Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Lucande gulvlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lucande gulvlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lucande Dustian gulvlampe, 2 lyskilder

  • Mærke: Lucande

Vores første anbefaling er “Lucande Dustian gulvlampe, 2 lyskilder” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Gulvlampen Dustian med 2 lyskilder med kugleskærme i glas og metal og designorienteret look Med de to buede lampearme er gulvlampen Dustian både dynamisk og legende.
Lampen fremstår som selvsikker, og serien med det karakteristiske designsprog er meget markant.
Stel og arme har en trendy finish i mat sort, hvilket i kontrast til en lyskilde med varmt lys er en vidunderlig kombination.
De runde lampeskærme er halvt af sort metal og halvt af klart glas, så der skabes et imponerende tokomponent-look.
Gulvlampen med sin høje kvalitet bliver et smukt blikfang i rummet.
Glasskærmene kan let skrues på metalskålene, og gennem en stor åbning giver de plads til en lyskilde med en diameter på op til 9,5 cm i det populære globedesign.
En så stor lyskilde er meget synlig bag det klare glas.
Brug af topforspejlede pærer er også et dejligt alternativ, fordi lyset er fri for blænding og hyggeligt….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Lucande Kartio gulvlampe, nikkel

  • Mærke: Lucande

Vores anden anbefaling er “Lucande Kartio gulvlampe, nikkel” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Kartio standerlampe i stilfuldt nikkeldesign og særpræg Kartio standerlampe scorer med et gennemtænkt koncept og dets unikke design, der primært afspejles i geometriske former.
Baseret på formen af en kegle fanger de to lampeskærme straks øjet.
Takket være deres nedadrettede retning kan lyset udsendes blidt i denne retning uden at blænke seeren.
Dette garanterer god belysning af læse- eller arbejdsområdet, mens omgivelserne er omgivet af et behageligt lys.
Farverne på denne lampe blev valgt, så de er fulde af kontrast, men stadig harmonerer godt med hinanden.
Den sorte stel ser meget til stede og solid ud, mens de to lampeskærme har fået en nikkelfinish og dermed bringer noget lys og klarhed til designet.
Der blev lagt stor vægt på det fine håndværk af den matte overflade, hvilket kun bringer lampens ædle karakter endnu mere i spidsen….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Lucande Sedrik gulvlampe i kasseform

  • Mærke: Lucande

Næste anbefaling er “Lucande Sedrik gulvlampe i kasseform” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Rammeformet gulvlampe Sedrik i trælook Sedrik er en ret usædvanlig standerlampe, der næppe kan sammenlignes med en klassisk stereotype.
Der er ikke en stel og en skygge her, men snarere en ramme med et træudseende, der er designet på en helt lineær måde og skaber en gulvlampe, hvorigennem du kan se igennem næsten fuldstændigt.
Lyskilden er også en nuværende del af det overordnede udseende og bør vælges til at matche, hvis det er muligt.
Tipet her er ganske klart: glødetråd og rustikke lamper, der betjenes med LED-teknologi, er særligt effektive og mangler dog ikke charmen ved en klassisk pære….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Lucande Kartio gulvlampe, 2 lyskilder, messing

  • Mærke: Lucande
  • Farve: Messing

Produkt nummer 4 på vores “Lucande gulvlampe-liste” er Lucande Kartio gulvlampe, 2 lyskilder, messing

Forhandlerens beskrivelse:
To- lampe Kartio standerlampe med en ædel karakter Denne specielle standerlampe bringer klare linjer og et strengt defineret design ind i stuen og er derfor særligt effektiv i moderne og minimalt indrettede stuer.
Kartio standerlampe stel består af en flad, rund base, hvorfra en afrundet stang rejser sig.
Øverst ender den med en anden, vandret justeret stang, så stel optisk optager en T-form. To lampeskærme er fastgjort til det øvre rammeelement, der tiltrækker opmærksomhed med deres geometriske form af en kegle.
Takket være denne specielle form udsendes lyset direkte nedad, så belysningen i rummet er ensartet og blændfri, mens området under armaturet er godt oplyst.
Du kan bruge denne ekstraordinære, designorienterede lampe ikke kun som et praktisk læselampe, men også som stilfuld accentbelysning, og det er et meget elegant levende tilbehør, selv når det er slukket….

Tjek bedste pris ❯❯

5: Lucande Lounit gulvlampe, sort og guld

  • Mærke: Lucande
  • Farver: Sort, Guld

Sidste produkt på vores liste er Lucande Lounit gulvlampe, sort og guld som vi har fundet til 899,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Den tofarvede designergulvlampe Lounit med viftelignende elementer i sort og guld Lounit er en præcis lyskilde i høj kvalitet til opholdsrummet, hvor en klassisk lampeskærm (rund, bredere i bunden, smallere i toppen) er blevet radikalt genfortolket.
Med den designorienterede gulvlampe er der ingen skærm, der består af en komplet helhed, men når lampen installeres, monteres adskillige langstrakte, ovale afrundede metalkomponenter, der skiftevis er sort og guld, til lamperammen via et kliksystem og danner sammen lampeskærmen.
Dette design kombinerer legende lethed og høj kvalitet af solidt, stærkt metal for at skabe en spændingseffekt, der gør gulvlampen så unik.
De individuelle segmenter er uigennemsigtige på grund af basismaterialet metal, men stadig arrangeret på en sådan måde, at lyset er attraktivt, og afhængigt af placeringen af ​​lampen i rummet er der smukke skyggespil, hvorved lyset fremstår som absolut behageligt.
Lounit som en gulvlampe er frem for alt meget velegnet til accentbelysning om aftenen i stuen, fordi den skaber behagelig, omgivende belysning.
Lounit tændes og slukkes ved hjælp af fodkontakten i ledningen….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lucande gulvlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lucande gulvlampe:

Dyreste Lucande Gulvlampe på listen er Evelyna Gulvlampe Grey/Chrome/Black – Lucande fra Lampegiganten DK med en pris på 4299.00. Billigste udvalgte Gulvlampe er Lucande Kartio gulvlampe, nikkel som du kan købe for 399.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 3900 kr.
Ovenstående Lucande Gulvlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Lucande Gulvlampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gulvlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Gulvlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gulvlampe: