heller ikke noget tilbage at ønske med hensyn til justerbarheden og lysfunktionerne. Lysstyrken og lysfarven kan ændres for begge lyskilder ved hjælp af en indbygget trykknap, og det hele tiden. Meget praktisk. Desuden kan læselampens hoved justeres takket være den fleksible svanehalsarm. Farvetemperaturen kan justeres trinløst fra varm hvid til dagslys.

Se hos billigste forhandler

Todtnau læselampe (hvid)

Fundet hos LightShop DK

Todtnau læselampe (hvid)

279 kr.
Se hos billigste forhandler

Helia LED-uplight med læselampe, stål

Fundet hos Lampegiganten DK

Helia LED-uplight med læselampe, stål

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Helia LED-uplight med læselampe, stål:

Ud over hovedlyskilden, som lyser opad, har Helia LED ceiling washlight en ekstra indre ring, som kan drejes nedad. Der er også et LED-læselys på stativet. To afbrydere og lysdæmpere på stellet muliggør separat styring.

Se hos billigste forhandler

Layer stof-gulvlampe med læselampe, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Layer stof-gulvlampe med læselampe, grå

2.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Layer stof-gulvlampe med læselampe, grå:

Komfortabel Layer gulvlampe med integreret læselampe og kegleformet skærmLayer gulvlampen er tidløst smuk med sit matte forniklede metalstel og den kegleformede tekstilskærm. De to lyskilder kan skiftes separat, så der er tre belysningsmuligheder - hovedlys til stemningsfuld ekstra belysning i opholdsstuens siddeområde, kun læselys eller begge dele på samme tid.- Gulvlampe: E27-fatning- Læselampe: E14-fatning...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Franklin gulvlampe (Børstet stål)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 1.013 kr.

Franklin gulvlampe (Børstet stål)

2.589 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Franklin gulvlampe (Børstet stål):

Multifunktionel Franklin LED-loftvaskelampe med LED-læselysDen LED-loftvaskelampe Franklin er et sandt multitalent, der harmonisk passer ind i moderne boligmiljøer.Franklin er udstyret med en rund vaskelampe og en separat arm med LED-læselys. Lyskilderne kan tændes separat fra hinanden. Der er installeret en sensordæmper, hvormed lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst og justeres efter ønske. Desuden kan farvetemperaturen indstilles i tre trin via en separat kontakt. inkl. hukommelsesfunktion, dvs. den indstilling, der er valgt før slukning af belysningen, bevares efter tænding igen.

Se hos billigste forhandler

Wim LED-gulvlampe med læselampe, nikkel, jern

Fundet hos Lampegiganten DK

Wim LED-gulvlampe med læselampe, nikkel, jern

4.799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Wim LED-gulvlampe med læselampe, nikkel, jern:

Wim LED-gulvlampen har et futuristisk design og er fremstillet af jern. Farven i nikkeltonet mat afrunder det moderne look på en behagelig måde. De to kantede LED-moduler i toppen skaber den nødvendige belysning til indendørs brug og har en dæmpnings- og CCT-funktion.

Se hos billigste forhandler

Brantford gulvlampe (Antik messing)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 834 kr.

Brantford gulvlampe (Antik messing)

2.739 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Brantford gulvlampe (Antik messing):

Moderne Brantford LED-gulvlampe med LED-læselampeBrantford LED-gulvlampen er en effektiv lyskilde til ekstra belysning af atmosfærisk atmosfære. Dens loftsstråle kan justeres i dens retning, mens den separat tændbare LED-læslampe giver optimale lysforhold til hyggelige læsestunder. Lysfarven kan indstilles til tre forskellige farvetemperaturer i lysfarveområdet fra varm hvid til universalhvid. Lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst. Der er integreret en hukommelsesfunktion, dvs. at armaturet husker den sidst valgte indstilling, inden det slukkes, og vender tilbage til den, når det tændes igen.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Blade uplight med læselampe, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Blade uplight med læselampe, mat nikkel

799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Blade uplight med læselampe, mat nikkel:

Globo Blade uplight med læselampe, mat nikkel, til stue/spisestue, metal, glas, E27, 8,8 W, H: 178 cm...

Se hos billigste forhandler

Trio LED-gulvlampe, 4 lyskilder med læselampe krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Trio LED-gulvlampe, 4 lyskilder med læselampe krom

9.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Trio LED-gulvlampe, 4 lyskilder med læselampe krom:

Fire- LED-gulvlampe Trio med læselampe, dæmpbar Denne LED-gulvlampe af stål bærer navnet Trio og har et moderne design. I den øverste ende af den yndefulde stang er tre halvcirkelformede, små paraplyer monteret i et bundt. Disse er bevægelige og kan drejes i forskellige retninger for at skabe et fleksibelt belysningskoncept. Det varme hvide lys udsendes målrettet og selektivt, da materialet omkring skærmene er uigennemtrængeligt for lys. Lysets lysstyrke kan dæmpes ubesværet ved hjælp af en integreret knap, og den kan også betjenes på stedet. Som en ekstra lyskilde har gulvlampe et lille læselampe med stærk lysstyrke. Dette er fastgjort til en smal arm på stangen halvvejs op og er også designet til at være halvcirkelformet og bevægelig. Trio kan ikke kun bruges til generel belysning, men indstiller også fremhævede lyspunkter til læsning eller arbejde. Ekstra lys kan også tændes og slukkes ved hjælp af en indbygget kontakt.

Se hos billigste forhandler

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe, gråbrun

Fundet hos Lampegiganten DK

Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe, gråbrun

4.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Evolo LED-gulvlampe CCT med læselampe, gråbrun:

Evolo CCT LED-standarmatur med læselampe og lysdæmper Evolo LED-standarmatur er moderne og stilfuldt. Det har to rektangulære, separat justerbare armaturhoveder øverst med ensidig plan lysudsendelse og en smal lysspalte på den anden side, og er også udstyret med en læselampe på et beslag med led. På stellet er det fritstående armatur udstyret med to knapper, hvormed lyset fra den haptiske lyskilde i toppen og læselampen kan justeres til den ønskede lysfarve (varm hvid 2.700 K op til dagslys 6.000 K) og også kan dæmpes trinløst. Evolo LED fritstående armatur tilbyder således belysning, der kan tilpasses alle situationer.

Se hos billigste forhandler

Lucande Lyra væglampe med fleksibel læselampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lucande Lyra væglampe med fleksibel læselampe

999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lucande Lyra væglampe med fleksibel læselampe:

Væglampe Lyra med en cylindrisk glasskærm og ekstra LED-læselampe Lyra imponerer med sit stilfulde udseende og bringer både målrettet læselampe og hyggelig generel belysning. Den lille spotlight kan drejes og drejes for optimal lysjustering og er udstyret med effektive LED'er, der lyser varmhvid (3.000 K). Glasskærmen giver i mellemtiden et meget blødt og jævnt lys, der kommer diffust ind i rummet og fremhæver hyggelige timer med smukt lys. Læselys: 190 lumen...

  Mærke
 • Lucande
Se hos billigste forhandler

Monti LED-gulvlampe af nikkel, læselampe, CCT

Fundet hos Lampegiganten DK

Monti LED-gulvlampe af nikkel, læselampe, CCT

4.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Monti LED-gulvlampe af nikkel, læselampe, CCT:

Gulvlampe med læsearm og CCT-funktionMonti er en praktisk LED-gulvlampe med dæmpning og CCT-funktion samt LED-læselys. Den er fremstillet af nikkel og har en mat overflade. Monti er især velegnet som projektør ved at rette LED'erne på hovedet mod loftet eller væggen. Læsearmen som helhed kan justeres lodret, armaturhovedet på armen både vandret og lodret.

Se hos billigste forhandler

Jericho læselampe (Chrom)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 20 kr.

Jericho læselampe (Chrom)

379 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Jericho læselampe (Chrom):

Alsidig og enkel LED-væglampe Jericho - også velegnet til loftmontering Primært designet som en væglampe, kan denne version af Jericho LED-lampen også installeres som en loftlampe . Din LED-spot er justerbar, hvilket betyder, at belysningen kan justeres på ingen tid i henhold til monteringspositionen og de rumlige forhold. LED-væglampen Jericho kan bruges på mange forskellige måder.

Se hos billigste forhandler

Barrie LED-uplight lampe m læselampe antik messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Barrie LED-uplight lampe m læselampe antik messing

3.497,80 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Barrie LED-uplight lampe m læselampe antik messing:

Trio Lighting Barrie LED-uplight lampe m læselampe antik messing, til stue/spisestue, metal, H: 181 cm...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

ANSMANN Twinflex

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 126 kr.

ANSMANN Twinflex

124 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af ANSMANN Twinflex:

ANSMANN Twinflex - Den ultimative læselampe, der leverer højkvalitets belysningANSMANN Twinflex er den ideelle læselampe til alle bogelskere. Med dens innovative LED teknologi leverer den fremragende belysning, der er perfekt til at forøge læseevnen og gø...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Brantford LED-gulvlampe, læselampe, mat messing

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 370 kr.

Brantford LED-gulvlampe, læselampe, mat messing

2.329 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Brantford LED-gulvlampe, læselampe, mat messing:

Moderne Brantford LED-gulvlampe med LED-læselampeBrantford LED-gulvlampen er en effektiv lyskilde til ekstra belysning af atmosfærisk atmosfære. Dens loftsstråle kan justeres i dens retning, mens den separat tændbare LED-læslampe giver optimale lysforhold til hyggelige læsestunder. Lysfarven kan indstilles til tre forskellige farvetemperaturer i lysfarveområdet fra varm hvid til universalhvid. Lysets lysstyrke kan dæmpes trinløst. Der er integreret en hukommelsesfunktion, dvs. at armaturet husker den sidst valgte indstilling, inden det slukkes, og vender tilbage til den, når det tændes igen.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Motril læselampe (Chrom)

Fundet hos LightShop DK

Motril læselampe (Chrom)

399 kr.
Se hos billigste forhandler

Læselampe med clips

Fundet hos LivetSomSenior

Læselampe med clips

195 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Kan fastgøres til enhver bog
 • Fleksibel hals for justering
 • Bred lysstråle til større områder
 • Bruger 3 AAA-batterier (medfølger)
 • Ideel til læsning og musikudøvere

Længere beskrivelse af Læselampe med clips:

Denne læselampe er en alsidig og praktisk løsning til alle, der har brug for ekstra belysning, når de læser. Med dens clips kan den nemt fastgøres til kanten af enhver bog, og dens fleksible hals gør det muligt at justere lysstrålen i den ønskede retning. Læselampen er ideel til at læse i sengen, sofaen eller endda i bilen på lange køreture.

Læselampen har en ekstra bred lysstråle, der gør det muligt at belyse større områder og er perfekt til musikudøvere, der har brug for ekstra belysning, når de spiller. Den bruger 3 AAA-batterier, der følger med, og dens lange batterilevetid gør det muligt at bruge den i timevis uden at skulle skifte batterier.

Denne multifunktionelle læselampe er designet til at øge læseglæden og kan bruges på alle slags bøger. Den er ideel til alle, der elsker at læse og har brug for ekstra belysning. Med dens fleksible hals og lange batterilevetid er den en praktisk og pålidelig løsning til alle dine læsebehov. Varenummeret på denne læselampe er TCC-39901.

Se hos billigste forhandler

Rom læselampe (Chrom)

Fundet hos LightShop DK

Rom læselampe (Chrom)

249 kr.
Se hos billigste forhandler

Zanzibar LED-væglampe med læselampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Zanzibar LED-væglampe med læselampe, sort

999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Zanzibar LED-væglampe med læselampe, sort:

Elegant væglampe Zanzibar med drejelig LED-læselampe og induktiv ladestation til mobiltelefonen Dette praktiske Zanzibar LED-væglampe inspirerer takket være dets mange funktioner. Armaturet har en moderne induktionsopladningsflade. Hvis mobiltelefonen er udstyret med den rigtige teknologi, kan batteriet oplades her uden besværet med kabler. Det subtile læselampe er velegnet til selektiv belysning og kan drejes til venstre og højre. Det betyder, at lampen finder sit ideelle sted i et soveværelse ved siden af en seng. Takket være den elegante metalramme med en mat finish er Zanzibar ikke kun praktisk, men også moderne og elegant.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Feltre læselampe (Sølv)

Fundet hos LightShop DK

Feltre læselampe (Sølv)

249 kr.
Se hos billigste forhandler

Brahe I LED-væglampe, læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Brahe I LED-væglampe, læselampe, hvid

511,68 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Brahe I LED-væglampe, læselampe, hvid:

LED væglampe Brahe med bevægelig læselampe Den moderne Brahe LED-væglampe er perfekt som belysning ved sengen eller i læsehjørner. Det fleksibelt justerbare armaturhoved er udstyret med varmt hvide lysdioder, der udsender deres lys med en snæver strålevinkel. En lille afbryder direkte på armaturet gør det nemt at tænde og slukke.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Bopp Share LED-uplight lampe med læselampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Bopp Share LED-uplight lampe med læselampe, sort

10.609,68 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bopp Share LED-uplight lampe med læselampe, sort:

Del LED-uplight lampe med drejelig læselampe Der blev installeret seks LED-lyskilder i den runde, flade skærm af Share loftvaskelys, hvoraf fem er stift installeret og skinner opad i loftet, mens den sjette LED-lyskilde fungerer som en læselampe og kan drejes nedad i runden skygge og kan justeres i henhold til de respektive behov. Den varme hvide belysning fra begge lyskilder kan dæmpes ved hjælp af to kontakter monteret på stangen i en let tilgængelig position, adskilt og uafhængig af hinanden. Share LED-uplight lampe imponerer med sin høje kvalitet. Det blev produceret i Tyskland af firmaet Bopp Leuchten med base i Odenwald. Siden 1912 har belysningsfabrikanten produceret stuen i høj kvalitet på håndværksbasis , der udelukkende opfylder høje kvalitetskrav i Tyskland. Under produktionen tages der også hensyn til miljøbeskyttelse og bæredygtighed, f.eks. Ved at vælge regionale leverandører for at holde afstande korte.

  Mærke
 • Bopp
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

It's about RoMi Florence læselampe, 2 lk, lys hør

Fundet hos Lampegiganten DK

It's about RoMi Florence læselampe, 2 lk, lys hør

2.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af It's about RoMi Florence læselampe, 2 lk, lys hør:

Florence væglampe med praktisk hylde og ekstra læselampe på flexarmen Florence væglampen kombinerer mange praktiske funktioner, der gør den ideel som aftenbelysning ved siden af sengen. Den har en hylde, som også er udstyret med en USB-port. Så du kan nemt lægge bøger eller din smartphone fra dig og oplade den på samme tid. Desuden er der integreret en lysdæmperkontakt, så væglampen ikke bare kan tændes og slukkes uden besvær, men også dæmpes. Skærmen af tekstil skaber et meget diffust og behageligt lys. Dem, der har brug for målrettet, punktlig belysning, vil være begejstrede takket være den lille LED-spot på den fleksible arm. Særlige egenskaber ved It's about RoMi: - brug af bæredygtige materialer siden 2010 - et træ plantes for hvert armatur, der sælges - dette kompenserer for CO2-emissioner - samarbejde med Eden Reforestation Projects siden 2019 - hvert armatur er inspireret af en by...

  Materiale
 • Hør
Se hos billigste forhandler

Zanzibar LED-væglampe med læselampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Zanzibar LED-væglampe med læselampe, hvid

999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Zanzibar LED-væglampe med læselampe, hvid:

Elegant væglampe Zanzibar med drejelig LED-læselampe og induktiv ladestation til mobiltelefonen Dette praktiske Zanzibar LED-væglampe inspirerer takket være dets mange funktioner. Armaturet har en moderne induktionsopladningsflade. Hvis mobiltelefonen er udstyret med den rigtige teknologi, kan batteriet oplades her uden besværet med kabler. Det subtile læselampe er velegnet til selektiv belysning og kan drejes til venstre og højre. Det betyder, at lampen finder sit ideelle sted i et soveværelse ved siden af en seng. Takket være den elegante metalramme med en mat finish er Zanzibar ikke kun praktisk, men også moderne og elegant.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

New Empoli (Bronze)

Fundet hos LightShop DK og 1 andre - spar 140 kr.

New Empoli (Bronze)

2.359 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af New Empoli (Bronze):

New Empoli er en praktisk og moderne gulvlampe, der begge sikrer et flot design, samtidig med at det giver et funktionelt lys i alle rum i hjemmet. Lampen er udstyret med to lyskilder - en oplysning, der sikrer god generel belysning til rummet, og en justerbar arm, der giver den perfekte mulighed for læsning. New Empoli er også udstyret med integreret LED-belysning og to lysdæmpere, hvilket betyder, at du nemt kan indstille den ønskede lysstyrke på både højlys og læsearmen.
Fås i mat nikkel og bronze.
Leveres med ledning + stik.
Integreret LED-belysning.

...
Se hos billigste forhandler

Affi læselampe (Chrom)

Fundet hos LightShop DK

Affi læselampe (Chrom)

369 kr.
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Hidari læselampe med kontakt, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Hidari læselampe med kontakt, nikkel

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Hidari læselampe med kontakt, nikkel:

Nikkelfarvet væglampe Hidari med buet lampearm Hidari væglampen er fremstillet udelukkende af stål og dækket af en nikkelfarvet overfladefinish. Takket være denne neutrale farve kan den på vidunderlig vis integreres i forskellige farvekoncepter. Den buede arm giver Hidari en interessant karakter. Lyset udsendes direkte nedad, så observatøren ikke kan blive blændet. Dette armatur kan ikke kun bruges som læselampe, men også som belysning til vægmalerier.

  Mærke
 • Lindby
Se hos billigste forhandler

Lindby Hidari læselampe med kontakt, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Hidari læselampe med kontakt, messing

499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Hidari læselampe med kontakt, messing:

Væglampe Hidari med afbryder i en ædel messing tone Hidari væglampen kan bruges til forskellige lejligheder. Uanset om det er som billedbelysning eller som læselampe - den opfylder sit formål og ser samtidig meget stilfuldt ud. Huset af stål var dækket af en ædel messingfinish. Både denne farve og den buede lampearm giver Hidari en lidt historisk karakter, som kan integreres i mange stilarter. Den nedadrettede, afrundede lampeskærm sikrer en blændfri lysafgivelse. Desuden kan brugeren nemt betjene dette armatur ved hjælp af en kontakt.

