Køkkenlamper.dk: Find blandt 63333 Produkter | 111 Kategorier | 328 Brands | 270 Forhandlere

Bedste House Doctor Lampefod: Se top 4

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor lampefod. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 4 House Doctor lampefod

  De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på House Doctor lampefod | ✅ Lampefod-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 4 bedste House Doctor lampefod

  Her kan du se hele vores liste over de bedste House Doctor lampefod som du kan finde lige nu.

  1: Small Bordlampe, H 34 cm, grå

  Hvorfor vælge Small Bordlampe, H 34 cm, grå?

  Lamper skaber velvære og atmosfære og er en vigtig del af din boligindretning. MED er en smuk glasbordlampe fra House Doctor. Lampen har en smuk og røget grå farve, som giver den et let og stilrent udtryk. Med sin smukke organiske form tilføjer den masser af personlighed til dit hjem. Brug lampen i stuen, soveværelset eller i hallen for at skabe en hyggelig atmosfære. Tør af med en tør klud. Bemærk: Lampeskærm medfølger ikke, men kan købes separat.
  Køb pære separat.

  2: Bordlampe Big, mørkegrå

  Hvorfor vælge Bordlampe Big, mørkegrå?

  BIG er en dekorativ og elegant lampefod fra House Doctor. Når du bruger en lampeskærm, er højden perfekt både som bordlampe og som gulvlampe. Det gennemsigtige glas kommer i en skøn mørkegrå farve, der bidrager til en klassisk følelse. Brug BIG sammen med en stor lampeskærm og lad den være i fokus på et sidebord i stuen. Passer lige så godt på badeværelset, på kontoret eller i hallen.
  Lampeskærmen medfølger ikke.
  Pære købes separat.
  Tør af med en tør klud.

  3: Bordlampe, Bakora, Antik metallisk

  Hvorfor vælge Bordlampe, Bakora, Antik metallisk?

  Nogle gange kan du ændre rummets udseende ved blot at ændre et par små detaljer – og lamper kan være vigtige elementer i helhedsindtrykket. Bakora er en lampe fra House Doctor, der kan bruges på mange forskellige måder og til kreative løsninger. Det enkle, elegante design har en smuk form og en lækker finish. Den emmer af eksklusivitet og er den perfekte moderne tilføjelse til hjemmet. Finishen på dette produkt kan variere. Lampeskærm medfølger ikke, men kan købes separat.
  Pære medfølger ikke. Køb en E27-pære separat. Max 40W.
  Ledningslængde: 3 m. Ledningslængde fra lampefod til kontakt: 63 cm.

  4: Bakora Lampefod Antik metallic 52 cm

  Hvorfor vælge Bakora Lampefod Antik metallic 52 cm?

  Nogle gange kan man ændre det samlede udtryk i rummet ved blot at ændre små detaljer - og lamper kan være et vigtigt element til helhedsindtrykket. Bakora er en lampe fra House Doctor, som kan anvendes på mange forskellige måder og til kreative løsninge

  Andre mærker af lampefod

  På vores liste her har vi samlet de House Doctor bedste lampefod på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige lampefod til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top