Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde udendørslampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle udendørslampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Palina – dobbeltlysende udendørslampe

  Vores første anbefaling er “Palina – dobbeltlysende udendørslampe” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Enkel designet udendørs væglampe Palina, med grafitgrå overflade Palina har to GU10-fatninger, hvoraf den ene vender opad og den anden nedad.
  Lysskæret kan derfor effektivt reflekteres på væggen og facaden, der ofte er klart synlig, fra lang afstand.
  Lyskabinettet er fremstillet i aluminium, med grafitgrå overflade, med et moderne og diskret udseende….

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Kantet udendørslampe Hana

   Vores anden anbefaling er “Kantet udendørslampe Hana” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Firkantet udendørsvæglampe Hana med blænde i rustfrit stål Rammeformet blænde af rustfrit stål tilfører udendørsvæglampen Hana et individuelt udtryk.
   Skærmen er i sig selv fremstillet af hvidt kunststof og er dermed særlig robust, hvorved heller ikke vejrforhold så hurtigt påvirker loftslampen.
   Lampen anbefales til brug af overdækninger af enhver slags.
   Således kan overdækninger foran en dør oplyses meget flot af Hana, men også terrasser eller altaner kan med stor fordel oplyses med denne loftslampe, hvilket på lune sommeraftener, hvor man gerne er udendørs fordi det er så rart….

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Loom Design ODIN Udendørslampe BLACK, 22W LED

   • Mærke: Loom Design
   • Farve: Sort

   Næste anbefaling er “Loom Design ODIN Udendørslampe BLACK, 22W LED” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   LED stiarmatur Odin, nedadrettet Med sin behagelige lyseffekt og moderne design er LED stiarmaturet Odin et overbevisende valg til næsten alle moderne udendørs installationer.
   Den høje, kubiske struktur er lavet af aluminium og er færdigbehandlet i sort.
   På undersiden af den øverste del er de varmt hvide lysdioder placeret, som er beskyttet bag et dæksel af klart, hærdet glas.
   Lyset udsendes nedad og slipper ud i omgivelserne gennem de åbne sideflader, hvilket minimerer blænding.
   – Beskyttelsesklasse: IP65…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Vibia Empty 4130 udendørslampe, beton, 70 cm

    Produkt nummer 4 på vores “udendørslampe-liste” er Vibia Empty 4130 udendørslampe, beton, 70 cm

    Forhandlerens beskrivelse:
    Møbler og lampe – det er den tomme LED-udendørslampe Et møbel? En lampe? Hvorfor ikke bare begge?! – Det var sandsynligvis, hvad den spanske producent Vibia tænkte, da han skabte konceptet “Møbler møder lys”, som også inkluderer LED-udendørslampen Tom. Lampens krop er lavet af polymerbeton, der på den ene side beskytter den indbyggede LED-teknologi mod vind og vejr og på den anden side tilbyder en stabil siddeplads eller opbevaringsflade, fordi betonen kan tage belastninger på op til 150 kg.
    Tom er funktionel og et absolut højdepunkt med hensyn til design – siddepladser om dagen og om aftenen skinner det i et intenst lys.
    Designet af denne raffinerede lampe kommer fra Xuclà, som modtog prisen Best of Year for den i 2015.
    Designeren har designet udendørsbelysning til Vibia i flere år, som konsekvent er præget af arkitektoniske og minimalistiske træk….

    Tjek bedste pris ❯❯

    5: Nordlux Jim genopladelig udendørslampe – blå

    • Mærke: Nordlux
    • Farve: Blå

    Sidste produkt på vores liste er Nordlux Jim genopladelig udendørslampe – blå som vi har fundet til 899,- hos Lampegiganten DK.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Dæmpbar LED-bordlampe Jim To-Go til udendørs brug LED-bordlampen Jim To-Go består af en gitterformet metalramme og en rund lyskilde af plast.
    Takket være beskyttelsesklasse IP54 er den ideel til udendørs brug og kan f.eks.
    bruges som lyskilde på altanen, terrassen eller i haven.
    Jim To-Go har et integreret genopladeligt batteri, som kan oplades via det medfølgende USB-kabel. Der er ikke brug for noget strømkabel til at drive lampen, så den kan placeres fleksibelt – hvor der er behov for stemningsfuld belysning.
    Særligt praktisk: Bordlampeens lysstyrke kan reguleres via en tre-trins dæmpningsfunktion, så der altid er optimale lysforhold garanteret.
    – inkl. USB-kabel – Dæmpningsfunktion: niveau 1: 300 lm/5 timers lystid, niveau 2: 150 lm/10 timers lystid, niveau 3: 75 lm/18 timers lystid…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste udendørslampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse udendørslampe:

    Dyreste Udendørslampe på listen er Marset Udendørslampe Gulvlampe TXL fra AndLight DK med en pris på 15449.00. Billigste udvalgte Udendørslampe er Solcelle Pære | Udendørslampe | 4 stk. | 1 lm | 2000K | IP44 (1000482) som du kan købe for 29.00 hos PlusLED.dk. Forskellen på de to priser er 15420 kr.
    Ovenstående Udendørslampe data og priser er hentet fra 17 butikker (Lampegiganten DK, Proshop.dk, ILVA, Lamper.dk, AndLight DK, LightShop DK, Luxlight.dk, Norliving, Hoejgaardbrugskunst.dk, PlusLED.dk, Mostersskur.dk, Powerbanken.dk, ES Furniture, Homeshop.dk, Lampemesteren.dk, Manillo.dk, Stokværk). Alle Udendørslampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Udendørslampe guides:

    Fandt du ikke det rigtige Udendørslampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Udendørslampe: