Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Anglepoise væglampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Anglepoise væglampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Anglepoise Type 75 Mini Væglampe Margaret Howell Edition m. Ledning Saxon Blue

  • Mærke: Anglepoise
  • Farve: Blå

Vores første anbefaling er “Anglepoise Type 75 Mini Væglampe Margaret Howell Edition m. Ledning Saxon Blue” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Type 75 Mini fra Anglepoise som Margaret Howell Edition: Design væglampe med stik og afbryder Væglampen Type 75 Mini, den mindre version af Type 75, hører til standardmodellerne fra Anglepoise.
Virksomheden er kendt for sine funktionelle og industrielt udseende lamper, som primært anvendes som arbejdslamper, f.eks.
som skrivebordslamper.
Den praktiske væglampe Type 75 Mini er udstyret med en forsyningsledning, et stik og en mellemledningsafbryder.
Den særlige farvepalet i denne udgave er takket være modedesigneren Margaret Howell. Den industrielle designer Kenneth Grange har været chefdesigner for Anglepoise siden 2003 og er hjemmevant på mange designområder.
Han har allerede designet produkter for producenter som Kodak, Wilkinson, Parker og Kenwood, lige fra intercitytog og postkasser til køkkenmaskiner og kameraer….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Anglepoise Original 1227 Mini Væglampe Linen White

  • Mærke: Anglepoise
  • Farve: Hvid

Vores anden anbefaling er “Anglepoise Original 1227 Mini Væglampe Linen White” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Væglampe original 1227 Mini med drejeligt lampehoved Væglampen Original 1227 Mini, der blev lanceret i 2015, beviser, at et iøjnefaldende lystilbehør ikke behøver at være stort for at gøre indtryk.
Dens skyggeform er den samme som Anglepoise®- arbejdslampe, som skaberen George Carwardine patenterede i 1932.
Den lakerede skygge holdes hvid på indersiden og giver dermed en optimal platform til refleksion af det udsendte lys.
En væglampe, der er velegnet til mange anvendelsesområder: som ekstra belysning i industrielt designede stuer og kontorer, men også som lyskilde over sengens hoved.
Afbryderen er placeret i bunden af vægbeslaget.
George Carwardine, skaberen af Anglepoise designet, arbejdede faktisk som ingeniør i bilindustrien og udviklede støddæmpere, indtil han i 1930 besluttede at producere en funktionelt optimal arbejdslampe .
Den resulterende Anglepoise ® arbejdslampe blev patenteret i 1932, og i 1934 solgte han licensen til Terry & Sons, som tidligere havde leveret fjedrene til hans ledlampe….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Type 80™ Væglampe Grey Mist – Anglepoise

  • Mærke: Anglepoise
  • Farve: Grå

Næste anbefaling er “Type 80™ Væglampe Grey Mist – Anglepoise” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Med stikkontakt: Design væglampe Type 80 fra Anglepoise En af de nyeste kreationer af industriel designer Kenneth Grange er Type 80-armaturserien, som han designede i 2019, da han var 90 år gammel. Grange har designet hverdagsgenstande af alle slags, fra British Intercity-tog til Royal Mail-postkasser til køkkenapparater og fotokameraer fra kendte producenter.
Lys er kun en kategori.
Hos Grange er dette dog også præget af æstetik og funktionalitet.
Samlingen af væglampen Type 80 gør det muligt at justere skyggen.
Det specielle ekstra ved dette armatur, som ellers er fokuseret på enkelhed, er det allround lysudtag i skyggen, der ud over rettet belysning også skaber blød omgivende belysning og dermed en hyggelig atmosfære.
Derudover er denne version af væglampen udstyret med en forsyningslinje plus stik og ledningsafbryder.
Frem for alt gør det det muligt at bruge det som en læselampe ved siden af sengen eller lænestolen….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Anglepoise Type 75 Væglampe Alpine White

  • Mærke: Anglepoise
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Anglepoise Type 75 Væglampe Alpine White som vi har fundet til 1099,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Tidsløst smukt designet væglampe Type 75 Type 75 væglampen skinner med et tidløst, dekorativt design af Sir Kenneth Grange, en industriel designer, der har været chefdesigner hos Anglepoise® siden 2003 og har været kendt i årtier for det optimale design af hverdagsgenstande.
Han har allerede arbejdet med adskillige kendte virksomheder, såsom B.
Parker, Kodak og Wilkinson sammen og skabte produkter som skriveværktøjer, kameraer, barbermaskiner osv.
Med væglampen Type 75 har han også formået at gøre en hverdagsgenstand som en lampe til noget specielt.
Væglampen ser meget dekorativ ud, når den placeres individuelt eller parvis, og giver afbalanceret ekstra belysning.
Afbryderen til at tænde og slukke findes på vægbeslaget….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Anglepoise væglampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Anglepoise væglampe:

Dyreste Anglepoise Væglampe på listen er Anglepoise Type 80 W3 Væglampe m. Ledning Mat Sort fra Lampegiganten DK med en pris på 3399.00. Billigste udvalgte Væglampe er Anglepoise Type 75 Mini Væglampe Jet Black som du kan købe for 770.00 hos Lamper.dk. Forskellen på de to priser er 2629 kr.
Ovenstående Anglepoise Væglampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampegiganten DK, Lamper.dk, AndLight DK). Alle Anglepoise Væglampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væglampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Væglampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væglampe: