Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Lucande væglampe. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lucande væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lucande Lumani væglampe med spejl, sort

 • Mærke: Lucande
 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Lucande Lumani væglampe med spejl, sort” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Raffineret Lumani væglampe med integreret spejl Lumani-væglampen er et specielt lysobjekt, der scorer point med to forskellige funktioner: på den ene side er det en lyskilde og på den anden et spejl. Her blev en lampeskærm fuldstændig undgået, så lyset kan undslippe uhindret og reflekteres tilbage i rummet ved hjælp af spejlet.
Betjeningen sker via en vippeafbryder på kablet.
Det runde spejl er lavet af sort krydsfiner.
Som en flot kontrast blev mat messing brugt til fatning .
Dette skaber en elegant kontrast, der ser godt ud i moderne og minimalistiske interiører….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Cimala Udendørs Væglampe H11,5 Wood – Lucande

 • Mærke: Lucande

Vores anden anbefaling er “Cimala Udendørs Væglampe H11,5 Wood – Lucande” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
LED udendørs væglampe Cimala med træapplikationer i terningform, op og ned LED udendørs vægarmaturet Cimala præsenterer sig selv i form af en terning, fremstillet af støbt aluminium og udstyret med smukke træapplikationer på de ydre overflader til højre, venstre og foran.
Varmhvide LED’er, der lyser opad og nedad, er installeret bag glasdæksler og skaber en fantastisk lyseffekt på facaden.
Især flere af disse armaturer monteret på en væg skaber en smuk visuel effekt og sætter en facade perfekt i scene.
Applikationerne i varmt træ gør armaturet til en juvel i udendørs omgivelser….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Lucande Jinda væglampe, træstel, grå fløjl

 • Mærke: Lucande
 • Farve: Grå
 • Materiale: Fløjl

Næste anbefaling er “Lucande Jinda væglampe, træstel, grå fløjl” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Et ædelt look med en kombination af træ og grå fløjl: Jinda væglampen i skandinavisk stil Væglampens Jinda, der præsenteres som en nyfortolkning af skandinavisk komfort, er kendetegnet ved et højt komfortniveau.
Det har et klart designsprog, der ser ret traditionelt ud, men det kan også score point med ukonventionelle detaljer, såsom en kromring, der omgiver det sorte tekstilkabel. En rund lampeskærm dominerer designet, og det er ikke kun let drejeligt, men består også af grå fløjl, mens stel er lavet af træ og har høj kvalitet.
Valget af materiale skaber et særligt naturligt udseende, der øger komfortfaktoren i dit eget opholdsrum – især når du tænder lyset.
Lampeskærmen, der er åben i bunden, beskytter på den ene side lyset, men på den anden side sikrer den god lysstyrke, hvor den frit kan slippe ud.
Sidst men ikke mindst gør dette væglampen velegnet til brug i soveværelset ved siden af sengen.
Du kan bruge en lampe, som du vil, for at fuldføre lysbilledet.
Det anbefales primært at bruge effektive LED-glødelamper med et pæredesign, som også fås med en særlig varm lysfarve eller trin-dæmpningsteknologi.
Træet, der er certificeret med FSC-seglet, kommer fra bæredygtigt forvaltede skove og ser ædelt og stilfuldt ud….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Wynina 2 Væglampe Brass/Amber – Lucande

 • Mærke: Lucande

Produkt nummer 4 på vores “Lucande væglampe-liste” er Wynina 2 Væglampe Brass/Amber – Lucande

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant stue-væglampe Wynona med en farvekombination af rav og antik messing Wynona er en visuelt meget overbevisende lyskilde til væggen, som har en behagelig vintagekarakter, men som også kan kombineres med andre stilarter uden at se upassende ud.
Stålrammen har en smuk finish i antik messing, der fremstår varm og klassisk, mens det riflede glas i sfærisk form er blidt tonet rav, men ellers klart.
På denne måde skabes smukke lysreflektioner med stor elegance og et særligt hyggeligt lys.
De to komponenter i lampen skaber en effektiv, men alligevel harmonisk kontrast, og det overordnede look er også kendetegnet ved de to krydsede stivere i midten.
Der kræves to G9-lamper til drift, ideelt udstyret med effektiv LED-teknologi, så strømforbruget forbliver så lavt som muligt i stærkt lys.
Fremragende placeringer for denne væglampe er alle værelser i opholdsstuen såvel som gange….

Tjek bedste pris ❯❯

5: Lucande Olinum udendørs væglampe, mørkegrå

 • Mærke: Lucande
 • Farve: Mørkegrå

Forhandlerens beskrivelse:
Udendørs væglampe Olinum med en mørkegrå overfladefinish Den mørkegrå udendørs væglampe Olinum har et robust hus og imponerer også med sit moderne look.
Lavet af aluminium og rustfrit stål, denne lampe har et mørkt design, der ser meget flot ud i et moderne miljø.
Den gennemsigtige lampeskærm af glas giver dig et klart overblik over brændepunktet.
Derfor er en dekorativ lyskilde ideel, såsom en energibesparende LED-lampe med et trendy glødetrådsudseende.
Med kapslingsklasse IP44 er Olinum optimalt beskyttet mod regn og fugt, så lampen er velegnet til langvarig udendørs brug….

Tjek bedste pris ❯❯

6: Jale Udendørs Væglampe IP54 Graphite – Lucande

 • Mærke: Lucande

Forhandlerens beskrivelse:
Enkelt designet udendørs LED væglampe Jale i aluminium med COB-LED’er fra Bridgelux, IP54 Denne LED væglampens rektangulære form er så klassisk, at den både lover langvarig glæde og kan anvendes meget alsidigt.
Jale lyser ikke kun både mod oven og mod neden, men ikke direkte fremad, således at ingen ubehagelige blændinger opstår.
Det holdbare korpus består af aluminium og lysmidlerne beskyttes af en afskærmning af hærdet glas.
Jale udstråler en varmhvid lysfarve og leverer en samlet lysstrøm på 654 lumen, hvilket svarer til energieffektive 65 lumen per watt.
En skøn udendørs LED væglampe, der sørger for, at ingen behøver vade i mørket om natten….

Tjek bedste pris ❯❯

7: Lucande Tiras udendørs væglampe, mørkegrå, IP65

 • Mærke: Lucande
 • Farve: Mørkegrå

Sidste produkt på vores liste er Lucande Tiras udendørs væglampe, mørkegrå, IP65 som vi har fundet til 649,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Mørkegrå Tiras udendørs væglampe med afrundet burskærm og glasindsats Tiras kan monteres på alle slags udendørs vægge og er lige så tidløs som moderne i sit design.
Den burlignende aluminiumsramme er afrundet og designet i mørkegrå, mens den klare indsats indeni er lavet af glas og giver fuldt udsyn til lyskilden, hvorfor den bør vælges så den passer til det overordnede design.
Desuden sikrer det klare glas, at lyset skinner uhindret ud og giver en god belysning af omgivelserne.
Desuden er armaturet godt beskyttet mod vejrpåvirkninger og andre faktorer, hvilket også fremgår af den høje beskyttelsesklasse….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lucande væglampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lucande væglampe:

Dyreste Lucande Væglampe på listen er Tolu Væglampe Nickel/Chrome – Lucande fra Lampegiganten DK med en pris på 2899.00. Billigste udvalgte Væglampe er Becky Væglampe Black/Wood – Lucande som du kan købe for 179.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 2720 kr.
Ovenstående Lucande Væglampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Lucande Væglampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: