Bedste Verner Panton Pendel - se top 48

blandt 48 pendeller fra 2 forskellige brands
Udsalg - spar 31 % Verner Panton Fun 2DM Pendel

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 1.586 kr.

Verner Panton Fun 2DM Pendel

3.409 kr. 4995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 2DM Pendel:

Suspensionslampe Fun 2DM af Verner Panton lavet af ægte perlemorsplader "Perlemor" - designerpendellampen Fun 2DM, der blev designet i 1964 af den berømte designer og arkitekt Verner Panton, fortjener virkelig dette kælenavn. Et hav af iriserende perlemorskæder, der forsigtigt bevæger sig i vinden, danner skærmen på denne lampe, som ikke kun fungerer som en lyskilde, men også som et eksklusivt smykke, der fylder ethvert rum med pragt. Små ringe af rustfrit stål bruges til at forbinde plader af ægte perlemor, et populært materiale til smykker og kunstgenstande med sin iriserende overflade, der skinner i lyset, til bevægelige kæder af forskellig længde. Shell-kæderne hænger elegant fra to skinnende forkromede metalringe og omslutter lyskilden indeni. Et 400 cm langt, sort tekstilkabel fører fra den forkromede baldakin ned til armaturhuset. Fun 2DM pendelarmaturet kan belyse foyerer og haller på hoteller eller andre offentlige faciliteter lige så stilfuldt som private rum. Hvis du også ønsker at få fuldt udbytte af de akustiske fordele ved dette armatur, skal du placere det på et sted, hvor en brise lejlighedsvis berører skalkæderne og får dem til at bevæge sig en smule. På den måde tiltrækker Fun 2DM opmærksomhed som et harmonisk vindspil, selv når lyset er slukket. Når Verner Panton ikke havde travlt med at designe ekstraordinære siddemøbler, helligede han sig belysningsverdenen og gav også her udtryk for sin kærlighed til usædvanlige farver og former. Selvom Fun lampeserien med sine kæder af ægte perlemor ikke nødvendigvis afspejler Pantons forkærlighed for kunstige materialer, er det ikke desto mindre et af hans centrale værker.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Lys Blå Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Lys Blå Ø23 cm

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Lys Blå Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Blå
 • Lyseblå
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 5DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 11.999 kr.

Fun Pendel 5DM Perlemor - Verpan

27.996,50 kr. 39995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 5DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 2 klaser af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bev...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Moon Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 1.586 kr.

Verner Panton Moon Pendel Lille

3.409 kr. 4995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Moon Pendel Lille:

Kugleformet designer pendel Moon lavet af aluminiumslameller - af Verner PantonEn af de første lamper, som Verner Panton designede, var Moon pendellampen, som designikonet bragte en helt ny designstil til live med. Selv med sine møbelkreationer havde Panton sat sig det mål at designe mere end blot møbler. Det, der kom ud af Verner Pantons pen, gik altid ud over det, der tidligere var kendt. Hans kreationer skulle ikke kun supplere indretningen, men fungere som stilskabende, rumbesættende og centrale skulpturer. Den internationale begejstring, som Moon-pendellampen stadig nyder godt af i dag, beviser, at Panton med sit første lampedesign satte et præg på sin første lampe. Ti hvidlakerede aluminiumslameller, der er lagt i lag i hinanden, udgør kroppen af denne genialt designede pendelarmatur. Lamellerne, der øges i diameter fra indersiden til ydersiden, er bevægelige og kan drejes individuelt oven på hinanden. Fascinationen ved denne pendellampe, som ved mange andre af Verner Pantons designs, ligger i detaljen. Når lamellerne er formet, skjuler de den centralt placerede lyskilde fuldstændigt, men reflekterer det indfaldende lys udad gennem mellemrummene, hvilket skaber et hidtil uset, perfekt blændfrit lysspil, som vil ændre stemningen i rummet fuldstændigt.Da de enkelte lameller er variable i deres placering, giver Moon pendellampen mulighed for en lang række forskellige lysdesigns. Ligesom månen, der konstant ændrer form på nattehimlen, præsenterer Verner Pantons armatur sig selv som et alsidigt designobjekt. Den nye udgave af Moon-pendellampen har Verner Pantons signatur på den inderste af de ti lameller.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Verner Panton Spiral SP1 Pendel Guld

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 5.610 kr.

Verner Panton Spiral SP1 Pendel Guld

13.385 kr. 18995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP1 Pendel Guld:

Spiral-kollektionen er ikke kun et godt eksempel på Pantons eksperimentelle tilgang til farver og former, men også et studie i, hvordan et objekt kan interagere med sine omgivelser gennem refleksion, lyd og bevægelse.

Spiral SP1 Gold er en stor pendelloftslampe med en enkelt klynge guldspiraler.

 

...
  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Spiral SP01 Pendel Sølv

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 3.885 kr.

Verner Panton Spiral SP01 Pendel Sølv

8.610 kr. 12495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP01 Pendel Sølv:

Verner Panton's Spiral SP01 - Pendellampe med glitrende effekt Spiral SP01 pendellampen Spiral SP01 består af utallige spiralformede elementer i skærmen. Spiralerne, der er fremstillet af en særlig plast (Cellidor) og dækket af en blank overflade, er ophængt med små metaløjer fra de fire metalringe, der udgør lampens ramme. Som et gardin omgiver spiralerne lyskilden og giver funklende lysakcenter, der fordeles i rummet, især når en let brise bevæger spiralerne, og de begynder at rotere om deres egen akse. Verner Panton designede Spiral lampeserien i 1969, da han var på toppen af sin kreativitet. I dag er armaturet en af klassikerne og er blevet produceret igen i et par år. Det danske firma VERPAN har taget fat på den berømte arkitekt og designer og samarbejder med Verner Pantons enke, Marianne Panton, så det sikres, at ideer og design bliver gennemført i hendes afdøde mands ånd. Panton-lamperne er forsynet med hans signatur og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Verner Panton Spiral SP1 Pendel Sølv

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 5.967 kr.

Verner Panton Spiral SP1 Pendel Sølv

13.028 kr. 18995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP1 Pendel Sølv:

Spiral-kollektionen er ikke kun et godt eksempel på Pantons eksperimentelle tilgang til farver og former, men også et studie i, hvordan et objekt kan interagere med sine omgivelser gennem refleksion, lyd og bevægelse.

Spiral SP1 Gold er en stor pendelloftslampe med en enkelt klynge guldspiraler.

 

...
  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Globe Messing Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 4.476 kr.

