Bedste Lindby Væglampe - se top 218

blandt 218 væglamper
Udsalg - spar 18 % Lindby Dilip væglampe af stål, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dilip væglampe af stål, hvid

449 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dilip væglampe af stål, hvid:

Kantet Dilip væglampe med koncentrisk form af hvidt metal Dilip er en moderne, diskret lyskilde med et meget harmonisk udtryk, som med fordel kan bruges i boligen. Lampekroppen er rektangulær og fremstillet af metal med en hvid overflade. Således flyder væglampen relativt nemt ind i de eksisterende omgivelser. Lysskæret kan trænge frit ud foroven og forneden. Dette skaber en hyggelig belysning, der ikke blænder og som fungerer lige godt i både stuen, gangen og soveværelset, fordi den virker så behagelig og indbydende.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium, 31 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium, 31 cm

129 kr. 169 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium, 31 cm:

Vinklet udendørs væglampe Vimal sort aluminium Denne væglampe passer på næsten enhver udendørs væg og oplyser din altan, terrasse eller have med en tiltalende atmosfære. En dæmpningsfunktion, som kan bruges ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), giver fleksible lysforhold og en hyggelig atmosfære. Takket være det fremragende design forbedrer armaturet effektivt belysningskonceptet i ethvert område. Det har beskyttelsesklasse IP44 og er derfor sikkert mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter på mere end 1 millimeter og vandstænk. Den udendørs væglampe af aluminium og plast lader dit interiør skinne i behageligt lys med én lyskilde. Den er udstyret med en E27-fatning. Den sorte væglampe passer godt ind i dit udendørsområde og skaber en behagelig, hjemlig atmosfære. Din altan, terrasse eller indkørsel vil blive fuldendt takket være det moderne design. Udendørslampens smukke udseende tilføjer et behageligt touch til ethvert udendørsområde, som nemt kan harmonere med din allerede eksisterende dekoration. Et højt niveau af funktionalitet møder fremragende design i denne lampe.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Sibillia væglampe med træ og fatning

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sibillia væglampe med træ og fatning

299 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sibillia væglampe med træ og fatning:

Væglampe Sibillia i et elegant, enkelt design Sibillia-væglampen er kendetegnet ved den enkle design, der passer ind i den moderne landstil og supplerer f.eks. Pendlen eller standerlampe fra samme serie. Væglampens sorte E27- fatning afhænger af den runde træpind ved hjælp af en bred metalring på kablet. Træpinden sidder igen i et rundt vægbeslag, der ligesom fatning er lavet af sortlakeret metal. Med valget af lyskilde kan Sibillia-væglampen tilpasses den tilsigtede anvendelse med hensyn til udseende og lyseffekt. Lampen ser meget dekorativ ud, når den er udstyret med en klar eller let tonet glødelampe.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Purnima væglampe i lanterne look

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Purnima væglampe i lanterne look

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Purnima væglampe i lanterne look:

Imponerende Purnima-væglampe - en markant lanterne til indendørs brugHvor end du monterer den, vil denne væglampe altid sikre en smuk lysoplevelse. Med sit flotte udseende forbedrer lampen indretningen på en behagelig måde. Væglampen er et absolut must for at skabe en hjemlig atmosfære i ethvert interiør. Den har en E27-fatning. Prunima-væglampen i farven messing giver dig perfekt lys med én lyskilde. Lampen af metal og glas vil give dig en masse glæde og kan integreres harmonisk i mange interiører.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Lindby Kornel væglampe med stofskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kornel væglampe med stofskærm

239 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kornel væglampe med stofskærm:

Grå væglampe Kornel med praktisk flexarm og moderne design Væglampen Kornel overbeviser med sit enkle udseende og sin rolige farve. Den er fremstillet af stål og plast og fås i krom eller grå. En slank arm stiger op fra et rundt loftsophæng og ender i en cylindrisk lampeskærm. Den tynde arm er bevægelig og kan justeres efter behov, så alle hjørner i rummet kan belyses. Inde i lampeskærmen er der plads til en E14-pære, som er behageligt dæmpet og skaber en passende atmosfære. Det moderne design af Kornel væglampen sætter attraktive accenter på flade vægge og kan nemt integreres i en lang række indretningsstile. Takket være den kompakte størrelse kan den også installeres i mindre rum uden at optage for meget plads.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium

209 kr. 239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium:

Kantet udendørs væglampe Vimal i aluminium med hvid plastskærmHvis du kan lide at tilbringe tid på altanen, terrassen eller i haven, vil du helt sikkert lære at elske denne væglampe. Lampen har en IP44-beskyttelsesgrad og er derfor beskyttet mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 millimeter og vandstænk. Med sit smukke udseende passer den effektivt ind i enhver udendørs indretning og skaber en behagelig atmosfære. På grund af muligheden for at dæmpe lampen ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), kan du skabe en hyggelig atmosfære. Den udendørs væglampe er designet til at passe til pærer med en E27-sokkel. Den sorte lampe beriger din have eller indkørsel yderligere med sit moderne design. Denne væglampe skaber en smuk atmosfære i ethvert område og bringer en behagelig komponent til dit interiør. Aluminium og plast er brugt til produktionen. Væglampen giver dig ideelt lys med én lyskilde. Takket være dens fremragende udseende harmonerer den med enhver atmosfære og skaber dermed en atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas. Høj funktionalitet og flot design forenes i dette armatur.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 9 % Lindby Mertollio udendørs væglampe med burskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mertollio udendørs væglampe med burskærm

999 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mertollio udendørs væglampe med burskærm:

Nostalgisk udseende udendørs væglampe Mertollio med sort finish og glasindsatsMertollio passer godt til antikke huse fra andre århundreder og spreder flair af en klassisk lanterne med et nostalgisk touch. Udendørs væglampens ramme er legende buet, og burlignende indsatser holder det klare glas, som beskytter armaturet mod snavs og fugt. En smuk lyskilde til hele det udendørs område!Passer til pærer med en maksimal længde på 10 cm og en maksimal diameter på 6 cm.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Lumiel væglampe med stofskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lumiel væglampe med stofskærm

549 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lumiel væglampe med stofskærm:

Messingfarvet Lumiel væglampe med stofskærm Væglampen Lumiel imponerer med sin antikke bondehus-charme og udstråler samtidigt en vis elegance. Den er udstyret med en cremefarvet stofskærm, der de dekoreret med borter foroven og forneden. Nedenunder sidder en E14-fatning i en aflang holder, så det ser ud som om Lumiel belyses med et stearinlys. Vægbeslaget og lampearmen er messingfarvede og forstærker lampens rustikke look.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Lindby Helou væglampe i træ med synlig fatning

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Helou væglampe i træ med synlig fatning

189 kr. 289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Helou væglampe i træ med synlig fatning:

Helou væglampe med træstel Ved denne lampe ligger fokus uden tvivl på lyskilden, for den indtager en central position og resten af lampen virker forholdsvis diskret. Træstellet på væglampen Helou er dog meget iøjnefaldende, for den er forarbejdet af pinjetræ og har en finish med et naturligt look med mørke og lyse pletter. Årringene i træet ses tydeligt, hvilket fremhæver det naturlige look. Kablet, der er pakket ind i et tov og den messingfarvede fatning gør at udseendet inkorporerer det populære vintage-look, der bringer en antik tone ind i rummet. Filament-lyskilder eller rustikke lyspærer, der giver en særlig nostalgisk stemning, passer rigtig godt til lampen rent optisk.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Senmia væglampe, guld, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Senmia væglampe, guld, 1 lyskilde

449 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Senmia væglampe, guld, 1 lyskilde:

Rund, rilleformet væglampe Senmia i form af en sol, skinnende gylden Senmia er en meget dekorativ rund væglampe, der kan installeres i gangarealer såvel som i stuen eller i et soveværelse. Den runde form afsluttes med lette takkesporer i kanterne, og armaturet har en generel rilleform, hvilket ikke kun gavner selve udseendet, men også påvirker lyseffekten, fordi det udsendte lys reflekteres forskelligt. En mat, skinnende overflade i guld fuldender den flotte lyseffekt, og en rund skærm over pæren hjælper Senmia med at give et overvejende indirekte lys, som kan bruges som hyggelig accentbelysning om aftenen. Når den er tændt, reflekteres solens form også på væggen, hvilket skaber en fantastisk lyseffekt.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Santino væglampe af hvidt gips, 35 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Santino væglampe af hvidt gips, 35 cm

449 kr. 699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Santino væglampe af hvidt gips, 35 cm:

Firkantet LED væglampe Santino med dæmpbare pærer Santino hører med sin kantede form til de mest universale lyskilder, som findes, der langt hen ad vejen kan tages i brug uafhængigt af form og stil. Lyset skinner opad og på den måde opstår der et varmt, indirekte lys, som nærmest ikke kunne være mere hyggeligt. Den medfølgende LED-pære er både energibesparende såvel som dæmpbar og dermed meget attraktiv til boligbelysning. Hvis man ønsker, som kan den hvide gipsoverflade også males, eller den kan forsynes med et individuelt motiv.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 67 % Lindby Tjada væglampe kantet, gips, 21,8 cm, 3 stk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tjada væglampe kantet, gips, 21,8 cm, 3 stk

649 kr. 1999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tjada væglampe kantet, gips, 21,8 cm, 3 stk:

Væglampe Tjada af gips med lige linjer, pakke med 3 Tjada skaber et meget hyggeligt lys, som altid er velkomment i stuen, og kan købes her i en pakke med 3 stk. Overfladen på gipskroppen er hvid, men kan males eller lakeres efter behov, hvorfor mere individuelle designs også kan implementeres. Lyset udsendes både opad og nedad.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Gerlo udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Gerlo udendørs væglampe

449 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Gerlo udendørs væglampe:

Blikfang dag og nat - den udendørs væglampe Gerlo Den rustikke udendørs væglampe Gerlo er et ægte blikfang på husets facade. Aluminiumsstellet med sjove, nostalgiske elementer, bærer på en buet lampeskærm, der minder om en lille lygte. Glasskærmen med de indlejrede bobler afgiver lyset til omgivelserne hele vejen rundt og genererer dermed et meget behageligt lysskær. Det transparente glas gør det endvidere muligt at anvende dekorative filamentpærer, hvilket fremhæver den nostalgiske karakter på udendørslampen Gerlo yderligere.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Florentinsk Lindby Kanye væglampe, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Florentinsk Lindby Kanye væglampe, 2 lyskilder

499 kr. 699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Florentinsk Lindby Kanye væglampe, 2 lyskilder:

Dekorativ væglampe Kanye i florentinsk stil, to-lampe og sort Kanye forstår at overbevise med en blanding af modernitet og klassicisme og har et smukt udseende, der er inspireret af den florentinske stil. Ud over de to sfæriske skærme, der rejser sig opad som blomster, har væglampen også et rundt vægbeslag og en metaldekoration af jern, der ligner grene og blade, så der skabes et blomsteragtigt udtryk. Alle elementer har en markant overflade i sort, og E14-stikkerne kan monteres med alle slags lamper, hvor LED-glødelamper er særligt overbevisende både med hensyn til udseende og teknik. Væglampen er meget velegnet som ekstra belysning og accentbelysning i stuer og gangarealer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Catalin udendørs væglampe, sensor, 2 lk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Catalin udendørs væglampe, sensor, 2 lk

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Catalin udendørs væglampe, sensor, 2 lk:

To-flamme udendørs væglampe Catalin lavet af rustfrit stål og praktiske funktioner Den udendørs væglampe Catalin er ikke kun en iøjnefaldende og moderigtig lyskilde, den har også praktiske funktioner, der kan være meget nyttige udendørs. Den er lavet af rustfrit stål, og to GU10-lamper kan bruges inden for dens cylindriske lampeskærm. Disse genererer et passende lys, og den cylindriske form skaber også blændfri belysning opad og nedad. Catalin udendørs væglampe har også en bevægelsessensor, der registrerer bevægelser i en 90 graders vinkel og tænder lyset på denne måde. Bevægelsesdetektoren har en rækkevidde på 6 meter, og det er muligt at indstille lysvarigheden inden for et interval på 10 sekunder til 4 minutter. Dette sikrer, at der altid er den rigtige belysning, hvilket er særligt nyttigt i en indkørsel.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Ileyna udendørs væglampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ileyna udendørs væglampe, hvid

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ileyna udendørs væglampe, hvid:

Diskret Ileyna udendørs væglampe med et kompakt design i hvid Den pladsbesparende Ileyna udendørs væglampe er den perfekte løsning, når det gælder accentbelysning på en terrasse. Det er lavet af aluminium og holdes i en subtil hvid, så det let kan integreres i husets arkitektoniske stil uden at bryde det. Den har en kegleformet lampeskærm, hvori en GU10-lampe kan indsættes, og garanterer blændfri belysning. kapslingsklasse IP44 gør den stænksikker og perfekt til vejrforholdene på terrassen. Det pladsbesparende design af Ileyna udendørs væglampe gør det muligt at fastgøre det til husvægge uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Om nødvendigt kan den kombineres med andre lys i serien for at skabe et harmonisk helhedsbillede.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Miravi væglampe med træelement

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Miravi væglampe med træelement

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Miravi væglampe med træelement:

Moderne væglampe Miravi lavet af metal og eg Væglampen Miravi scorer med sit åbne og arkitektoniske udseende, som er slående og samtidig udstråler en vis hygge. Her kommer elementer lavet af sort metal og massiv eg sammen, som ikke kunne være mere modstridende, men i dette design fusioneres de til en harmonisk enhed. Da E27-lampen, der skal bruges, er tydelig synlig fra alle sider, udsendes lyset jævnt for miljøet. Her anbefales især dekorative pærer med glødetrådsudseende, ideelt med LED-teknologi med lavt forbrug. Alt i alt giver armaturet miljøet et solidt og stilfuldt indtryk, der straks forbedrer ethvert beboelsesrum.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Lindby Daaje udendørs væglampe industriel oval

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Daaje udendørs væglampe industriel oval

269 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Daaje udendørs væglampe industriel oval:

Industriel udendørs væglampe Daaje i oval formMed denne væglampe vælger du en behagelig og smuk lysoplevelse. Lampen giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov ved at kombinere den med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Daaje er lavet af aluminium og glas og har farven guld. Den er designet til brug af pærer med en E27-sokkel. Væglampen lader din altan, veranda eller forhave fremstå i smukt lys med én lyskilde. Giv dit udendørsområde en hjemlig atmosfære og en hyggelig stemning med denne udendørs væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Lindby Bordum væglampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Bordum væglampe, 1 lyskilde

269 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Bordum væglampe, 1 lyskilde:

Sort mat væglampe Bordum i moderne stil Bordum er en moderne væglampe, der imponerer med sit karakteristiske design. Da en lampeskærm blev fuldstændig undgået i sit minimalistiske udseende, giver lampen et klart overblik over E27-lampen. Derfor anbefales en dekorativ lyskilde her, også en glødelampe med energibesparende LED-teknologi. stel var lavet af stål og designet med en sort mat overfladefinish. Det lige design og det markante farvedesign fremhæver tydeligt denne lampe og gør den til et specielt levende tilbehør.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 42 % Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, mat nikkel

289 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, mat nikkel:

Tidløs Amrei væglampe med lysdæmper og mat nikkelfinish En væglampe kan næppe virke mere tidløs end Amrei, fordi den simpelthen ikke er afhængig af nogen bestemt mode og er sikker på at behage selv efter mange år. Alle elementer i væglampen er lavet af metal, og det er naturligvis værd at fremhæve den fleksible flexarm, som giver den størst mulige variation af lysets retning. Desuden er der en drejeknap på vægbeslaget, som repræsenterer lysdæmperen. Dette gør det muligt at ændre lysstyrken hurtigt afhængigt af situationen og de personlige behov. Derudover kan drejeknappen også bruges som en afbryder, hvormed armaturet kan tændes og slukkes. Derfor kan der kun anvendes dæmpbare lyskilder her. Overfladen i sølvnikkel har en mat finish og virker derfor ret cool, men også stilfuld og elegant til enhver tid. Væglampen leveres med et 2 m langt, færdigmonteret forsyningskabel. Kablet er hvidt...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Junias udendørs væglampe, bevægelsessensor

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Junias udendørs væglampe, bevægelsessensor

399 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Junias udendørs væglampe, bevægelsessensor:

Den udendørs væglampe Junias med indbygget bevægelsessensor Junias kan let integreres i mange moderne udendørs miljøer med den halvrunde, buede form og lampehuset, som er lavet af mørkegråt tonet rustfrit stål og klart polycarbonat. Fra et teknisk synspunkt imponerer den udendørs væglampe med bevægelsessensoren, der sidder i den nederste del af lampen og registrerer enhver bevægelse fra mennesker, der nærmer sig, og reagerer på dette ved at tænde for lyset. Bevægelsessensordata: - registreringsvinkel 90 grader - Lysvarigheden kan indstilles (8 sekunder til 8 minutter) - Rækkevidde maks. 8 meter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Hanjo væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Hanjo væglampe

549 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Hanjo væglampe:

Hanjo væglampe med tre hylder til placering af indendørs planter Hanjo væglampen gør det muligt at integrere et lille stykke natur i interiøret og kombinere det med pålidelig belysning. En stålstiver er fastgjort til to vægbeslag og ender i en nedadvendt, åben fatning . Fra denne stiver stiger tre arme, som hver er fastgjort til et rundt element, hvor hver en lille blomsterpotte kan placeres. En E27-lampe kan indsættes i lampen, som belyser de placerede planter med sit lys og fremhæver dem. Til den specielle flair anbefales det at bruge en glødelampe, fordi dette giver lampen en spændende karakter. Hanjo-væglampen giver lejlighedsvægge, der bestemmer noget, og muliggør naturlige dekorationer i rummet. Det skærer en perfekt figur, især i en stue, men kan også let placeres i andre rum.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Lindby Joudy væglampe, cylinder, børstet alu

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joudy væglampe, cylinder, børstet alu

119 kr. 189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joudy væglampe, cylinder, børstet alu:

Væglampe Joudy med en sølvfarvet aluminiumsoverflade i børstet finish Joudy passer perfekt ind i moderne opholdsrum og er en lyskilde, der kan komme med en særlig elegance. Skærmen lavet af tynd PVC har en vis lysgennemtrængelighed, så snart du tænder for E14-lamperne. Derefter skabes behagelige lysforhold. Den aluminiumfarvede overflade af skyggen har fine penselstrøg, der gør finishen særligt elegant og tiltalende. Ved betjening af vægspotlighten er LED-glødelamper særligt gode, fordi de begge er energibesparende og attraktive med deres glødelampedesign.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Kaylou væglampe, med fremspring, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kaylou væglampe, med fremspring, sort

549 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kaylou væglampe, med fremspring, sort:

Sort væglampe Kaylou af aluminium og jern Denne væglampe sætter alle rum i det rette lys på en smart måde. Kaylou er nem at betjene ved hjælp af en lyskontakt og passer perfekt til spisestuen, stuen eller soveværelset. Den har en Gx53-fatning. Med en pære, der nemt kan udskiftes, giver væglampen dig optimalt lys og harmonisk design. Desuden er Kaylou-modellen i sort overbevisende. Denne lampe gør en god figur, både når den er tændt og slukket.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 63 % Lindby Tjada væglampe, kantet, gips, 21,8 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tjada væglampe, kantet, gips, 21,8 cm

239 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tjada væglampe, kantet, gips, 21,8 cm:

LED væglampe Tjada med retlinjet formsprog Tjada danner et meget behageligt lys, som altid er velkomment i boligen. Overfladen på gipslegemet er hvid, imidlertid kan den males efter behov, så at der også kan realiseres individuelle design. Takket være udstyringen med dæmpbare LED-pærer hører væglampen Tjada desuden til de mere energibesparende stuelamper.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Narin væglampe uplight gips, hvid, halvrund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Narin væglampe uplight gips, hvid, halvrund

449 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Narin væglampe uplight gips, hvid, halvrund:

Hvid væglampe Narin med overmalbar gipsoverflade Narin ligner en halvkugle, men strengt taget er det kun en fjerdedel af en kugle, fordi vægskiverne flugter med væggen på bagsiden. Lyset udsendes udelukkende opad, og derfor lyser Narins omgivelser op i en hyggelig atmosfære, så snart armaturet tændes og den indirekte lyseffekt ses. Ikke kun stuen kan opgraderes med et sådant lys, men den hyggelige effekt passer også rigtig godt til soveværelset eller gangen. Hvis pudsoverfladen bevares i sin oprindelige hvide farve, ser vægvaskeren både harmonisk og tidløs ud og kan integreres på mange forskellige måder. Hvis du i stedet foretrækker farver, skal du blot kigge dig omkring i en malerværksted efter eget valg og kan derefter male armaturets overflade i en hvilken som helst nuance, hvilket nogle gange kan se meget effektivt ud.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Jannes væglampe, gips, hvid, kantet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jannes væglampe, gips, hvid, kantet

399 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jannes væglampe, gips, hvid, kantet:

Kantet LED væglampe Jannes af hvid gips Jannes er forsynet med en LED væglampe, hvis lys ikke bare er energibesparende, men også skinner stemningsfuldt nedadtil. Hvis man ønsker at ændre lysstyrken, så kræves der bare en lysdæmper på væggen, for G9-LED-pæren kan nemlig dæmpes. Desuden er der mulighed for at ændre overfladen på gipsen rent farvemæssigt, lampelegemet kan nemlig males over eller forsynes med et motiv.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Elira væglampe, sort, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Elira væglampe, sort, 1 lyskilde

269 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Elira væglampe, sort, 1 lyskilde:

Sort væglampe Elira i et specielt design lavet af jernLys dit hjem op i et behageligt lys med denne smukke væglampe. Du kan justere lysstyrken med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke) alt efter dit humør. Med sin enestående stil passer væglampen perfekt ind i enhver bolig og skaber en hyggelig atmosfære. Den sorte lampe er tilpasset til pærer med E27-sokkel. Alle Lindby-mærkets kvaliteter og højdepunkter er kombineret i denne lampe. Der er brugt jern i produktionen. Den attraktive væglampe skaber en behagelig belysning samt en hjemlig atmosfære og er en berigelse for dit interiør. Med væglampen bliver din boligindretning fuldendt på en dygtig måde. Med denne fremragende lampe vil dit interiør skinne i lys og hjemlig pragt.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Satish udendørs væglampe, lygte, jern

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Satish udendørs væglampe, lygte, jern

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Satish udendørs væglampe, lygte, jern:

Udendørs væglampe Satish i lanterneoptik - den markante ledsager af jern til udendørs brugDenne væglampe er en fremragende beslutning til en hyggelig udendørs belysningsoplevelse. Den udendørs væglampe kan dæmpes efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke) og har en IP44-beskyttelsesgrad og er derfor sikker mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 mm og stænkvand. Med sit fremragende design supplerer den belysningskonceptet i ethvert udendørs område på en behagelig måde. Den udendørs væglampe i farven kobber lader dit interiør skinne i stemningsfuldt lys med én lyskilde. Den smukke lampe har et design, der nemt kan kombineres og giver din indretning en fantastisk atmosfære. Den udendørs væglampe er lavet af jern og plast og supplerer dit udendørsområde takket være den antikke stil. Du kan bruge en pære med en E27-sokkel i denne udendørs væglampe. Lampen er perfekt til at afrunde udseendet af enhver udendørs indretning. Denne udendørs væglampe udsender et hyggeligt, indbydende lys og skaber den perfekte stemning i dit udendørsområde.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Ethan væglampe med stik, antik messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ethan væglampe med stik, antik messing

399 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ethan væglampe med stik, antik messing:

Klassisk Ethan væglampe i altmessing med hvid stofskærm Ethan passer rigtig godt til forskellige indretninger i klassisk stil. Den hvide skærm består af stof og peger nedad, mens metalstellet har en finish i altmessing, der forstærker det klassiske touch. Væglampen leveres med en netledning med stik og har en kontakt direkte på stellet, som er nem at nå og betjene manuelt. Lampen er således velegnet til montering ved siden af sengen eller sofaen. Lysskæret er blidt og hyggeligt, ligesom man forventer det i hjemlige omgivelser.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Lindby Kolton udendørs væglampe, bur

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kolton udendørs væglampe, bur

549 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kolton udendørs væglampe, bur:

Udendørs væglampe Kolton af mørkegråt jern med lampeskærm i bur-look Kolton har et særligt design og er den perfekte løsning, når det gælder stilfuld belysning af udendørsarealet. Den udendørs væglampe er lavet af jern og er holdt i en harmonisk mørkegrå farve. Lampeskærmen har et burlignende udseende, bag hvilket der kan indsættes en passende lyskilde. På grund af det frie udsyn til lyskilden anbefales det at anvende en glødelampe i dette tilfælde, da den med sit særlige udseende fuldender armaturets design. Kolton udendørs væglampe integrerer sig godt i stemningen i det udendørs område og sætter markante accenter på en terrasse.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Lindby Senmia væglampe, guld, 5 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Senmia væglampe, guld, 5 lyskilder

1.699 kr. 2499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Senmia væglampe, guld, 5 lyskilder:

Fem-lampe, gylden Senmia væglampe med metalelementer i form af en sol Denne væglampe er et ægte highlight til ethvert opholds- og soveområde, der scorer med en indirekte lyseffekt og dermed bringer ren hygge ind i rummet. Fem metalelementer i forskellige størrelser med en riflet struktur danner en helhed og ligner sole i deres form. Lysmønsteret er uovertruffen smukt, hvilket på den ene side skyldes den rillede struktur, men på den anden side også de runde dæksler, som er placeret over lyskilderne og lader lyset udstråle så indirekte som muligt med en blød og flydende effekt. Du kan læne dig tilbage og slappe af om aftenen og nyde at være i dine egne fire vægge.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Giavanna udendørs væglampe, 24,5 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Giavanna udendørs væglampe, 24,5 cm

399 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Giavanna udendørs væglampe, 24,5 cm:

Vinkelformet udendørs væglampe Giavanna af aluminium og glas Giavanna overbeviser med sit markante udseende og sin harmoniske farvekombination. Den består af et armaturhus af aluminium, der har en kubisk form. Indvendigt er der et glasrør, bag hvilket der kan indsættes en passende lyskilde. Det frie udsyn til lyskilden anbefaler valget af en glødepære, da dette giver armaturet det særlige præg med sit særlige udseende. Giavanna udendørs væglampe sætter markante accenter på husets vægge uden at blive tabt på dem og gør det muligt at sætte udendørsarealet perfekt i scene selv i mørke.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Heyko væglampe med stik, kan dæmpes

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heyko væglampe med stik, kan dæmpes

349 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heyko væglampe med stik, kan dæmpes:

Dæmpbar Heyko væglampe med fleksibel arm Den moderne Heyko væglampe har en konisk formet lampeskærm og er fleksibel i sin orientering. En kontakt på det runde vægbeslag gør det muligt at tænde og slukke for væglampen og fungerer også som lysdæmper. Heyko er derfor den perfekte væglampe, der kan give ideel belysning som læselampe i stuen eller i soveværelset...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Chenotara væglampe i hvid og guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Chenotara væglampe i hvid og guld

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Chenotara væglampe i hvid og guld:

Chenotara - elegant væglampe i hvid og guld - ideel til gangarealer og soveværelser Denne væglampe har en særlig elegance med sit design, som virker legende og dynamisk og integrerer farverne hvid og guld og bidrager til en hyggelig accentbelysning i stuen. Lampekroppen af jern ligner ikke ligefrem en klassisk væglampe, men minder mere om et sammenrullet papirark med sin ekstravagante form. Takket være dette design er både indersiden af lampehuset og ydersiden synlige i nogenlunde lige store dele, og du kan beundre den harmoniske kontrast af en hvid og gylden farvekombination. Dette forfiner ikke kun armaturets udseende, men skaber også et varmt og indbydende lysbillede, som altid bliver godt modtaget i alle slags opholdsrum og bidrager til behagelige forhold i boligmiljøet. Chenotara væglampen kan installeres i et soveværelse eller gæsteværelse samt i gangarealer og opholdsrum. Lyskilden er ikke direkte synlig, og på denne måde kan lyset gennemstrømme rummet blidt og behageligt, og især som accent- eller ekstra belysning er lampen altid det rigtige valg, som også udfolder sin fulde effekt i en eksklusiv atmosfære og scorer med et sammenhængende udseende.

  Farve
 • Guld
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Nanda væglampe i glas, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nanda væglampe i glas, rund

399 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nanda væglampe i glas, rund:

Elegant Nanda væglampe i glas med cylinderformet, hvid skærm Nanda passer til rigtig mange indretninger og slår en hyggelig tone an overalt i stuen. Den runde, cylinderformede skærm spreder lysskæret varmt og blødt, for en skøn atmosfære uden blændende lys. Væglampen Nanda er beregnet til drift med en G9-pære og særdeles velegnet til en stemningsfuld belysning i stuen, gangen og soveværelset.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Okari udendørs væglampe med sensor fakkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Okari udendørs væglampe med sensor fakkel

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Okari udendørs væglampe med sensor fakkel:

Okari udendørs væglampe udstyret med en sensor Okari er en slank udendørs væglampe, der både overbeviser med sit moderne udseende og med sin teknologi. Den er fremstillet af aluminium og har en opalhvid skærm af plast. Den primære lyskilde har en E27-fatning, mens den lille accentlampe drives af et fast installeret LED-modul. Den indbyggede sensor kan registrere bevægelser i en vinkel på 120 grader og i en maksimal afstand på 8 meter. Desuden kan lysstyrken ændres manuelt mellem 5 og 2.000 lux og belysningstiden mellem 10 sekunder og maksimalt 5 minutter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Tilian udendørs væglampe, kantet, E27

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tilian udendørs væglampe, kantet, E27

289 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tilian udendørs væglampe, kantet, E27:

Kantet udendørs væglampe Tilian med mørkegråt hus Tilian ser enkel og moderne ud med det strømlinede design. Det udendørs væglampe har en ramme af rustfrit stål, der har fået en mørkegrå finish, samt klare indsatser, der er lavet af polycarbonat, så intet af lysstyrken i den anvendte E27-lyskilde går tabt. Kapslingsklasse IP 44 sikrer også, at væglampen udne problemer kan anvendes udendørs.

  Size
 • e27
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Zaniba væglampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Zaniba væglampe, sort

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Zaniba væglampe, sort:

Zaniba - en markant væglampe med glaskugleskærm og trækafbryderVæglampen Zaniba vil helt sikkert finde et passende sted, hvor den kan oplyse dit interiør. Væglampen giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper, er nem at betjene via sin trækafbryder og gør en fremragende figur i sin moderne stil. Den kombinerer dygtigt alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der definerer Lindby-mærket. Zaniba-modellen er udstyret med en G9-fatning. Den sorte væglampe passer perfekt til din spisestue, stue eller indgangsparti. Sæt prikken over i'et på dit belysningskoncept - med denne lampe.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Dottys væglampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Dottys væglampe, 1 lyskilde

209 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Dottys væglampe, 1 lyskilde:

Væglampe Dottys med mange farverige prikker i den sfæriske skygge Forkromet metal som en rund vægbeslag, beslag og fatning og en sfærisk skærm lavet af en metalramme med forskelligt farvede plastelementer med polerede kanter - dette er Dottys-væglampen, der bringer farve ind i hvert rum. Den sfæriske paraply kan justeres ved hjælp af en samling på bommen. En farverig iøjnefaldende, selv når den er slukket, men den er endnu mere effektiv og strålende, når den er belyst. Dottys væglampe kan udstyres med en G9-lampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 63 % Lindby Jayden væglampe i kantet form

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jayden væglampe i kantet form

239 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jayden væglampe i kantet form:

Perfekt supplement til moderne indretning: Jayden-væglampen Jayden-væglampen imponerer med sit klare formsprog og sit minimalistiske design. Den grå overfladefinish kan fint integreres i forskellige farvekoncepter. Væglampen har en G9-fatning indeni, som kan udstyres med en pære efter eget valg. En passende LED-lampe kan også bruges uden videre. Skærmen, som er domineret af et kantet look, er åben i top og bund, hvorfor lyset slipper ud i tilsvarende retninger. Fra næsten alle vinkler er lyset derfor direkte, og du får en overvejende indirekte lyseffekt, der skaber mere hygge.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Zayn udendørs væglampe med klart glas

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Zayn udendørs væglampe med klart glas

1.199 kr. 1499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Zayn udendørs væglampe med klart glas:

Zayn udendørs væglampe i sort med glasskærm Den udendørs væglampe Zayn virker antik og er ideel til belysning af indgange til huset eller terrasseområder. Den dekorativt udformede lampekrop består af klart glas med sort og har form som en lygte. E27-fatningen inde i lampen udstyres ideelt set med dekorative eller klare lyskilder, da det øger den nostalgiske virkning. Lyset kan skinne hele vejen rundt og byder dermed på en tilstrækkelig lysstyrke og sikkerhed udendørs.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Lindby Charmaine udendørs væglampe, gyldenbrun

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Charmaine udendørs væglampe, gyldenbrun

899 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Charmaine udendørs væglampe, gyldenbrun:

Brun udendørs væglampe Charmaine med rustik touch og strukturglasindsatser Charmaine er formet som en klassisk lygte og passer derfor godt som en udendørs væglampe til et antikt eller nostalgisk miljø og bygninger med en lang historie. Lampens grundform er vinklet, og metaloverfladen har en attraktiv brun tone. Glasset er imidlertid attraktivt struktureret og passer derfor godt til det overordnede design og giver også en særlig lyseffekt. Lyskilden må også gerne holdes i det rustikke look.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Amya udendørs væglampe i aluminium, kantet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amya udendørs væglampe i aluminium, kantet

189 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amya udendørs væglampe i aluminium, kantet:

Firkantet udendørs væglampe Amya med justerbart lygtehoved i firkantet form Amya er en væglampe til udendørs brug, der består af to kantede elementer. På den ene side er der det sorte vægbeslag af aluminium og på den anden side det fleksibelt justerbare lygtehoved, som er udstyret med et polycarbonatdæksel og er forbundet med vægbeslaget via et led. Det er derfor muligt at dreje og dreje uden problemer, og lysstrålen kan justeres individuelt på denne måde. Det kantede look med de to firkantede komponenter er meget moderne og kan derfor integreres særligt godt i moderne omgivelser.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, hvid

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, hvid:

Fleksibel væglampe i metal Amrei med lysdæmper Hvid har altid været den farve, der står for absolut harmoni og er derfor særligt tiltalende. Den passer også til mange stilarter og miljøer, og derfor er den meget alsidig. Denne væglampe i metal består af en hvid skærm og et ligeledes hvidt vægbeslag med den sølvfarvede fleksible arm imellem, som gør det muligt at rette lyset som ønsket. De, der kan lide at ændre lysstyrken på et armatur, fordi situationer kan ændre sig og personlige behov kan ændre sig, vil blive glade for at læse, at Amrei er udstyret med en lysdæmper, som er placeret - let tilgængelig - på vægbeslaget. Dette er en roterende lysdæmper, der også kan bruges som afbryder. Derfor kan der kun anvendes dæmpbare lamper her. Metalvæglampen med fleksibel arm leveres med et 2 m langt, hvidt kabel, der er monteret på lampen...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Yelina udendørs væglampe, fatning foroven

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yelina udendørs væglampe, fatning foroven

209 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yelina udendørs væglampe, fatning foroven:

Yelina udendørs væglampe i mørkegrå Den diskrete og kompakte udendørs væglampe Yelina er ideel til belysning af en have eller indkørsel til garagen. Lampekroppen er fremstillet af stabilt aluminium og meget slidstærk. På grund af den lille størrelse og det diskrete look skaber den udendørs væglampe Yelina enkle impulser til dit udendørs område. Det er beskyttet mod støv og stænkvand på baggrund af klassificeringen med kapslingsklasse IP54. Den trodser derfor al slags vind og vejr i haven uden problemer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Lindby Junias udendørs væglampe, halvrund, E27

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Junias udendørs væglampe, halvrund, E27

269 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Junias udendørs væglampe, halvrund, E27:

Halvrund udendørs væglampe af rustfrit stål Junias i mørkegrå Junias er en smuk og diskret væglampe til udendørs brug. Den bruger en valgfri E27-lyskilde, og stilfulde filamentpærer er her meget velegnede, fordi lyskilden altid er tydeligt synlig på grund af det klare polycarbonat. Lampehuset er halvcirkelformet og mørkegråt, hvilket passer til mange udemiljøer og gør den udendørs væglampe Junias til en smuk allround-lampe.

  Size
 • e27
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Lindby Fipos væglampe i gevir-look, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Fipos væglampe i gevir-look, hvid

1.099 kr. 1599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Fipos væglampe i gevir-look, hvid:

Dekorativ væglampe Fipos i form af et gevir Fipos er en væglampe af hvid plast, der er udformet som et gevir og sætter effektivt scenen i et rum. Lampen kan udstyres med 2 stearinlyslamper og ligner dermed også lidt den lysekrone-stil, som har været kendt i lang tid. Med sit usædvanlige design passer denne væglampe også perfekt til chalet-stilen, som bliver stadig mere populær med sin rustikke hygge og ikke kun kan bruges i alpine træhytter, men også effektivt beriger hjemmet med et hyggeligt touch. De, der har en særlig forbindelse til skove, enge og vilde dyr, men som ikke vil gå glip af et moderne look, vil også blive begejstret for denne væglampe med to lamper, som er en smuk ekstra lyskilde i stuen. Fipos kan dog også bruges i gastronomien og supplerer stilfuldt stemningen der.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Raisa væglampe, lygte, rustfarvet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Raisa væglampe, lygte, rustfarvet

649 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Raisa væglampe, lygte, rustfarvet:

Rustik Raisa væglampe i lygteform Raisa er et super flot belysningselement til alle indretningsarkitekter, som sætter pris på et nostalgisk look, for væglampen er konstrueret i form af en antik lygte fra gamle dage. Den gang blev de bare endnu ikke drevet elektrisk, men med ægte stearinlys eller petroleum. Overfladen med den rustfarvede finish passer også rigtig godt til det overordnede design og fremhæver den nostalgiske virkning på væglampen Raisa helt perfekt. Anvendes sammen med E14-kertepærer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % Lindby Mirtel væglampe i sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mirtel væglampe i sort

219 kr. 289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mirtel væglampe i sort:

Sort Mirtel væglampe i et skønt vintage-look med en meget iøjnefaldende lyskilde Væglampen Mirtel er i sig selv grundlæggende ret diskret. Den lyskilde, der skal anvendes, har faktisk en ganske særlig tilstedeværelse, og det er det vigtigste aspekt af dette lysarmatur. Det er helt i tråd med det trendy vintage-look, som man i længere tid har kunnet bemærke inden for belysningsområdet. Af disse årsager er det vigtigt at sikre, at det ved valget af lyskilder virker særligt stilrent og minder om de klassiske, traditionelle glødepærer. Lampen kan også udformes i en større globeform, og man bør klart anbefale brugen af LED-pærer, der drives med filament-teknologi eller endda holdes i et nostalgisk rustikt look. Metaloverfladen på væglampen Mirtel har en sort finish, og det forreste element er bevægeligt, så man kan tilpasse det udtrængende lys efter behov.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 65 % Lindby Jayden væglampe i kantet form sæt med 2 stk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jayden væglampe i kantet form sæt med 2 stk

449 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jayden væglampe i kantet form sæt med 2 stk:

Perfekt supplement til moderne indretning: Jayden væglampen i et sæt med 2 stk.Jayden væglampen imponerer med sit klare formsprog og minimalistiske design. Den grå overfladefinish kan integreres godt i forskellige farvekoncepter. Væglampen har en G9-fatning indvendigt, som kan udstyres med en pære efter eget valg. En passende LED-lampe kan også bruges uden videre. Skærmen, der er domineret af et kantet look, er åben i toppen og bunden, hvorfor lyset slipper ud i tilsvarende retninger. Fra næsten alle vinkler er lyset derfor direkte, og du får en overvejende indirekte lyseffekt, som skaber mere hygge...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Pumari væglampe, lyskugle til højre

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Pumari væglampe, lyskugle til højre

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Pumari væglampe, lyskugle til højre:

Pumari væglampe af sort stål med hvid glasskærm Denne smukke væglampe sætter hvert rum i det rette lys. Pumari-modellen kan betjenes intuitivt ved hjælp af en kontakt og supplerer det personlige velværekoncept takket være sin moderne stil. Den kombinerer på dygtig vis alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der kendetegner Lindby-mærket. Lampen har en G9-fod, passer perfekt ind i forskellige anvendelsesområder i hjemmet og præsenterer sig selv i sort. Denne lampe er det helt rigtige tilbehør til det personlige belysningskoncept.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Pumari væglampe, lyskugle til venstre

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Pumari væglampe, lyskugle til venstre

399 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Pumari væglampe, lyskugle til venstre:

Stilfuld Pumari væglampe af stål med oplyst kugle Denne smukke væglampe udsender ikke kun behageligt lys, men også en hyggelig atmosfære. Pumari-modellen er let at betjene ved hjælp af en kontakt. Den sorte væglampe beriger det personlige velværekoncept med sin moderne stil. Det er en berigelse til de mest forskelligartede anvendelsesområder og er fremstillet til brug af belysningsmidler med G9-basis. Med denne væglampe er der truffet et valg om høj Lindby-mærkets kvalitet. Du vil ikke undvære Pumari-lampen i fremtiden.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Meron væglampe, kasseform, mørkegrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Meron væglampe, kasseform, mørkegrå

449 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Meron væglampe, kasseform, mørkegrå:

Mørkegrå, kantet væglampe Meron i stil med et bur Meron er en af de moderne lyskilder, som også kan ses i et vintage miljø. Armaturhuset er designet i en helt lige linje og minder om et bur. Siderne er helt frie, fordi lampeskærmen strengt taget kun består af rammestøtter. Som følge heraf spiller lyskilden en særlig rolle med hensyn til udseende på grund af sin store tilstedeværelse. Lampen skal derfor passe godt ind i det overordnede look og skal helst have et glødelampe-look. Væglampens metaloverflade har fået en mørkegrå finish, som giver et cool og stilfuldt look.

  Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 59 % Lindby Sanscho væglampe, 4 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sanscho væglampe, 4 lyskilder

449 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sanscho væglampe, 4 lyskilder:

Fire-flamme LED væglampe Sanscho med et elegant design i krom LED-væglampen Sanscho er lavet af elegant stål, der holdes i krom. Der er fire elementer på en langstrakt vægbeslag, hver med en GU10 LED-lyskilde. Lampen leveres med fire af disse krævede pærer, så den kan bruges straks efter modtagelsen. Disse leverede lyskilder kan styres med hensyn til deres lysfarve og genererer således altid den rigtige atmosfære (2.700 K - 4.000 K). Det subtile udseende af væglampen Sanscho finder det perfekte sted i en gang eller takket være IP44- kapslingsklasse i et badeværelse og lægger rolige accenter på lejlighedsvægge. Det kan ubesværet integreres i moderne møbler, uden at overhale resten af møblerne.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Catalin udendørs væglampe, sensor

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Catalin udendørs væglampe, sensor

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Catalin udendørs væglampe, sensor:

Udendørs væglampe Catalin lavet af rustfrit stål med bevægelsessensor Catalin udendørs væglampe kombinerer simpelt, moderne design med praktiske funktioner. Dens armaturhus er lavet af rustfrit stål, og en GU10-lampe findes inde i den cylindriske lampeskærm. Da lampen er omgivet af lampeskærmen, skabes blændfri belysning, som er perfekt til en indkørsel eller terrasse. Derudover sætter det stilfulde udseende subtile accenter på husvæggen uden at bryde igennem den arkitektoniske stil. Catalin udendørs væglampe har også meget praktiske funktioner. Lyset kan styres af en bevægelsessensor, der registrerer bevægelser inden for en 90 graders vinkel og har en maksimal rækkevidde på 6 meter. Belysningens varighed kan også indstilles i et interval fra 10 sekunder til 4 minutter, så det rigtige lys genereres i hvert øjeblik uden at skulle betjene en kontakt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Shaima væglampe, cirkel, metal, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Shaima væglampe, cirkel, metal, sort

209 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Shaima væglampe, cirkel, metal, sort:

Cirkulær væglampe Shaima med sort overflade Shaima har ikke en almindelig skærm, men i stedet en ring af metal, som har en sort overfladefarve og er fastgjort til et vægbeslag. I denne ring er der en lampeholder, som kan udstyres med en E27-lampe efter eget valg. For at fuldende looket med stil anbefales det at bruge LED-glødepærer, som ligner klassiske glødepærer meget og har et lavt energiforbrug og en lang levetid. Armaturets udseende kommer særligt godt til sin ret, når flere enheder monteres på væggen, så der skabes et elegant belysningsensemble. Det ser meget effektivt ud langs korridorer og gange og gør også en rigtig god figur i opholdsrum eller i et gastronomisk miljø...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Lindby Vintus væglampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vintus væglampe, sort

499 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vintus væglampe, sort:

Vintus væglampe i en elegant kombination af metal og glas Det markante stel på væglampen Vintus falder straks i øjnene og skiller sig ud med en rund metalplade som vægbeslag og en bueformet lampearm, der munder ud i glasskærmen. Fordi den er transparent giver skærmen frit udsyn til lyskilden, som derfor skal vælges med omtanke. Hvis du har en almindelig vægdæmper og en lyskilde, der kan dæmpes (dæmper og lyskilde medfølger ikke), kan du tilpasse lampens lysstyrke efter eget ønske og behov.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Katina væglampe, guld, med flexarm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Katina væglampe, guld, med flexarm

219 kr. 239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Katina væglampe, guld, med flexarm:

Moderne væglampe Katina i gyldne farver med flexarmSæt dine møbler i det rette lys med denne smukke væglampe. Lampen kan betjenes ubesværet ved hjælp af en kontakt og giver mulighed for at rette lysstrålen fleksibelt ved hjælp af dens flexarm. Lampen, der er fremstillet af stål, er tilpasset til at tage lyskilder med en GU10-fod. Berig stemningen i dit hjem med denne flotte væglampe.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Liddi udendørs væglampe, cylinderformet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Liddi udendørs væglampe, cylinderformet

899 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Liddi udendørs væglampe, cylinderformet:

Cylindrisk udvendig væglampe Liddi lavet af rustfrit stål i sort Liddi er en kompakt og elegant udendørs væglampe, der let kan integreres i husets arkitektoniske stil. Dens vægbeslag og lampeskærm er lavet af sort rustfrit stål og har også en gennemsigtig plastdiffusor. Dette omgiver et fatning, hvor en E27-lampe kan indsættes, som genererer det nødvendige lys. kapslingsklasse IP44 gør udendørsvæglampen Liddi beskyttet mod stænkvand og perfekt til overdækkede vægge i det udendørs område. Om nødvendigt kan den kombineres med andre lys i serien for at skabe et harmonisk helhedsindtryk.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Bianara væglampe med opal glasskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Bianara væglampe med opal glasskærm

169 kr. 189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Bianara væglampe med opal glasskærm:

Væglampe Bianara med en buet skærm lavet af opalhvidt glas Universelt som en enkelt armatur eller flere i træk for at belyse større områder, kan Bianara-vægarmaturen installeres i gange, trapperum eller endda i stuer. Der er en G9- fatning i væglampen, som er lukket af den opale hvide glasskærm, mens lyset skinner lysere op og ned gennem åbningerne i skyggen. Dette skaber blændfri belysning af omgivelserne og samtidig en smuk lyseffekt på væggen. Væglampen Bianara er designet til brug af en G9 LED-lampe. Lyskilden er ikke inkluderet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 54 % Lindby Heiko væglampe af gips, hvid, sæt med 2 stk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heiko væglampe af gips, hvid, sæt med 2 stk

549 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heiko væglampe af gips, hvid, sæt med 2 stk:

Heiko - hvid væglampe af gips i et sæt af 2Med denne væglampe skinner lyset opad og nedad på en effektiv og frem for alt hyggelig måde. Lampekroppen har en halvcirkelform, som opfattes som tiltalende og attraktiv og kan kombineres med flere stilarter. Hvis du overvejer at ændre væglampens farve, kan du trygt tage maling og pensel til hånden, for lamper af gips kan meget godt males over - væglampen leveres i et praktisk sæt med 2 stk...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Vinza væglampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vinza væglampe, sort

269 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vinza væglampe, sort:

Sort væglampe Vinza af stål og opalglas med praktisk trækafbryderDenne dekorative væglampe udstråler ikke kun smukt lys, men også en hyggelig atmosfære. Modellen Vinza kan dæmpes ved hjælp af en ekstern lysdæmper til individuel regulering af lysstyrken efter dine ønsker, er let at tænde og slukke ved hjælp af en trækkontakt og kan også overbevise visuelt med sit moderne design. Væglampen har en G9-fatning, passer perfekt i enhver spisestue, enhver stue og ethvert indgangsparti og præsenteres i sort. Du vil ikke kunne undvære denne lampe i fremtiden.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Erivana væglampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Erivana væglampe, hvid

169 kr. 189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Erivana væglampe, hvid:

Hvid væglampe Erivana, paraplyfri med et simpelt look Erivana kommer i et subtilt design og imponerer med sit hvide look. stel er lavet udelukkende af jern og har ingen lampeskærm, så udsigten til brændepunktet forbliver uhindret. Den lyskilde, der skal bruges, skal derfor have en dekorativ karakter og understrege lampens udseende. Her er glødelamper særligt velegnede, da de normalt kommer i en LED-version og er kendetegnet ved deres lave strømforbrug. Erivana kan integreres i en lang række moderne faciliteter.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Edvin væglampe af beton, halvrund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Edvin væglampe af beton, halvrund

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Edvin væglampe af beton, halvrund:

Halvrund Edvin LED-væglampe af beton med en med smuk lyseffekt og G9-pære med dæmperfunktion Edvin passer godt til et moderne interiør og det grå betondesign virker meget stilfuldt. Da lyset kun udsendes opad og nedad, blænder den ikke, men skaber i stedet en hyggelig og behagelig lyseffekt. Beton kander man normalt kendt fra andre områder, f.eks. arkitektur, som stadig er under udvikling. Her bruges materialet dog i en ny kontekst og fungerer som en lampeskærm - meget fin, som du hurtigt vil se! Den medfølgende lyskilde med G9-sokkel kan dæmpes efter behov, forudsat at der findes eller installeres en ekstern dæmper.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Farly udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Farly udendørs væglampe

399 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Farly udendørs væglampe:

Farly - nostalgisk udendørs væglampe i rustbrunt look Den er et blikfang på enhver facade - den udendørs væglampe Farly med sit nostalgiske design. Et rustbrunt aluminiumsstel med sjove elementer bærer en lampeskærm af glas med bobler. Den omslutter den indvendige E27-fatning, der er ideel til dekorative filamentpærer. Lyset fra den udendørs væglampe Farly skinner hele vejen rundt og skaber via glasset med de indlejrede bobler et meget behageligt lysskær og en tilstrækkelig orientering i mørke. Som udendørs væglampe er Farly desuden ideel til belysning af facader. Lampen er dog også velegnet til indgangspartiet eller som et dekorativt udendørs lys på altanen og terrassen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Ojali udendørs væglampe, lygte

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ojali udendørs væglampe, lygte

299 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ojali udendørs væglampe, lygte:

Mørkegrå Ojali udendørs væglampe med en skærm af polycarbonat Den udendørs væglampe Ojali har et rundt vægbeslag, hvorfra en filigran lampearm kommer ud. Hertil er der fastgjort en cylinderformet lampeskærm af klar plast, som giver et frit udsyn til lyskilden, der skal bruges. Derfor skal man ved valget af lyskilde sikre sig, at den er af dekorativ karakter for at understrege armaturets karakter. Lyset sendes ud i alle retninger og giver således en god belysning i hele indgangen eller på terrassen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Myan udendørs væglampe, V4A, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Myan udendørs væglampe, V4A, 1 lyskilde

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Myan udendørs væglampe, V4A, 1 lyskilde:

Væglampe Myan i rustfrit stål af høj kvalitet med cylindrisk skærm og nedadrettet lys, V4A-kvalitetMyan passer med det tidløse og sølvfarvede look til mange miljøer og ser altid stilfuldt ud med den runde vægmontering og en skærm i cylinderform. Lyset fra lampen, der skal bruges, er rettet nedad og giver en behagelig orientering i huset på en behagelig måde og gør snublerisici mere synlige. Overfladen af rustfrit stål svarer til en høj V4A-kvalitet og er derfor særligt godt beskyttet mod korrosion, hvorfor montering i nærheden af havvand også er meget velegnet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Clint udendørs væglampe, standerlygte

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Clint udendørs væglampe, standerlygte

749 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Clint udendørs væglampe, standerlygte:

Clint udendørs væglampe med kobbertag Den smukke udendørs væglampe Clint består af et sort stel i aluminium, der suppleres med kontrast af en kobberdel. Lampeskærmen ligner en standerlygte med et kobbertag og en gennemsigtig skærm over E27-fatningen. Ved indgangen til huset eller ved terrassen eller verandaen udgør den udendørs væglampe Clint et ganske særligt blikfang om dagen, og skaber en tilstrækkelig lysstyrke i mørket om aftenen. Clint er desuden saltvandsresistent på grund af de anvendte materialer og kan også bruges til projekter tæt ved havet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Alimari væglampe, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Alimari væglampe, krom

299 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Alimari væglampe, krom:

Kromfarvet Alimari-væglampe med trækkontakt og hvid glasskærmSæt en smuk lysakzent i dit hjem med Alimari-væglampen. Væglampen kan tændes og slukkes intuitivt ved hjælp af en trækafbryder, giver dig mulighed for at regulere lysstyrken med en ekstern lysdæmper efter dine ønsker og gør en fremragende figur i sin moderne stil. Alle de kvaliteter og højdepunkter, som Lindby-mærket bringer med sig, er kombineret i lampen i farven krom. Alimari-modellen vil finde en plads i din spisestue, din stue eller din entré og er optimeret til brug af lys med G9-fatning. Gør helhedsindtrykket af dine fire vægge perfekt med denne flotte lampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Erivana væglampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Erivana væglampe, sort

239 kr. 269 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Erivana væglampe, sort:

Væglampe Erivana i et minimalistisk design Væglampen Erivana imponerer med sit enkle, men særprægede design. stel er lavet af jern og får en sort finish. Lyset fanger øjet direkte, men takket være det enkle design virker det ikke for påtrængende. Da en lampeskærm blev fuldstændig undgået i dette look, er brændpunktet tydeligt synligt fra alle sider, så lampen, der skal bruges, skal vælges omhyggeligt. For eksempel er økonomiske LED-lamper med glødetrådsudseende ideelle.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Rozalie væglampe, lygte, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rozalie væglampe, lygte, sort

799 kr. 1299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rozalie væglampe, lygte, sort:

Nostalgisk design i sort metal og glas: Rozalie-væglampen i lanterne-look Rozalie har uden tvivl noget ret nostalgisk over sig, og man kunne hurtigt tro, at det er en lyskilde, der har eksisteret i årtier eller endda århundreder. Dengang blev disse lanterner dog stadig betjent med stearinlys; i dag får elektricitet denne lysdispenser til at skinne, gerne med stilfulde glødelamper eller rustikke lamper, der betjenes med den så energieffektive LED-teknologi og alligevel legemliggør udseendet af den gode gamle glødelampe. Glasset er klart, men har også dekorative bobler, der har en positiv indflydelse på både væglampens udseende og lyseffekt.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Lindby Okari udendørs væglampe med sensor, lige

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Okari udendørs væglampe med sensor, lige

499 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Okari udendørs væglampe med sensor, lige:

Okari Cylindrisk udendørs væglampe med bevægelsesdetektor Okari udendørs væglampe er en moderne lyskilde, der både har en E27-fatning og et permanent installeret LED-modul. Den tjener som ekstra accentlys og udsender et varmt hvidt lys. Armaturet har en integreret bevægelsesdetektor, der registrerer bevægelser i en vinkel på 120 grader og i en afstand på højst 8 meter. Desuden kan lysstyrken styres mellem 5 og 2.000 lux og lysets varighed mellem 10 sekunder og maksimalt 5 minutter efter dine egne ønsker.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Jevanna væglampe af tekstil, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jevanna væglampe af tekstil, sort

399 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jevanna væglampe af tekstil, sort:

Enkeltlampe Jevanna væglampe med tekstilskærmGiv dine fire vægge en hyggelig belysning med denne væglampe. Jevanna-modellen kan dæmpes efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper og vil finde en plads i din spisestue, stue eller soveværelse. Med denne væglampe vælger du en fremragende kvalitet af Lindby-mærket. Lampen gør en optimal figur med sit moderne design, har en E27-fatning og fås i farverne nikkel og sort. Fuldend helhedsindtrykket af dine fire vægge med denne fremragende lampe.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Lindby Filimon udendørs væglampe i mørkegrå, E27

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Filimon udendørs væglampe i mørkegrå, E27

189 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Filimon udendørs væglampe i mørkegrå, E27:

Den kasseformede udendørs væglampe Filimon med mørkegråt aluminiumshus og glasindsatser Med kapslingsklasse IP44 er Filimon velegnet til at belyse en udvendig facade. Lampeformen ligner en lygte eller en kasse på en moderne måde. Der er dog ingen legende kurver her, men en lige form, der dominerer udseendet. Huset er lavet af aluminium og har en mørkegrå finish, og det suppleres også med klare glasindsatser. Det klare glas giver indblik til lyskilden, så den skal vælges omhyggeligt, så den passer godt til det samlede udseende. Det tilrådes derfor at bruge glødetråds- eller rustikke lspærer, der ser lige så nostalgiske ud som klassiske pærer.

  Size
 • e27
 • Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Yelina udendørs væglampe, fatning oppe/nede

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yelina udendørs væglampe, fatning oppe/nede

289 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yelina udendørs væglampe, fatning oppe/nede:

Yelina udendørs væglampe med fatning på oversiden og undersiden Den udendørs væglampe Yelina er et flot stykke tilbehør til dit udendørs område. Den har hver især en fatning på oversiden og undersiden, hvor du indsætter den lyskilde, der skal bruges. Det afgivne lys blændes dermed ned og der skabes en passende belysning, f.eks. til indkørslen til garagen. Det diskrete look på den udendørs væglampe Yelina gør det nemt og problemfrit at integrere lampen i en moderne dekoration. Den er fremstillet af aluminium, hvilket giver den en pålidelig stabilitet. På grund af sin kapslingsklasse er den godt beskyttet mod støv og stænkvand. Den er således også den perfekte ledsager under dårlige vejrforhold.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Lioma væglampe med flexarm, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lioma væglampe med flexarm, sort

289 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lioma væglampe med flexarm, sort:

Mørk Lioma væglampe med en skærm af røget glas Lioma væglampen kommer i sin sorte udgave og overbeviser med det samme. Ud over det robuste stålhus har den en kugleformet skærm af trendy røget glas. Dette skaber særlige lyseffekter i rummet, og armaturet ser meget tiltalende ud, selv når det er slukket. Det særlige ved Lioma er den fleksible armaturarm, som giver god bevægelighed og lader armaturet lyse præcis der, hvor der er mest brug for det.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 57 % Lindby Gerrit væglampe af hvidt glas, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Gerrit væglampe af hvidt glas, rund

189 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Gerrit væglampe af hvidt glas, rund:

LED væglampe Gerrit med opal glasskærm Gerrit drives med en dæmpbar G9-LED-pære og kan på den måde som væglampe fremvise en god energieffektivitet, hvilket man som forbruger naturligvis kan glæde sig over. Den runde, cylindriske skærm består af opalhvidt glas og er åben opad og nedadtil. Lyset opfattes på grund af den hvide glasoverflade som dejligt homogent og behageligt. Man kan også gerne anvende LED væglampen sammen med flere af disse lamper for at skabe mere lysstyrke og forstærke den stilfulde effekt i boligen.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Relia væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Relia væglampe

289 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Relia væglampe:

Vinklet væglampe Relia med et åbent brændende punkt Relia-væglampen skinner med sin vellykkede kombination af forskellige materialer og et meget specielt design. Lavet af fyrretræ og sortlakeret jern, denne smukke lyskilde skaber en meget interessant effekt. Seeren har et klart overblik over brændepunktet og kan vælge den lyskilde, der skal bruges i henhold til hans egne præferencer. Her anbefales især glødetråd og rustikke lamper, da de understreger den individuelle flair, som denne lampe udsender endnu mere.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Vimal udendørs væglampe, jern, 23,5 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vimal udendørs væglampe, jern, 23,5 cm

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vimal udendørs væglampe, jern, 23,5 cm:

Markant udendørs væglampe Vimal i lanterne-look af jernDenne udendørs lampe giver dit udendørsområde det sidste med et flot helhedsindtryk og et hyggeligt lys. Lampen har en IP44-beskyttelsesgrad og er derfor beskyttet mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 mm og vandstænk, og du kan justere lysstyrken efter dine behov ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Den har en smuk stil og passer perfekt ind i dit uderum. Lampen er designet til at passe til pærer med en E27-sokkel. Den udendørs væglampe er lavet af jern og glas og har farven sort. Den lader dit interiør fremstå i et stemningsfuldt lys med en lyskilde. I ethvert udendørsområde kommer væglampen i moderne design til sin ret og skaber en hyggelig atmosfære. Det er en sikker måde at belyse din indretningsstil på og derfor et fremragende valg til dit interiør. Skab stemningsfulde og lige så praktiske belysningsløsninger på et øjeblik med denne væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Remilan væglampe, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Remilan væglampe, krom

299 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Remilan væglampe, krom:

Kromfarvet Reminlan-væglampe i stål med trækkontaktHvis du vil tilføje et elegant tilbehør og behagelig belysning til dit hjem, er denne væglampe den optimale væglampe. Remilan-modellen er nem at betjene via lyskontakten og kan dæmpes efter humør ved hjælp af en ekstern lysdæmper. Med denne væglampe vælger du høj mærkevarekvalitet fra Lindby. Lampen i moderne stil præsenterer sig i farven krom. Den er fremragende egnet til enhver spisestue, enhver stue samt enhver gang og er tilpasset til brug af pærer med GU10-sokkel. Få en behagelig belysning i dine fire vægge med den fremragende Remilan-lampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Yonan udendørs væglampe, rund mørkegrå, E27

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yonan udendørs væglampe, rund mørkegrå, E27

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yonan udendørs væglampe, rund mørkegrå, E27:

Elegant udendørs væglampe Yonan med cylindrisk lampeskærm lavet af polycarbonat og skrå metalstivere som dekoration Yonan går godt med et moderne miljø omkring huset og gården og er en elegant lyskilde. Den cylindriske lampeskærm er komplementeret med en ramme i rustfri stål i mørkegrå og fine stivere på skrå, der pryder skærmen og giver den mere individualitet. Det klare polycarbonat er særlig robust og fungerer også som en god tætning mod snavs og vand, så lampen uden problemer kan bruges udendørs. E27-lyskilden er altid synlig og bør derfor vælges, så den kompletterer det samlede udseende på en passende måde. Filamentpærer passer altid godt til glødepære-looket og har lavt energiforbrug.

  Size
 • e27
 • Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Ankea udendørs væglampe, højde 28 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ankea udendørs væglampe, højde 28 cm

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ankea udendørs væglampe, højde 28 cm:

Robust Ankea udendørs væglampe i sort Den udendørs væglampe Ankea virker antik og er formet som en lygte, der hænger nedad. Den er velegnet til udendørs belysning ved indgange til huset samt til andre områder tæt på hjemmet, som kræver en pålidelig lysstyrke og en sikker belysning i mørke. Glasskærmen indeholder indelukkede bobler, som ikke kun ser flotte ud, men også skaber et flot lysskær, når lampen tændes. Desuden har lampen dekorative stivere, der omgiver glasskærmen og skaber et interessant lys- og skyggespil i mørket.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Zaniba væglampe, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Zaniba væglampe, krom

399 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Zaniba væglampe, krom:

Kromfarvet væglampe Zaniba med kugleformet lampeskærm af glasMed væglampen Zaniba kan du forskønne din indretning, fordi den passer harmonisk ind i dit møblement og giver en behagelig belysning. Væglampen kan nemt tændes og slukkes med en trækkontakt, kan dæmpes med en ekstern lysdæmper alt efter humør og er perfekt til enhver spisestue, enhver stue og enhver gang. Den har en G9-sokkel, præsenteres i farven krom og beriger desuden dit personlige indretningskoncept med sit moderne design. Zaniba-modellen kombinerer alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der udgør Lindby-mærket. Fuldend din indretning med denne enestående lampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Nanda væglampe i glas, kantet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nanda væglampe i glas, kantet

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nanda væglampe i glas, kantet:

Hvid Nanda væglampe i glas til hyggebelysning i stuen Nanda væglampens skærm i glas har en kantet for og en hvid overflade. På den måde trænger lyset varmt og hyggeligt ud i omgivelserne og bidrager i høj grad til en behagelig atmosfære. Det enkle, harmoniske design passer godt til mange indretninger og flyder uden problemer ind i de eksisterende omgivelser.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Kaylou væglampe, med fremspring, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kaylou væglampe, med fremspring, nikkel

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kaylou væglampe, med fremspring, nikkel:

Stilfuld Kaylou-væglampe fremstillet af aluminium og jern i nikkelfarver Med denne dekorative væglampe supplerer du ikke kun dit hjem, men giver også behagelig belysning på samme tid. Kaylou-modellen kan nemt tændes og slukkes via en lyskontakt. Væglampen er optimeret til brug af pærer med en GX53-sokkel og præsenterer sig i en nikkelfarve. Lampen i moderne design finder en plads i enhver spisestue, stue og soveværelse. Alle de kvaliteter og højdepunkter, der kendetegner Lindby-brandet, er dygtigt kombineret i Kaylou-modellen. Du vil ikke kunne undvære dette armatur i fremtiden.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Kyan udendørs væglampe, højde 32 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kyan udendørs væglampe, højde 32 cm

899 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kyan udendørs væglampe, højde 32 cm:

Rustik udendørs væglampe Kyan med glasindsats Den udendørs væglampe Kyan har en form med antik charme og kan harmonere godt med ældre, historiske bygninger. Lyskilden, som ikke er inkluderet i leveringsomfanget og kan vælges af brugeren, er beskyttet af et glasdæksel. Det ekstra metalgitter er på den ene side meget dekorativt og giver på den anden side lidt mere beskyttelse mod modgang. Udendørslampen Kyan har også en meget elegant bueform og ser rigtig godt ud ved f.eks. husindgange, terrasser eller på verandaer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Shreena væglampe af stål, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Shreena væglampe af stål, sort

399 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Shreena væglampe af stål, sort:

Enkel væglampe Shreena lavet af stål i sand sort med stik Væglampen Shreena overbeviser med sit enkle design af stål. Den består af et rundt vægbeslag, hvorfra en fleksibel arm stiger op, som igen bærer en kompakt lampeskærm. Den fleksible arm giver en fleksibel justering af lyskilden og dermed også af den genererede lysstråle. Den sand-sorte farve afrunder designet med velvilje og sætter markante accenter på flade vægge. Ved hjælp af en lysdæmper på vægmonteringen kan Shreena-væglampen let dæmpes og giver det rette lys på ethvert tidspunkt. Shreena leveres med en medfølgende pære, så den er klar til brug med det samme.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Lonnaris væglampe med rattan, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lonnaris væglampe med rattan, sort

349 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lonnaris væglampe med rattan, sort:

Slående Lonnaris væglampe lavet af jern med rattan ornamenterDenne smukke væglampe supplerer dit interiør, da den giver behagelig belysning og passer harmonisk ind i din indretning. Kombiner lampen med en ekstern lysdæmper og dæmpbare pærer (medfølger ikke), og den kan dæmpes efter behov. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der kendetegner Lindby-mærket, er kombineret i den sorte lampe. Den kan udstyres med pærer med E14 sokkel. Dit hjem er kun komplet med denne fremragende væglampe.

  Materiale
 • Rattan
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Erivana væglampe med kontakt, antik rust

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Erivana væglampe med kontakt, antik rust

149 kr. 169 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Erivana væglampe med kontakt, antik rust:

Reduceret-detalje vintage væglampe Erivana med buet stel og antik udseende overflade med rustfinish Erivana er grundlæggende en særlig enkel lyskilde, som bevidst er designet uden særlige detaljer, væglampen har ikke engang en skærm. I stedet består den kun af en ramme, en fatning og vægbeslaget, som alle er lavet af jern og har en dekorativ rustfinish med et antikt præg. Dette gør væglampen til et fremragende match til alle boligstile, der fokuserer på en vintage karakter, og industrielle stilarter har bestemt også gavn af denne lampe, som også kan forbindes med den populære factory chic. Desuden er belysningsmidlet helt klart i fokus her og spiller en afgørende rolle for armaturets udseende. Derfor bør du vælge lamper, der passer godt ind i det overordnede design og har et dekorativt udseende. Dette gælder især for rustikke, glødelamper og kuglelamper med effektiv LED-teknologi.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 65 % Lindby Jimmy væglampe uplight gips, hvid, halvrund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jimmy væglampe uplight gips, hvid, halvrund

239 kr. 699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jimmy væglampe uplight gips, hvid, halvrund:

Den malbare gipsvæglampe Jimmy med lysafgivelse opad og nedad Jimmy giver et meget hyggeligt lys, der især er velegnet i stuer, men som også er meget velegnet til belysning af gastronomiske etablissementer, hvor der ønskes en stemningsfuld atmosfære. Hvis det er nødvendigt, kan overfladen af gipskroppen farvematches, så udseendet kan individualiseres.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Lindby Myan udendørs væglampe, V4A, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Myan udendørs væglampe, V4A, 2 lyskilder

549 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Myan udendørs væglampe, V4A, 2 lyskilder:

Op- og nedadlysende udendørs vægarmatur Myan i rustfrit stål med cylindrisk skærm, høj V4A-kvalitetMyan er et smukt op- og nedadlys til udendørs brug, der kan anvendes på alle tænkelige facader og murværk og afgiver lys både opad og nedad, næsten ikke blændende, men i stedet et meget behageligt lys, der kan tjene godt til orientering, så man kan genkende snublefare i tide, også når det allerede er blevet mørkt udenfor. Det rustfrie stålhus er fremstillet i V4A-kvalitet og anses derfor for at være havvandsbestandigt, da denne overflade er meget godt beskyttet mod korrosion.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium, glas

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium, glas

169 kr. 189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vimal udendørs væglampe, aluminium, glas:

Udendørs væglampe Vimal af aluminium i et enkelt designDenne lampe passer på næsten enhver udendørs væg for at belyse din altan, terrasse eller have på en attraktiv måde. Lampens flotte udseende giver talrige muligheder for brug og kombination og kan integreres perfekt i din udendørs indretning. Udendørslampen giver dig mulighed for at regulere lysstyrken efter dine ønsker, har beskyttelsesklasse IP44 og er derfor sikker mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 mm og stænkvand og er fremstillet af aluminium. Den passer godt ind i dit udendørsområde og skaber en fantastisk stemning. Den udendørs væglampe i moderne design er tilpasset til at tage lyskilder med GU10-sokkel. Den giver en hjemlig stemning med en lyskilde. Den udendørs væglampe har farven sort. Den er perfekt til individuel belysning af dit udendørsområde, er et smukt dekorativt element og tilfører flair til dit interiør. Med denne lampe forenes et højt niveau af funktionalitet og fremragende design.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Lindby Azemina udendørs væglampe, V4A, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Azemina udendørs væglampe, V4A, 2 lyskilder

549 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Azemina udendørs væglampe, V4A, 2 lyskilder:

Udendørs væglampe Azemina i rustfrit stål i V4A-kvalitet, uplight og downlightAzemina overbeviser med et moderne og iøjnefaldende look og er en udendørs væglampe, hvis hus i rustfrit stål er fremstillet i V4A-kvalitet og dermed er særligt godt beskyttet mod korrosion, så lampen også kan monteres i nærheden af havvand. Den udendørs væglampes hus har et moderne udseende og er blevet individualiseret med riller og fordybninger, mens lysstrålen skinner smukt opad og nedad og overbeviser hele vejen rundt om huset.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Lindby Jevanna væglampe af tekstil, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jevanna væglampe af tekstil, hvid

549 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jevanna væglampe af tekstil, hvid:

Hvid væglampe Jevanna med cylindrisk tekstilskærmVæglampen Jevanna viser dig vejen i mørket. Lyset kan dæmpes efter eget ønske ved hjælp af en ekstern lysdæmper. Lampen i en nikkelfarvet skærm er udstyret med en E27-fatning. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der kendetegner Lindby-mærket, er kombineret i væglampen i en moderne stil. Jevanna-modellen er perfekt til din spisestue, stue eller soveværelse. Med denne væglampe vil ethvert hjem blive hyggeligt oplyst.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Tavino væglampe, kugleskærme, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tavino væglampe, kugleskærme, sort

1.299 kr. 1799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tavino væglampe, kugleskærme, sort:

Tavino-væglampe med tre lamper i sort med sfæriske skærmeLad Tavino-væglampen lyse din vej for dig. Lampen kan dæmpes med en ekstern lysdæmper efter dine ønsker. Den sorte væglampe har en E14-fatning. Tavino-modellen er det ideelle valg til din spiseplads, stue eller gang. Alle de kvaliteter og højdepunkter, der definerer Lindby-mærket, er dygtigt kombineret i væglampen i moderne design. Du vil ikke kunne undvære denne væglampe.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Palitta væglampe af gips

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Palitta væglampe af gips

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Palitta væglampe af gips:

Stilfuld væglampe Palitta med dobbelt lysemission Palitta er et moderne væglampe lavet af gips og designet i en klassisk hvid. Din lampeskærm er formet som en halvcirkel og lader lyset flygte både opad og nedad. E14- fatning kan udstyres med en passende LED-lyskilde. Denne lampe kan skabe smukke effekter på væggen i stuer og i gange eller trapperum. Palitta er en elegant belysningsløsning til forskellige møbler.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Aurina væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Aurina væglampe

299 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Aurina væglampe:

Væglampe Aurina i reduceret design med integreret kontakt Denne specielle lampe skinner med et usædvanligt look. Konceptet er reduceret til det væsentlige, men takket være det sorte farveskema skaber det en ædel og yndefuld effekt på seeren. Aurina-væglampen giver et klart overblik over brændepunktet, hvorfor en mere dekorativ lyskilde anbefales her, som det er tilfældet med glødelamper. En praktisk vippeafbryder er fastgjort til det runde vægbeslag, hvilket gør betjeningen til en leg.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, antik messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, antik messing

399 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amrei væglampe, kan dæmpes, antik messing:

Gammel messingfarvet Amrei væglampe af metal med integreret lysdæmper Amrei er en væglampe, der er meget fleksibel. Dette skyldes især, at lampens arm er fleksibel hele vejen igennem og derfor kan drejes i alle tænkelige retninger. Ud over den direkte belysning, som f.eks. kan bruges til læsning, kan der også vælges en mere indirekte belysning på denne måde, nemlig når skyggen er rettet opad. Derudover kan du også justere lysstyrken efter dine behov, da der er en drejelig lysdæmper direkte på den runde vægholder, hvormed væglampen også kan tændes eller slukkes. Derfor kan der kun anvendes dæmpbare lamper her. Amrei-væglampen leveres med et færdigmonteret forsyningskabel. Den er hvid og 2 meter lang...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 42 % Lindby Tavino væglampe, kugleskærme, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tavino væglampe, kugleskærme, krom

1.199 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tavino væglampe, kugleskærme, krom:

Tavino-væglampe med tre lamper, kromfarvet stel og hvide glasskærmeDenne dekorative væglampe er ikke kun det ideelle tilbehør til din indretning, men skaber samtidig hyggelig belysning. Tavino-modellen giver dig mulighed for at justere lysstyrken med en ekstern lysdæmper efter dine ønsker. Væglampen i farven krom er den ideelle løsning til enhver spisestue, enhver dagligstue og ethvert indgangsparti. Lampen i moderne stil har en E14-fatning. Bring den sædvanlige kvalitet fra Lindby-mærket ind i dit hjem med denne lampe. Tavino-lampen vil straks finde en plads i dit interiør.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Lindby Feodora væglampe i krom-look

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Feodora væglampe i krom-look

239 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Feodora væglampe i krom-look:

Feodora væglampe med krystaldetalje Væglampen Feodora skaber glansfulde øjeblikke, uanset hvor den monteres - om det er langs en gang eller i stuen. Den formskønne lampeskærm består af mathvidt glas og har en riflet struktur. Den forkromede arm på lampen er buet og forsynet med en dekorativ krystal, der giver Feodora en smule glamour.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Mirza væglampe af aluminium, rund, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mirza væglampe af aluminium, rund, hvid

299 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mirza væglampe af aluminium, rund, hvid:

Hvid Mirza væglampe af aluminium i cylinderform, dobbelt lysudgang Mirza er en enkel, tidløs lyskilde med et meget harmonisk udtryk, som kan bruges i mange boligmiljøer. Lampekroppen og skærmen består af aluminium og er holdt i en rund cylinderform. Derfor kan lyset kun slippe ud opad og nedad det giver en meget behagelig belysning med en hyggelig karakter, som primært giver et pust til gangen, stuen og soveværelset. G9-pæren kan vælges individuelt og kan også udstyres med LED-teknologi, der gør den både langtidsholdbar og energieffektiv.

  Materiale
 • Aluminium
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Vinza væglampe med dobbeltskærm, krom

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vinza væglampe med dobbeltskærm, krom

299 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vinza væglampe med dobbeltskærm, krom:

Enkeltlys-væglampe Vinza med dobbeltskærm af transparent og hvidt glasLad denne væglampe bringe lys ind i mørket for dig. Modellen Vinza kan dæmpes ved hjælp af en ekstern lysdæmper til individuel regulering af lysstyrken efter dine ønsker og kan nemt tændes og slukkes ved hjælp af en trækkontakt. Alle de kvaliteter og højdepunkter, der kendetegner Lindby-mærket, er dygtigt kombineret i armaturets kromfarve. Det har en G9-sokkel, egner sig fremragende til spisestuen, stuen eller indgangspartiet og gør en god figur med sin moderne stil. Til belysningskonceptet i dit hjem er denne væglampe præcis det rigtige tilbehør.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Embalie væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Embalie væglampe

269 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Embalie væglampe:

Vinkelvæglampe Embalie af fyrretræ i landlig stil Væglampen Embalie overbeviser med sit ret enkle design af fyrretræ. Den består af en kvaderform, som har en fatning til en lyskilde på den øverste og nederste side. På grund af lyskildernes helt uhindrede synsfelt anbefales det at anvende specielle lyskilder, f.eks. glødelys. Det rustikke design af Embalie-væglampen skaber en hyggelig landlig atmosfære i indretningen. Embalie kan om nødvendigt kombineres med andre lamper i serien for at skabe et harmonisk helhedsbillede.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Myan udendørs væglampe 1 lk V4A, kan drejes

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Myan udendørs væglampe 1 lk V4A, kan drejes

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Myan udendørs væglampe 1 lk V4A, kan drejes:

V4A udendørs vægarmatur Myan i rustfrit stål med drejelig skærm i cylindrisk formMyan kan monteres rundt om huset på facader og andet murværk og giver pålideligt lys, så snublefarer kan opdages hurtigt og effektivt. Den cylindriske skærm kan drejes og drejes efter behov, så lyset kan rettes optimalt. Huset er fremstillet af særligt højkvalitets rustfrit stål i V4A-kvalitet, som er særligt korrosionsbestandigt og derfor også kan anvendes i nærheden af havet, da salt havluft ikke forårsager rustskader.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 60 % Lindby Heiko væglampe af gips, hvid, 2 stk

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heiko væglampe af gips, hvid, 2 stk

749 kr. 1899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heiko væglampe af gips, hvid, 2 stk:

Heiko - hvid væglampe af gips i praktisk pakke med 3 stk. Med denne væglampe skinner lyset opad og nedad på en effektiv og frem for alt hyggelig måde. Lampekroppen har en halvrund form, som opfattes som tiltalende og attraktiv og kan kombineres med en række stilarter. Hvis du overvejer at tilpasse væglampens farve, kan du trygt tage maling og en pensel til hånden, for lamper af gips kan meget vel males over. Her fås Heiko som et sæt med 3 stk.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Sverina væglampe af træ med stik

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sverina væglampe af træ med stik

599 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sverina væglampe af træ med stik:

Væglampe Sverina lavet af træ med kabel og stik og USB-tilslutning Væglampen Sverina lavet af træ i stil med en hylde er ideel til brug som udskiftning af sengelampe. Fastgjort til væggen over eller til siden af sengen kan den let tændes og slukkes ved hjælp af kontakten integreret i forsyningskablet. Væglampen er udstyret med en opadvendt E27-fasning og har også en USB-port på siden, så smartphonen kan gemmes og oplades her natten over. Væglampen er lukket af to smalle, sortlakerede metalbånd på siderne, som den også er fastgjort til.

  Materiale
 • Træ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 41 % Lindby Farley udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Farley udendørs væglampe

699 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Farley udendørs væglampe:

Farley udendørs væglampe i dekorativ lygteform Den udendørs væglampe Farley minder lidt om forgange tider med sit design. Konstruktionen af lampeskærmen ligner en buet lygte, der monteres, så den hænger nedad, med en plade på væggen. Den anvendte lyskilde indrammes her af en glasskærm, der er forsynet med dekorative, små luftbobler. De skaber desuden en magisk lyseffekt, når lyset tændes. Dekorative filamentpærer gør rig rigtig godt gældende gennem det transparente glas, og fås som tilbehør. Farley er en moderne udendørs væglampe, der f.eks. fungerer rigtig godt ved indgangen til huset eller ved terrassen, verandaen eller på altanen. Den udendørs væglampe Farley er endvidere meget robust på grund af stellet af jern og vægpladen af aluminium.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Scavi væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Scavi væglampe

549 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Scavi væglampe:

Væglampe Scavi med hængende skærm i tekstil Det specielle ved denne lampe er, at lampeskærmen ikke er permanent fastgjort, men hængende - så Scavi kombinerer elementerne i en væglampe og en klassisk hængelampe. Lyset udsendes jævnt og blidt rundt uden at seeren blændes. Lampeskærmen er cylindrisk og lavet af tekstil. Dette skaber en flot materialekontrast til stel af fyrretræ og jern.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Zerda væglampe, gitterskærm, hængende

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Zerda væglampe, gitterskærm, hængende

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Zerda væglampe, gitterskærm, hængende:

Moderne væglampe Zerda med hængende gitterskærm i sfærisk form Zerda overbeviser med et moderne look og en behagelig, hyggelig lyseffekt. Både stel og skærm er lavet af jern og er sorte, men den kugleformede lampeskærm med den fine gittertrådstruktur har en vis gennemsigtighed og er samtidig behageligt let. Lysbilledet er særligt behageligt og let dæmpet. Alt i alt har væglampen et moderne look, og den skærm, der hænger i rummet, giver et meget individuelt udtryk. Armaturet kan bruges mange steder i boligen og er også et smukt blikfang i et kommercielt miljø.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Amya udendørs væglampe i aluminium, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amya udendørs væglampe i aluminium, rund

209 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amya udendørs væglampe i aluminium, rund:

Rund udendørs væglampe Amya med justerbart lampehoved i sort aluminium Denne udendørs væglampe har en sort ramme og er et armatur med et rundt lampehoved og et lige så rundt vægbeslag, der passer godt ind i moderne miljøer. Lyskilden er omsluttet af et polycarbonatdæksel. Lyset kan rettes fleksibelt ved hjælp af et led, fordi lygtehovedet kan justeres og placeres individuelt på denne måde. Med den højere beskyttelsesklasse er det muligt at bruge den uden tøven i huset.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 67 % Lindby Tjada væglampe, gips, kantet, 50 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tjada væglampe, gips, kantet, 50 cm

289 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tjada væglampe, gips, kantet, 50 cm:

LED væglampe Tjada af gips kan males over Tjada er kubeformet og sørger for et vidunderligt hyggeligt lys, der får en fantastisk modtagelse som accentuerende boligbelysning. På grund af den hvide gipsoverflade kan man også male den kantede LED væglampe over eller - hvis man er en lille kunstner - også give den et motiv! Dermed kan der foretages talrige visuelle tiltag for at individualisere den, lysbilledet forbliver imidlertid altid lige flot, og man behøver ikke gøre sig nogen bekymringer om strømforbruget på grund af pærernes LED-teknik, da det er særdeles lavt.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Daaje udendørs væglampe industriel rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Daaje udendørs væglampe industriel rund

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Daaje udendørs væglampe industriel rund:

Rund udendørs væglampe Daaje i markant, industrielt designSavn de hyggelige sommeraftener så længe som muligt med denne væglampe. Lampen kan dæmpes ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke) og fås i farven guld. Lampen er lavet af aluminium og glas og er optimeret til at passe til pærer med en E27-sokkel. Den giver en smuk atmosfære med en lyskilde. Et højt niveau af funktionalitet møder fremragende design i denne udendørs væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Marinka væglampe, kugle røgglas

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Marinka væglampe, kugle røgglas

289 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Marinka væglampe, kugle røgglas:

Marinka væglampe med kugleformet skærm af røgglas i et klart look Marinka har et elegant, lidt rustikt design og skaber som væglampe et tilstrækkeligt lys indendøre. Stellet med den ringformede indfatning af metal, som holder lampens glas, er fremstillet i metal og har en matsort overflade. Glasset er derimod klart og har en røgfarvet nuance. Du kan bruge E27-pærer efter eget valg, og da lyskilden er meget synlig, kan du gerne bruge effektive LED-pærer med filamentteknik, så det minder mest muligt om den gode, gamle glødepære.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Mirza væglampe i aluminium, kantet, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mirza væglampe i aluminium, kantet, hvid

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mirza væglampe i aluminium, kantet, hvid:

Hvid Mirza væglampe i aluminium med tosidet lysudgang opad og nedas - perfekt til boligen Mirza overbeviser med et stilfuldt og meget tidløst look. Lampens kabinet er åbent foroven og forneden og består af et aluminiumslegeme med en harmonisk hvid finish. Du kan bruge en G9-pære efter eget valg, som fungerer ideelt med energieffektiv, langtidsholdbar LED-teknologi. Væglampen er perfekt til brug i boligen og spreder et hyggeligt lys i gangen såvel som i stuen og soveværelset.

  Materiale
 • Aluminium
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Lindby Thaddeus væglampe, altmessing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Thaddeus væglampe, altmessing

289 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Thaddeus væglampe, altmessing:

Altmessingfarvet Thaddeus væglampe i klassisk stil Thaddeus har en buet lampearm med et bladformet element, der får væglampen til at virke lidt mere romantisk og sjov, så den passer godt til en indretning i klassisk stil. Overfladen i en varm altmessing supplerer dette indtryk meget harmonisk og den runde glasskærm passer ligeledes godt til det overordnede design. Det skaber også et varmt, blidt lysskær - perfekt til belysning af opholdsrum og den helt rigtige belysningsgenstand til stuen eller soveværelset.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Giavanna udendørs væglampe, 28 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Giavanna udendørs væglampe, 28 cm

699 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Giavanna udendørs væglampe, 28 cm:

Vinkelformet udendørs væglampe Giavanna fremstillet af aluminium og glas i mørkegrå farve Giavanna er en markant udendørs væglampe, der skaber iøjnefaldende accenter på husets vægge. Den har et terningformet armaturhus med glasvægge, bag hvilke der sidder en fatning. Denne fatning kan udstyres med passende lamper, og dermed kan lysintensiteten og lysfarven tilpasses de personlige behov. Giavanna udendørs vægarmaturet formår at sætte huset og det udendørs område perfekt i scene, selv når det er mørkt. Hvis det er nødvendigt, kan den kombineres med andre armaturer fra serien.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Mavora væglampe af gips, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mavora væglampe af gips, rund

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mavora væglampe af gips, rund:

Mavora væglampe med et enkelt design og dobbelt lysemission Væglampen Mavora var lavet af gips og designet i en subtil hvid. Den passer ind i forskellige miljøer og møbler og kan let integreres i stuer, korridorer eller trapperum. Den kan udstyres med energibesparende LED-lamper med G9- fatning . Lyset udsendes opad og nedad langs væggen og skaber smukke lyseffekter i rummet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Venora væglampe bambus 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Venora væglampe bambus 1 lyskilde

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Venora væglampe bambus 1 lyskilde:

Flot Venora-væglampe med bambusskærm Oplys dine fire vægge i behageligt lys med denne smukke væglampe. Med denne lampe kan du stole på Lindby-mærkets høje kvalitet. Lampen viser sig i en fantastisk stil og integreres vidunderligt i alle rum. På dit værelse kommer den til sin ret og skaber en smuk atmosfære. Lampen i sort og træfarver vil glæde dig og kan effektivt integreres i de mest forskellige boligstile. Denne væglampe gør en god figur, både når den er tændt og slukket.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Lindby Estami udendørs væglampe, sensor, sølvgrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Estami udendørs væglampe, sensor, sølvgrå

649 kr. 999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Estami udendørs væglampe, sensor, sølvgrå:

Grå udendørs væglampe Estami med integreret bevægelsesdetektor Denne lampe præsenterer sig i et meget moderne og ligetil design. Den har en stel, der er lavet udelukkende af aluminium og har en indvendig lampeskærm af gennemsigtig plast. Dette betyder, at brændpunktet er tydeligt synligt, hvorfor du skal bruge en dekorativ lyskilde. Estami udendørs væglampe har en indbygget sensor, der kan registrere bevægelser i en vinkel på 90 grader og inden for en maksimal rækkevidde på 6 meter. Belysningens varighed kan indstilles individuelt fra ca. 10 sekunder til 7 minutter, hvilket gør Estami til et praktisk belysningsobjekt til udendørs brug.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Catalin udendørs væglampe, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Catalin udendørs væglampe, 2 lyskilder

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Catalin udendørs væglampe, 2 lyskilder:

To-flamme udendørs væglampe Catalin lavet af rustfrit stål i et simpelt design Catalin udendørs væglampe imponerer med sit minimalistiske og moderne udseende. Den er lavet af rustfrit stål og har to stikkontakter, en øverst og en nederst. Hvis du bruger de rigtige lyskilder her, smides det genererede lys op og ned på væggen, og der skabes en interessant atmosfære. Lampeskærmen garanterer også blændfri belysning, så den skaber den perfekte belysning til en indkørsel eller terrasse. Det enkle design af udendørs væglampen Catalin passer let ind i husets arkitektoniske stil og sætter subtile accenter på husvægge.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 6 % Lindby Zylindro væglampe med stofskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Zylindro væglampe med stofskærm

269 kr. 289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Zylindro væglampe med stofskærm:

Væglampe Zylindro med sort stofskærm i speciel stil Den et-lys væglampe Zylindro har en usædvanlig effekt på grund af den sorte skærm af stof med indersiden foret med gylden PVC, som ikke er lukket, men er designet med en åbning over hele skærmens længde. Skærmens gyldne inderside giver en meget varm tone til det udsendte lys, og en særlig lyseffekt skabes af det lys, der udsendes direkte fra skærmens åbning, og som skinner som en lysende kegle på væggen. Væglampen Zylindro er udstyret med en E14-fatning og bliver en energibesparende lyskilde i stuen, soveværelset eller gangen med valget af en energieffektiv LED-lampe (medfølger ikke - se tilbehør).

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 52 % Lindby Joffrey væglampe i sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joffrey væglampe i sort

239 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joffrey væglampe i sort:

Væglampe Joffrey - altid korrekt placeret Væglampen Joffrey består af et cylinderformet belysningslegeme, som er udstyret med en fatning i toppen og bunden. Når lyset er tændt, bliver en smuk lyseffekt synlig. Det skyldes, at armaturet kaster lyset ud på væggen. Rummet er således hovedsageligt indirekte belyst, og denne indirekte belysning skaber en hyggelig atmosfære. Dette gør armaturet velegnet som diskret baggrundsbelysning til aftenarrangementer. Den sorte lakering skiller sig ud mod en hvid væg og fanger øjet. Ellers har armaturet et enkelt design uden prangende detaljer. Det gør den nem at integrere i mange miljøer, og den synes altid at være placeret det rigtige sted.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Lindby Prospa væglampe, sort, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Prospa væglampe, sort, messing

189 kr. 289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Prospa væglampe, sort, messing:

Prospa væglampe uden skærm i farverne sort og messing, moderne og stilfuldt designSæt stemningen i dit hjem med Prospa væglampen. Væglampen giver dig mulighed for at regulere lysstyrken med en ekstern fase-dæmper efter dine ønsker. Med denne væglampe kan du regne med fremragende kvalitet fra Lindby-mærket. Prospa-modellen har en E27-fatning. Lampen af jern gør en fremragende figur med sit moderne design. Den præsenterer sig i farverne sort og messing og er en sand berigelse for enhver spisestue, enhver stue og enhver entre. Prospa væglampen vil straks finde en plads i dit interiør.

  Farve
 • Messing
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 55 % Lindby Heiko væglampe af gips, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Heiko væglampe af gips, hvid

269 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Heiko væglampe af gips, hvid:

Heiko - hvid væglampe af gips Med denne væglampe skinner lyset opad og nedad på en effektiv og frem for alt hyggelig måde. Lampens krop har en halvcirkelform, som opfattes som tiltalende og attraktiv og kan kombineres med flere stilarter. Hvis du overvejer at ændre væglampens farve, kan du roligt tage maling og en pensel med, da gipslamperne kan males meget godt over.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Edric udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Edric udendørs væglampe

449 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Edric udendørs væglampe:

Saltvandsresistent Edric udendørs væglampe Den antikke og nostalgiske form på den udendørs væglampe Edric passer rigtig godt til bygninger af historisk karakter. Stellet, der bærer den transparente lampeskærm, går fra vægbeslaget og i en sjov bue over i en omvendt tragt, hvor E27-fatningen er monteret. Alle komponenterne på stellet er fremstillet af mørkegrå aluminium og er derfor lige så robuste som den transparente plastskærm, der omslutter lyskilden i dråbeform og yder god beskyttelse mod påvirkninger fra omgivelserne. Edric er derfor også velegnet til installation tæt ved havet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Fredo udendørs væglampe af teaktræ

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Fredo udendørs væglampe af teaktræ

699 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Fredo udendørs væglampe af teaktræ:

Trendy udendørs væglampe Fredo lavet af teak i en kantet formFredo passer meget godt til moderne udendørs områder, og på trods af sit moderne udseende giver den også et naturligt præg til den eksisterende stil, fordi størstedelen af lampens krop er lavet af mørkt teak. Lyskilden er placeret i den øverste del af armaturet og afgiver sit lys nedad, så det afgives blændfrit og blødt til omgivelserne, og man kan let orientere sig i mørket. En vellykket lyskilde til det udendørs miljø med det helt rigtige præg!

  Materiale
 • Teaktræ
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Vimal udendørs væglampe, alu, E27 sensor

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vimal udendørs væglampe, alu, E27 sensor

289 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vimal udendørs væglampe, alu, E27 sensor:

Udendørs væglampe Vimal i kantet design med plastskærm og integreret bevægelsessensorMed denne væglampe kan du nyde tiden på altanen, terrassen eller i haven, selv når det bliver mørkt, uden at skulle undvære en hyggelig lysatmosfære om sommeren. Lampen kan dæmpes ved hjælp af en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), så lysstyrken kan reguleres individuelt efter dine ønsker, og den har beskyttelsesklasse IP44 og er derfor beskyttet mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 millimeter og vandsprøjt. Den er et dekorativt statement med sit stilfulde udseende og passer dermed til dine designidéer. Væglampen er designet til at rumme pærer med en E27-sokkel. Lampen i moderne design er holdt i sort. Den bader dit udendørsområde i tiltalende lys med en pære. Lampen er fremstillet af aluminium og plast. Udendørslampen kan integreres perfekt i dit udendørsområde og skaber en smuk stemning der. Dine udendørsmøbler bliver smagfuldt suppleret af lampen. Med denne lampe får du altid en fremragende lysatmosfære alle steder.Tekniske data Bevægelsessensor- Detekteringsområde 1-8m- Dækningsvinkel 120°- Anbefalet monteringshøjde 1-3m...

  Size
 • e27
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 45 % Lindby Mailo udendørs væglampe af aluminium, grå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mailo udendørs væglampe af aluminium, grå

189 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mailo udendørs væglampe af aluminium, grå:

Vinkelformet udendørs væglampe Mailo fremstillet af aluminium i mørkegrå farve Mailo er en attraktiv tilføjelse til husmuren og giver et passende lys til udendørs brug. Dens kantede krop er lavet af aluminium og præsenterer sig i en enkel mørkegrå farve. Skærmen har et dekorativt bølgemønster, der omgiver det genererede lys og skaber et spændende lysspil. Den udendørs væglampe kan udstyres med passende pærer, så lysfarven og lysstyrken kan tilpasses til de personlige behov. Mailo kan om nødvendigt kombineres med andre lamper fra serien for at skabe et harmonisk helhedsindtryk ved hoveddøren.

  Materiale
 • Aluminium
 • Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Spirou væglampe af akryl, røggrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Spirou væglampe af akryl, røggrå

289 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Spirou væglampe af akryl, røggrå:

To-lys væglampe Spirou i lysekrone-stil, akryl røget grå Denne væglampe er det perfekte supplement til en lysekrone eller et andet objekt i lysekrone-stil. Væglampen har to opadrettede lampearme, hvorpå de klassiske lyseskiver, som normalt pryder en lysekrone, sidder. De kan monteres med matchende glødelamper, om ønsket også i windblast-optik, så lysestager-looket bliver fuldendt. Den rigt dekorerede ramme på denne væglampe er lavet af gennemsigtig akryl med en røggrå nuance, ligesom den udsmykkede ophængning, der giver smukt funklende lysreflekser. På den ene side er designet klassisk og ædelt, på den anden side tilføjer den røggrå akryl et ungt touch til udseendet, så lysekronens væglampe kan bruges på mange måder og ikke går glip af sin effekt...

  Materiale
 • Akryl
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Jornam væglampe med stik

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Jornam væglampe med stik

349 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Jornam væglampe med stik:

Kugleformet Jornam væglampe med opalhvid glasskærm Jornam væglampen fanger straks øjet med sit særlige udseende. I forgrunden af designet er den overdådige lampeskærm i kugleform, som er lavet af opalhvidt glas. Dette sikrer en blændfri og jævn lysfordeling i boligen. Kuglen sidder på en vandret stiver, der er fastgjort til et rundt vægbeslag. Vægbeslagets form tager lampeskærmens geometriske koncept op og har dermed en meget harmonisk effekt. Armaturet kan nemt monteres i nærheden af enhver stikkontakt, da det er udstyret med et praktisk stik.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Alvan væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Alvan væglampe

349 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Alvan væglampe:

Væglampe Alvan i et stilfuldt design med et vægbeslag i træ Alvan-væglampen er en kompakt og stilfuld ledsager til en læseaften i sofaen. Dens cylindriske lampeskærm er lavet af stål, mens loftsbeslag er lavet af træ. Lampen, der skal bruges, er omgivet af skyggen, og det genererede lys dæmpes behageligt. Væglampen Alvan har en kontakt på strømkablet, som den let kan tændes og slukkes med. Med denne funktion sikrer den det rigtige lys i hvert øjeblik. Men selv når den er slukket, imponerer den med sit stilfulde og smarte design og kan let integreres i moderne møbler.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Aikaterini væglampe, grå stofskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Aikaterini væglampe, grå stofskærm

549 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Aikaterini væglampe, grå stofskærm:

Grå væglampe Aikaterini med stofskærm Denne væglampe giver smukke lyse accenter på din væg. Modellen Aikaterini kan nemt tændes og slukkes ved hjælp af en lyskontakt og kan dæmpes efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper. Væglampen i farverne grå, sort og træ gør en optimal figur i sit skandinaviske design. Alle Lindby-mærkets kvaliteter og højdepunkter er samlet i denne lampe. Uanset i hvilket rum i dit hjem du har brug for ekstra lys, har modellen Aikaterini en E27-fod og finder helt sikkert en god plads overalt. Denne væglampe gør en god figur, når den er tændt eller slukket.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 9 % Lindby Tanina væglampe med burskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tanina væglampe med burskærm

999 kr. 1099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tanina væglampe med burskærm:

Væglampe Tanina lavet af sortmalet metal med et træelement Væglampen Tanina er designet i rustik stil. Et træelement, der er farvet mørkt, sidder i holderen på et firkantet vægelement. Den fungerer som holder til den nedadgående hængende paraply i burdesign, som også er lavet af sortmalet metal. For at fuldende udseendet på væglampen anbefales det at udstyre den med en glødelampe, muligvis med tonet glas. Væglampen kan tændes og slukkes direkte ved hjælp af vippeafbryder på vægbeslaget.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 7 % Lindby Elvira væglampe, halvrund, beton

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Elvira væglampe, halvrund, beton

599 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Elvira væglampe, halvrund, beton:

Halvcirkelformet LED-væglampe Elvira i beton Elvira er en LED-væglampe, der er lavet af beton og passer derfor godt til moderne, lidt industrielle stilarter. Overfladen har ingen finish, men er bevaret i den oprindelige tone og er derfor grå og tidløs.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Lindby Ilana udendørs væglampe med sensor, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ilana udendørs væglampe med sensor, sort

499 kr. 599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ilana udendørs væglampe med sensor, sort:

Dekorativ Ilana udendørs væglampe med bevægelsessensorDen udendørs væglampe Ilana er det ideelle valg til en hyggelig udendørs belysningsoplevelse. Væglampen præsenterer sig i et smukt design og passer perfekt ind i ethvert udendørs område. Med beskyttelsesklasse IP44 er den beskyttet mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 mm og vandstænk. Ilana er fremstillet af rustfrit stål og glas. Den gennemsigtige skærm frigiver lyset til belysningsmidlet indeni, så det anbefales at bruge en dekorativ lyskilde. Derudover har den en sensor, der registrerer bevægelser i omgivelserne og automatisk tænder lyset. Den udendørs væglampe har et flot udseende og giver ethvert område mere atmosfære og sikkerhed takket være den integrerede bevægelsesdetektor.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Daaje udendørs væglampe lygte alu glas

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Daaje udendørs væglampe lygte alu glas

299 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Daaje udendørs væglampe lygte alu glas:

Udendørs væglampe Daaje i form af en lanterne lavet af aluminium og glas I den varme årstid kan du tilbringe tid på altanen, terrassen eller i haven med denne væglampe, selv når det bliver mørkt, uden at skulle undvære en hyggelig lysatmosfære. Lyset kan dæmpes efter humør, når armaturet kombineres med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke). Væglampen i aluminium og glas er optimeret til at passe til pærer med E27-sokkel. Den udendørs væglampe i en rustfarvet skærm bader din have eller indkørsel i et behageligt lys med én lyskilde. Høj funktionalitet møder flot design i denne væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Lindby Krista væglampe af hvidt gips, rund

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Krista væglampe af hvidt gips, rund

349 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Krista væglampe af hvidt gips, rund:

Krista - hvis gipsvæglampe med dæmpbar LED-pære Gipsvæglampen Krista har en cylindrisk form og afgiver lyset opad og nedad, fordi lampeskærmen er åben der. Det betyder, at der opstår en hyggelig lysvirkning, som på fremragende vis kommer til sin ret. Lampen består af gips og skaber dermed et særligt harmonisk udtryk. Hvis man ønsker, kan man imidlertid også male lampen over eller forsyne den med et motiv, med gips kan det uden videre lade sig gøre.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Bordum væglampe, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Bordum væglampe, 2 lyskilder

399 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Bordum væglampe, 2 lyskilder:

Væglampe lavet af stål Bordum i klassisk sort Bordum-væglampen har et klart designsprog, der har en moderne, geometrisk grundform og er reduceret til det væsentlige. stel er udelukkende lavet af stål og er designet i en klassisk sort til lyset for at give et markant præg. Her blev en lampeskærm bevidst udeladt, så lyset kan slippe frit og sikre god lysstyrke i rummet. Dekorative og effektive LED-glødelamper anbefales især til de to E27-stik.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Yannie væglampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yannie væglampe, 1 lyskilde

399 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yannie væglampe, 1 lyskilde:

Lille Yannie væglampe med marmoreret glasskærm Den legesyge Yannie-væglampe er ideel som behagelig ekstra belysning i stuen eller som en lille, praktisk lampe ved sengen. Den er udstyret med en skærm af hvid marmoreret glas, som holdes af en metalramme i satin nikkel. Den har også et smukt bladdesign, som giver Yannie væglampen et legende touch...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Lindby Ileyna udendørs væglampe, mørkegrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ileyna udendørs væglampe, mørkegrå

289 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ileyna udendørs væglampe, mørkegrå:

Stilfuld udendørs væglampe Ileyna i mørkegrå Den udendørs væglampe Ileyna overbeviser med sit diskrete udseende og sin subtile farve. Den består af en kegleformet lampeskærm, hvori der kan sættes en GU10-pære. Den er fremstillet af robust aluminium og er færdigbehandlet i mørkegrå, hvilket giver den et glat og elegant udseende. Takket være IP44-beskyttelsesklassen er den beskyttet mod stænkvand og er derfor perfekt egnet til udendørs brug. Med sit stilfulde design gør det et super indtryk på terrassen uden at bryde husets arkitektoniske stil. Den kompakte størrelse af Ileyna udendørs væglampe gør den mere pladsbesparende end en fremstående væglampe, så den ikke tager for meget opmærksomhed. Hvis det er nødvendigt, kan den også kombineres med andre armaturer fra serien for at skabe et harmonisk helhedsbillede.

  Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Lindby Mirza væglampe i aluminium, kantet, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mirza væglampe i aluminium, kantet, sort

349 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mirza væglampe i aluminium, kantet, sort:

Kantet Mirza væglampe i aluminium, sort Aluminiumshuset på denne kantede væglampe har en sort overflade-finish, der giver et stilfuldt look til enhver tid. Man kan med fordel kombinere lampen med moderne omgivelser, som kræver absolutte rette linjer. Væglampen drives af G9-pærer, som også gerne må være udstyret med moderne, effektiv LED-teknologi. Lysskæret vandrer opad og nedad og skaber på denne måde en hyggelig belysning i gangen, stuen og soveværelset.

  Materiale
 • Aluminium
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Mavora væglampe af gips, kantet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mavora væglampe af gips, kantet

209 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mavora væglampe af gips, kantet:

Væglampe Mavora i firkantet form i hvidt Mavora væglampe har et simpelt design og scorer med sit lige design. Det var lavet af gips og designet i hvidt. Armaturet kan udstyres med egnede LED-lamper. Disse kan vælges separat via tilbehøret. Mavora er en smuk belysningsløsning til moderne interiør og kan bidrage til en smuk atmosfære i forskellige rum.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Estami udendørs væglampe, sølvgrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Estami udendørs væglampe, sølvgrå

599 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Estami udendørs væglampe, sølvgrå:

Udendørs væglampe Estami i sølvgrå form Estami udendørs væglampe imponerer med sit enkle og moderne look. Lavet af aluminium, denne lampe er færdig i neutral sølvgrå, så den let kan integreres i forskellige miljøer. Huset har en åben burform med en plastikskærm i form af en cylinder indeni. Belysningspunktet er let at se takket være den gennemsigtige skærm, hvorfor en dekorativ lyskilde anbefales her.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Nefeli væglampe med trædetaljer, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Nefeli væglampe med trædetaljer, 1 lyskilde

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Nefeli væglampe med trædetaljer, 1 lyskilde:

Markant væglampe Nefeli i sandfarvet sort med trædetaljer Væglampen Nefeli giver smukke lyse accenter på alle vægge. En dæmpningsfunktion giver mulighed for en ideel justering af lysstyrken ved hjælp af en ekstern lysdæmper. Alle de kvaliteter og højdepunkter, der kendetegner Lindby-mærket, er samlet i denne lampe. Væglampen overbeviser i sandfarvet sort og supplerer dit personlige indretningskoncept med sin moderne stil. Den er perfekt til enhver spisestue, enhver stue og enhver gang og har en E14-stikdåse. Dit hjem er kun komplet med denne lampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Lindby Helani væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Helani væglampe

119 kr. 189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Helani væglampe:

Sort væglampe Helani med en skrånende burskærm Væglampen Helani imponerer med et individuelt look, der udtrykkes af lampeskærmen i form af et bur. Dette er i øjeblikket meget på mode og er et blikfang i alle moderne anlæg. stel var lavet af robust stål. Armaturet kan let justeres i sin hældning og præsenteres i en klassisk sort, som let kan integreres i forskellige møbler.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Amonja væglampe, 2 lyskilder, brun

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Amonja væglampe, 2 lyskilder, brun

499 kr. 749 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Amonja væglampe, 2 lyskilder, brun:

Mørkebrune væglampe Amonja med fin antikfinish og to E14-fatninger I versionen med 2 lyskilder er væglampen Amonja, der holdes i den klassiske lysekronestil, smuk til mange rum og i gangen samt i enhver stue i samme stil. Den mørkebrune overflade på metalstellet er kendetegnet ved en antik effekt, og du får indtryk af, at denne finish er skabt, fordi lampen er ældet naturligt gennem årtier. Rustik elegance til hele boligen...

  Farve
 • Brun
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Lindby Bentlas udendørs væglampe med solcelle, LED

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Bentlas udendørs væglampe med solcelle, LED

189 kr. 289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Bentlas udendørs væglampe med solcelle, LED:

Sort rustfrit stål solcellelampe Bentlas, LED-drevet væglampe Denne LED-væglampe gør det muligt at skabe lys i en række forskellige udendørs miljøer, selv om der f.eks. ikke er nogen strømkilde eller forbindelse til elnettet. Det er muligt, fordi lampen har et integreret solpanel på toppen, som først omdanner sollyset til elektricitet og senere til lys. Det betyder, at Bentlas også kan bruges i en smuk have, hvor den f.eks. kan fastgøres til en lille hytte for at give lys, når det allerede er blevet mørkt. Den sorte overflade og den cylindriske form har en behagelig tidløs effekt. Derudover er Bentlas solcellelyset designet til at fungere i to lystilstande, og du kan lade lyset skinne med fuld eller lavere lysstyrke. Afhængigt af hvad du vælger, varierer den maksimale lystid med et fuldt opladet batteri mellem 20 og 35 timer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Lindby Vintus væglampe, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vintus væglampe, nikkel

499 kr. 899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vintus væglampe, nikkel:

Usædvanlig Vintus væglampe med et markant stel Væglampen Vintus skiller sig ud med sit iøjnefaldende og stilfulde stel af jern, der er fastgjort på væggen på en rund metalplade. Lampearmen svinger først opad i bueform og munder her ud i lampeskærmen af glas, der åbnes cylinderformet nedad. Du kan indstille lampen i lysstyrke efter behov med en vægdæmper og en lyskilde, der kan dæmpes (dæmper og lyskilde medfølger ikke). Derfor bør du vælge lyskilden med omtanke, da den er synlig i alle retninger.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Lindby Rellidia udendørs væglampe med burskærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Rellidia udendørs væglampe med burskærm

499 kr. 699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Rellidia udendørs væglampe med burskærm:

Sort Rellidia udendørs væglampe i antikt lookSkærmen på Rellidia udendørs væglampe har et nostalgisk look og er et smukt blikfang til passende udendørs områder. Den sorte, buede ramme er suppleret med en beskyttende indsats af klart glas, så armaturet kan bruges godt i udendørs omgivelser. Lamper i glødelampe-look, som er modelleret efter den klassiske glødelampe, passer særligt godt til det antikke design. Gitteret, der smyger sig om glasset, er meget passende og passer godt ind i det overordnede design af den udendørs væglampe.Passer til pærer med en maksimal længde på 10 cm og en maksimal diameter på 6 cm.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Lindby Cerys udendørs væglampe i sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Cerys udendørs væglampe i sort

749 kr. 1199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Cerys udendørs væglampe i sort:

Dråbeformet Cerys udendørs væglampe med glasskærm Den dekorative udendørs væglampe Cerys fungerer perfekt som en pålidelig lyskilde ved indgangen til huset eller på terrassen. Dens lampeskærm er udformet som en lygte, der bliver smallere forneden og som afsluttes i et dekorativt, dråbeformet element. Lyskilden, som ikke er omfattet af leveringen og som skal indsættes i E27-fatningen, kan lyse til alle sider og afgive sit lys pålideligt til omgivelserne. På grund af det transparente glas er lampen Cerys også velegnet til dekorative filament- eller retrofitpærer, som giver udendørslampen en hel speciel charme, også i dagslys.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Tilian udendørs væglampe, bevægelsessensor

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tilian udendørs væglampe, bevægelsessensor

399 kr. 649 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tilian udendørs væglampe, bevægelsessensor:

Kantet udendørs væglampe med sensor Tilian med E27-fatning og hus i rustfrit stål i mørkegrå Tilian er en robust lyskilde til udendørs brug, der forbinder et hus i rustfrit stål, som er tonet mørkegrå, med relativt brudsikre polycarbonatplader. Kapslingsklasse IP 44 betyder, at man kan bruge væglampen udendørs. Lampen har en indbygget bevægelsessensor i den nederste del. Denne lille genstand kan bruges til at sikre, at udendørslampen altid tændes, når der er behov for lys på stedet, fordi folk er i umiddelbar nærhed. Selv uønskede personer kan bedre forhindres i at komme ind på stedet med det pludselige lys, fordi de så meget hurtigere kommer i fokus og får opmærksomhed. Sensorens data: - justerbar lysvarighed (fra 8 sekunder til ca. 8 minutter) - rækkevidde for bevægelsessensor maks. 8 meter - registreringsvinkel 90 grader...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Lindby Carmalin væglampe af glas, 3 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Carmalin væglampe af glas, 3 lyskilder

1.299 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Carmalin væglampe af glas, 3 lyskilder:

Carmalin-væglampe med tre lamper og transparente lampeskærmeMed Carmalin-væglampen supplerer du ikke kun dit hjem, men sørger også for hyggelig belysning. Væglampen giver dig mulighed for at regulere lysstyrken efter dine ønsker ved hjælp af en ekstern lysdæmper og har en E14-fatning. Få mærkevarekvalitet fra Lindby ind i dit hjem med denne lampe. Farven på Carmalin-modellen er sort. Lampen i moderne stil passer perfekt til din spiseplads, stue eller gang. Denne væglampe vil straks finde en plads i dit interiør.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Lindby Mirtel væglampe i mat messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mirtel væglampe i mat messing

239 kr. 289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mirtel væglampe i mat messing:

Messingfarvet Mirtel væglampe med bevægeligt lampehoved og en godt synlig pære Denne væglampe består grundlæggende kun af et metalstel og domineres først og fremmest af den lyskilde, man anvender. Den skal derfor så vidt muligt have et klassisk glødepære-look og må også gerne være en smule større, altså holdes i globeform. Filamentpærer eller rustikke lyspærer stemmer overens med dette og hvis man skal sørge for den mest effektive belysning, anbefales LED-pærer på det varmeste. Lampefatningen er fastgjort via et led til stellet, så man kan udrette lampehovedet med lyskilden fleksibelt. Rent optisk overbeviser væglampen Mirtel dog med en mat messing-finish, der også supplere en mere klassisk stil rigtig godt. Den grundlæggende udstråling svarer dog til et moderne design med vintage-karakter.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 8 % Lindby Katina væglampe, nikkel, med flexarm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Katina væglampe, nikkel, med flexarm

219 kr. 239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Katina væglampe, nikkel, med flexarm:

Væglampe Katina i nikkelfarve med flexarm og stikDenne smukke væglampe vil bringe lys ind i mørket for dig. Lampen kan nemt tændes og slukkes ved hjælp af en kontakt. Væglampen i farverne nikkel og sort er fremstillet af stål. Den har en GU10-fatning og en fleksibel arm, hvorigennem den kan justeres fleksibelt. Med denne væglampe kan du stole på den fremragende kvalitet fra Lindby-mærket. Du vil ikke ønske at undvære denne væglampe i fremtiden.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Orna væglampe, 1 lyskilde, blomsterampel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Orna væglampe, 1 lyskilde, blomsterampel

399 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Orna væglampe, 1 lyskilde, blomsterampel:

Væglampe Orna - den attraktive ledsager til interiøret, herunder blomsterkrukkeSikkert vil denne væglampe finde et passende sted, hvor den kan belyse og visuelt forbedre dit hjem. Lampen har en G9-fatning. Afrunde det samlede look i dit hjem med denne flotte lampe. Orna væglampen har også en urtepotte, der kan beplantes efter dine egne behov, og dermed kombineres en flot belysning med en smule naturlighed.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Lindby Milana væglampe, mat messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Milana væglampe, mat messing

299 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Milana væglampe, mat messing:

Milana messingfarvet væglampe med sort vægbeslag og vippeafbryder Væglampen Milana har en vis retro-karakter med sit formsprog og den matte overfladefinish. Metalskærmen er holdt i en mat messingtone, mens stellet er i sort, ligeledes med mat overflade. De to elementer forbindes af et led, og lampehoved kan således justeres efter behov. Takket være denne mulighed og vippeafbryderen på lampen, er Milana meget velegnet som læselys ved sengen eller sofaen. Den tilhørende E27-pære kan vælges individuelt efter ønske, da der findes mange forskellige versioner med denne sokkel.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Lindby Chenotara væglampe i sort og guld

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Chenotara væglampe i sort og guld

349 kr. 549 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Chenotara væglampe i sort og guld:

Sort-gylden væglampe Chenotara med hyggelig lyseffekt og perfekt design Chenotara ligner lidt et ark papir, der er blevet rullet tilfældigt sammen, hvilket giver væglampen et særligt udseende, som ikke er almindeligt. Det har således absolut designmæssige kvaliteter og bliver et særligt blikfang i boligen, hvorved Chenotara kan anvendes i gangarealer såvel som i stuer og soveværelser. Da lyskilden ikke er direkte synlig, er lyseffekten altid særlig behagelig og hyggelig, da lyset kun slipper opad og nedad og oversvømmer rummet blødt og blidt. Farvekontrasten mellem det sorte ydre og den gyldne overflade indeni armaturet er også smuk at se på. På grund af det overlappende, indadvendte design af armaturhuset kan du se begge farver og få en spændende accent i belysningen i stuen.

  Farve
 • Guld
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Lukani væglampe, kantet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lukani væglampe, kantet

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lukani væglampe, kantet:

Firkantet væglampe Lukani i et mørkt design Lukani er en speciel væglampe, der tiltrækker alles opmærksomhed med sin mørke lampeskærm. Det var lavet af stål og tekstil med den sorte tekstilskærm dækket med en gylden folie på indersiden. Dette sikrer varme lyseffekter og krydderier design. Lyset udsendes opad og nedad, så der ikke er blænding. Der er ingen grænser for valg af lyskilde til E27- fatning , selvom en energibesparende LED-lyskilde med et trendy glødetrådsudseende er særligt velegnet.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Lindby Mirza væglampe i aluminium, rund, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Mirza væglampe i aluminium, rund, sort

299 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Mirza væglampe i aluminium, rund, sort:

Rund Mirza væglampe i aluminium til G9-pære i sort Mirza overbeviser med sit enkle look uden overflødige detaljer. Væglampen har form som en cylinder og består af aluminium af høj kvalitet. Overfladen har en sort finish, der fremstår som tidløs og elegant og kan forbindes til mange indretninger. Lysskæret stråler opad og nedad, så der dannes behagelige lysforhold, der egner sig lige så godt i gangen, stuen og soveværelset.

  Materiale
 • Aluminium
 • Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Lindby Emavi væglampe med røgglas

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Emavi væglampe med røgglas

269 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Emavi væglampe med røgglas:

Væglampe Emavi lavet af sort jern med en glasskærm Væglampen Emavi er en smuk lyskilde, der kan kombineres perfekt med moderne møbler. Det var lavet af jern og glas og fik en sort overfladefinish. Lampeskærmen har en klassisk cylindrisk form og er lavet af røget glas, hvilket giver interessante lyseffekter. Da udsigten til brændepunktet er relativt fri, anbefales en dekorativ lyskilde for at understrege effekten af denne lampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 11 % Lindby Genora væglampe med stik

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Genora væglampe med stik

399 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Genora væglampe med stik:

Fleksibel væglampe Genora med et praktisk stik Genora væglampen leveres i en mørk overfladefinish. Den matte sorte farve ser moderne ud og kan kombineres med mange forskellige stilarter og farvekoncepter. Denne lampe kan bruges næsten overalt, hvor der er en stikkontakt i nærheden, fordi den drives med et stik. Der er også monteret en praktisk vippekontakt på kablet. Den lange, fleksible armaturarm sikrer, at du altid kan rette lyset i den retning, du har brug for det.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % Lindby Vlada væglampe til læsning, messing, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vlada væglampe til læsning, messing, sort

349 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vlada væglampe til læsning, messing, sort:

Den smukke væglampe Vlada i sort og messing, med stikledning og vippeafbryder Vlada passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil, hvor enkle detaljer med et stilfuldt designsprog er i højsædet. Rammen er sort, mens skærmen der også er af metal, skiller sig ud med en smuk, mat messingtone. Væglampen er ideel til læsning og kræver kun en stikkontakt som strømtilslutning. Kontakten sidder på en brugervenlig måde over skærmen på det sorte element i form af en cylinder.

  Farve
 • Messing
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 47 % Lindby Iolyn væglampe med kontakt

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Iolyn væglampe med kontakt

209 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Iolyn væglampe med kontakt:

Lille væglampe Iolyn med sort og guld lampeskærm Iolyn-væglampen, der er udstyret med en lille kontakt direkte på vægholderen, kan ideelt bruges som læselampe eller natlys. Det kan tændes eller slukkes direkte fra at sidde eller ligge. Iolyn er optisk elegant og moderne. Lampeskærmen har små åbne områder, der diskret afslører interiøret. Da denne er udstyret med en gylden farve på indersiden og klassisk sort på ydersiden, giver disse områder et specielt look, der er særligt effektivt, når lyset tændes.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Lindby Katina væglampe, sort, med flexarm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Katina væglampe, sort, med flexarm

189 kr. 239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Katina væglampe, sort, med flexarm:

Sort væglampe Katina i stål med praktisk flexarmDenne væglampe vil bringe lys ind i mørket for dig. Væglampen kan nemt betjenes via en kontakt og overbeviser med kvaliteten af det anvendte stål. Desuden har den en fleksibel arm, hvormed lyset kan rettes efter behov. Den er tilpasset til brug af lyskilder med GU10-fod. Alle kvaliteter og højdepunkter, der kendetegner Lindby-mærket, er dygtigt kombineret i den sorte lampe. Med denne fremragende lampe skinner ethvert interiør i et hjemligt og lyst lysende skær.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Lindby Vimal udendørs væglampe med sensor, alu

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Vimal udendørs væglampe med sensor, alu

299 kr. 399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Vimal udendørs væglampe med sensor, alu:

Udendørs væglampe Vimal i aluminium med praktisk bevægelsessensorLys dit udendørsområde op med denne smukke væglampe, og nyd samtidig dens smukke udseende. Det flotte look passer diskret ind i enhver udendørs indretning, samtidig med at den giver behageligt lys til en individuel atmosfære. Udendørslampen har en IP44-beskyttelsesgrad og er derfor beskyttet mod indtrængen af faste fremmedlegemer med en diameter større end 1 millimeter og vandstænk og har mulighed for at dæmpe lyset med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), så du kan skabe din egen personlige velværestemning. Den er udstyret med en GU10-fatning. Den sorte udendørs væglampe scorer med kvaliteten af det anvendte aluminium. Den kan også overbevise visuelt med sit moderne design. Væglampen giver dig optimalt lys med én lyskilde. Den passer perfekt ind i ethvert udendørsområde og giver det en fremragende flair. Det vellykkede lys fra væglampen fremhæver ethvert udendørsområde på ideel vis. Giv dit udendørsområde en hyggelig atmosfære og en behagelig lysstemning med denne lampe, der er lige så smukt designet, som den er funktionel.Tekniske data Bevægelsessensor- Detekteringsområde 1-8m- Dækningsvinkel 120°- Anbefalet monteringshøjde 1-3m...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Lindby Sanscho væglampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Sanscho væglampe, 1 lyskilde

209 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Sanscho væglampe, 1 lyskilde:

Diskret LED-væglampe Sanscho lavet af stål i elegant krom LED-væglampen Sanscho imponerer med sit enkle design og sætter subtile accenter på lejlighedsvægge. Den er lavet af stål og kommer i en kompakt størrelse, hvilket også gør den perfekt til belysning i en gang eller i badeværelset, da den har IP44- kapslingsklasse . Armaturet leveres inklusive en GU10 LED-lyskilde, der genererer det nødvendige lys. Denne lampes lysfarve kan styres og skinner fra 2.700 K - 4.000 K, hvilket således altid sikrer den rigtige atmosfære. Væglampen Sanscho integreres ubesværet i moderne møbler med sit elegante, kromfarvede stål. For et harmonisk overordnet billede kan det let kombineres med andre lys i sin serie.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Lindby Lukani væglampe, afrundet

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lukani væglampe, afrundet

289 kr. 349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lukani væglampe, afrundet:

Cylindrisk væglampe Lukani i et trendy look i sort og guld Væglampen Lukani består af en materialekombination af stål og tekstil. Den afrundede, sorte tekstilskærm fremstår meget moderne og karakteristisk. Lyset vises både opad og nedad, så seeren ikke kan blændes. Dette skaber smukke lyseffekter på væggen, der absolut er værd at se. Men selv når den er slukket, er Lukani en behagelig blikfang.

Se hos billigste forhandler

Lindby Medolin udendørs væglampe, mørkegrå

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Medolin udendørs væglampe, mørkegrå

349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Medolin udendørs væglampe, mørkegrå:

Medolin udendørs væglampe bringer lys ind i mørket ved indgangen eller på terrassen Medolin er en udendørs væglampe, der ser enkel og stilfuld ud på samme tid. I designet blev der ikke lagt vægt på detaljerigdom, men på det væsentlige. Dens kabinet er fremstillet af aluminium, som skiller sig ud i farven med sin mørkegrå lakering. Den opalhvide lampeskærm af plast, der har form som en halvkugle, danner en visuelt smuk kontrast. Den beskytter E27-pæren mod ydre påvirkninger og fungerer også som en lysdiffusor.

  Farve
 • Mørkegrå
Se hos billigste forhandler

Lindby Kyan udendørs væglampe, højde 40 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kyan udendørs væglampe, højde 40 cm

999 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kyan udendørs væglampe, højde 40 cm:

Nostalgisk Kyan udendørs væglampe i buet form Den formskønne udendørs væglampe Kyan ser rigtig flot ud i udendørs områder ved indgangen til huset, på terrassen eller på verandaen. Den virker særligt harmonisk på lidt ældre bygninger med sin buede form og det beskyttende glaslegeme med metalgitteret. På grund af det klare glas med små indsluttede luftbobler, er der frit udsyn til den anvendte lyskilde. Du forstærker den nostalgiske virkning på lampen endnu mere, hvis du bruger filament- eller retrofitpærer.

Se hos billigste forhandler

Lindby Katina væglampe, hvid, med flex arm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Katina væglampe, hvid, med flex arm

239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Katina væglampe, hvid, med flex arm:

Væglampe Katina i hvid med fleksibel armMed denne væglampe kan du ikke kun forskønne dit interiør, men også skabe hyggelig belysning. Den er nem at betjene ved hjælp af en kontakt og har en praktisk fleksibel arm. Den har en GU10-fatning. Med denne væglampe træffer du et valg om fremragende kvalitet fra Lindby-mærket. Den sorte væglampe scorer med kvaliteten af det anvendte stål. Perfektionér dit interiør med denne fremragende lampe.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Lindby Marven væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Marven væglampe

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Marven væglampe:

Moderne væglampe Marven med en halvcirkelformet lampeskærm lavet af røget glas Væglampen Marven sætter iøjnefaldende accenter på lejlighedsvægge og forvandler hvert værelse til noget helt specielt. En stiv hænger fra et rundt loftsbeslag, der holdes i simpelt sort, der stiger i ret vinkel og ender i en lampeskærm. Denne lampeskærm kommer i en halvcirkelformet form og imponerer frem for alt med sit spændende røget glas. En E27-lampe finder det perfekte sted indeni, og det genererede lys blokeres ud gennem åbningen på undersiden. Til det specielle touch anbefales det at bruge en glødelampe, som understreger lampens design med sit specielle udseende og lysgenerering. Med sit elegante udseende kan Marven-væglampen integreres i en lang række møbler og afrunder resten af møblerne pænt.

Se hos billigste forhandler

Lindby Lioma væglampe med flexarm, messing

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lioma væglampe med flexarm, messing

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lioma væglampe med flexarm, messing:

Væglampe Lioma i ædelt messinglookLioma er en moderne væglampe, der overrasker med sin mobilitet. En fleksibel arm er fastgjort til et rundt vægbeslag af stål, som sikrer, at lysudstrålingen kan reguleres individuelt. Derfor er Lioma fantastisk velegnet som læselampe i soveværelset ved siden af sengen eller også i stuen ved siden af sofaen. Kombinationen af den messingfarvede overfladefinish og den opalhvide lampeskærm ser ædel og elegant ud på samme tid og kan integreres i forskellige farvekoncepter.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Lindby Ankea udendørs væglampe, højde 36,5 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Ankea udendørs væglampe, højde 36,5 cm

1.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Ankea udendørs væglampe, højde 36,5 cm:

Sort udendørs væglampe Ankea i lanterneformDen antikt udseende udendørs lampe Ankea er lavet af plastik og er udstyret med en nedadhængende lanterneform, som består af en glasskærm og dekorative stivere. Selve glasset er spækket med små bobler, som skaber et særligt hyggeligt lysskær. Stiverne på ydersiden giver også interessante lys- og skyggespil. Ankea udendørs væglampe giver således ikke kun praktisk lys, f.eks. ved indgangspartier, men også en behagelig og dekorativ lyseffekt på samme tid.

Se hos billigste forhandler

Lindby Lautaro væglampe af bambus Ø 23 cm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Lautaro væglampe af bambus Ø 23 cm

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Lautaro væglampe af bambus Ø 23 cm:

Væglampe Lautaro i hyggeligt landhusdesign med bambusskærmDenne væglampe vil bringe lys ind i mørket for dig. Lampen kan dæmpes med en ekstern lysdæmper (medfølger ikke), så du kan regulere lysstyrken efter dine ønsker. Væglampens smukke design passer diskret ind i din bolig, samtidig med at den giver et behageligt lys til en individuel atmosfære. Væglampen er udstyret med en E27-fatning. Bring mærkevarekvalitet fra Lindby ind i dit hjem med denne væglampe. Væglampen vil tilføje et smukt touch til enhver bolig, uanset hvilken indretningsstil den kombineres med. Lampen i en træfarvet tone er perfekt til at supplere udseendet i enhver bolig. Du vil ikke kunne undvære denne væglampe.

  Materiale
 • Bambus
Se hos billigste forhandler

Lindby Stannis væglampe med tekstil, mat nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Stannis væglampe med tekstil, mat nikkel

289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Stannis væglampe med tekstil, mat nikkel:

Stannis væglampe som en moderne belysningsløsning med lampeskærm i tekstil Den elegante lampeskærm på Stannis væglampen er lavet af hvidt tekstil. Det giver ikke bare lampen et særligt look, men også en fantastisk belysning. Lyset skinner blidt gennem tekstilet og bader omgivelserne i et behageligt blødt lys. Lyset kan uhindret slippe nedad, så der også er tilstrækkelig belysning. Takket være det abstrakte design er Stannis velegnet som en supplerende lyskilde i en moderne stue eller et soveværelse.

Se hos billigste forhandler

Lindby Alimari væglampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Alimari væglampe, sort

349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Alimari væglampe, sort:

Alimari væglampe med cylindrisk lampeskærm og praktisk trækafbryderMed Alimari væglampen pynter du ikke kun din indretning, men sørger også for behagelig belysning. Lampen giver dig mulighed for at justere lysstyrken med en ekstern lysdæmper efter dine ønsker og kan nemt betjenes ved hjælp af en trækkontakt. Med denne væglampe vælger du førsteklasses kvalitet fra Lindby-mærket. Farven er sort. Væglampen i moderne design er udstyret med en G9-fatning. Uanset om det er i spiseområdet, stuen eller gangen - Alimari-lampen finder en plads i ethvert hjem. Du vil ikke længere kunne undvære denne lampe.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Lindby Clint udendørs væglampe, hængelygte

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Clint udendørs væglampe, hængelygte

1.199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Clint udendørs væglampe, hængelygte:

Clint udendørs væglampe i lygteform, saltvandsresistent Takket være de anvendte materialer kan den flotte udendørs væglampe Clint også anvendes tæt ved havet. Det sorte stel består af aluminium, og den transparente lampeskærm er af robust plast. Dertil et kobbertag, som ikke kun skaber en flot kontrast rent visuelt, med også gør produktet vejrbestandigt. Udendørslampen Clint er absolut trendy med sit design i vintage-look og imponerer med en smuk lygteform. Ved indgangen til huset, ved terrassen eller verandaen giver lampen Clint ikke kun et sikkert og pålideligt lys om aftenen, men er også et smukt og virkningsfuldt supplement til ethvert område i dagslys.

Se hos billigste forhandler

Lindby Joffrey væglampe i nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joffrey væglampe i nikkel

289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joffrey væglampe i nikkel:

Nikkelfarvet væglampe Joffrey - indirekte belysning for mere hygge Joffrey er en væglampe, der giver et smukt syn i den moderne stue takket være den smarte lakering i nikkel. Den består af et cylinderformet belysningshus af aluminium. Der indsættes en lyskilde i toppen og i bunden. Lyset skaber smukke lysrefleksioner, som reflekteres på væggene. Armaturet giver således en diskret baggrundsbelysning, der ikke blænder.

Se hos billigste forhandler

Lindby Kaylou væglampe, kort, bronze

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kaylou væglampe, kort, bronze

499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kaylou væglampe, kort, bronze:

Kaylou-væglampe i bronzefarve, fremstillet af jern og aluminium Denne smukke væglampe vil helt sikkert finde et passende sted, hvor den kan oplyse og visuelt forbedre dit hjem. Kaylou-modellen kan nemt tændes og slukkes ved hjælp af en lyskontakt og skaber en smuk atmosfære med sit varme, hvide lys. Med denne lampe kan du stole på den fremragende Lindby-mærkekvalitet. Lampen i farven bronze er perfekt til enhver spiseplads, stue og soveværelse. Kaylou-modellen giver dig ideelt lys med en udskiftelig pære. Lampen i moderne design har også en GX53-fatning. Du vil ikke kunne undvære denne lampe i fremtiden.

Se hos billigste forhandler

Lindby Adalin væglampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Adalin væglampe, sort

289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Adalin væglampe, sort:

Markant væglampe Adalin lavet af egetræ og stål med lampeskærm i sort og guld Adalin overbeviser med sin markante farvekontrast og sit særprægede design. Lampen er fremstillet af mørk eg og stål og har en lampeskærm, hvori der kan sættes E14-pærer. Skærmens yderside er diskret sort, mens dens indre er foret med en slående guldfarve. Dette guld intensiverer lyset og giver hvert rum noget helt særligt. Adalin væglampen er ideel til belysning af en gang og kan kombineres med andre lamper fra serien for at skabe et harmonisk helhedsbillede.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Lindby Femani udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Femani udendørs væglampe

239 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Femani udendørs væglampe:

Femani udendørs væglampe til belysning af indgangen eller terrassen Femani udendørs væglampe imponerer med sit stilfulde look, som nemt kan integreres i ethvert moderne miljø. Uanset om det er på terrassen, på balkonen eller i indgangsområdet - Femani-lampen skærer altid en fin figur. Dens hus er lavet af aluminium og får en mørkegrå finish. Lampeskærmen beskytter E27- fatning bagved og er lavet af opalhvid plast. Dette har den bivirkning, at skærmen fungerer som en diffusor og gør det muligt at distribuere lyset jævnt.

Se hos billigste forhandler

Lindby Peldar udendørs væglampe, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Peldar udendørs væglampe, 1 lyskilde

289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Peldar udendørs væglampe, 1 lyskilde:

Udendørs væglampe Peldar til belysning af terrassen og indgangen Den mørkegrå udendørs væglampe Peldar imponerer med sine klart definerede former og særpræg. Huset er rektangulært i form og lavet af aluminium. Lampeskærmen er lavet af glas og giver således et klart overblik over brændepunktet. Af denne grund skal den lyskilde, der skal bruges, vælges omhyggeligt. Strømbesparende LED-lamper i et trendy filamentudseende eller i en nostalgisk rustik form er ideelle her.

Se hos billigste forhandler

Lindby Yannis udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Yannis udendørs væglampe

499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Yannis udendørs væglampe:

Yannis udendørs væglampe med glasskærme Stellet på den udendørs væglampe Yannis er fremstillet af aluminium, mens lampeskærmen består af glas. Skærmen er lys i farven og stellet er holdt i mørkegrå. Lyskilde, der skal anvendes, nedblændes inde i skærmen, og der opstår et behageligt lys. Kombinationen af mørkegrå og cremefarvet skaber en behagelig kontrast, der ser flot ud på en udvendig mur. Den udendørs væglampe Yannis er således ikke kun en lyskilde, der giver et behageligt lys. Den skaber også smukke impulser i dit udendørs område.

Se hos billigste forhandler

Lindby Joudy væglampe, cylinder, mørk bronze

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joudy væglampe, cylinder, mørk bronze

189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joudy væglampe, cylinder, mørk bronze:

Elegant væglampe Joudy med en tynd PVC-skærm i cylinderform Skærmen på væglampen Joudy holdes i en mørk bronzetone, der ser meget elegant ud og har en fin penselfinish. På grund af materialets lave tykkelse skabes en vis lyspermeabilitet, når den tændes, hvilket ser meget elegant ud og skaber hyggelige lyseffekter. stel er derimod designet i mat sort og giver en lille, men harmonisk kontrast, hvorved det justerbare spot ser meget moderne ud. Glødelamper med effektiv LED-teknologi er særligt egnede lyskilder på grund af deres glødelampeoptik.

  Farve
 • Mørk
Se hos billigste forhandler

Lindby Joffrey væglampe i hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Joffrey væglampe i hvid

349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Joffrey væglampe i hvid:

Joffrey væglampen giver hygge Joffrey er et enkelt armatur til vægmontering, der udsender sit lys opad og nedad. Det giver en smuk effekt på væggene. På denne måde kan der sættes effektive accenter i stuen. Samtidig skaber Joffrey som væglampe en hyggelig atmosfære takket være den indirekte, ikke blændende belysning. Derfor passer den særligt godt ind i en stue eller et soveværelse, da det er her, der er behov for hygge. Takket være det enkle design kan armaturet integreres problemfrit og passer ind i et moderne interiør, men armaturet forbliver altid diskret i baggrunden.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Lindby Barret udendørs væglampe i brun

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Barret udendørs væglampe i brun

1.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Barret udendørs væglampe i brun:

Dekorativ Barret udendørs væglampe i brun med gyldne nuancer Den nostalgiske og antikke charme på udendørslampen Barrets opstår ud fra formen og de harmoniske farver. Lampeskærmen hænger her nedad, indarbejdet i en slags lygte med en klar glasskærm med en let bølget overflade. Små udsmykninger og detaljer, herunder gyldne kanter, fuldender det generelle design på denne udendørs væglampe og skaber et ægte blikfang, for eksempel ved indgange til huset eller på terrassen. I mørket oplyser Barret desuden sine omgivelser pålideligt og sikkert og bader alting i et behageligt lys.

  Farve
 • Brun
Se hos billigste forhandler

Lindby Elinda udendørs væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Elinda udendørs væglampe

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Elinda udendørs væglampe:

Udendørs væglampe Elinda i et designorienteret look Elinda udendørs væglampe kombinerer nostalgi og landlig charme i sit specielle udseende. Både vægholderen og lampearm og lampeskærmen er dannet individuelt og scorer med velformede elementer, der passer godt til hinanden. Strålingen er rettet nedad, hvor brændepunktet er beskyttet af en hvid glasskærm. Dette afrunder Elinda-looket perfekt og har også den fordel, at lyset udsendes blidt og blændfrit i miljøet.

Se hos billigste forhandler

Lindby Pimana væglampe med keramisk skærm

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Pimana væglampe med keramisk skærm

499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Pimana væglampe med keramisk skærm:

Pimana væglampe lavet af stål og keramik Væglampen Pimana ser meget dekorativ og samtidig diskret ud på væggen. Dens runde vægbeslag samt den horisontalt placerede armaturarm er fremstillet af stål, mens armaturarmen er belagt med en trædekoration. Lampeskærmen er lavet af keramik og er åben i bunden. De blomstrede udskæringer giver særlige lysaccenter i rummet og giver dette armatur en særlig karakter.

Se hos billigste forhandler

Lindby Azemina udendørs væglampe, V4A, 1 lyskilde

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Azemina udendørs væglampe, V4A, 1 lyskilde

599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Azemina udendørs væglampe, V4A, 1 lyskilde:

Højkvalitets Azemina udendørs væglampe af V4A rustfrit stålDenne udendørs væglampe med sin skærm i form af en cylinder er kendetegnet ved en særlig robusthed, hvilket ikke mindst skyldes overfladen af V4A rustfrit stål af høj kvalitet, som også kan bruges i nærheden af havvand uden risiko for korrosionsskader. Fatningen kan monteres med en lampe efter eget valg, og tre riller i skærmen samt fordybninger i nærheden af pæren individualiserer udseendet, som er præget af et grundlæggende moderne touch.

Se hos billigste forhandler

Lindby Tabyn udendørs væglampe, 2 lyskilder

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Tabyn udendørs væglampe, 2 lyskilder

349 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Tabyn udendørs væglampe, 2 lyskilder:

Udendørs væglampe Tabyn med to lyskilder Tabyn udendørs væglampe præsenterer sig i sit to-flamme design og fængsler med det samme. De to lyskilder er fastgjort over og under, så lampen fungerer som en oplysning og en downlight . Lampeskærmene er lavet af opalhvid plast og lader lyset stråle ensartet og behageligt, så seeren ikke kan blændes. Huset er lavet af aluminium og har en mørkegrå overfladefinish, som i øjeblikket er på mode.

Se hos billigste forhandler

Lindby Gwendolyn udendørs væglampe, mat hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Gwendolyn udendørs væglampe, mat hvid

499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Gwendolyn udendørs væglampe, mat hvid:

Udendørs væglampe Gwendolyn i antikt design og mathvidt look Denne smukke lyskilde kombinerer moderne og antikke elementer på en stilfuld måde, der gør det til et rigtigt blikfang på husvæggen. Gwendolyn udendørs væglampe er lavet af robust jern med en mat hvid overfladefinish og gyldne accenter. Dette moderne farveskema resulterer i en flot kombination med lampens antikke form. Lampeskærmen består af et frodigt og gennemsigtigt glas, der beskytter den E27-lampe, der skal bruges. Takket være IP44- kapslingsklasse er Gwendolyn ideel til udendørs brug og ser godt ud i indgangen eller på gårdhaven.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Lindby Kosta væglampe med kontakt, nikkel

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Kosta væglampe med kontakt, nikkel

449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Kosta væglampe med kontakt, nikkel:

Skinnende Kosta væglampe med nikkelfarvet stel og kontakt Væglampen Kosta er et virkelig flot belysningselement til boligen med et raffineret design. Den bevægelige lampeskærm, der er fastgjort til stellet med et led, kan tilpasses efter behov og er karakteriseret ved et elegant udseende, da den er udstyret med klare, polerede glaselementer. Når E14-pæren tændes, skaber den en skøn glitren, der straks imponerer alle, der ser på lampen. På det runde stel med den nikkelfarvede overflade sidder en kontakt, som gør det muligt at betjene væglampen Kosta fra sengen eller sofaen.

Se hos billigste forhandler

Lindby Blana væglampe

Fundet hos Lampegiganten DK

Lindby Blana væglampe

289 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Lindby Blana væglampe:

Blana væglampe i skandinavisk design med hældning Væglampen Blana imponerer med sit diskrete look, der passer ind i forskellige stilarter i indretningen uden problemer. Producenten har valgt lyst gummitræ til udformningen af monteringspladen, og det giver lampen en varm og indbydende karakter. Lampeskærmen er holdt helt klassisk i en hvid farve. Den udstråler lyset i en retning med sin cylinderform, uden at blænde til siderne. På den måde kan du sætte et målrettet fokus på bestemte genstande. Du kan alternativt tilpasse belysningen individuelt, da skærmen kan hældes opad og nedad.

Se hos billigste forhandler