  Mærke
 • Lindby
 • Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

BL1-LED læselampe, ind-/påbygning, kontakt, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

BL1-LED læselampe, ind-/påbygning, kontakt, sort

675,93 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af BL1-LED læselampe, ind-/påbygning, kontakt, sort:

BL1-LED-læselampe til indbygning eller montering på væg eller møbel - udstyret med afbryder Denne enkle, moderne væglampe giver praktisk ekstra- og læselys. Dens justerbare armaturhoved er udformet som en cylindrisk spot; den integrerede varmhvide LED-lyskilde stråler med en middelbred vinkel på 40°. BL1-LED kan betjenes direkte på armaturet; tænd/sluk-knappen er placeret på den firkantede vægbeklædning. Dette skjuler monteringspladen, som gør det muligt at indbygge armaturet i vægge, møbler og paneler eller at montere det på vægge, møbler og paneler. - God farvegengivelse: CRI 90 - Hovedet kan drejes 350°, drejes 90° og drejes 90...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

BL1-LED læselampe BL1-LED ind-/påbyg kontakt, stål

Fundet hos Lampegiganten DK

BL1-LED læselampe BL1-LED ind-/påbyg kontakt, stål

675,93 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af BL1-LED læselampe BL1-LED ind-/påbyg kontakt, stål:

BL1-LED-læselampe til indbygning eller montering på væg eller møbel - udstyret med afbryder Denne enkle, moderne væglampe giver praktisk ekstra- og læselys. Dens justerbare armaturhoved er udformet som en cylindrisk spot; den integrerede varmhvide LED-lyskilde stråler med en middelbred vinkel på 40°. BL1-LED kan betjenes direkte på armaturet; tænd/sluk-knappen er placeret på den firkantede vægbeklædning. Dette skjuler monteringspladen, som gør det muligt at indbygge armaturet i vægge, møbler og paneler eller at montere det på vægge, møbler og paneler. - God farvegengivelse: CRI 90 - Hovedet kan drejes 350°, drejes 90° og drejes 90...

Se hos billigste forhandler

It's about RoMi Florence/læselampe sort 2 lysk.

Fundet hos Lampegiganten DK

It's about RoMi Florence/læselampe sort 2 lysk.

2.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af It's about RoMi Florence/læselampe sort 2 lysk.:

Florence-væglampe med praktisk hylde og ekstra læselampe på flexarmen Florence-væglampen kombinerer mange praktiske funktioner, der gør den ideel som aftenbelysning ved siden af sengen. Den har en hylde, som også er udstyret med en USB-port. Så du kan nemt lægge bøger eller din smartphone fra dig og oplade den på samme tid. Desuden er der integreret en lysdæmperkontakt, så væglampen ikke bare kan tændes og slukkes uden besvær, men også dæmpes. Skærmen af tekstil skaber et meget diffust og behageligt lys. De, der har brug for målrettet, punktlig belysning, vil være begejstrede takket være den lille LED-spot på den fleksible arm.Særlige egenskaber ved It's about RoMi:- siden 2010, brug af bæredygtige materialer- for hvert armatur, der sælges, plantes der et træ - dette kompenserer for CO2-udledning- siden 2019, samarbejde med Eden Reforestation Projects - hvert armatur er inspireret af en by...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Læselampe-spørgsmål

Hvilken slags lyskilde er bedst til en læselampe?

Når det kommer til at vælge den bedste lyskilde til en læselampe, er der flere faktorer, der skal overvejes. Generelt set er LED-lys en af de bedste muligheder, da det giver en høj kvalitet af lys og har en lang levetid.

En af de store fordele ved LED-lys er, at det er meget energieffektivt, hvilket betyder, at det bruger mindre strøm end andre lyskilder. Dette gør det ikke kun mere miljøvenligt, men det kan også hjælpe med at reducere dine elregninger på lang sigt.

En anden fordel ved LED-lys er, at det er meget alsidigt. Du kan finde LED-pærer i forskellige farvetemperaturer og lysstyrker, hvilket betyder, at du kan vælge den bedste type lys til dine læsebehov. For eksempel kan du vælge en pære med en varm farvetemperatur, hvis du vil have en mere hyggelig og afslappende atmosfære, eller en pære med en køligere farvetemperatur, hvis du vil have mere fokuseret og koncentreret lys.

Endelig er LED-lys også kendt for sin lange levetid. Mens andre lyskilder kan brænde ud efter blot et par måneders brug, kan LED-lys holde i årevis, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte pærer på regelmæssig basis.

Samlet set er LED-lys den bedste lyskilde til en læselampe på grund af dens energieffektivitet, alsidighed og lange levetid. Hvis du overvejer at købe en ny læselampe, skal du helt sikkert overveje en model, der bruger LED-lys.

Kan jeg bruge en læselampe til at læse i sengen?

Ja, du kan helt sikkert bruge en læselampe til at læse i sengen. Faktisk er læselamper lavet specielt til at give dig det bedste lys, når du læser i sengen. De er designet med en justerbar arm, der gør det nemt at justere lyset, så det rammer præcis der, hvor du har brug for det. Du kan også justere intensiteten af ​​lyset, så du ikke bliver blændet, men stadig har tilstrækkeligt lys til at kunne læse.

Når du vælger en læselampe til brug i sengen, er det vigtigt at vælge en, der passer til dine behov. Hvis du har brug for at justere lyset i forskellige retninger, er det en god idé at vælge en læselampe med en fleksibel arm. Hvis du har brug for at justere lysstyrken, skal du vælge en læselampe med en indbygget dæmperfunktion.

Det er også vigtigt at vælge en læselampe med den rigtige lyskilde. LED-lyskilder er en populær mulighed, da de er energieffektive og har en lang levetid. Derudover giver LED-lys en skarp, klar lyskilde, som er perfekt til at læse i sengen.

I sidste ende er det vigtigt at vælge en læselampe, der passer til dit behov og din personlige stil. Der er mange forskellige stilarter og farver at vælge imellem, så du kan finde en læselampe, der passer til din smag og indretning.

Er det bedre at vælge en læselampe med batteri eller ledning?

Det afhænger af dine personlige præferencer og behov. Hvis du ønsker en læselampe, som du kan flytte rundt på og bruge i forskellige rum eller endda tage med på farten, så er en læselampe med batteri det bedste valg for dig. Disse typer af læselamper kan nemt tages med på campingture eller bruges på et sted uden strømtilslutning.

Hvis du derimod ønsker en læselampe, som altid er tilgængelig og ikke skal bekymre dig om, at batteriet løber tør, så er en læselampe med ledning det bedste valg. Disse typer af læselamper er også ofte mere kraftfulde, da de kan trække mere strøm fra stikkontakten.

Der er også en økonomisk faktor at tage i betragtning. Læselamper med batteri kan være dyrere i det lange løb, da du skal erstatte batterierne med jævne mellemrum. Læselamper med ledning er derimod billigere i drift og du skal kun betale for strømforbruget.

Generelt set kan man sige, at hvis du ønsker fleksibilitet og mobilitet, så er en læselampe med batteri det bedste valg. Hvis du derimod ønsker pålidelighed og strømbesparelse, så er en læselampe med ledning det bedste valg.

Er det bedre at vælge en læselampe med blødt eller hårdt lys?

Det afhænger af, hvad du foretrækker og hvad du skal bruge læselampen til. Hårdt lys er mere direkte og fokuseret, og det kan være godt, hvis du har brug for meget lys til at læse småt print eller arbejde med detaljerede opgaver. Blødt lys er mere diffust og dæmpet, og det kan være mere afslappende for øjnene, især hvis du læser i længere tid eller ønsker en mere atmosfærisk belysning.

Der er også andre faktorer, der kan påvirke dit valg af lysstyrke. Hvis du læser om natten eller i et mørkt rum, kan det være bedre at vælge blødt lys, da det kan være mere beroligende og hjælpe med at forberede dig på at sove. Hvis du læser om dagen eller i et lyst rum, kan hårdt lys være mere effektivt til at overvinde eventuelle blænding eller skygge, der kan gøre det sværere at læse.

Generelt set er det bedst at prøve forskellige typer af læselamper og lysstyrker for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og dine behov. Du kan også overveje at vælge en lampe med justerbar lysstyrke, så du kan tilpasse belysningen til forskellige situationer og personlige præferencer.

Kan jeg bruge min læselampe til andre formål end læsning?

Ja, du kan sagtens bruge din læselampe til andre formål end læsning. Læselamper er designet til at give et fokuseret og klart lys, hvilket kan være nyttigt til en række forskellige aktiviteter. For eksempel kan du bruge din læselampe til håndarbejde, som strikning eller hækling, hvor det er vigtigt at se detaljer tydeligt. Du kan også bruge din læselampe til at belyse et bestemt område på dit skrivebord, hvor du arbejder eller tegner.

Det er vigtigt at huske på, at læselamper normalt er designet til at belyse en relativt lille overflade, så hvis du bruger den til andre formål, kan det være nødvendigt at justere lysstyrken eller placeringen af lampen for at opnå det ønskede resultat. Hvis du bruger din læselampe til aktiviteter, der kræver mere lys, kan det være en god idé at undersøge andre typer lamper, der er bedre egnet til formålet.

Generelt set er læselamper alsidige og kan bruges til en række forskellige formål, så længe du er opmærksom på deres begrænsninger og justerer brugen af lampen efter behov.

Hvad er forskellen på en læselampe og en skrivebordslampe?

En læselampe er typisk designet til at give en mere direkte og fokuseret belysning, mens en skrivebordslampe er mere alsidig og kan justeres til at lyse op på et større område. En læselampe har ofte en justerbar arm eller hals, der gør det muligt at justere positionen og retningen af lyset, så det er nemmere at fokusere på en bog eller en avis. Desuden er læselamper ofte designet med en højere farvegengivelsesindeks (CRI), hvilket betyder, at farverne i teksten eller billederne vil se mere naturlige ud. Skrivebordslamper kan også have disse funktioner, men er typisk mere alsidige og kan justeres til at lyse op på en større overflade, for eksempel når man skriver på en computer eller arbejder på et projekt. Kort sagt, mens begge lamper kan bruges til at læse og arbejde, er læselamper mere specialiserede og designet til at give en mere fokuseret belysning på mindre områder, mens skrivebordslamper er mere alsidige og kan justeres til at oplyse større områder.

Kan jeg bruge en læselampe til at læse på min tablet eller e-bogslæser?

Ja, du kan bruge en læselampe til at læse på din tablet eller e-bogslæser. En læselampe kan give dig den ekstra belysning, du måske har brug for, når du læser på en skærm. Det er vigtigt at vælge en læselampe, der ikke er for skarp eller blændende, da det kan forstyrre læseoplevelsen og anstrenge dine øjne. Der er flere læselamper på markedet, der er specielt designet til at give en optimal belysning til læsning på skærme, og som er justerbare, så du kan tilpasse lysstyrken og vinklen efter dine behov. Det er også en god idé at vælge en læselampe, der er let at justere og flytte rundt på, så du kan placere den på den mest optimale måde i forhold til din skærm og din siddeposition. Husk også at tage pauser og give dine øjne en pause fra skærmen i ny og næ, da det kan hjælpe med at reducere belastningen på dine øjne.

Kan jeg justere lysstyrken på min læselampe?

Ja, de fleste læselamper har en funktion, hvor du kan justere lysstyrken. Dette kan enten være ved at dreje en knap på lampen, eller ved hjælp af en touch-funktion på selve lampeskærmen. Nogle læselamper kan også justeres i farvetemperatur, så du kan ændre lysets farve fra et koldere, mere blåligt lys til et varmere, mere gulligt lys. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du har brug for forskelligt lys alt efter tidspunktet på dagen eller din personlige præference. Det er en god idé at tjekke produktbeskrivelsen for den specifikke læselampe, du overvejer at købe, for at sikre dig, at den har den ønskede justeringsfunktion.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top