Verner Panton Globe Messing Pendel Lille

9.019 kr. 13495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Messing Pendel Lille:

Dansk designer pendel VP Globe fra VERPAN Verner Panton, designeren af denne model, designede i 1960'erne og 1970'erne en serie af lamper bestående af en række kugleformede pendellamper. De ligner alle hinanden relativt meget, men adskiller sig fra hinanden ved det underliggende system af reflektorer. VP Globe har aluminiumsreflektorer i messing, orange og blå inde i den gennemsigtige plastkugle, som leder lyset - på en sådan måde, at det hovedsageligt slipper ud til siderne og ikke udsender noget retningsbestemt lys opad eller nedad. Derfor er VP Globe pendelarmaturet bedst egnet som en lysdispenser i rummet. Den danske arkitekt og designer Verner Panton (1926-1998) opnåede verdensomspændende berømmelse og anerkendelse primært gennem sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne, og sine lamper. Som du kan se på Panton-stolen, var stærke, udtryksfulde farver og materialet plast en af hans store inspirationskilder. Hans designs produceres i dag igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er indgraveret med hans navn og har et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Messing
 • Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verner Panton Fun 10DM Pendel Messing & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 3.405 kr.

Verner Panton Fun 10DM Pendel Messing & Perlemor

7.590 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 10DM Pendel Messing & Perlemor:

Pendellampe Fun 10DM fra VERPAN hængt op med iriserende perlemorskæder. Varemærket for armaturserien Fun by VERPAN er de iriserende kæder af perlemorsskiver, der falder i kaskader i forskellige længder fra metalringene. I tilfældet med Fun 10DM pendellampen er der fire metalringe, der danner grundlaget for dette designstykke og giver den nødvendige plads til de utallige muslingeskaller, der er forbundet med små ringe af rustfrit stål. Fascinerende farvenuancer og de iriserende perlemorsoverfladers spil med lyset tiltrækker beskuerens opmærksomhed på Fun 10DM senest når lyset tændes. Og hvorfor denne vedhængslampe er en ægte perle, ikke kun visuelt, men også akustisk, bliver tydeligt, når en lille brise strejfer muslingekæderne. Som et vindspil fylder de harmoniske, bløde lyde fra de blidt bevægelige muslingeskalplader rummet. Den danske designer og arkitekt Verner Pantons kreationer skiller sig ud ved deres originalitet og usædvanlige design. Især i 1960'erne og 1970'erne revolutionerede Panton den internationale verden af møbeldesign med sine avantgarde-designs. Det sømløse materiale plast og legen med gennemsigtighed blev hans centrale designelementer. I 1964, i sin søgen efter et materiale, der kunne forbløffe i samspillet med lys, vakte det iriserende biomineral perlemor danskernes interesse. Inspireret af dette designede han Fun lampeserien, som er kendetegnet ved Pantons leg med gennemsigtighed på den ene side og perlemors fascinerende egenskaber på den anden side.

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 7DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 20.999 kr.

Fun Pendel 7DM Perlemor - Verpan

48.996,50 kr. 69995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 7DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 1 klase af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bevæ...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Pantop Pendel Mint Grå Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 515 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Mint Grå Ø23 cm

657 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Mint Grå Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Grå
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Fun 1DM Pendel

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.436 kr.

Verner Panton Fun 1DM Pendel

5.059 kr. 7495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 1DM Pendel:

Blændende designer vedhængslampe Fun 1DM lavet af muslingeskal kæder Designerpendellampen Fun 1DM fra VERPAN er ikke kun visuelt, men også akustisk imponerende. Iriserende plader af ægte perlemor, der er forbundet med små metalringe til kæder i forskellige længder, hænger ned fra tre forkromede metalringe og er udtryk for ren elegance, ikke kun som lyskilde, men også som et rumligt designelement. Navnet "Perlemor" henviser til materialet perlemor - et naturligt kompositmateriale, der hovedsageligt findes i muslingeskaller. Perlemor er kendetegnet ved sin særlige overfladestruktur, som skaber et iriserende skær, når den udsættes for lys. Det er derfor forståeligt, hvorfor Verner Panton valgte perlemor som hovedmateriale til en af sine vigtigste armaturer. Med sin iriserende glans er Fun pendellampen i stand til at fylde hele sit miljø. Og selv ud fra et akustisk synspunkt har denne lampe en særlig charme, for så snart perlemorskæderne begynder at bevæge sig, enten på grund af et lufttræk eller fordi varmen fra lyskilden alene får dem til at vibrere, opstår der et harmonisk lydspil. Verner Panton, der oprindeligt designede møbler til hjemmet, blev berømt for Panton Chair, som endda kom på forsiden af Vogue-magasinet sammen med Kate Moss i 1995. Men Panton har også skabt sig et navn med ekstraordinære værker af lyskunst. Danskeren var en fortaler for innovativt design og elskede at eksperimentere med farver og materialer for at skabe ikke kun møbler, men også hele rumskulpturer med designmæssige kvaliteter.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verpan Hive Pendel Gul

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.582 kr.

Verpan Hive Pendel Gul

4.871 kr. 6995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verpan Hive Pendel Gul:

Skulpturelt designet Hive pendellampe Designet af Hive pendellampen udtrykker den danske designer Verner Pantons kreative stil på en meget tydelig måde. Verner Panton (1926-1998) var kendt for sin leg med geometriske former. Han blev ofte inspireret af de organiske silhuetter, der findes i naturen, som også ofte har geometriske former. hive udsender lyset fra den anvendte lampe ikke kun direkte nedad, men også sidelæns i området med de lag, der er stablet oven på hinanden. Dette sker helt blændfrit. en pendellampe, der er lige så velegnet til effektiv rumbelysning som til f.eks. stemningsfuld belysning af et bord i stuen eller spisestuen.

  Farve
 • Gul
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Globe Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 5.325 kr.

Verner Panton Globe Pendel Stor

9.073 kr. 13495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Pendel Stor:

VP Globe 50 er blevet designet af Verner Panton, og Verpan har produceret denne pendel. Han har designet den med en gennemsigtig akrylskærm, hvor der er en indvendig lakering i henholdsvis hvid, blå og rød. Disse farvestrøj fremhæver Verner Pantons design...

  Size
 • e27
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Panto Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 4.398 kr.

Verner Panton Panto Pendel Lille

6.597 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Panto Pendel Lille:

Designer vedhæng Panto i sfærisk form Den gennemsigtige akryl, der danner den ydre skal af Panto pendellampen, er helt kugleformet. Skallens gennemsigtighed giver mulighed for at se det indre system af reflektorer, der leder lyset. Tre hvide aluminiumsreflektorer sikrer et blændfrit lys, som i Panto-modellen hovedsageligt er rettet nedad. Derfor er dette pendellysarmatur særligt velegnet til montering over et bord, f.eks. i spisestuen. Panto er en lampemodel af Verner Panton (1926-1998), en af de mest berømte danske designere i det 20. århundrede, som blev belønnet og værdsat verden over især for sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne. Hans begejstring for plastik har også påvirket designet af Panto, for den gennemsigtige kugle er ikke lavet af glas, som man umiddelbart kunne tro, men af akryl. Han opnåede stor berømmelse med sine designs i midten af det 20. århundrede, og i dag produceres hans ideer igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er graveret med hans navn og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 29 % Verner Panton Spiral SP2 Pendel Sølv

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 7.890 kr.

Verner Panton Spiral SP2 Pendel Sølv

19.105 kr. 26995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP2 Pendel Sølv:

Verner Panton har designet Spiral SP2 pendlen, og den er blevet produceret hos Verpan. Den blev designet i 1969, og betragtes som værende en klassiker af en lampe. Det er en unik pendel. Den er designet på den måde, at der hænger en lampe oven over den fø...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Grå Sand Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Grå Sand Ø23 cm

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Grå Sand Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Grå
 • Sand
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 4DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 8.999 kr.

Fun Pendel 4DM Perlemor - Verpan

20.996,50 kr. 29995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 4DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 1 klase af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bevæ...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verner Panton Spiral Pendel Mini

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.124 kr.

Verner Panton Spiral Pendel Mini

4.871 kr. 6995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral Pendel Mini:

Designer vedhængslampe Spiral Mini af Verner Panton Designet i 1969 er designerpendellampen fra Spiral-serien blevet en af Verner Pantons klassikere. Den danske arkitekt og designers værker er blevet produceret igen i et par år - af firmaet VERPAN, som samarbejder med den afdøde designers enke, Marianne Panton, og som har erhvervet produktions- og distributionsrettighederne til Verner Pantons design. Spiral Mini er en model, hvis lampeskærm udelukkende består af individuelle spiraler, der er ophængt fra tre metalringe i forskellige størrelser rundt om lampen. Selv om de ser metalliske ud, er spiralerne lavet af en speciel plast (Cellidor) og dækket af en skinnende sølvfinish. Den blanke overflade bidrager også i høj grad til den særligt funklende lyseffekt og lysshowet, når f.eks. en brise blæser gennem rummet og spiralerne sættes i bevægelse. Alle lamper af Verner Panton bærer hans signatur og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Bordeaux

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Bordeaux

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Bordeaux:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Bordeaux
 • Rød
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Globe Glas Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 4.000 kr.

Verner Panton Globe Glas Pendel Lille

8.359 kr. 12495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Glas Pendel Lille:

Verner Panton er designeren bag VP Globe 40, og Verpan har produceret denne pendel. Verner Panton var kendt for at arbejde med innovative materiale, og hans fokus på lampens form og farver. Det kan man også mærke her, hvor den kuglerunde skærm er fremstil...

  Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 0DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 4 andre - spar 3.599 kr.

Fun Pendel 0DM Perlemor - Verpan

8.396,50 kr. 11995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Unik hængelampe designet af Verner Panton
 • Muslingeskaller skaber blødt og naturligt lys
 • Diameter på 53 cm, højde på 76 cm
 • Skaber en særlig atmosfære i rummet
 • Eksklusivt og naturligt udtryk

Længere beskrivelse af Fun Pendel 0DM Perlemor - Verpan:

VERPAN Fun 0DM er en unik og smuk hængelampe, designet af den legendariske danske designer Verner Panton tilbage i 1964. Lampen består af en stor pendel med et kromstel og naturlige muslingeskaller, der skaber et blødt og naturligt lys, og som bidrager med bevægelse og lyd, når de lette og sarte muslingeskaller bevæger sig i vinden.

Lampens design er en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign, og den er stadigvæk meget aktuel og moderigtig i dag. Under designprocessen ønskede Verner Panton ikke kun at designe en lampe, men ville designe en lampe med en anderledes oplevelse. Det blev til Fun lampen, der giver et vindspil ved små vindpust, f.eks. hvis en dør åbnes med lidt vind.

VERPAN Fun 0DM har en diameter på 53 cm og en højde på 76 cm. Lampen er en pendel og fås i farven perlemor. Den er fremstillet af naturlige muslingeskaller, krom, rustfri stål og har en sort stofledning. Lampen har en E27 fatning, og pære er ikke inkluderet. Den kan bruge en pære på op til maksimalt 60W.

VERPAN Fun 0DM er en lampe, der vil skabe en helt særlig atmosfære i ethvert rum. Den smukke kombination af muslingeskaller og kromstel giver lampen et eksklusivt og naturligt udtryk, der vil passe ind i de fleste hjem og indretningsstile. Lampen er et ægte kunstværk og vil uden tvivl være et samtaleemne, når den hænger i din stue, spisestue eller soveværelse.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Globe Pendel Lille Krom

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 2.793 kr.

Verner Panton Globe Pendel Lille Krom

7.369 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Pendel Lille Krom:

Verner Panton's VP Globe - designer pendel lys fra Danmark I tresserne og halvfjerdserne i det forrige århundrede skabte Verner Panton en familie af lamper, der omfatter en række sfæriske pendellamper, som alle er konstrueret efter et lignende princip. Den ydre skal består af en gennemsigtig akrylkugle, der afslører armaturets indre. Her er der et system af reflektorer. I tilfældet med VP Globe, en af modellerne fra denne armaturfamilie, er der i alt fem aluminiumsreflektorer i hvid, blå og orange, som er ansvarlige for at lede lyset. De er anbragt således, at lyset hovedsageligt slipper ud til siderne og mindre til toppen eller bunden. Det gør pendellampen særligt velegnet som lysdispenser i rummet. Verner Panton, der blev født på Fyn i 1926 og døde i 1998, anses for at være en af de mest berømte danske designere i det forgangne århundrede. Han blev verdenskendt primært gennem sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne, og sine lamper. Han havde en stor begejstring for plast som materiale og for stærke farver. Hans designs produceres nu igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er indgraveret med hans navn og har et ægthedscertifikat.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Pantop vedhæng Ø23 (mat sort)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 453 kr.

Pantop vedhæng Ø23 (mat sort)

719 kr. 1109 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Pantop vedhæng Ø23 (mat sort):

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Verner Panton Fun 10DM Pendel Krom & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.905 kr.

Verner Panton Fun 10DM Pendel Krom & Perlemor

6.590 kr. 9495,92 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 10DM Pendel Krom & Perlemor:

Pendellampe Fun 10DM fra VERPAN hængt op med iriserende perlemorskæder. Varemærket for armaturserien Fun by VERPAN er de iriserende kæder af perlemorsskiver, der falder i kaskader i forskellige længder fra metalringene. I tilfældet med Fun 10DM pendellampen er der fire metalringe, der danner grundlaget for dette designstykke og giver den nødvendige plads til de utallige muslingeskaller, der er forbundet med små ringe af rustfrit stål. Fascinerende farvenuancer og samspillet mellem de iriserende perlemorsoverflader og lyset tiltrækker beskuerens opmærksomhed på Fun 10DM senest når lyset tændes. Og hvorfor denne vedhængslampe er en ægte perle, ikke kun visuelt, men også akustisk, bliver tydeligt, når en lille brise strejfer muslingekæderne. Som et vindspil fylder de harmoniske, bløde lyde fra de blidt bevægelige muslingeskalplader rummet. Den danske designer og arkitekt Verner Pantons kreationer skiller sig ud ved deres originalitet og usædvanlige design. Især i 1960'erne og 1970'erne revolutionerede Panton den internationale verden af møbeldesign med sine avantgarde-designs. Det sømløse materiale plast og legen med gennemsigtighed blev hans centrale designelementer. I 1964, i sin søgen efter et materiale, der kunne forbløffe i samspillet med lys, vakte det iriserende biomineral perlemor danskernes interesse. Inspireret af dette designede han Fun lampeserien, som er kendetegnet ved Pantons leg med gennemsigtighed på den ene side og perlemors fascinerende egenskaber på den anden side.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Metallic

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 777 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Metallic

957 kr. 1595 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Metallic:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Globe Glas Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 4.926 kr.

Verner Panton Globe Glas Pendel Stor

10.393 kr. 15495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Globe Glas Pendel Stor:

Design: Verner Panton . Koncept: Verner Panton Globe Lampe er en verdensberømt klassiker designet af Verner Panton i 1969 men absolut ikke mindre aktuel i dag. Til dem der ønsker et stilfyldt og unikt hjem. Indeni lampen er der fem lysreflekser...

  Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Verner Panton Spiral SP01 Pendel Guld

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 3.549 kr.

Verner Panton Spiral SP01 Pendel Guld

8.946 kr. 12495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP01 Pendel Guld:

Verner Panton's Spiral SP01 - Pendellampe med glitrende effekt Spiral SP01 pendellampen Spiral SP01 består af utallige spiralformede elementer i skærmen. Spiralerne, der er fremstillet af en særlig plast (Cellidor) og dækket af en blank overflade, er ophængt med små metaløjer fra de fire metalringe, der udgør lampens ramme. Som et gardin omgiver spiralerne lyskilden og giver funklende lysakcenter, der fordeles i rummet, især når en let brise bevæger spiralerne, og de begynder at rotere om deres egen akse. Verner Panton designede Spiral lampeserien i 1969, da han var på toppen af sin kreativitet. I dag er armaturet en af klassikerne og er blevet produceret igen i et par år. Det danske firma VERPAN har taget fat på den berømte arkitekt og designer og samarbejder med Verner Pantons enke, Marianne Panton, så det sikres, at ideer og design bliver gennemført i hendes afdøde mands ånd. Panton-lamperne er forsynet med hans signatur og leveres med et ægthedscertifikat.

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Fun 11DM Pendel Krom & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 4.306 kr.

Verner Panton Fun 11DM Pendel Krom & Perlemor

8.689 kr. 12995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 11DM Pendel Krom & Perlemor:

Mange ser Fun-kollektionen fra Verpan som et af Verner Pantons største mesterværker inden for lysdesign. Lige siden 1964 har denne loftslampe bragt glæde og et væld af historier.

FUN 11DM er en stor pendel med fem-ring kromramme. Skiverne er forbundet med små ringe. Inklusiv tagkop.

 

...
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Blå

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Blå

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Ø23 Mat Blå:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Blå
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Pantop vedhæng Ø23 (Mørkegrøn)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 393 kr.

Pantop vedhæng Ø23 (Mørkegrøn)

779 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Pantop vedhæng Ø23 (Mørkegrøn):

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Dark
 • Grøn
 • Mørk
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 21 % Verner Panton Pantop Pendel Gul Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 312 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Gul Ø23 cm

860 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • 1. Enkel og elegant klokkelignende design
 • 2. Fremstillet af metal med hvid stofledning
 • 3. Tilgængelig i en varm gul farve
 • 4. Velegnet til ethvert rum i hjemmet
 • 5. Kan bruge en pære på op til 25W

Længere beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Gul Ø23 cm:

VERPAN Pantop hængelampe Ø 23 cm varmgul er en enkel og elegant pendel designet af den anerkendte designer Verner Panton i 1980. Lampen er inspireret af en klokke, hvilket giver den et unikt og dekorativt udseende. Lampeskærmen er klokkelignende, hvilket sikrer, at lyset spredes optimalt og blændfrit.

Lampen er fremstillet af metal og har en hvid stofledning, der giver et elegant look. Lampen er også tilgængelig i en række dristige farver, der er omhyggeligt udvalgt for at tilføje sin egen personlighed og stemning til kollektionen. Den varme gule farve giver et varmt og indbydende lys, der passer perfekt til ethvert rum i hjemmet.

VERPAN Pantop hængelampe Ø 23 cm varmgul er velegnet til at hænge over spisebordet, køkkenbordet, hjørnebordet eller i gangen. Lampen er alsidig og kan placeres hvor som helst i hjemmet, hvor der er behov for et hyggeligt og behageligt lys.

Lampen har en E14 fatning, og der medfølger ikke en pære. Lampen kan bruge en pære på op til 25W. Designeren Verner Panton har skabt en unik og tidløs lampe, der passer perfekt til enhver indretning og stemning i hjemmet.

  Farve
 • Gul
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 30 % Fun Pendel 3DM Perlemor - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 17.699 kr.

Fun Pendel 3DM Perlemor - Verpan

41.296,50 kr. 58995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fun Pendel 3DM Perlemor - Verpan:

XL Loftslampe med 3 klaser af muslingeskaller Mange betragter FUN serien som en af Verner Pantons største mesterværker indenfor belysningsdesign. FUN lamperne afgiver et blødt og naturligt lys, og de lette og sarte muslingeskaller bidrager desuden med bev...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 23 % Verner Panton Pantop Pendel Rosa Ø23 cm

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 337 kr.

Verner Panton Pantop Pendel Rosa Ø23 cm

835 kr. 1095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel Rosa Ø23 cm:

Dekorativt formet design pendel lampe Pantop Designet til denne smukke pendel lampe stammer tilbage fra 1980 og er designet af den berømte designer Verner Panton (1926-1998). Skærmens form er baseret på en klokke, og den brede, udadvendte skærm giver en homogen, bredt diffunderende lysstråling på grund af sin bredde. et pendelarmatur, som med sit æstetiske, tidløse design passer til mange indretningsvarianter og er velegnet til grundbelysning af stuer og gange samt til f.eks. hyggelig belysning af et bord. verner Pantons design skiller sig ud fra sine skandinaviske designkolleger. Han var kendt for sin særlige fornemmelse for former, farver, rummet og lysets funktion. Dette er også tydeligt i designet af Pantop pendellampen.

  Farve
 • Rosa
 • Size
 • ø23
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Verner Panton Fun 2DA Pendel

Fundet hos AndLight DK

Verner Panton Fun 2DA Pendel

2.397 kr. 3995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 2DA Pendel:

Design: Verner Panton . Koncept: Verner Panton Fun Pendel er en Verner Panton klassiker. Enkel og elegant på samme tid. Ophæng af metal plader samlet i 2 metal ringe i forskellig størrelse. og påmonteret med krom baldakin og 2,4m sort stof ledn...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Verner Panton Moon Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 4 andre - spar 2.910 kr.

Verner Panton Moon Pendel Stor

5.059 kr. 7495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Moon Pendel Stor:

Sfærisk designer pendel Moon lavet af aluminiumslameller - af Verner Panton En af de første lamper, som Verner Panton designede, var Moon pendellampen, hvormed designikonet bragte en helt ny designstil til live. Selv med sine møbelkreationer havde Panton sat sig det mål at designe mere end blot møbler. Det, der kom fra Verner Pantons pen, gik altid videre end det, man tidligere havde kendt. Hans kreationer skulle ikke kun supplere indretningen, men også fungere som stilskabende, rumbesættende og centrale skulpturer. Den internationale begejstring, som Moon-pendellampen stadig nyder godt af i dag, beviser, at Panton gjorde et statement med sit første belysningsdesign. Ti hvidlakerede aluminiumslameller, der er lagt i lag i hinanden, danner kroppen af dette genialt designede pendellysarmatur. Lamellerne, der øges i diameter fra indersiden til ydersiden, er bevægelige og kan drejes individuelt oven på hinanden. Fascinationen ved denne pendel lampe, som ved mange andre designs af Verner Panton, ligger i detaljerne. Når lamellerne er formet, skjuler de helt den centralt placerede lyskilde, men reflekterer det indfaldende lys udad gennem sprækkerne, hvilket skaber et hidtil uset, perfekt blændfrit lysspil, som vil ændre stemningen i rummet fuldstændigt. Da positionen af de enkelte lameller er variabel, giver Moon pendelarmaturet mulighed for et varieret lysdesign. Ligesom månen, der hele tiden ændrer form på nattehimlen, præsenterer Verner Pantons armatur sig selv som et mangesidet designobjekt. Den nye udgave af Moon-pendellampen har Verner Pantons signatur på den inderste af de ti lameller.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 51 % VP Globe 40 Pendel - Verpan

Fundet hos Luxlight.dk og 4 andre - spar 7.210 kr.

VP Globe 40 Pendel - Verpan

5.285 kr. 10995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af VP Globe 40 Pendel - Verpan:

Verner Pantons VP Globe - med "farvet glas" som diffuser De kugleformede pendellamper i VP Globe-serien er alle konstrueret efter samme princip. Den ydre skal er en gennemsigtig kugle af akryl, og det indre består ikke kun af en lyskilde, men også af et fintfølende system af reflektorer. I VP Globe Coloured Glass-modellen er de fem reflektorer eller diffusorer dels lavet af aluminium - malet orange og blå - og dels af røget gråt glas. På denne måde udsendes lyset både til siderne og dæmpes forsigtigt nedad. Det gør denne vedhængslampe perfekt til brug over et spisebord. Verner Panton, designeren af VP Globe, var en dansk arkitekt og designer, der især i 1960'erne og 1970'erne designede mange møbler og lamper, som i dag hører til de klassikere, der er kendt verden over. Plastik som materiale og stærke farver inspirerede ham især i hans arbejde. Hans designs er i nogle år blevet produceret igen af det danske firma VERPAN. Hver af lamperne leveres med et ægthedscertifikat og er indgraveret med Verner Pantons navn.

  Size
 • ø40
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Verner Panton Fun 11DM Pendel Messing & Perlemor

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 4.986 kr.

Verner Panton Fun 11DM Pendel Messing & Perlemor

10.009 kr. 14995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Fun 11DM Pendel Messing & Perlemor:

Mange ser Fun-kollektionen fra Verpan som et af Verner Pantons største mesterværker inden for lysdesign. Lige siden 1964 har denne loftslampe bragt glæde og et væld af historier.

FUN 11DM Messing er en stor pendel med en fem-ring messingfinishramme. Skiverne er forbundet med små ringe. Inklusiv tagkop.

 

...
  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 42 % Verner Panton Panto Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 5 andre - spar 5.702 kr.

Verner Panton Panto Pendel Stor

7.793 kr. 13495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Panto Pendel Stor:

Designer vedhæng Panto i sfærisk form Den gennemsigtige akryl, der danner den ydre skal af Panto pendellampen, er helt kugleformet. Skallens gennemsigtighed giver mulighed for at se det indre system af reflektorer, der leder lyset. Tre hvide aluminiumsreflektorer sikrer et blændfrit lys, som i Panto-modellen hovedsageligt er rettet nedad. Derfor er dette pendellysarmatur særligt velegnet til montering over et bord, f.eks. i spisestuen. Panto er en lampemodel af Verner Panton (1926-1998), en af de mest berømte danske designere i det 20. århundrede, som blev belønnet og værdsat verden over især for sine møbler, f.eks. Panton-stolen fra 1960'erne. Hans begejstring for plastik har også påvirket designet af Panto, for den gennemsigtige kugle er ikke lavet af glas, som man umiddelbart kunne tro, men af akryl. Han opnåede stor berømmelse med sine designs i midten af det 20. århundrede, og i dag produceres hans ideer igen af det danske firma VERPAN. Hver lampe er graveret med hans navn og leveres med et ægthedscertifikat.

  Size
 • e27
 • ø50
 • Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Moon XXXL hvid Pendel - XL

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Moon XXXL hvid Pendel - XL

139.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Moon XXXL hvid Pendel - XL:

Den ikoniske pendel i hvid med lodrette metallameller Verner Panton designede Moon lampen i 1960, som et af hans første belysningsdesigns. Den ikoniske lampe er kendetegnet ved det vifte-lignende design med ti ringformede lameller, der er perfekt placeret...

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • xl
 • xxxl
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Gold

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - med samme pris

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Gold

26.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Gold:

Stor loftslampe med to klaser af guldspiraler Spiral SP1 er en stor loftslampe med 2 flotte klaser af guldspiraler. Spiral serien er designet i 1969 af Verner Panton. Designet gør, at lampen giver et vindspil ved små vindpust, hvis f.eks. en dør åbnes. Sp...

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Silver

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Silver

26.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP2 Pendel - Silver:

Stor loftslampe med to klaser af sølvspiraler Spiral SP1 er en stor loftslampe med 2 flotte klaser af sølvspiraler. Spiral serien er designet i 1969 af Verner Panton. Designet gør, at lampen giver et vindspil ved små vindpust, hvis f.eks. en dør åbnes. Sp...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Gold

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - med samme pris

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Gold

36.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Gold:

Spiral SP3 pendlen er blevet designet af den enestående Verner Panton, og den er blevet produceret hos Verpan. Lampen blev designet og kreeret i 1969. Med denne lampeserie, ville Verner Panton give sit bud på at skabe orden i kaos. Den har spiraler, som h...

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm - Matt White

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm - Matt White

1.095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm - Matt White:

Enkel og dekorativ pendel inspireret af en klokke Den elegante Pantop pendel blev designet af Verner Panton i 1980 og har længe været en del af Verpan kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende lampeskærm, som sikrer at lyset spredes optima...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm.

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm.

1.095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm.:

Enkel og dekorativ pendel inspireret af en klokke Den elegante Pantop pendel blev designet af Verner Panton i 1980 og har længe været en del af Verpan kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende lampeskærm, som sikrer at lyset spredes optima...

Se hos billigste forhandler

Hive pendul (Poleret aluminium)

Fundet hos LightShop DK og 4 andre - spar 736 kr.

Hive pendul (Poleret aluminium)

9.389 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Hive pendul (Poleret aluminium):

Skulpturelt designet Hive pendellampe Designet af Hive pendellampen udtrykker den danske designer Verner Pantons kreative stil på en meget tydelig måde. Verner Panton (1926-1998) var kendt for sin leg med geometriske former. Han blev ofte inspireret af de organiske silhuetter, der findes i naturen, som også ofte har geometriske former. hive udsender lyset fra den anvendte lampe ikke kun direkte nedad, men også sidelæns i området med de lag, der er stablet oven på hinanden. Dette sker helt blændfrit. en pendellampe, der er lige så velegnet til effektiv rumbelysning som til f.eks. stemningsfuld belysning af et bord i stuen eller spisestuen.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Silver

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - med samme pris

Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Silver

36.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Spiral SP3 Pendel - Silver:

Verner Panton er designeren bag den enestående Spiral SP3 pendel, og den er blevet produceret hos Verpan. Den blev designet i 1969. Denne lampeserie er Verner Pantos bud på at skabe orden midt i kaos. Den er designet med spiraler, der hænger med god ro og...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm. - Bright Red

Fundet hos Erling Christensen Møbler

Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm. - Bright Red

1.095 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Verner Panton Pantop Pendel - Ø: 23 cm. - Bright Red:

Enkel og dekorativ pendel inspireret af en klokke Den elegante Pantop pendel blev designet af Verner Panton i 1980 og har længe været en del af Verpan kollektionen. Pantop er kendetegnet ved en klokkelignende lampeskærm, som sikrer at lyset spredes optima...

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Verner Panton Pendel-spørgsmål

Hvad er forskellen på en Verner Panton pendel og en loftlampe?

En Verner Panton pendel og en loftlampe er to forskellige typer af belysningsenheder, der kan bruges til at oplyse et rum. Selvom begge kan hænges op i loftet, er der nogle væsentlige forskelle mellem de to.

En Verner Panton pendel er en type af pendellampe, der er designet af den berømte danske designer Verner Panton. Panton var kendt for sine innovative og unikke designs, og hans pendler er ingen undtagelse. En Verner Panton pendel er kendetegnet ved sit moderne og futuristiske udseende, der ofte inkluderer geometriske former og levende farver. Disse pendler er lavet af materialer som metal, glas eller plastik og kan have forskellige størrelser og former. De er kendt for at være iøjnefaldende og tilføje et stilfuldt element til ethvert rum.

På den anden side refererer en loftlampe til enhver form for lampe, der er monteret direkte i loftet. Loftlamper kan komme i mange forskellige former og stilarter. De kan være enkle og minimalistiske eller mere dekorative og detaljerede. Loftlamper kan være lavet af forskellige materialer som metal, glas eller stof, og de kan have forskellige typer af lyskilder, såsom glødepærer, LED eller halogen. Loftlamper er populære valg til belysning af hele rum, da de ofte har en bredere spredning af lys end pendler.

En af de primære forskelle mellem en Verner Panton pendel og en loftlampe er deres design og æstetik. Mens en Verner Panton pendel har et karakteristisk moderne og futuristisk udseende, kan loftlamper have et bredere spektrum af stilarter og designs. Derudover er Verner Panton pendler ofte mere iøjnefaldende og kan være et centralt element i indretningen af et rum, mens loftlamper typisk har en mere subtil og funktionel rolle.

En anden forskel ligger i deres funktion. En Verner Panton pendel er ofte designet til at skabe et stemningsfuldt og direkte lys nedadrettet, hvilket gør den velegnet som en fokuspunkt i rummet eller som belysning over et spisebord eller et køkkenø. Loftlamper derimod er ofte designet til at sprede lys jævnt i hele rummet og kan være mere velegnede til generel belysning.

Sammenfattende er forskellen mellem en Verner Panton pendel og en loftlampe primært baseret på deres design, æstetik og funktion. Mens en Verner Panton pendel er kendt for sit moderne udseende og iøjnefaldende design, er loftlamper mere alsidige og kan tilpasses til forskellige stilarter og behov for belysning. Afhængigt af rummet og den ønskede effekt kan begge typer være gode valg til at oplyse dit hjem.

Hvordan vedligeholder jeg en pendel fra Verner Panton?

Når det kommer til at vedligeholde en pendel fra Verner Panton, er der nogle vigtige ting, du skal være opmærksom på for at sikre, at din lampe forbliver i god stand og bevarer sit unikke design og funktionalitet.

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at Verner Panton-pendler normalt er fremstillet af materialer som metal, plastik eller glas. Afhængigt af den specifikke model kan der være forskellige vedligeholdelsesbehov. Generelt gælder det dog, at en regelmæssig rengøring og forsigtig håndtering kan være afgørende for at sikre, at lampen forbliver smuk og fungerer optimalt.

Når det kommer til rengøring af en Verner Panton-pendel, er det vigtigt at følge producentens anvisninger. De fleste lamper kan rengøres ved forsigtigt at tørre dem af med en blød, fnugfri klud eller svamp. Hvis der er pletter eller snavs, der er vanskelige at fjerne, kan du bruge en mild sæbeopløsning og forsigtigt skrubbe området med en blød børste. Det er vigtigt at undgå at bruge skrappe kemikalier eller slibende materialer, da de kan beskadige overfladen på lampen.

Når du håndterer en Verner Panton-pendel, er det også vigtigt at være forsigtig for at undgå skader. Undgå at slå eller støde lampen mod hårde genstande, da dette kan forårsage ridser eller endda brud. Hvis lampen har bevægelige dele eller justerbare led, skal du sørge for at håndtere dem forsigtigt og undgå unødvendige belastninger eller for meget pres.

Hvis du oplever problemer med din Verner Panton-pendel, som f.eks. en defekt pære eller et elektrisk problem, anbefales det at kontakte en autoriseret elektriker eller en professionel lampeforhandler. De vil have den nødvendige ekspertise til at håndtere eventuelle reparationer eller udskiftninger af dele, der er nødvendige for at få din lampe til at fungere korrekt igen.

Samlet set er vedligeholdelsen af en Verner Panton-pendel en relativt enkel proces, der primært involverer regelmæssig rengøring og forsigtig håndtering. Ved at følge producentens retningslinjer og være opmærksom på eventuelle specifikke krav, kan du nyde din pendel i mange år fremover og bevare dens unikke skønhed og funktionalitet.

Hvordan vælger jeg den rigtige farve på pæren til min Verner Panton pendel?

Når det kommer til at vælge den rigtige farve på pæren til din Verner Panton pendel, er der et par faktorer, du bør overveje for at opnå det ønskede resultat.

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for den overordnede stil og atmosfære, du ønsker at skabe i rummet. Verner Panton pendler er kendt for deres ikoniske og moderne design, og det er vigtigt at vælge en pære, der komplementerer denne stil. Hvis du ønsker at bevare det autentiske udseende af pendlen, kan det være en god idé at vælge en pære, der minder om den oprindelige, som Verner Panton havde i tankerne. Dette kan være en klar eller hvid pære, der giver et rent og minimalistisk udtryk.

Derudover er det vigtigt at tænke på belysningen i rummet. Hvis du ønsker en varm og hyggelig atmosfære, kan du overveje at vælge en pære med en varm farvetemperatur, som f.eks. en pære med et gult eller orange skær. Disse farvetemperaturer skaber en mere intim og behagelig stemning i rummet. Hvis du derimod ønsker en mere kold og moderne atmosfære, kan du overveje en pære med en højere farvetemperatur, som f.eks. en pære med et hvidt eller blåt skær. Disse farvetemperaturer skaber en mere energisk og oplyst stemning i rummet.

Endelig kan du også overveje den funktion, du ønsker, at pendlen skal have. Hvis du bruger din Verner Panton pendel som primær lyskilde i rummet, kan det være en god idé at vælge en pære med en høj lumenværdi for at sikre tilstrækkelig belysning. Hvis pendlen derimod primært bruges som dekorativt element, kan du vælge en pære med en lavere lumenværdi, der skaber en mere dæmpet og atmosfærisk belysning.

Samlet set er der mange faktorer at overveje, når du vælger den rigtige farve på pæren til din Verner Panton pendel. Det er vigtigt at tænke på den overordnede stil og atmosfære, belysningen i rummet samt den ønskede funktion. Ved at tage højde for disse faktorer kan du finde den perfekte pære, der opfylder dine behov og skaber det ønskede udtryk i dit rum.

Er der nogen særlige sikkerhedsforanstaltninger, jeg skal være opmærksom på ved brug af en Verner Panton pendel?

Ja, der er nogle særlige sikkerhedsforanstaltninger, du skal være opmærksom på ved brug af en Verner Panton pendel. Verner Panton pendler er kendt for deres unikke og stilfulde design, men det er vigtigt at tage visse forholdsregler for at sikre en sikker og problemfri brug.

Først og fremmest er det vigtigt at sikre, at pendlen er korrekt installeret og monteret. Det anbefales at få en professionel elektriker til at installere pendlen, da de har den nødvendige ekspertise og erfaring. Det er vigtigt at følge instruktionerne fra producenten nøje og sikre, at loftet eller væggen, hvor pendlen monteres, er egnet til at bære vægten af ​​pendlen.

En anden vigtig sikkerhedsforanstaltning er at sikre, at ledningerne og kablerne er i god stand og ikke beskadigede. Hvis der er synlige tegn på slid eller beskadigelse, bør du straks kontakte en elektriker for at få dem repareret eller udskiftet. Det er også vigtigt at undgå at trække i ledningerne eller hænge noget tungt på dem, da dette kan forårsage skader eller faldefærdig installation.

Det er også vigtigt at være opmærksom på at placere pendlen uden for rækkevidde for børn eller kæledyr. Verner Panton pendler kan have skarpe kanter eller hængende dele, der kan udgøre en fare, hvis de bliver trukket eller leget med. Derfor er det vigtigt at placere pendlen på en højde, hvor den ikke er let tilgængelig for børn eller kæledyr.

Endelig er det vigtigt at være opmærksom på at vælge den rigtige lyskilde til pendlen. Verner Panton pendler kommer normalt uden en lyskilde, så det er vigtigt at vælge en passende pære, der er kompatibel med pendlen og dets specifikationer. Brug af en forkert pære kan forårsage overophedning eller kortslutning, hvilket kan udgøre en brandfare.

Ved at følge disse sikkerhedsforanstaltninger kan du nyde din Verner Panton pendel sikkert og problemfrit. Husk altid at læse og følge instruktionerne fra producenten nøje og søge professionel hjælp, hvis du er i tvivl om installation eller vedligeholdelse af pendlen.

Hvordan vælger jeg den rigtige pendel fra Verner Panton til et højtloftet rum?

Når du skal vælge den rigtige pendel fra Verner Panton til et højtloftet rum, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre det bedste resultat.

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for rummets størrelse og loftets højde. Et højtloftet rum giver dig mulighed for at eksperimentere med større og mere imponerende pendler, da de ikke vil virke overvældende eller skabe en ubalance i rummet. Verner Pantons pendelkollektion har flere større modeller, der kan være velegnede til højtloftede rum.

Næste overvejelse er belysningens funktion i rummet. Tænk over, hvad formålet med belysningen er i det pågældende rum. Er det primært til generel belysning, eller ønsker du at skabe en mere stemningsfuld atmosfære? Verner Pantons pendler findes i forskellige design og materialer, der kan tilpasses forskellige belysningsbehov. Vær opmærksom på, om pendlen har en diffusor eller en åben struktur, da dette kan påvirke lysets spredning og intensitet.

En anden vigtig faktor er rummets indretning og stil. Verner Pantons pendler er kendt for deres ikoniske og moderne design, der kan tilføje et strejf af elegance og karakter til ethvert rum. Overvej rummets øvrige indretning og farveskema, og vælg en pendel, der komplementerer stilen og skaber en harmonisk helhed.

Endelig er det også vigtigt at tænke på installation og vedligeholdelse. Pendler fra Verner Panton kan variere i størrelse og vægt, så sørg for at vælge en model, der er egnet til din lofttype og kan installeres sikkert. Derudover kan nogle pendler kræve regelmæssig vedligeholdelse, herunder rengøring af materialer som glas eller metal.

Samlet set er det vigtigt at tage højde for rummets størrelse, belysningsbehov, indretning og installation, når du vælger den rigtige pendel fra Verner Panton til et højtloftet rum. Ved at finde den rette balance mellem design og funktionalitet kan du skabe et imponerende og stilfuldt belysningsfokus, der passer perfekt til dit rum.

Hvor lang er levetiden for en pendel fra Verner Panton?

Levetiden for en pendel fra Verner Panton kan variere afhængigt af flere faktorer. Generelt set er Verner Panton kendt for at skabe kvalitetsprodukter, der er designet til at holde i mange år, men der er stadig nogle faktorer, der kan påvirke levetiden for en pendel.

En vigtig faktor er selvfølgelig, hvordan pendelen bliver brugt og vedligeholdt. Hvis den bliver brugt med forsigtighed og regelmæssigt vedligeholdt, kan den forventes at have en længere levetid. Det anbefales at følge producentens instruktioner til rengøring og vedligeholdelse for at sikre, at pendelen forbliver i god stand.

En anden faktor er kvaliteten af materialerne, der er brugt til at fremstille pendelen. Verner Panton er kendt for at bruge materialer af høj kvalitet i sine designs, hvilket bidrager til deres holdbarhed og levetid. Materialer som metal, glas eller plastik af høj kvalitet kan være mere modstandsdygtige over for slid og aldring, hvilket kan forlænge levetiden for pendelen.

Det er også værd at bemærke, at levetiden for en pendel kan variere afhængigt af dens placering og brugsmønster. Hvis pendelen er installeret i et rum med høj luftfugtighed eller udsat for direkte sollys i længere perioder, kan det potentielt påvirke dens levetid negativt. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til disse faktorer, når man vælger placeringen af pendelen.

Endelig kan det være en god idé at overveje producentens garanti eller reklamationspolitik. Verner Panton er kendt for at have et godt omdømme og tilbyder ofte garantier på deres produkter. Det kan være en god indikator for, at producenten har tillid til holdbarheden og kvaliteten af deres pendler.

Sammenfattende kan levetiden for en pendel fra Verner Panton variere afhængigt af faktorer som brug, vedligeholdelse, materialer, placering og producentens garanti. Generelt kan man forvente, at en Verner Panton-pendel vil have en lang levetid, hvis den bruges og vedligeholdes korrekt.

Hvilke typer pærer kan jeg bruge i en pendel fra Verner Panton?

I en pendel fra Verner Panton kan du bruge forskellige typer pærer, afhængigt af lampens specifikationer og dine personlige præferencer. Verner Panton-pendler er kendt for deres unikke og stilfulde design, og det er vigtigt at vælge den rette type pære for at opnå det ønskede lysudtryk og stemning i rummet.

En af de mest almindelige typer pærer, der kan bruges i en pendel fra Verner Panton, er en glødepære. Glødepærer er kendt for deres varme og bløde lys, der skaber en hyggelig atmosfære. Det er vigtigt at vælge den rette wattstyrke for at undgå overophedning af lampen. Det anbefales at følge producentens anbefalinger eller vælge en pære med en lavere wattstyrke for at være på den sikre side.

En anden populær mulighed er at bruge en halogenpære. Halogenpærer har en højere lysstyrke og længere levetid sammenlignet med glødepærer. De giver et klart og skarpt lys, der er ideelt til rum, hvor god belysning er vigtigt, f.eks. over spiseborde eller skriveborde. Halogenpærer er tilgængelige i forskellige wattstyrker og størrelser, så det er vigtigt at vælge en pære, der passer til lampens sokkel og design.

Der er også mulighed for at bruge LED-pærer i en Verner Panton-pendel. LED-pærer er energieffektive og har en lang levetid. De er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer, hvilket betyder, at du kan vælge mellem varmt eller koldt lys, afhængigt af den ønskede atmosfære i rummet. LED-pærer er også tilgængelige i forskellige designs og størrelser, så du kan finde en, der passer perfekt til din Verner Panton-pendel.

Det er vigtigt at læse lampens manual eller kontakte producenten for at få præcise anbefalinger til, hvilke typer pærer der kan bruges i din specifikke Verner Panton-pendel. Dette sikrer, at du får den bedste belysning og undgår at beskadige lampen ved at bruge forkerte pærer.

Kan jeg bruge en smart pære i en pendel fra Verner Panton?

Ja, du kan bruge en smart pære i en pendel fra Verner Panton, så længe pæren passer i fatningen og er kompatibel med den tilsvarende smart home-teknologi, du ønsker at bruge.

Det er vigtigt at bemærke, at Verner Panton-pendler typisk bruger standard fatninger som E27 eller E26, hvilket er de mest almindelige fatninger på markedet. Disse fatninger er generelt kompatible med de fleste smart pærer, der er tilgængelige i dag. Du skal dog altid dobbelttjekke pærens specifikationer for at sikre, at den passer til din pendel.

Når du vælger en smart pære, skal du også sikre dig, at den er kompatibel med den smart home-teknologi, du bruger. Der er forskellige smart home-systemer som f.eks. Philips Hue, Google Home eller Amazon Alexa, og hver af disse systemer har deres egne specifikke krav til kompatibilitet med smart pærer. Sørg for at tjekke producentens hjemmeside eller produktets emballage for at se, om den smarte pære er kompatibel med dit smart home-system.

Når du har bekræftet kompatibiliteten mellem den smarte pære og din Verner Panton-pendel samt dit smart home-system, kan du nemt tilføje den smarte pære til din pendel og begynde at styre og tilpasse belysningen efter dine præferencer via din smart home-app eller stemmestyring.

Vær opmærksom på, at nogle smart pærer kræver en bro eller en hub til at fungere sammen med dit smart home-system, mens andre kan forbinde direkte til dit Wi-Fi-netværk. Sørg for at læse instruktionerne og følge installationsprocessen nøje for at sikre en problemfri brugeroplevelse.

I sidste ende er det vigtigt at huske på, at selvom du kan bruge en smart pære i en Verner Panton-pendel, er det altid en god idé at vælge en pære, der passer godt til designet og æstetikken af pendlen. Der findes et bredt udvalg af smarte pærer på markedet, der både tilbyder avancerede belysningsfunktioner og er designet med øje for æstetik.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top