Køkkenlamper.dk: Find blandt 63333 Produkter | 111 Kategorier | 328 Brands | 270 Forhandlere

Bedste Umage Langbordspendel: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Umage langbordspendel. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

    Top 2 Umage langbordspendel

    De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

    ✅ Aktuelle tilbud på Umage langbordspendel | ✅ Langbordspendel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

    Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Umage langbordspendel

    Her kan du se hele vores liste over de bedste Umage langbordspendel som du kan finde lige nu.

    1: Hazel Branch Pendel - Sort - Umage

    Hvorfor vælge Hazel Branch Pendel - Sort - Umage?

    Hazel Branch er en moderne og praktisk loftslampe, der har indbygget LED-panel med et beskyttende hvidt panel, der sikrer et blændfrit lys. Lampen er udstyret med to diskrete knapper på toppen af lampen, der gør det muligt at justere både lysstyrke og farvetemperatur (fra varm hvid til kølig hvid). Dette er perfekt til dem, der ønsker at variere lysstyrken efter den ønskede atmosfære og lejlighed. Lampen er designet af Jacob Rudbeck.
    Lysniveau 1: Kelvin 2700k | Lumen 300lm.
    Lysniveau 2: Kelvin 3000k | Lumen 550lm.
    Lysniveau 3: Kelvin 4000k | Lumen 900lm.
    Lysniveau 4: Kelvin 6000k | Lumen 1150lm.
    Integreret LED-belysning.

    2: Hazel Branch Pendel - Hvid - Umage

    Hvorfor vælge Hazel Branch Pendel - Hvid - Umage?

    LED-pendellampe Hazel Branch med skiftende lysfarve (CCT)LED-pendellampen Hazel Branch fra det danske belysningsmærke UMAGE præsenterer sig i et funktionelt og elegant design. Lampen med en lang, smal skærm er fremstillet af aluminium og er udstyret med et matchende tekstilkabel. Takket være sin teknologi og funktionalitet i lysdesignet er armaturet ikke kun velegnet til brug over spisebordet eller køkkenbordet i private omgivelser, men er også en fremragende lyskilde til mødelokaler og mange andre anvendelsesområder i den kommercielle sektor.Armaturet er udstyret med et LED-panel bag en hvid skærm, så der garanteres en blændfri, blød lysudstråling. To knapper på toppen af lampeskærmen gør det muligt at justere lystemperaturen og lysintensiteten: lysfarven kan indstilles i fire niveauer (varm hvid 2.700 K, varm hvid 3.000 K, universal hvid 4.000 K og dagslys 6.000 K), og lyset kan dæmpes i fire niveauer (niveau 1 300 lm, niveau 2 550 lm, niveau 3 900 lm, niveau 4 1.150 lm). Den særligt gode farvegengivelse af lyset med et indeks på Ra93 bør også fremhæves

    Andre mærker af langbordspendel

    På vores liste her har vi samlet de Umage bedste langbordspendel på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige langbordspendel til dine behov:

    Indholdsfortegnelse
    Til Top