Køkkenlamper.dk: Find blandt 63333 Produkter | 111 Kategorier | 328 Brands | 270 Forhandlere

Bedste Philips HUE Havespot: Se top 5

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Philips HUE havespots. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 5 Philips HUE havespots

  De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Philips HUE havespots | ✅ Havespot-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 5 bedste Philips HUE havespots

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Philips HUE havespots som du kan finde lige nu.

  1: Philips Hue Lily udendørs-baseenhed med pig (sort)

  Hvorfor vælge Philips Hue Lily udendørs-baseenhed med pig (sort)?

  Philips Hue LED spot Lily i praktisk 3’er sæt - lysmagi i din egen have! Med LED spottet Lily, der leveres som et 3’er sæt, er det muligt at skabe en effektiv såvel som behagelig belysning i udendørsområdet. Dette er muligt ved hjælp af den indbyggede ZigBee teknologi, der skaber en forbindelse til dit eget Philips Hue Smart Home system, og dermed en direkte lysstyring via Hue appen med en smartphone eller tablet. Udover de mange justeringsfunktioner, som f.eks. dæmpning eller opsætning af en bestemt lysfarve, kan man også vælge lysbilleder via appen, der skaber endnu mere atmosfære i haven, hvilket gør den til et absolut højdepunkt. Spottet i 3’er sæt, er med dens variable monteringsmuligheder (jordspyd eller vægmontering) velegnet til en bred vifte af udendørsområder. De er svingbare efter ønske og leveres med 3 x 5 meter tilslutningskabler, 2 stik og en strømforsyning med 2,9 meter forsyningsledning. Funktioner / Kompatibilitet - Fjernadgang takket være WiFi-forbindelse (geo-fencing) - Stemningskontrol via stemmestyring der fungerer sammen med Google Home, Amazon Alexa Echo og Apple HomeKit - Timerfunktion - indstil dato og klokkeslæt for automatisk skift af lys - Afspil og indstil scener - slap af, fest, koncentreret, genoplad dine batterier og meget mere. - Opret og gem dine egne lyskoncepter (over 16 millioner lysfarver) - Dæmpning uden yderligere installation - Betjening og opsætning af lampegrupper - Kan udvides med Philips Hue tilbehør Bemærk: For bekvem lyskontrol er Philips Hue Bridge eller Philips Hue dæmpningskontakten påkrævet (se tilbehør).

  2: Philips Hue Lily XL LV udendørslampe med pig 15W (sort)

  Hvorfor vælge Philips Hue Lily XL LV udendørslampe med pig 15W (sort)?

  LED-udendørsspotlight Philips Hue Lily XL med fleksibelt lys takket være White and Color Ambiance Lily XL er en meget anvendelig udendørs lyskilde. Den kan placeres og betjenes på flere måder og tilbyder forskelligt konfigurerbart lys. En vægmontering og et jordspyd er inkluderet til installation, så lamlen kan bruges på husets facade eller i haven efter behov. Strømforsyningen er altid via den separat tilgængelige (se Tilbehør) eller via en eksisterende udendørs strømforsyning til Hue-udendørslys. Dertil kræves er en Hue-bridge. Den bruges til integration i Philips Hue eller andre ZigBee-baserede Smart Home-systemer. Med disse kan Lily konfigureres smart via Hue-appen i lysskemaer samt andre enheder via smart netværk eller tændes og slukkes direkte. Integration i f.eks. Google Home for nem stemmestyring er også mulig. Forskellige hvide toner fra 2.000 K til 6.500 K og 16 millioner farver er tilgængelige. Lyset kan fokuseres med et medfølgende påsætningsstykke. Med dette er Lily en værdifuld orienteringshjælp som funktionel belysning af stier og giver dekorativt farvet lys - hvad enten det er som permanent belysning, i spændende rytmer og sekvenser eller det styres efter behov via en bevægelsessensor (se Tilbehør). 24 V udendørslampen Lily XL drives af en udendørs strømforsyningsenhed med et stik (se Tilbehør). Tekniske data / kompatibilitet: - medfølger: lampe, tilslutningsledning 45 cm, T-forbindelsesstykke, forlængerkabel 250 cm, vægfastgørelse, jordspyd, påsætningsstykke - justerbar og dæmpbar med Hue-appen - varmhvid (2.000 K) til dagslys (6.500 K) - 16 millioner farver til en iøjnefaldende udendørsbelysning - kompatibel med det eksisterende Philips Hue-system - sprogstyring mulig med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant - kompatibel med bevægelsessensor Hue Outdoor sensor (se tilbehør) - kompatibel med Hue Sync - lys i samklang med musik - der kræves en forbindelse med Hue Bridge (se Tilbehør) - kræver 24 V-ekstern strømforsyning (se Tilbehør) Bemærk: for problemfri funktioner i Hue-udendørsbelysning bør den første udendørslampe maksimalt være 10 m fra den indvendige Bridge eller en Hue-pære. Derefter kan alle øvrige lamper installeres i en afstand på maksimalt 20 m. Reglen er dog: jo kortere afstand, jo bedre.

  3: Philips Hue Lily udvidelsesenhed med pig 1x8W (sort)

  Hvorfor vælge Philips Hue Lily udvidelsesenhed med pig 1x8W (sort)?

  Philips Hue er en serie til det smarte og moderne hjem. Udvid dit eksisterende smarte Philips Hue-system med Lily-spotlights til udendørs brug med dette ekstra spotlight. Tilslut bare ethvert standardstik, og se din have skinne i millioner af nuancer af hvidt eller farvet lys. Armaturet er lavet af aluminium i høj kvalitet og overlegne syntetiske materialer - specielt udviklet til udendørs brug.
  Lyskilden svarer til et lys på 49W.
  Strømforsyning ikke inkluderet.
  BEMÆRK! Hue Bridge påkrævet.
  Integreret LED-belysning

  Produktfordele:
  Hvid og farve Ambiance - Fuld belysningskontrol.
  Hue Bridge påkrævet
  Hvidt og farvet lys
  LowVolt-system - udvidelse
  Smart kontrol med Hue-bro (medfølger ikke).

  4: Zigbee Havespot - Philips Hue Kompatibel - RGB+CCT - 12W - IP66 - Zigbee 3.0 + 2.4G

  Zigbee Havespot - Philips Hue Kompatibel - RGB+CCT - 12W - IP66 - Zigbee 3.0 + 2.4G

  Hvorfor vælge Zigbee Havespot - Philips Hue Kompatibel - RGB+CCT - 12W - IP66 - Zigbee 3.0 + 2.4G?

  Philips Hue kompatibel havespots til udendørs belysning Dette have spot er designet til at give dig mulighed for at skræddersy din udendørs belysning til enhver lejlighed. Med en bred farvepalet og justerbar farvetemperatur, kan du nemt skabe en behagelig

  5: Zigbee Havespot - Philips Hue kompatibel - 9w - RGB + CCT - FUTC02Z

  Zigbee Havespot - Philips Hue kompatibel - 9w - RGB + CCT - FUTC02Z

  Hvorfor vælge Zigbee Havespot - Philips Hue kompatibel - 9w - RGB + CCT - FUTC02Z?

  Få lys i haven med en Zigbee havelampe Du får her et smarthome med RGB + CCT styring. RGB betyder "red, green and blue", hvilket betyder, at den kan lyse i forskellige farver - 16 milliioner farver. CCT betyder, at man kan ændre lampens hvide temperatur

  Andre mærker af havespots

  På vores liste her har vi samlet de Philips HUE bedste havespots på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige havespot til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top