Bedste Slamp Loftlampe - se top 65

blandt 65 loftlamper
Udsalg - spar 10 % Slamp Aurora loftlampe mini, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Aurora loftlampe mini, sort

3.880,81 kr. 4312,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Aurora loftlampe mini, sort:

Skinnende designer loftslampe Aurora lavet af Plainflex® og krystaller Aurora loftslampen er et ægte highlight og en pynt til ethvert rum. Kernen, der består af krystaller, forstærker lyset, som næsten synes at cirkulere i rytmen af deres refleksioner, mens loftslampen spreder ynde og elegance i hele rummet. Takket være et praktisk magnetisk system kan lampen nemt fastgøres til loftet. Den usædvanligt designede lampeskærm kan nemt fjernes, hvilket gør det lettere at udskifte pæren og rengøre overfladerne. Det karakteristiske og luksuriøse design er fremstillet af technopolymerer af høj kvalitet, som er specielt udviklet og forarbejdet af lampeproducenten Slamp, og det er den internationalt anerkendte arkitekt og designer Nigel Coates, der har skabt det karakteristiske og luksuriøse design. Aurora er imidlertid ikke kun en lyskilde, der kan bruges i private og gastronomiske områder, men også et designobjekt og et møbel, der forstår at berige den fremherskende livsstil med et glamourøst touch. Den britiske arkitekt og designer Nigel Coates har studeret på universitetet i Nottingham. Han var professor og leder af Institut for Arkitektur på Royal College of Art fra 1995 til 2011 og blev professor emeritus i 2011. I sin karriere har han allerede designet adskillige møbler og belysning for forskellige italienske virksomheder. I perioden fra 2008 til 2010 arbejdede han som art director hos Slamp. Coates stræber efter at forene kunst og intelligens med arkitektur og design - uanset hvilket rum eller objekt der er tale om, fortolker han det altid med passion, ironi og instinkt. Den italienske belysningsvirksomhed Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og lægger særlig vægt på udvikling af innovative materialer i produktionen af sine designerlamper. Slamp udviklede derfor de eksklusive og særligt patenterede technopolymerer som Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex®. Disse er ikke kun særligt miljøvenlige og bidrager til en firedobbelt reduktion af miljøomkostningerne i forhold til alternativerne, men giver også unikke lyseffekter. Technopolymerer fremstilles uden lim og skruer, men realiseres i hånden ved hjælp af push-fit-forbindelser, der gør det muligt at opnå former og effekter, som ikke ville være mulige med andre materialer.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Drusa - designer loftlampe, creme

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 704 kr.

Slamp Drusa - designer loftlampe, creme

3.796,45 kr. 4218,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Drusa - designer loftlampe, creme:

Funklende som en krystal: designer loftlampe Drusa fra Adriano Rachele Om det så er i loftet eller på væggen – Lampen Drusa har ikke bare form, der er gjort efter en krystal, den fremtryller også lignende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp har siden 1994 være kendt for designerlamper made in Italy. Her kreeres ikke bare lamper, men også specielle materialer, der forener de positive egenskaber fra plast og glas hhv. krystal med hinanden. Lentiflex®, som anvendes til loftlampen Drusa, ændrer sit udseende og sin farve, alt efter hvorfra og i hvilken vinkel man ser på det. Der kan skabes changerende nuancer med de prismelignende overflader. Netop denne særlige overflade får – i kombination med form – lampen til at se ud som et krystalliseret mineral. Det har også inspireret designerne ved navngivningen. En druse er intet andet end et hulrum i en stenmasse, hvis vægge er besat med krystalliserede mineraler.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida væglampe, 50 cm, hvid-guld

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 657 kr.

Slamp Mida væglampe, 50 cm, hvid-guld

3.543,35 kr. 3937,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida væglampe, 50 cm, hvid-guld:

Mida loftlampe for en elegant atmosfære Den runde væglampe Mida imponerer med sit unikke look, der pryder rummet som et smykke. Adriano Racheles design er inspireret af ædelstene af høj kvalitet, som forenes til en blomst af glimtende og silkeagtige farver med sine glatte og polerede overflader i en usynlig struktur af magnetholdere. Mida fremstilles udelukkende i hånden af hvid Opalflex® og påtrykt Lentiflex® med en særlig schattering og silkeeffekt, med afvekslende børstede og metalliserede elementer. Mida kan alternativt også monteres som loftlampe. Den er udstyret med tre E27-pærer og afgiver et filtreret lys, der kaster imponerende effekter på loftet eller væggen. Lampen Mida produceres af den italienske lampevirksomhed Slamp, der blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani med visionen om at kombinere høj kvalitet med omhyggeligt kunsthåndværk og en udpræget industriel produktion. Made in Italy.

  Farve
 • Guld
 • Hvid
 • Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % SLAMP Veli Væg/Loftlampe Mini Couture

Fundet hos AndLight DK

SLAMP Veli Væg/Loftlampe Mini Couture

1.340 kr. 1800 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SLAMP Veli Væg/Loftlampe Mini Couture:

Design: Adriano Rachele For SLAMP Koncept: Veli serien er designet af Adriano Rachele. Veli er inspireret af haute couture-verdenen, hvor folder, plisseringer og bløde strukturelle former regerer. Alle Veli lamperne er håndlavet, med Slamp’s eget...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 27 % Slamp Clizia - designer-væglampe, røggrå

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 1.201 kr.

Slamp Clizia - designer-væglampe, røggrå

1.699 kr. 2343,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia - designer-væglampe, røggrå:

Pendellampen Clizia - når kvadratisk form bliver kugleformet Mange små kvadrater er her sammensat af en enkelt større enhed og derved opstår der en helt ny form: I dette tilfælde er det pendellampen Clizias kugleformede lampeskærm. Opalflex®-materialet, som kvadraterne er skabt af, består af en kombination af førsteklasses kunststof og glaskrystal. Det kan genbruges samtidig med, at det har en fascinerende lysskraft, der kan sammenlignes med krystal. Med til Opalflex®-fordelene hører også, at det ikke går i stykker og, at det er meget fleksibelt at bearbejde. I pendellampen Clizias tilfælde er kanterne på kvadratet af Opalflex® farvet ved brug af silketrykteknik. Når lampen tændes opstår der således et smukt lys- og farvespil. Visionære designerlamper made in Italy - Slamp Den italienske designersmedje Slamp med hovedsæde i Rom blev grundlagt i 1990´erne af Roberto Ziliani. Ziliani var allerede aktiv som designer da han opdagede sin lidenskab for at lege med mulighederne for at skabe lys. Højest tænkelige krav til materialer, bearbejdning og kvalitet I Slamps tilfælde lægger man særligt stor vægt på udviklingen af nye materialer. Ud over naturlige og traditionelle råmaterialer som læder, kobber, krystal eller rustfrit stål bruger Slamp også eksklusive og patenterede materialer som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med disse materialer skabes enestående lyseffekter. Således virker Lentiflex® for eksempel som vand, der afhængigt af synsvinklen skifter farve. Disse selvskabte materialer og lamperne, som skabes af dem, får Slamps styrke til at fremgå entydigt. Hertil tæller blandt andet et højt mål af innovation, kreativitet og originalitet samt storartet sans for lysets virkning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Slamp Mida loftlampe, 50 cm, flerfarvet

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 1.401 kr.

Slamp Mida loftlampe, 50 cm, flerfarvet

2.799 kr. 3937,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, 50 cm, flerfarvet:

Mida - en håndlavet designer-loftlampe for en flot stemning Loftlampen Mida er designet af den unge designer Adriano Rachele, som forsyner sine lamper med poesi og følelser. Han skaber enestående værker med blide, kurvede former, der fremhæver mærket Slamp og betoner det håndværksmæssige aspekt på lamperne. Racheles objekter skal kombinere teknologi, funktionalitet og innovation med tradition og et ironisk islæt. Lampen Mida byder frem for alt på et ædelt og glansfuldt design, der minder om ædelstene af høj karat med forskellige overfladestrukturer. De formodede ædelstene i hvid Opalflex® og påtrykt Lentiflex® holdes på plads af magnetholdere. De er fremstillet helt i hånden og imponerer med et særligt skyggespil og en flot silkeagtig effekt. Alle elementer kombineres til en blomst af kulørte, changerende farver. Når lampen er tændt, kaster de tre E27-pærer, der skal anvendes, nogle fantastiske lyseffekter på loftet eller væggen og får rummet til at stråle. Den italienske lampeproducent Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani, og har i dag et etableret navn som producent af designerlamper af høj kvalitet. Made in Italy.

  Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø78cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 623 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø78cm

4.876,90 kr. 5419,38 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø78cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysning Denne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Slamp Veli Foliage Large væglampe, Ø 75 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.001 kr.

Slamp Veli Foliage Large væglampe, Ø 75 cm

2.999 kr. 3750 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli Foliage Large væglampe, Ø 75 cm:

Bæredygtig og eksklusiv væglampe Veli i hvidt løvdesign Denne imponerende og meget dekorative design væglampe fra Veli-serien efterlader et varigt indtryk. Dens organiske form giver en følelse af livlighed og lader seeren genopdage lampen hver dag. Sammensat af mere end 200 stikforbindelser er Veli sandt håndværk. De enkelte elementer dannes manuelt og kombineres i et tredimensionelt legeme. De er lavet udelukkende af den patenterede plast Opalflex®, som blev udviklet af den italienske producent Slamp . Denne plastik består af teknopolymerer og glaskrystaller, som er ekstremt fleksible og helt ubrydelige. Materialet giver Veli en attraktiv, fin kontur, hvilket resulterer i en jævn lysdiffusion. De spændende lyseffekter, der opstår i området omkring væglampen, fungerer enten som blød, generel rumbelysning eller giver ledsagende lys til en dekorativ accent. Takket være det praktiske magnetsystem kan paraplyen let tages ud for rengøring. Den Rom-baserede Slamp- fabrik blev Slamp i 1992 af Roberto Ziliani. Et af de store, langsigtede projekter er helt i bæredygtighedens navn. Produktionen af armaturerne fra teknopolymerer reducerer miljøomkostningerne med fire gange. Slamp bruger ikke skruer eller klæbemidler; Alle rester genanvendes eller, siden 2020, doneres til virksomheder, der fremstiller redekasser til humlebier fra de materielle rester.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 18 % Slamp Veli - designer-loftlampe, Ø 53 cm, opal

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 801 kr.

Slamp Veli - designer-loftlampe, Ø 53 cm, opal

1.599 kr. 1968 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli - designer-loftlampe, Ø 53 cm, opal:

Moderne designer-loftlampe Veli Denne designerlampes usædvanlige form gør, at den tiltrækker sig en masse opmærksomhed både når den ophænges i loftet og på væggen. Den helt igennem moderne og innovative form trækker enhver betragter ind i dens kosmos. Den fås i tre farver, som i alle tilfælde pynter lampen meget diskret samtidig med, at den bevirker en meget stemningsfuld belysning. Lampen fastgøres til loftet eller væggen ved brug af et praktisk magnetsystem. Lampeskærmen er let at tage af. Det gør det både lettere at udskifte pæren og at rengøre overfladen. Visionære designerlamper made in Italy - Slamp Den italienske designersmedje Slamp med hovedsæde i Rom blev grundlagt i 1990´erne af Roberto Ziliani. Ziliani var allerede aktiv som designer da han opdagede sin lidenskab for at lege med mulighederne for at skabe lys. Højest tænkelige krav til materialer, bearbejdning og kvalitet I Slamps tilfælde lægger man særligt stor vægt på udviklingen af nye materialer. Ud over naturlige og traditionelle råmaterialer som læder, kobber, krystal eller rustfrit stål bruger Slamp også eksklusive og patenterede materialer som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med disse materialer skabes enestående lyseffekter. Således virker Lentiflex® for eksempel som vand, der afhængigt af synsvinklen skifter farve. Disse selvskabte materialer og lamperne, som skabes af dem, får Slamps styrke til at fremgå entydigt. Hertil tæller blandt andet et højt mål af innovation, kreativitet og originalitet samt storartet sans for lysets virkning.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Étoile Ceiling LED-loftlampe, sort

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.126 kr.

Slamp Étoile Ceiling LED-loftlampe, sort

6.074,32 kr. 6750 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Étoile Ceiling LED-loftlampe, sort:

Drømmende LED loftslampe La Belle Étoile - kan også bruges som væglampe Det berusende design af LED-loftlampen La Belle Étoile er inspireret af den bløde drapering af en dansers balletskørt og den naturlige perfektion af en frisk knop. Loftslampen kan bruges i hjemmet, hvor den kan give stilfuld belysning og samtidig fungere som et dekorativt indretningselement. LED-lampen kan desuden bruges som lofts- eller væglampe. La Belle Étoile er udstyret med varmt hvide LED'er, der udsender et behageligt og hyggeligt lys og skaber en behagelig atmosfære. Uanset om det er på loftet eller på væggen - med dette designobjekt kan både moderne og tidløst indrettede rum indrettes effektivt. Andre anvendelsesmuligheder findes i den gastronomiske sektor, hvor armaturet kan give stilfuld belysning på hoteller og restauranter, når der spises over et bord eller på væggen. La Belle Étoile er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Den uddannede produktdesigner startede sin karriere i 2007 i afdelingen "Research & Development" hos Slamp. Siden 2010 er han blevet betragtet som et ungt talent i den italienske designverden, og i 2012 blev han hædret med Red Dot Design Awards for designet af loftslampen Veli. Hans design er kendetegnet ved unikhed, teknologi og funktionalitet og er præget af bløde og kurvede former. Den italienske producent af designerlamper Slamp er baseret i Rom og blev grundlagt af Roberto Ziliani i begyndelsen af 90'erne. De producerede designerlamper er kendetegnet ved brugen af specialfremstillede materialer, der er modstandsdygtige, holdbare og miljøvenlige. Plastmaterialerne Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex® kan formes på fremragende vis og skabe effekter, som ville være utænkelige med andre materialer.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 24 % Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 851 kr.

Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, hvid

2.099 kr. 2765,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, hvid:

Loftslampe La Vie - Livets blomst Til loftslampen La Vie blev designeren Adriano Rachele inspireret af livets blomst. Den åndelige symbolik giver lampen en aura af energi og harmoni. Det italienske designersmedie Slamp lægger stor vægt på innovation. Slamp udvikler således nye kompositioner med technopolymerer for at realisere deres visioner om lamper perfekt. Ud over forarbejdningsmulighederne giver de anvendte materialer, Lentiflex® og Opalflex®, mange andre fordele. Materialet gør bl.a. armaturerne modstandsdygtige, lette og modstandsdygtige over for UV-stråler. Det magnetiske armatur og de håndlavede plug-in-forbindelser gør det muligt at undgå brug af skruer og klæbemidler og gør det lettere at udskifte lyskilden (medfølger ikke). La Vie-serien kan også monteres som en væglampe.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Veli designer-loftlampe, Ø 53cm, kobber

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 500 kr.

Slamp Veli designer-loftlampe, Ø 53cm, kobber

2.699,70 kr. 3000 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli designer-loftlampe, Ø 53cm, kobber:

Kobberfarvet loftslampe Veli med to 20 W pærer Det er ikke altid helt let at indrette en moderne bolig. Ofte mangler de allersidste detaljer, en enkelt genstand for at gøre boligen helt perfekt. Det er ikke lige til at få øje på, hvad det skal være og/eller hvad der måske skal udskiftes. Det rigtige valg af lamper har altid en stor effekt. De kan i ordets bogstaveligste forstand sætte andre møbler og genstande i det rigtige lys. Da den som lyskilde automatisk sætter fokus på sig selv, er den ideel som et highlight i rummet. Loftslampen Veli af Copperflex® er netop sådan en lampe. Materialet og dens mangfoldige former virker som om den lyser af sig selv og ikke behøver nogen pærer. De anvendte 20 W pærer er - for at forøge indtrykket - godt gemt inden i skærmen. Lyset får Copperflex® til at lyse og stråle og sætter fantastiske lysbilleder i rummet, på væggene og især på loftet. Copperflex® er et helt specielt materiale, hvis skønhed lyset forskønner og frisætter. Den fremstilles og anvendes i designersmeden Slamp. Smedjen blev grundlagt i starten af 1990´erne og har særlig fokus på nye typer af materialer. Således blev også Copperflex® udviklet af denne virksomhed. De besidder også patent til materialet og mange andre materialer. Hvis man altså ønsker sig en loftslampe, hvis materiale ikke er at finde i ethvert hjem, tager det helt rigtige valgt med loftslampen Veli. Ikke mindst er målene godt doseret. Loftslampens diameter Veli ligger på 53 cm og højden på 20 cm. Der fordeles således et tilstrækkeligt og passende lys i rummet, uden at loftlampen Veli virker klodset eller prangende. Bemærk: Loftlampen Veli rengøres ideelt med antistatisk spray eller en let fugtig, blød mikrofiberklud. Brug ikke glasrens.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Aurora loftlampe large, sort

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Aurora loftlampe large, sort

7.213,26 kr. 8015,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Aurora loftlampe large, sort:

Skinnende designer loftslampe Aurora lavet af Plainflex® og krystaller Aurora loftslampen er et ægte highlight og en pynt til ethvert rum. Kernen, der består af krystaller, forstærker lyset, som næsten synes at cirkulere i rytmen af deres refleksioner, mens loftslampen spreder ynde og elegance i hele rummet. Takket være et praktisk magnetisk system kan lampen nemt fastgøres til loftet. Den usædvanligt designede lampeskærm kan nemt fjernes, hvilket gør det lettere at udskifte pæren og rengøre overfladerne. Det karakteristiske og luksuriøse design er fremstillet af technopolymerer af høj kvalitet, som er specielt udviklet og forarbejdet af lampeproducenten Slamp, og det er den internationalt anerkendte arkitekt og designer Nigel Coates, der har skabt det karakteristiske og luksuriøse design. Aurora er imidlertid ikke kun en lyskilde, der kan bruges i private og gastronomiske områder, men også et designobjekt og et møbel, der forstår at berige den fremherskende livsstil med et glamourøst touch. Den britiske arkitekt og designer Nigel Coates har studeret på universitetet i Nottingham. Han var professor og leder af Institut for Arkitektur på Royal College of Art fra 1995 til 2011 og blev professor emeritus i 2011. I sin karriere har han allerede designet adskillige møbler og belysning for forskellige italienske virksomheder. I perioden fra 2008 til 2010 arbejdede han som art director hos Slamp. Coates stræber efter at forene kunst og intelligens med arkitektur og design - uanset hvilket rum eller objekt der er tale om, fortolker han det altid med lidenskab, ironi og instinkt. Den italienske belysningsvirksomhed Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og lægger særlig vægt på udvikling af innovative materialer i produktionen af sine designerlamper. Slamp udviklede derfor de eksklusive og særligt patenterede technopolymerer som Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex®. Disse er ikke kun særligt miljøvenlige og bidrager til en firedobbelt reduktion af miljøomkostningerne i forhold til alternativerne, men giver også unikke lyseffekter. Technopolymerer fremstilles uden lim og skruer, men realiseres i hånden ved hjælp af push-fit-forbindelser, der gør det muligt at opnå former og effekter, som ikke ville være mulige med andre materialer.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø32cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 367 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø32cm

1.982,59 kr. 2203 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø32cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø32cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 310 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø32cm

1.670,43 kr. 1856,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø32cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, multigrøn

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, multigrøn

2.488,78 kr. 2765,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, multigrøn:

Loftslampe La Vie - Livets blomst Til loftslampen La Vie blev designeren Adriano Rachele inspireret af livets blomst. Den åndelige symbolik giver lampen en aura af energi og harmoni. Det italienske designersmedie Slamp lægger stor vægt på innovation. Slamp udvikler således nye kompositioner med technopolymerer for at realisere deres visioner om lamper perfekt. Ud over forarbejdningsmulighederne giver de anvendte materialer, Lentiflex® og Opalflex®, mange andre fordele. Materialet gør bl.a. armaturerne modstandsdygtige, lette og modstandsdygtige over for UV-stråler. Det magnetiske armatur og de håndlavede plug-in-forbindelser gør det muligt at undgå brug af skruer og klæbemidler og gør det lettere at udskifte lyskilden (medfølger ikke). La Vie-serien kan også monteres som en væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 13 % Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, blå

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 551 kr.

Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, blå

2.399 kr. 2765,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, blå:

Loftslampe La Vie - Livets blomst Til loftslampen La Vie blev designeren Adriano Rachele inspireret af livets blomst. Den åndelige symbolik giver lampen en aura af energi og harmoni. Det italienske designersmedie Slamp lægger stor vægt på innovation. Slamp udvikler således nye kompositioner med technopolymerer for at realisere deres visioner om lamper perfekt. Ud over forarbejdningsmulighederne giver de anvendte materialer, Lentiflex® og Opalflex®, mange andre fordele. Materialet gør bl.a. armaturerne modstandsdygtige, lette og modstandsdygtige over for UV-stråler. Det magnetiske armatur og de håndlavede plug-in-forbindelser gør det muligt at undgå brug af skruer og klæbemidler og gør det lettere at udskifte lyskilden (medfølger ikke). La Vie-serien kan også monteres som en væglampe.

  Farve
 • Blå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, guld/hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.235 kr.

Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, guld/hvid

6.664,88 kr. 7406,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, guld/hvid:

Som besat med ædelsten - den hvid-gyldne designer-loftlampe Mida Designeren Adriano Rachele har ladet den skinnende glans fra konvekst slebne cabochon-ædelsten flyde ind i Mida. Resultatet er et luksuriøst blikfang til private og offentlige opholdsområder. Mida udfolder al sin strålende kraft med fire E27 LED-pærer. Den kan anvendes som loft- eller væginstallation alt efter ønske. Mida består af hvide og gyldne elementer. Sidstnævnte er forsynet med forskellige, varierende egenskaber - skinnende, med et poleret eller børstet mønster samt transparent. Dette opnås ved hjælp af særlige polymerer, der - ligesom det magnetiske monteringsbeslag - stammer fra producenten Slamps egen forskning og udvikling. - med magnetisk system®-holder...

  Farve
 • Guld
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, platin/hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.235 kr.

Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, platin/hvid

6.664,88 kr. 7406,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, platin/hvid:

Glamourøs Mida designer-loftlampe - hvid og metallisk glans Mida beriger private og offentlige opholdsrum med et udsøgt og fristende look - som et lampe med fire E27 LED-pærer eller som rent tilbehør på loftet eller væggen. Til dette koncept anvendte designer Adriano Rachele konvekst slebne cabochon-smykkesten som et forbillede. Som et resultat virker Mida som en samling af blanke ædelsten, der fremstår i et børstet, glat eller let glitrende look, og som changerer med hvide sektioner. Grundlaget dannes af polymere, der stammer fra den italienske producent Slamps egen forskning og udvikling. Den italienske producent lægger særlig vægt på, at materialerne kombineres til et harmonisk samlet billede, og at forarbejdningen på samtlige lamper er fuldstændig fejlfri. - med magnetisk system®-holder...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia - designer-væglampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 660 kr.

Slamp Clizia - designer-væglampe, hvid

1.940,40 kr. 2156,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia - designer-væglampe, hvid:

Væglampen Clizia - når kvadratisk form bliver kugleformet Mange små kvadrater er her sammensat af en enkelt større enhed og derved opstår der en helt ny form: I dette tilfælde er den kugleformede lampeskærm på væglampen Clizia. Opalflex®-materialet, som kvadraterne er skabt af, består af en kombination af førsteklasses kunststof og glaskrystal. Det kan genbruges samtidig med, at det har en fascinerende lysskraft, der kan sammenlignes med krystal. Med til Opalflex®-fordelene hører også, at det ikke går i stykker og, at det er meget fleksibelt at bearbejde. I væglampen Clizias tilfælde er kanterne på kvadratet af Opalflex® farvet ved brug af silketrykteknik. Når lampen tændes opstår der således et smukt lys- og farvespil. Denne lampes usædvanlige form gør, at den tiltrækker sig en masse opmærksomhed både når den ophænges i loftet og på væggen. Den udtalte moderne og innovative form suger enhver betragter til sig for den bevirker en uovertrufen stemningsfuld belysning. Lampen er fastgjort på væggen med et praktisk magnetsystem. Lampeskærmen er let at tage af. Det gør det både lettere at udskifte pæren og at rengøre overfladen. Visionære designerlamper made in Italy - Slamp Den italienske designersmedje Slamp med hovedsæde i Rom blev grundlagt i 1990´erne af Roberto Ziliani. Ziliani var allerede aktiv som designer da han opdagede sin lidenskab for at lege med mulighederne for at skabe lys. Højest tænkelige krav til materialer, bearbejdning og kvalitet I Slamps tilfælde lægger man særligt stor vægt på udviklingen af nye materialer. Ud over naturlige og traditionelle råmaterialer som læder, kobber, krystal eller rustfrit stål bruger Slamp også eksklusive og patenterede materialer som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med disse materialer skabes enestående lyseffekter. Således virker Lentiflex® for eksempel som vand, der afhængigt af synsvinklen skifter farve. Disse selvskabte materialer og lamperne, som skabes af dem, får Slamps styrke til at fremgå entydigt. Hertil tæller blandt andet et højt mål af innovation, kreativitet og originalitet samt storartet sans for lysets virkning.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, røgfarvet

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 581 kr.

Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, røgfarvet

1.399 kr. 1687,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, røgfarvet:

Med en svævende, naturlig karakter - designer-loftlampen Clizia Clizia er en hyldest til det naturlige spil i sollyset. Loftlampen ligner en sky, der skinner let gennem solen bag sig, eller en trækrone, hvis blade skaber en effektfuld kombination af lys og skygger. Loftlampen virker tiltrækkende med sit vægtløse look, uden at den dominerer rummet fuldstændigt rent visuelt. Det er velegnet som tilbehør til ekstra belysning og et nuanceret lys. Monteringen på loftet eller alternativt på væggen sker med det medfølgende magnetbeslag. Designet af Clizia stammer fra Adriano Rachele, som har arbejdet for Slamp siden 2007. Ud over den ulastelige forarbejdning og det unikke design lægger den italienske producent særlig vægt på anvendelsen af teknikker og materialer af høj kvalitet. Både OptiPlex®-plastikken, der hovedsagelig anvendes, og Magnetic System® til monteringen er egenudviklet hos Slamp.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Hanami Ceiling/Wall loftlampe, prisme

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.173 kr.

Slamp Hanami Ceiling/Wall loftlampe, prisme

6.327,42 kr. 7031,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Hanami Ceiling/Wall loftlampe, prisme:

Charmerende designer armatur Hanami Ceiling/Wall til stilfuld belysning Uanset om det er på loftet eller på væggen - det elegante designerarmatur Hanami gør en god figur overalt og kan bruges som loft- eller vægarmatur. Designet af Adriano Rachele betager med de håndplisserede blomster af Lentiflex® og fortryller med unikke lyseffekter. Teknopolymeren Lentiflex®, der er udviklet og patenteret af Slamp, skifter farve afhængigt af observationspunktet og vinklen. På denne måde skabes de mest iriserende nuancer af den prismeagtige overflade. Den elegante indretning gør det muligt at anvende armaturet i private såvel som offentlige og gastronomiske områder, som stilfuld belysning på restauranter, hoteller eller gallerier og museer. Samtidig fungerer det som et dekorativt indretningselement, der fremkalder en elegant nuance i ethvert rum med luksuriøs flair. Designeren Adriano Rachele har arbejdet for Slamp i afdelingen "Research & Development" siden sin eksamen i produktdesign i 2007. For designet af loftslampen Veli blev han tildelt Red Dot Design Award i 2012 for sit design. Han mener, at design skal udstråle poesi og følelser og sige noget, der går ud over formen. Han realiserer dette koncept gennem bløde og kurvede former, som på den ene side understreger brandets unikke karakter og på den anden side fokuserer på håndværksaspektet. Slamp er en italiensk producent af designerlamper og blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani. Virksomheden er kendetegnet ved at anvende eksklusive og særligt patenterede materialer. Disse technopolymerer er antistatisk forarbejdede, meget robuste og samtidig enormt lette. Bæredygtighed har altid været et vigtigt aspekt af produktionen for Slamp. Derfor tilsluttede virksomheden sig i 2020 en brancheforening til beskyttelse af biodiversitet og donerer forarbejdningsaffald til virksomheder, der bygger redekasser til humlebier af resterne.

  Farve
 • Transparent
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø78cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 969 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø78cm

5.230,66 kr. 5812,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø78cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. Her fik han med succes omsat sin tese om, at design skal udstråle følelser og poesi og have en sjæl i praksis. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer til denne præmis med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Veli Couture Medium loftlampe hvid Ø 53 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 360 kr.

Slamp Veli Couture Medium loftlampe hvid Ø 53 cm

1.940,40 kr. 2156,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli Couture Medium loftlampe hvid Ø 53 cm:

Dekorativ designer loftslampe Veli Couture Medium I modsætning til dens udseende, som får lampen til at se ud som om den var lavet af fint stof, er skærmen på denne unikke designer loftslampe Veli Couture Medium lavet af plastik af høj kvalitet, som er specielt udviklet og patenteret af producenten Slamp. Dette materiale, kaldet Lentiflex®, gør armaturet til en fortryllende lyskilde takket være dets helt specielle lyseffekt, som kan anvendes på lofter eller vægge og udfolder sin unikke effekt i private opholdsrum såvel som på hoteller, restauranter osv. Der kan kun sættes LED-lamper (E27 max. 12 W) i de to fatninger bag den storslåede lampeskærm. For at få den bedste effekt af den håndlavede lampeskærm frem, anbefaler producenten brug af LED-lamper med glødelampeoptik. Designet af Veli Couture loftslampen stammer fra Adriano Rachele, produktionen fra det berømte Slamp belysningsfirma med base i Rom. Den italienske virksomhed fremstiller belysning af høj kvalitet af naturlige materialer som læder, metal og plast, som er udviklet og patenteret af Slamp og som gør det muligt at skabe helt specielle belysningsskabelser takket være deres egenskaber i kombination med lys.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Kalatos loftlampe, sort/guld/hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.423 kr.

Slamp Kalatos loftlampe, sort/guld/hvid

7.677,27 kr. 8531,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Kalatos loftlampe, sort/guld/hvid:

Kalatos designer-loftlampe - flettet kunstværk i moderne fortolkning Et selvstændigt koncept fra designerens hånd, som består af egenudviklede materialer, kombineret med en overdådig lyseffekt - loftlampen Kalatos forener de typiske kendetegn på lamperne af høj kvalitet fra den italienske producent Slamp. Skaberen af loftlampen, Elisa Giovannoni, har ladet sig inspirere af traditionel flettet kunsthåndværk. I stedet for træ og plantefibre, der anvendes til kurvevarer, anvendes teknopolymere fra Slamp på Kalatos. Den udvendige, flettede ring og det indvendige mathvide legeme, hvis fire indvendige E27-fatninger kan udstyres med LED-filamentpærer, er fremstillet af forskellig plast. Lyset udsendes diffust hele vejen rundt. Den mathvide diffusor ser særligt lys ud nedefra. Kalatos fungerer især godt over siddegrupper og i spisestuer, men også i restauranter eller hotellobbyer.

  Farve
 • Guld
 • Hvid
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, ravgul

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 461 kr.

Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, ravgul

2.488,78 kr. 2765,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47 cm, ravgul:

Loftslampe La Vie - Livets blomst Til loftslampen La Vie blev designeren Adriano Rachele inspireret af livets blomst. Den åndelige symbolik giver lampen en aura af energi og harmoni. Det italienske designersmedie Slamp lægger stor vægt på innovation. Slamp udvikler således nye kompositioner med technopolymerer for at realisere deres visioner om lamper perfekt. Ud over forarbejdningsmulighederne giver de anvendte materialer, Lentiflex® og Opalflex®, mange andre fordele. Materialet gør bl.a. armaturerne modstandsdygtige, lette og modstandsdygtige over for UV-stråler. Det magnetiske armatur og de håndlavede plug-in-forbindelser gør det muligt at undgå brug af skruer og klæbemidler og gør det lettere at udskifte lyskilden (medfølger ikke). La Vie-serien kan også monteres som en væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Slamp Veli Foliage Mini væglampe, Ø 36 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 581 kr.

Slamp Veli Foliage Mini væglampe, Ø 36 cm

1.399 kr. 1687,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli Foliage Mini væglampe, Ø 36 cm:

Bæredygtig og eksklusiv væglampe Veli i hvidt løvdesign Denne imponerende og meget dekorative design væglampe fra Veli-serien efterlader et varigt indtryk. Dens organiske form giver en følelse af livlighed og lader seeren genopdage lampen hver dag. Sammensat af mere end 200 stikforbindelser er Veli sandt håndværk. De enkelte elementer dannes manuelt og kombineres i et tredimensionelt legeme. De er lavet udelukkende af den patenterede plast Opalflex®, som blev udviklet af den italienske producent Slamp . Denne plastik består af teknopolymerer og glaskrystaller, som er ekstremt fleksible og helt ubrydelige. Materialet giver Veli en attraktiv, fin kontur, hvilket resulterer i en jævn lysdiffusion. De spændende lyseffekter, der opstår i området omkring væglampen, fungerer enten som blød, generel rumbelysning eller giver ledsagende lys til en dekorativ accent. Takket være det praktiske magnetsystem kan paraplyen let tages ud for rengøring. Den Rom-baserede Slamp- fabrik blev Slamp i 1992 af Roberto Ziliani. Et af de store, langsigtede projekter er helt i bæredygtighedens navn. Produktionen af armaturerne fra teknopolymerer reducerer miljøomkostningerne med fire gange. Slamp bruger ikke skruer eller klæbemidler; Alle rester genanvendes eller, siden 2020, doneres til virksomheder, der fremstiller redekasser til humlebier fra de materielle rester.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Aurora loftlampe mini, transparent

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Aurora loftlampe mini, transparent

3.880,81 kr. 4312,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Aurora loftlampe mini, transparent:

Skinnende designer loftslampe Aurora lavet af Plainflex® og krystaller Aurora loftslampen er et ægte highlight og en pynt til ethvert rum. Kernen, der består af krystaller, forstærker lyset, som næsten synes at cirkulere i rytmen af deres refleksioner, mens loftslampen spreder ynde og elegance i hele rummet. Takket være et praktisk magnetisk system kan lampen nemt fastgøres til loftet. Den usædvanligt designede lampeskærm kan nemt fjernes, hvilket gør det lettere at udskifte pæren og rengøre overfladerne. Det karakteristiske og luksuriøse design er fremstillet af technopolymerer af høj kvalitet, som er specielt udviklet og forarbejdet af lampeproducenten Slamp, og det er den internationalt anerkendte arkitekt og designer Nigel Coates, der har skabt det karakteristiske og luksuriøse design. Aurora er imidlertid ikke kun en lyskilde, der kan bruges i private og gastronomiske områder, men også et designobjekt og et møbel, der forstår at berige den fremherskende livsstil med et glamourøst touch. Den britiske arkitekt og designer Nigel Coates har studeret på universitetet i Nottingham. Han var professor og leder af Institut for Arkitektur på Royal College of Art fra 1995 til 2011 og blev professor emeritus i 2011. I sin karriere har han allerede designet adskillige møbler og belysning for forskellige italienske virksomheder. I perioden fra 2008 til 2010 arbejdede han som art director hos Slamp. Coates stræber efter at forene kunst og intelligens med arkitektur og design - uanset hvilket rum eller objekt der er tale om, fortolker han det altid med passion, ironi og instinkt. Den italienske belysningsvirksomhed Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og lægger særlig vægt på udvikling af innovative materialer i produktionen af sine designerlamper. Slamp udviklede derfor de eksklusive og særligt patenterede technopolymerer som Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex®. Disse er ikke kun særligt miljøvenlige og bidrager til en firedobbelt reduktion af miljøomkostningerne i forhold til alternativerne, men giver også unikke lyseffekter. Technopolymerer fremstilles uden lim og skruer, men realiseres i hånden ved hjælp af push-fit-forbindelser, der gør det muligt at opnå former og effekter, som ikke ville være mulige med andre materialer.

  Farve
 • Transparent
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø53cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 563 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø53cm

3.037,16 kr. 3375 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø53cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Slamp Mida loftlampe, 50 cm, rosé

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 901 kr.

Slamp Mida loftlampe, 50 cm, rosé

3.299 kr. 3937,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, 50 cm, rosé:

Mida - en håndlavet designer-loftlampe for en flot stemning Loftlampen Mida er designet af den unge designer Adriano Rachele, som forsyner sine lamper med poesi og følelser. Han skaber enestående værker med blide, kurvede former, der fremhæver mærket Slamp og betoner det håndværksmæssige aspekt på lamperne. Racheles objekter skal kombinere teknologi, funktionalitet og innovation med tradition og et ironisk islæt. Lampen Mida byder frem for alt på et ædelt og glansfuldt design, der minder om ædelstene af høj karat med forskellige overfladestrukturer. De formodede ædelstene i hvid Opalflex® og påtrykt Lentiflex® holdes på plads af magnetholdere. De er fremstillet helt i hånden og imponerer med et særligt skyggespil og en flot silkeagtig effekt. Alle elementer kombineres til en blomst af kulørte, changerende farver. Når lampen er tændt, kaster de tre E27-pærer, der skal anvendes, nogle fantastiske lyseffekter på loftet eller væggen og får rummet til at stråle. Den italienske lampeproducent Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani, og har i dag et etableret navn som producent af designerlamper af høj kvalitet. Made in Italy.

  Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 22 % Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 501 kr.

Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, hvid

1.199 kr. 1546,87 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, hvid:

Med en svævende, naturlig karakter - designer-loftlampen Clizia Clizia er en hyldest til det naturlige spil i sollyset. Loftlampen ligner en sky, der skinner let gennem solen bag sig, eller en trækrone, hvis blade skaber en effektfuld kombination af lys og skygger. Loftlampen virker tiltrækkende med sit vægtløse look, uden at den dominerer rummet fuldstændigt rent visuelt. Det er velegnet som tilbehør til ekstra belysning og et nuanceret lys. Monteringen på loftet eller alternativt på væggen sker med det medfølgende magnetbeslag. Designet af Clizia stammer fra Adriano Rachele, som har arbejdet for Slamp siden 2007. Ud over den ulastelige forarbejdning og det unikke design lægger den italienske producent særlig vægt på anvendelsen af teknikker og materialer af høj kvalitet. Både OptiPlex®-plastikken, der hovedsagelig anvendes, og Magnetic System® til monteringen er egenudviklet hos Slamp.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø53cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 601 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø53cm

2.099 kr. 2531,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe, hvid, Ø53cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 19 % Slamp La Belle Étoile - loftlampe, 73 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.701 kr.

Slamp La Belle Étoile - loftlampe, 73 cm

5.199 kr. 6468,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Belle Étoile - loftlampe, 73 cm:

loftlampe La Belle Étoile - Design af Adriano Rachele La Belle Étoile, "den smukke stjerne" - sådan kaldte designeren Adriano Rachele sin lampe. Den hvidgennemsigtige skygge af lampen udstråler nåde og lethed, som med sine buede og bøjede plastelementer lavet af gennemsigtig technopolymer med trykte hvide striber og kanter minder om danseres yndefulde bevægelser. Disse var også inspiration for Rachele, da han designede La Belle Étoile. Én LED lyser nedad, den anden opad og ind i armaturet. Skærmen og loftsbeslag er forbundet med et patenteret magnetisk beslag: Skærmen kan fjernes på få sekunder, så den kan rengøres uden det elektriske system. Muligt design af lampeskærmen af det specielt udviklede og patenterede af Slamp materiale var Cristalflex®. Plasten er kendetegnet ved sin fleksibilitet og den positive indflydelse på lyseffekten. Fleksibiliteten i bearbejdningen af materialet giver armaturdesignere en masse frihed i den kreative proces. La Belle Étoile er en serie af lys fra den italienske designerbelysningsfabrikant Slamp, som er kendt for sine specielle materialer og manuel produktion. - kan dæmpes via triac faseskåret lysdæmper (ikke inkl.)...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, 50 cm, hvid-platin

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 657 kr.

Slamp Mida loftlampe, 50 cm, hvid-platin

3.543,35 kr. 3937,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, 50 cm, hvid-platin:

Håndlavet loftlampe Mida med et ædelstensudseende Mida- loftlampe får hvert værelse til at være særligt værdifuldt og skinner som et smykke i loftet eller væggen. Ved design af Mida blev Adriano Rachele inspireret af ædelsten af høj kvalitet med forskellige overfladestrukturer og forbandt disse i Mida-lampen i en usynlig struktur ved hjælp af magnetiske holdere. De formodede ædelsten, der er lavet helt i hånden af hvide Opalflex® og trykt Lentiflex® med en speciel skygge og silkeeffekt, sættes sammen for at danne en blomst af iriserende og silkeagtige farver. Mida er udstyret med tre E27-lamper, som udsender lys gennem skyggenes unikke struktur og kaster imponerende effekter på loftet eller væggen. Grundlagt af Roberto Ziliani i 1992, Slamp den italienske lysproducent Slamp Mida-lyset og forfølger visionen om at kombinere høj kvalitet med omhyggeligt håndværk og enestående industriproduktion. Lavet i Italien.

  Farve
 • Hvid
 • Sølv
 • Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Aurora loftlampe large, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Aurora loftlampe large, hvid

7.213,26 kr. 8015,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Aurora loftlampe large, hvid:

Skinnende designer loftslampe Aurora lavet af Plainflex® og krystaller Aurora loftslampen er et ægte highlight og en pynt til ethvert rum. Kernen, der består af krystaller, forstærker lyset, som næsten synes at cirkulere i rytmen af deres refleksioner, mens loftslampen spreder ynde og elegance i hele rummet. Takket være et praktisk magnetisk system kan lampen nemt fastgøres til loftet. Den usædvanligt designede lampeskærm kan nemt fjernes, hvilket gør det lettere at udskifte pæren og rengøre overfladerne. Det karakteristiske og luksuriøse design er fremstillet af technopolymerer af høj kvalitet, som er specielt udviklet og forarbejdet af lampeproducenten Slamp, og det er den internationalt anerkendte arkitekt og designer Nigel Coates, der har skabt det karakteristiske og luksuriøse design. Aurora er imidlertid ikke kun en lyskilde, der kan bruges i private og gastronomiske områder, men også et designobjekt og et møbel, der forstår at berige den fremherskende livsstil med et glamourøst touch. Den britiske arkitekt og designer Nigel Coates har studeret på universitetet i Nottingham. Han var professor og leder af Institut for Arkitektur på Royal College of Art fra 1995 til 2011 og blev professor emeritus i 2011. I sin karriere har han allerede designet adskillige møbler og belysning for forskellige italienske virksomheder. I perioden fra 2008 til 2010 arbejdede han som art director hos Slamp. Coates stræber efter at forene kunst og intelligens med arkitektur og design - uanset hvilket rum eller objekt der er tale om, fortolker han det altid med lidenskab, ironi og instinkt. Den italienske belysningsvirksomhed Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og lægger særlig vægt på udvikling af innovative materialer i produktionen af sine designerlamper. Slamp udviklede derfor de eksklusive og særligt patenterede technopolymerer som Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex®. Disse er ikke kun særligt miljøvenlige og bidrager til en firedobbelt reduktion af miljøomkostningerne i forhold til alternativerne, men giver også unikke lyseffekter. Technopolymerer fremstilles uden lim og skruer, men realiseres i hånden ved hjælp af push-fit-forbindelser, der gør det muligt at opnå former og effekter, som ikke ville være mulige med andre materialer.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, ravgul/hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.235 kr.

Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, ravgul/hvid

6.664,88 kr. 7406,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, ravgul/hvid:

Glamourøs Mida designer-loftlampe - hvid og metallisk glans Mida beriger private og offentlige opholdsrum med et udsøgt og fristende look - som et lampe med fire E27 LED-pærer eller som rent tilbehør på loftet eller væggen. Til dette koncept anvendte designer Adriano Rachele konvekst slebne cabochon-smykkesten som et forbillede. Som et resultat virker Mida som en samling af blanke ædelsten, der fremstår i et børstet, glat eller let glitrende look, og som changerer med hvide sektioner. Grundlaget dannes af polymere, der stammer fra den italienske producent Slamps egen forskning og udvikling. Den italienske producent lægger særlig vægt på, at materialerne kombineres til et harmonisk samlet billede, og at forarbejdningen på samtlige lamper er fuldstændig fejlfri. - med magnetisk system®-holder...

  Farve
 • Guld
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, ravgul

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 305 kr.

Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, ravgul

1.645,12 kr. 1828,12 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, ravgul:

Unik La Vie loftslampe - inspireret af livets blomst La Vie loftslampen er med sit effektive symbolske sprog et synonym for energi og harmoni - lampen er inspireret af livets blomst og inspirerer med sine delikate, håndbøjede elementer. De mange blomster skaber et spændende mønster, der giver lige så spændende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp, der har hovedsæde i Rom, står for bæredygtighed og unikhed, hvilket de igen har bevist med denne lampeserie. Det unikke ved Slamp-kreationerne skyldes brugen af ædle, brudsikre technopolymerer, som er udviklet af patenterede, innovative materialer. Lentiflex® og Opalflex® anvendes til La Vie. To meget fleksible, modstandsdygtige og lette materialer, hvis affald genbruges. Glaselementerne gør armaturets skygge mere gennemsigtig og skinnende, hvilket giver lyset en særlig effekt. For at sikre, at det ret punktuelle lys kan spredes generøst og skabe en altomfattende belysning, blev de enkelte stikforbindelser bøjet og fremstillet i en særlig hældningsvinkel. Takket være den magnetiske holder og de håndlavede plug-in-forbindelser undgås brug af skruer og klæbemidler, og udskiftning af pærer (medfølger ikke) samt rengøring bliver lettere. La Vie kan også monteres som en væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Veli Foliage Medium væglampe, Ø 54 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 360 kr.

Slamp Veli Foliage Medium væglampe, Ø 54 cm

1.940,40 kr. 2156,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli Foliage Medium væglampe, Ø 54 cm:

Bæredygtig og eksklusiv væglampe Veli i hvidt løvdesign Denne imponerende og meget dekorative design væglampe fra Veli-serien efterlader et varigt indtryk. Dens organiske form giver en følelse af livlighed og lader seeren genopdage lampen hver dag. Sammensat af mere end 200 stikforbindelser er Veli sandt håndværk. De enkelte elementer dannes manuelt og kombineres i et tredimensionelt legeme. De er lavet udelukkende af den patenterede plast Opalflex®, som blev udviklet af den italienske producent Slamp . Denne plastik består af teknopolymerer og glaskrystaller, som er ekstremt fleksible og helt ubrydelige. Materialet giver Veli en attraktiv, fin kontur, hvilket resulterer i en jævn lysdiffusion. De spændende lyseffekter, der opstår i området omkring væglampen, fungerer enten som blød, generel rumbelysning eller giver ledsagende lys til en dekorativ accent. Takket være det praktiske magnetsystem kan paraplyen let tages ud for rengøring. Den Rom-baserede Slamp- fabrik blev Slamp i 1992 af Roberto Ziliani. Et af de store, langsigtede projekter er helt i bæredygtighedens navn. Produktionen af armaturerne fra teknopolymerer reducerer miljøomkostningerne med fire gange. Slamp bruger ikke skruer eller klæbemidler; Alle rester genanvendes eller, siden 2020, doneres til virksomheder, der fremstiller redekasser til humlebier fra de materielle rester.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Aurora loftlampe mini, fumé

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Aurora loftlampe mini, fumé

3.880,81 kr. 4312,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Aurora loftlampe mini, fumé:

Skinnende designer loftslampe Aurora lavet af Plainflex® og krystaller Aurora loftslampen er et ægte highlight og en pynt til ethvert rum. Kernen, der består af krystaller, forstærker lyset, som næsten synes at cirkulere i rytmen af deres refleksioner, mens loftslampen spreder ynde og elegance i hele rummet. Takket være et praktisk magnetisk system kan lampen nemt fastgøres til loftet. Den usædvanligt designede lampeskærm kan nemt fjernes, hvilket gør det lettere at udskifte pæren og rengøre overfladerne. Det karakteristiske og luksuriøse design er fremstillet af technopolymerer af høj kvalitet, som er specielt udviklet og forarbejdet af lampeproducenten Slamp, og det er den internationalt anerkendte arkitekt og designer Nigel Coates, der har skabt det karakteristiske og luksuriøse design. Aurora er imidlertid ikke kun en lyskilde, der kan bruges i private og gastronomiske områder, men også et designobjekt og et møbel, der forstår at berige den fremherskende livsstil med et glamourøst touch. Den britiske arkitekt og designer Nigel Coates har studeret på universitetet i Nottingham. Han var professor og leder af Institut for Arkitektur på Royal College of Art fra 1995 til 2011 og blev professor emeritus i 2011. I sin karriere har han allerede designet adskillige møbler og belysning for forskellige italienske virksomheder. I perioden fra 2008 til 2010 arbejdede han som art director hos Slamp. Coates stræber efter at forene kunst og intelligens med arkitektur og design - uanset hvilket rum eller objekt der er tale om, fortolker han det altid med lidenskab, ironi og instinkt. Den italienske belysningsvirksomhed Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og lægger særlig vægt på udvikling af innovative materialer i produktionen af sine designerlamper. Slamp udviklede derfor de eksklusive og særligt patenterede technopolymerer som Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex®. Disse er ikke kun særligt miljøvenlige og bidrager til en firedobbelt reduktion af miljøomkostningerne i forhold til alternativerne, men giver også unikke lyseffekter. Technopolymerer fremstilles uden lim og skruer, men realiseres i hånden ved hjælp af push-fit-forbindelser, der gør det muligt at opnå former og effekter, som ikke ville være mulige med andre materialer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, kulørt/hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.235 kr.

Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, kulørt/hvid

6.664,88 kr. 7406,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, kulørt/hvid:

Glamourøs Mida designer-loftlampe - hvid og metallisk glans Mida beriger private og offentlige opholdsrum med et udsøgt og fristende look - som et lampe med fire E27 LED-pærer eller som rent tilbehør på loftet eller væggen. Til dette koncept anvendte designer Adriano Rachele konvekst slebne cabochon-smykkesten som et forbillede. Som et resultat virker Mida som en samling af blanke ædelsten, der fremstår i et børstet, glat eller let glitrende look, og som changerer med hvide sektioner. Grundlaget dannes af polymere, der stammer fra den italienske producent Slamps egen forskning og udvikling. Den italienske producent lægger særlig vægt på, at materialerne kombineres til et harmonisk samlet billede, og at forarbejdningen på samtlige lamper er fuldstændig fejlfri. - med magnetisk system®-holder...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø78cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 1.141 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø78cm

6.158,69 kr. 6843,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe guld Ø78cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % SLAMP Clizia Væg/Loftlampe Stor Fumè

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 1.347 kr.

SLAMP Clizia Væg/Loftlampe Stor Fumè

4.553 kr. 5200 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SLAMP Clizia Væg/Loftlampe Stor Fumè:

Adriano Rachele er designeren bag Clizia Loftlampe, og SLAMP har produceret den. Lampen har et vægtløst design, som er ganske indbydende - og den går ikke ind og stjæler lokalet rent visuelt. Dette får den til at være god som tilbehør til ekstra belysni...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Veli Prisma - designer-loftlampe, Ø 53cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 760 kr.

Slamp Veli Prisma - designer-loftlampe, Ø 53cm

1.940,40 kr. 2156 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli Prisma - designer-loftlampe, Ø 53cm:

Fortryllende loftslampe VELI PRISMA af "Prisma Lentiflex" for et enestående design Denne eksklusive loftslampe tilfører ethvert rum et strøg af elegance og vækker begejstring med optimal lyskvalitet takket være dens bløde former. Det iøjnefaldende design sørger desuden for en enestående lysvirkning. Lampen er fastgjort i loftet med et praktisk magnetsystem. Lampeskærmen er let at tage af. Det gør det både lettere at udskifte pæren og at rengøre overfladen. Visionære designerlamper made in Italy - Slamp Den italienske designersmedje Slamp med hovedsæde i Rom blev grundlagt i 1990´erne af Roberto Ziliani. Ziliani var allerede aktiv som designer da han opdagede sin lidenskab for at lege med mulighederne for at skabe lys. Højest tænkelige krav til materialer, bearbejdning og kvalitet I Slamps tilfælde lægger man særligt stor vægt på udviklingen af nye materialer. Ud over naturlige og traditionelle råmaterialer som læder, kobber, krystal eller rustfrit stål bruger Slamp også eksklusive og patenterede materialer som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med disse materialer skabes enestående lyseffekter. Således virker Lentiflex® for eksempel som vand, der afhængigt af synsvinklen skifter farve. Disse selvskabte materialer og lamperne, som skabes af dem, får Slamps styrke til at fremgå entydigt. Hertil tæller blandt andet et højt mål af innovation, kreativitet og originalitet samt storartet sans for lysets virkning.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Aurora loftlampe mini, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Aurora loftlampe mini, hvid

3.880,81 kr. 4312,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Aurora loftlampe mini, hvid:

Skinnende designer loftslampe Aurora lavet af Plainflex® og krystaller Aurora loftslampen er et ægte highlight og en pynt til ethvert rum. Kernen, der består af krystaller, forstærker lyset, som næsten synes at cirkulere i rytmen af deres refleksioner, mens loftslampen spreder ynde og elegance i hele rummet. Takket være et praktisk magnetisk system kan lampen nemt fastgøres til loftet. Den usædvanligt designede lampeskærm kan nemt fjernes, hvilket gør det lettere at udskifte pæren og rengøre overfladerne. Det karakteristiske og luksuriøse design er fremstillet af technopolymerer af høj kvalitet, som er specielt udviklet og forarbejdet af lampeproducenten Slamp, og det er den internationalt anerkendte arkitekt og designer Nigel Coates, der har skabt det karakteristiske og luksuriøse design. Aurora er imidlertid ikke kun en lyskilde, der kan bruges i private og gastronomiske områder, men også et designobjekt og et møbel, der forstår at berige den fremherskende livsstil med et glamourøst touch. Den britiske arkitekt og designer Nigel Coates har studeret på universitetet i Nottingham. Han var professor og leder af Institut for Arkitektur på Royal College of Art fra 1995 til 2011 og blev professor emeritus i 2011. I sin karriere har han allerede designet adskillige møbler og belysning for forskellige italienske virksomheder. I perioden fra 2008 til 2010 arbejdede han som art director hos Slamp. Coates stræber efter at forene kunst og intelligens med arkitektur og design - uanset hvilket rum eller objekt der er tale om, fortolker han det altid med lidenskab, ironi og instinkt. Den italienske belysningsvirksomhed Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og lægger særlig vægt på udvikling af innovative materialer i produktionen af sine designerlamper. Slamp udviklede derfor de eksklusive og særligt patenterede technopolymerer som Cristalflex®, Opalflex® og Lentiflex®. Disse er ikke kun særligt miljøvenlige og bidrager til en firedobbelt reduktion af miljøomkostningerne i forhold til alternativerne, men giver også unikke lyseffekter. Technopolymerer fremstilles uden lim og skruer, men realiseres i hånden ved hjælp af push-fit-forbindelser, der gør det muligt at opnå former og effekter, som ikke ville være mulige med andre materialer.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø53cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 485 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø53cm

2.615,33 kr. 2906,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø53cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 20 % Slamp Veli Medium designer-loftlampe Ø 53cm guld

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 801 kr.

Slamp Veli Medium designer-loftlampe Ø 53cm guld

2.399 kr. 3000 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli Medium designer-loftlampe Ø 53cm guld:

Stor loftslampe Veli med en diameter på 53 cm Loftslampen Veli tiltrækker sig alles blikke. Den er særdeles moderne og alligevel holdt i en klassisk elegant stil. Dens stilfulde udseende imponerer enhver besøgende. Loftslampen Veli fremstilles i designersmeden Slamp. De har specialiseret sig i at anvende usædvanlige materialer og skabe perfekte, førsteklasses lamper. Naturligvis benytter designersmeden Slamp også klassiske materialer som fx. læder og krystal, hvis de passer til lampen. For at perfektionere nye lamper blev der fremstillet nye materialer som Goldflex opfundet og patenteret i designersmeden. Dette materialer er selvfølgelig særdeles velegnet til at hold stand imod den varme, som opstår fra pæren. Samtidig er den også meget let, hvorved loftslampen kun vejer lige omkring 1,25 kg og har en diameter på hele 53 cm og en højde på 20 cm. Den ringe vægt skal særligt fremhæves set i lyset af brugen af magnetsystemet. Takket være dette system bliver lampeskærmen fastgjort til loftsholderen med et enkelt greb og den er lige så let at tage af igen, hvis den fx. skal rengøres eller pæren skal skiftes. Der anvendes to 20 W i lampeskærmene, som selv hvis man ser på lampen nedefra er vanskelige at få øje på. Således virker loftslampen Veli meget mystisk. Lyset spejles i flæserne fremstillet af Goldflex og sørger såeldes for, at der opstår et diskret lysspil i hele rummet. Loftslampen Veli fremstilles i Rom i førsteklasses materialer. Det gør den til en loftslampe med en meget lang levetid.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, ravgul

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, ravgul

4.176,9 kr. 4640,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, ravgul:

Unik La Vie loftslampe - inspireret af livets blomst La Vie loftslampen er med sit effektive symbolske sprog et synonym for energi og harmoni - lampen er inspireret af livets blomst og inspirerer med sine delikate, håndbøjede elementer. De mange blomster skaber et spændende mønster, der giver lige så spændende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp, der har hovedsæde i Rom, står for bæredygtighed og unikhed, hvilket de igen har bevist med denne lampeserie. Det unikke ved Slamp-kreationerne skyldes brugen af ædle, brudsikre technopolymerer, som er udviklet af patenterede, innovative materialer. Lentiflex® og Opalflex® anvendes til La Vie. To meget fleksible, modstandsdygtige og lette materialer, hvis affald genbruges. Glaselementerne gør armaturets skygge mere gennemsigtig og skinnende, hvilket giver lyset en særlig effekt. For at sikre, at det ret punktuelle lys kan spredes generøst og skabe en altomfattende belysning, blev de enkelte stikforbindelser bøjet og fremstillet i en særlig hældningsvinkel. Takket være den magnetiske holder og de håndlavede plug-in-forbindelser undgås brug af skruer og klæbemidler, og udskiftning af pærer (medfølger ikke) samt rengøring bliver lettere. La Vie kan også monteres som en væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47cm, multiblå

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47cm, multiblå

2.488,78 kr. 2765,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie M loftlampe, bredde 47cm, multiblå:

Loftslampe La Vie - Livets blomst Til loftslampen La Vie blev designeren Adriano Rachele inspireret af livets blomst. Den åndelige symbolik giver lampen en aura af energi og harmoni. Det italienske designersmedie Slamp lægger stor vægt på innovation. Slamp udvikler således nye kompositioner med technopolymerer for at realisere deres visioner om lamper perfekt. Ud over forarbejdningsmulighederne giver de anvendte materialer, Lentiflex® og Opalflex®, mange andre fordele. Materialet gør bl.a. armaturerne modstandsdygtige, lette og modstandsdygtige over for UV-stråler. Det magnetiske armatur og de håndlavede plug-in-forbindelser gør det muligt at undgå brug af skruer og klæbemidler og gør det lettere at udskifte lyskilden (medfølger ikke). La Vie-serien kan også monteres som en væglampe.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø32cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 321 kr.

Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø32cm

1.729,49 kr. 1921,87 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia Mama Non Mama væglampe sort Ø32cm:

Æstetisk designet væglampe Clizia Mama Non Mama - også egnet til loftsbelysningDenne imponerende væglampe er designet af den italienske designer Adriano Rachele. Rachele begyndte at arbejde med forskning og udvikling for virksomheden Slamp fra Italien, en kendt producent af designlamper, i 2007, direkte efter sin eksamen i produktdesign. På den måde opstod Clizia-væglampen, som med sit blide udseende svarer helt til denne forudsætning med hensyn til udseende og lyseffekt. Med sin fantastiske lyseffekt skaber Clizia en hyggelig atmosfære af velvære i ethvert rum.Clizia er fremstillet af Cristalflex®, et særligt materiale, der ligner polycarbonat med hensyn til vægt, fleksibilitet og brudstyrke, men ligner krystalglas med hensyn til gennemsigtighed og glans.- Meget nem at installere takket være Magnetic System®...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 26 % Slamp Veli - designer-væglampe, Ø 32cm, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 701 kr.

Slamp Veli - designer-væglampe, Ø 32cm, hvid

1.099 kr. 1500 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli - designer-væglampe, Ø 32cm, hvid:

Fortryllende blikfang på væggen: Hængelampen VELI forstår både at tiltrække alle blikke i nærheden og at skabe en skøn lyseffekt En væglampe kan knap nok se mere kunstfærdig ud end VELI. Den formår en spagat imellem en luksuriøs udstråling kombineret med en moderne virkning. De enkelte bestanddele minder om en flæsekant på en glansfuld og elegant silkekjole, som kun kan opleves på baller og store fester mens Opalflex® er et meget moderne materiale. En væglampes lysvirkning kunne knap være smukkere! Den er særligt velegnet til puristisk indrettede boliger, hvor der ønskes et luksuriøst højdepunkt. Ud over en meget alsidig lampe i hvid findes der også yderligere to mere fremtrædende varianter med blommefarvet og antracitfarvet kant. Denne lampes usædvanlige form gør, at den tiltrækker sig en masse opmærksomhed både når den ophænges i loftet og på væggen. Den udtalte moderne og innovative form suger enhver betragter til sig for den bevirker en uovertrufen stemningsfuld belysning. Lampen fastgøres til loftet eller væggen ved brug af et praktisk magnetsystem. Lampeskærmen er let at tage af. Det gør det både lettere at udskifte pæren og at rengøre overfladen. Visionære designerlamper made in Italy - Slamp Den italienske designersmedje Slamp med hovedsæde i Rom blev grundlagt i 1990´erne af Roberto Ziliani. Ziliani var allerede aktiv som designer da han opdagede sin lidenskab for at lege med mulighederne for at skabe lys. Højest tænkelige krav til materialer, bearbejdning og kvalitet I Slamps tilfælde lægger man særligt stor vægt på udviklingen af nye materialer. Ud over naturlige og traditionelle råmaterialer som læder, kobber, krystal eller rustfrit stål bruger Slamp også eksklusive og patenterede materialer som Cristalflex®, Opalflex® eller Lentiflex®. Med disse materialer skabes enestående lyseffekter. Således virker Lentiflex® for eksempel som vand, der afhængigt af synsvinklen skifter farve. Disse selvskabte materialer og lamperne, som skabes af dem, får Slamps styrke til at fremgå entydigt. Hertil tæller blandt andet et højt mål af innovation, kreativitet og originalitet samt storartet sans for lysets virkning.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 16 % Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, orange

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, orange

1.299 kr. 1546,87 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Clizia loftlampe, Ø 32 cm, orange:

Med en svævende, naturlig karakter - designer-loftlampen Clizia Clizia er en hyldest til det naturlige spil i sollyset. Loftlampen ligner en sky, der skinner let gennem solen bag sig, eller en trækrone, hvis blade skaber en effektfuld kombination af lys og skygger. Loftlampen virker tiltrækkende med sit vægtløse look, uden at den dominerer rummet fuldstændigt rent visuelt. Det er velegnet som tilbehør til ekstra belysning og et nuanceret lys. Monteringen på loftet eller alternativt på væggen sker med det medfølgende magnetbeslag. Designet af Clizia stammer fra Adriano Rachele, som har arbejdet for Slamp siden 2007. Ud over den ulastelige forarbejdning og det unikke design lægger den italienske producent særlig vægt på anvendelsen af teknikker og materialer af høj kvalitet. Både OptiPlex®-plastikken, der hovedsagelig anvendes, og Magnetic System® til monteringen er egenudviklet hos Slamp.

  Farve
 • Orange
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Odeon Ceiling loftlampe, guld, Ø 65 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.876 kr.

Slamp Odeon Ceiling loftlampe, guld, Ø 65 cm

10.123,87 kr. 11250 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Odeon Ceiling loftlampe, guld, Ø 65 cm:

Noble designer loftslampe Odeon Loft med et strejf af luksus Den scenografiske Odeon-loftlampe er skabt af den italienske designer Lorenza Bozzoli, og dens design, der er lånt fra det græske Ωδείον ("bygning til musikalske forestillinger"), minder om den prægtige Art Deco-arkitektur og dens overdådige arkitekturer i stærk kontrast til efterkrigstidens strenghed. Bozzoli har designet armaturet med sine koncentriske cylinderkroner som en ode til skønhed, teater, scenekunst og livsglæde. Odeon blev fremstillet af en metalliseret technopolymer kaldet Goldflex® samt technopolymeren Lentiflex®, som skaber en glasagtig og riflet effekt. De anvendte materialer er særligt modstandsdygtige plastmaterialer, som er specielt udviklet og patenteret af Slamp. Med sin luksuriøse atmosfære kan loftslampen med sin luksuriøse atmosfære vidunderligt installeres i bolig- og spiseområder og skabe en behagelig og hyggelig atmosfære med varme hvide lyskilder over et spisebord. Designlampen er dog ikke kun egnet til det private område på loftet i stuen, men kan også bruges i den gastronomiske sektor og give stilfuld belysning på et hotel eller en restaurant. Odeon Ceiling er let at montere på loftet, da det leveres allerede monteret i en modstandsdygtig trækasse. Lyskilderne kan udskiftes uafhængigt af hinanden. Det er muligt at anvende dæmpbare lyskilder. Den italienske designer Lorenza Bozzoli er internationalt aktiv som industriel designer. Siden 2015 har hun arbejdet sammen med den italienske lampeproducent Slamp og udviklet kollektionen "La Lollo". Samarbejdet fungerer meget godt, da Bozzolis designstil og Slamps visioner harmonerer perfekt. Slamp-virksomheden blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og har dedikeret sig selv til målet om at producere prisbillige designerlamper i hånden. I den forbindelse trækker virksomheden på sin knowhow fra udvikling og forskning, som den har opnået gennem mere end 25 år. Med de specielt udviklede og patenterede technopolymerer skaber Slamps designere lamper, hvis design og effekter ville være umulige med andre materialer.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, 50 cm, ravgul

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 657 kr.

Slamp Mida loftlampe, 50 cm, ravgul

3.543,35 kr. 3937,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, 50 cm, ravgul:

Mida - en håndlavet designer-loftlampe for en flot stemning Loftlampen Mida er designet af den unge designer Adriano Rachele, som forsyner sine lamper med poesi og følelser. Han skaber enestående værker med blide, kurvede former, der fremhæver mærket Slamp og betoner det håndværksmæssige aspekt på lamperne. Racheles objekter skal kombinere teknologi, funktionalitet og innovation med tradition og et ironisk islæt. Lampen Mida byder frem for alt på et ædelt og glansfuldt design, der minder om ædelstene af høj karat med forskellige overfladestrukturer. De formodede ædelstene i hvid Opalflex® og påtrykt Lentiflex® holdes på plads af magnetholdere. De er fremstillet helt i hånden og imponerer med et særligt skyggespil og en flot silkeagtig effekt. Alle elementer kombineres til en blomst af kulørte, changerende farver. Når lampen er tændt, kaster de tre E27-pærer, der skal anvendes, nogle fantastiske lyseffekter på loftet eller væggen og får rummet til at stråle. Den italienske lampeproducent Slamp blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani, og har i dag et etableret navn som producent af designerlamper af høj kvalitet. Made in Italy.

  Farve
 • Guld
 • Size
 • ø50
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, blå

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 305 kr.

Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, blå

1.645,12 kr. 1828,12 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, blå:

Unik La Vie loftslampe - inspireret af livets blomst La Vie loftslampen er med sit effektive symbolske sprog et synonym for energi og harmoni - lampen er inspireret af livets blomst og inspirerer med sine delikate, håndbøjede elementer. De mange blomster skaber et spændende mønster, der giver lige så spændende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp, der har hovedsæde i Rom, står for bæredygtighed og unikhed, hvilket de igen har bevist med denne lampeserie. Det unikke ved Slamp-kreationerne skyldes brugen af ædle, brudsikre technopolymerer, som er udviklet af patenterede, innovative materialer. Lentiflex® og Opalflex® anvendes til La Vie. To meget fleksible, modstandsdygtige og lette materialer, hvis affald genbruges. Glaselementerne gør armaturets skygge mere gennemsigtig og skinnende, hvilket giver lyset en særlig effekt. For at sikre, at det ret punktuelle lys kan spredes generøst og skabe en altomfattende belysning, blev de enkelte stikforbindelser bøjet og fremstillet i en særlig hældningsvinkel. Takket være den magnetiske holder og de håndlavede plug-in-forbindelser undgås brug af skruer og klæbemidler, og udskiftning af pærer (medfølger ikke) samt rengøring bliver lettere. La Vie kan også monteres som en væglampe.

  Farve
 • Blå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 305 kr.

Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, hvid

1.645,12 kr. 1828,12 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie Mini loftlampe, bredde 34 cm, hvid:

Unik La Vie loftslampe - inspireret af livets blomst La Vie loftslampen er med sit effektive symbolske sprog et synonym for energi og harmoni - lampen er inspireret af livets blomst og inspirerer med sine delikate, håndbøjede elementer. De mange blomster skaber et spændende mønster, der giver lige så spændende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp, der har hovedsæde i Rom, står for bæredygtighed og unikhed, hvilket de igen har bevist med denne lampeserie. Det unikke ved Slamp-kreationerne skyldes brugen af ædle, brudsikre technopolymerer, som er udviklet af patenterede, innovative materialer. Lentiflex® og Opalflex® anvendes til La Vie. To meget fleksible, modstandsdygtige og lette materialer, hvis affald genbruges. Glaselementerne gør armaturets skygge mere gennemsigtig og skinnende, hvilket giver lyset en særlig effekt. For at sikre, at det ret punktuelle lys kan spredes generøst og skabe en altomfattende belysning, blev de enkelte stikforbindelser bøjet og fremstillet i en særlig hældningsvinkel. Takket være den magnetiske holder og de håndlavede plug-in-forbindelser undgås brug af skruer og klæbemidler, og udskiftning af pærer (medfølger ikke) samt rengøring bliver lettere. La Vie kan også monteres som en væglampe.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 14 % Slamp Drusa - designer-væglampe, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 801 kr.

Slamp Drusa - designer-væglampe, hvid

3.299 kr. 3843,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Drusa - designer-væglampe, hvid:

Mousserende som en krystal: designer væglampe Drusa af Adriano Rachele Uanset om det er i loftet eller på væggen - Drusa-lampen er ikke kun modelleret i form af en krystal, den fremkalder også lignende lyseffekter. Den italienske belysningsfabrikant Slamp, der har været kendt for designerlys fremstillet i Italien siden 1994, skaber ikke kun lys, men også specielle materialer, der kombinerer de positive egenskaber af plast og glas eller krystal. Lentiflex®, der bruges til Drusa- loftlampe, ændrer udseende og farve afhængigt af synspunkt og vinkel. Flimrende nuancer kan skabes af den prisme-lignende overflade. Det er netop denne specielle overflade, der får lampen - i kombination med formen - til at ligne et krystalliseret mineral. Dette er, hvad der inspirerede designerne til at give det et navn. En druse er intet andet end et hulrum i en klippe, hvis vægge er dækket af krystalliserede mineraler.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 774 kr.

Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, hvid

4.176,9 kr. 4640,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, hvid:

Unik La Vie loftslampe - inspireret af livets blomst La Vie loftslampen er med sit effektive symbolske sprog et synonym for energi og harmoni - lampen er inspireret af livets blomst og inspirerer med sine delikate, håndbøjede elementer. De mange blomster skaber et spændende mønster, der giver lige så spændende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp, der har hovedsæde i Rom, står for bæredygtighed og unikhed, hvilket de igen har bevist med denne lampeserie. Det unikke ved Slamp-kreationerne skyldes brugen af ædle, brudsikre technopolymerer, som er udviklet af patenterede, innovative materialer. Lentiflex® og Opalflex® anvendes til La Vie. To meget fleksible, modstandsdygtige og lette materialer, hvis affald genbruges. Glaselementerne gør armaturets skygge mere gennemsigtig og skinnende, hvilket giver lyset en særlig effekt. For at sikre, at det ret punktuelle lys kan spredes generøst og skabe en altomfattende belysning, blev de enkelte stikforbindelser bøjet og fremstillet i en særlig hældningsvinkel. Takket være den magnetiske holder og de håndlavede plug-in-forbindelser undgås brug af skruer og klæbemidler, og udskiftning af pærer (medfølger ikke) samt rengøring bliver lettere. La Vie kan også monteres som en væglampe.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, blå

Fundet hos Lampegiganten DK

Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, blå

4.176,9 kr. 4640,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp La Vie L loftlampe, bredde 71 cm, blå:

Unik La Vie loftslampe - inspireret af livets blomst La Vie loftslampen er med sit effektive symbolske sprog et synonym for energi og harmoni - lampen er inspireret af livets blomst og inspirerer med sine delikate, håndbøjede elementer. De mange blomster skaber et spændende mønster, der giver lige så spændende lyseffekter. Den italienske lampeproducent Slamp, der har hovedsæde i Rom, står for bæredygtighed og unikhed, hvilket de igen har bevist med denne lampeserie. Det unikke ved Slamp-kreationerne skyldes brugen af ædle, brudsikre technopolymerer, som er udviklet af patenterede, innovative materialer. Lentiflex® og Opalflex® anvendes til La Vie. To meget fleksible, modstandsdygtige og lette materialer, hvis affald genbruges. Glaselementerne gør armaturets skygge mere gennemsigtig og skinnende, hvilket giver lyset en særlig effekt. For at sikre, at det ret punktuelle lys kan spredes generøst og skabe en altomfattende belysning, blev de enkelte stikforbindelser bøjet og fremstillet i en særlig hældningsvinkel. Takket være den magnetiske holder og de håndlavede plug-in-forbindelser undgås brug af skruer og klæbemidler, og udskiftning af pærer (medfølger ikke) samt rengøring bliver lettere. La Vie kan også monteres som en væglampe.

  Farve
 • Blå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Odeon Ceiling loftlampe, guld, Ø 102 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 4.299 kr.

Slamp Odeon Ceiling loftlampe, guld, Ø 102 cm

23.200,54 kr. 25781,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Odeon Ceiling loftlampe, guld, Ø 102 cm:

Noble designer loftslampe Odeon Loft med et strejf af luksus Den scenografiske Odeon-loftlampe er skabt af den italienske designer Lorenza Bozzoli, og dens design, der er lånt fra det græske Ωδείον ("bygning til musikalske forestillinger"), minder om den prægtige art deco-arkitektur og dens overdådige arkitekturer i stærk kontrast til efterkrigstidens strenghed. Bozzoli har designet armaturet med sine koncentriske cylinderkroner som en ode til skønhed, teater, scenekunst og livsglæde. Odeon blev fremstillet af en metalliseret technopolymer kaldet Goldflex® samt technopolymeren Lentiflex®, som skaber en glasagtig og riflet effekt. De anvendte materialer er særligt modstandsdygtige plastmaterialer, som er specielt udviklet og patenteret af Slamp. Med sin luksuriøse atmosfære kan loftslampen med sin luksuriøse atmosfære vidunderligt installeres i bolig- og spiseområder og skabe en behagelig og hyggelig atmosfære med varme hvide lyskilder over et spisebord. Designlampen er dog ikke kun egnet til det private område på loftet i stuen, men kan også bruges i den gastronomiske sektor og give stilfuld belysning på et hotel eller en restaurant. Odeon Ceiling er let at montere på loftet, da det leveres allerede monteret i en modstandsdygtig trækasse. Lyskilderne kan udskiftes uafhængigt af hinanden. Det er muligt at anvende dæmpbare lyskilder. Den italienske designer Lorenza Bozzoli er internationalt aktiv som industriel designer. Siden 2015 har hun arbejdet sammen med den italienske lampeproducent Slamp og udviklet kollektionen "La Lollo". Samarbejdet fungerer meget godt, da Bozzolis designstil og Slamps visioner harmonerer perfekt. Slamp-virksomheden blev grundlagt i 1992 af Roberto Ziliani og har dedikeret sig selv til målet om at producere prisbillige designerlamper i hånden. I den forbindelse trækker virksomheden på sin knowhow fra udvikling og forskning, som den har opnået gennem mere end 25 år. Med de specielt udviklede og patenterede technopolymerer skaber Slamps designere lamper, hvis design og effekter ville være umulige med andre materialer.

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 15 % Slamp Veli designer-loftlampe, Ø 78cm, opal

Fundet hos Lampegiganten DK og 2 andre - spar 1.101 kr.

Slamp Veli designer-loftlampe, Ø 78cm, opal

2.999 kr. 3562,50 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Veli designer-loftlampe, Ø 78cm, opal:

Hvid dekorationslampe Veli Large med Opalflex® Den opalhvide loftslampe Veli Large har en enestående form hvormed den bliver til et højdepunkt i ethvert rum. Det betyder, at den har den afgørende fordel, at den afhængigt af smag og behov kan fastgøres både på loft og væg. Belysningen, som udgår fra loftslampen, sørger for en fantastisk atmosfære. Det skyldes ikke mindst den smukke form, der indbyder til at drømme og som virker tiltrækkende på enhver betragter. Loftslampen Veli Large er dog ikke kun helt fantastisk men også særdeles praktisk. Det sørger et innovativt magnetsystem for, der fastholder lampeskærmen på vægholderen. Takket være den lette måde at fjerne den på er det let at skifte de tre 20 W pærer. Designerlampen er fremstillet i den italienske hovedstad Rom i designersmeden Slamp. Virksomheden blev grundlagt i 1990´erne. Siden da har fokus i værkstedet ligget på høj kvalitet og fantastiske materialer. Sidstnævnte skulle være helt nye. Det betyder dog ikke, at de traditionelle bestanddele ved en lampe udelades. En besøgende vil ved et besøg på værkstedet støde på naturmaterialer som krystal, kobber og læder. Sammen med de patenterede materialer udviklet af Slamp som fx. Cristalflex®, Lentiflex® eller det til lamperne anvendte materiale Opalflex®.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, rosé/hvid

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 1.235 kr.

Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, rosé/hvid

6.664,88 kr. 7406,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Slamp Mida loftlampe, Ø 67 cm, rosé/hvid:

Glamourøs Mida designer-loftlampe - hvid og metallisk glans Mida beriger private og offentlige opholdsrum med et udsøgt og fristende look - som et lampe med fire E27 LED-pærer eller som rent tilbehør på loftet eller væggen. Til dette koncept anvendte designer Adriano Rachele konvekst slebne cabochon-smykkesten som et forbillede. Som et resultat virker Mida som en samling af blanke ædelsten, der fremstår i et børstet, glat eller let glitrende look, og som changerer med hvide sektioner. Grundlaget dannes af polymere, der stammer fra den italienske producent Slamps egen forskning og udvikling. Den italienske producent lægger særlig vægt på, at materialerne kombineres til et harmonisk samlet billede, og at forarbejdningen på samtlige lamper er fuldstændig fejlfri. - med magnetisk system®-holder...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

SLAMP Kalatos Loftlampe Prisma

Fundet hos AndLight DK

SLAMP Kalatos Loftlampe Prisma

5.974 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SLAMP Kalatos Loftlampe Prisma:

Design: Elisa Giovannoni For SLAMP Koncept: Inspirationen til Kalatos kommer fra kunsten at væve, en del af menneskehedens historie. Designet blander tradition og innovation for at skabe en unik og tidssvarende belysningsløsning. Lentiflex materialet,...

Se hos billigste forhandler

SLAMP Etoile Væg/Loftlampe Transparent

Fundet hos AndLight DK

SLAMP Etoile Væg/Loftlampe Transparent

6.901 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SLAMP Etoile Væg/Loftlampe Transparent:

Design: Adriano Rachele For SLAMP Koncept: Etoile lampen er designet af Adriano Rachele for SLAMP. Etoile tager sit navn og inspiration fra danseverdenen, med sin skulpturelle form og lette udtryk skaber en følelse af lethed og raffinement til enhver i...

  Farve
 • Transparent
Se hos billigste forhandler

Clizia Loftlampe L Hvid SLAMP

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - med samme pris

Clizia Loftlampe L Hvid SLAMP

4.900 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Clizia Loftlampe L Hvid SLAMP:

Design: Adriano Rachele For SLAMP Koncept: Clizia serien er en æstetisk og elegant fornøjelse for øjet. Med sin unikke form og sammensætning af former, skaber den en visuel fortryllelse og tilføjer en poetisk stemning til ethvert rum. Clizia er ikke ba...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

SLAMP Veli Væg/Loftlampe Mini Prisma

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 131 kr.

SLAMP Veli Væg/Loftlampe Mini Prisma

1.849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af SLAMP Veli Væg/Loftlampe Mini Prisma:

Veli Loft/Væg Mini er designet af Adriano Rachele, og SLAMP har produceret den. Denne lampeserie blev lavet, da SLAMP kunne fejre sit 20-års jubilæum. De har fremstillet lampen af to plasttyper. Lentiflex og Opalflex. Det smarte ved disse to plasttyper er...

Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Slamp Loftlampe-spørgsmål

Hvordan kan jeg justere lysintensiteten på en Slamp loftlampe?

På en Slamp loftlampe kan du justere lysintensiteten ved hjælp af forskellige metoder, afhængigt af den specifikke model. Slamp tilbyder flere forskellige loftlamper med forskellige justeringsmuligheder, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

En af de mest almindelige metoder til at justere lysintensiteten på en Slamp loftlampe er ved hjælp af en indbygget dæmperfunktion. Mange Slamp loftlamper er udstyret med en indbygget dæmper, der giver dig mulighed for at skrue op eller ned for lysstyrken efter behov. Dette kan gøres enten ved at dreje på en knap eller ved at trykke på en touch-funktion, alt efter modellen. Ved at justere dæmperen kan du skabe den ønskede atmosfære og tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter eller stemninger.

En anden metode til at justere lysintensiteten på en Slamp loftlampe er ved hjælp af en ekstern dæmperenhed. Nogle Slamp loftlamper er kompatible med eksterne dæmperenheder, der giver dig mulighed for at styre lysintensiteten fra en separat enhed, f.eks. en fjernbetjening eller en vægkontakt. Dette er praktisk, da det giver dig mulighed for at justere belysningen uden at skulle røre ved selve lampen.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle Slamp loftlamper har indbyggede eller kompatible eksterne dæmperfunktioner. Derfor anbefales det altid at læse produktbeskrivelsen eller konsultere producentens anvisninger for at bekræfte, om den specifikke model har disse justeringsmuligheder.

Hvis din Slamp loftlampe ikke har en indbygget eller kompatibel ekstern dæmperfunktion, kan du stadig justere lysintensiteten ved hjælp af alternative metoder. En simpel løsning er at anvende lysdæmpende pærer eller lyskilder. Disse pærer er designet til at give dig mulighed for at justere lysstyrken ved at skrue op eller ned for pærens styrke. Du kan finde lysdæmpende pærer i forskellige wattstyrker og farvetemperaturer, så du kan tilpasse belysningen til dine præferencer.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring justering af lysintensiteten på en Slamp loftlampe, anbefales det altid at kontakte producenten direkte for at få specifikke instruktioner og vejledning. Producenten vil have den bedste viden om den specifikke model og kan give dig de nødvendige oplysninger for at maksimere brugen af din loftlampe.

Hvad er den gennemsnitlige levetid for en Slamp loftlampe?

Den gennemsnitlige levetid for en Slamp loftlampe varierer afhængigt af flere faktorer såsom brugsmønster, kvalitet og vedligeholdelse. Generelt set kan man forvente en levetid på mellem 10.000 og 20.000 timer for en Slamp loftlampe.

Slamp er kendt for at producere loftlamper af høj kvalitet, der er designet til at holde i mange år. Deres lamper er fremstillet af holdbare materialer og er omhyggeligt testet for at sikre, at de opfylder de højeste standarder inden for både funktionalitet og holdbarhed.

For at forlænge levetiden og sikre optimal ydeevne anbefales det at følge nogle grundlæggende vedligeholdelsestrin. Først og fremmest er det vigtigt at rengøre lampen regelmæssigt for at fjerne støv og snavs, da dette kan påvirke lyskvaliteten og forringe lampens levetid. Brug af bløde klude eller pensler til at tørre lampen af er en god måde at holde den ren på.

Derudover er det vigtigt at undgå at bruge loftlampen i omgivelser med høj fugtighed eller ekstreme temperaturer, da dette kan påvirke lampens elektronik og forårsage fejl. Det anbefales også at undgå pludselige temperaturændringer, da dette kan medføre termisk chok og skade lampen.

Det er også vigtigt at nævne, at levetiden for en loftlampe kan påvirkes af brugen af ​​LED-pærer. LED-pærer har generelt længere levetid end traditionelle glødepærer og er mere energieffektive. Ved at bruge LED-pærer i en Slamp loftlampe kan man forvente en længere levetid sammenlignet med brugen af traditionelle pærer.

Det er dog vigtigt at bemærke, at selvom Slamp loftlamper generelt har en lang levetid, kan der være individuelle variationer. Derfor anbefales det altid at læse producentens oplysninger og anbefalinger for den specifikke loftlampe, man er interesseret i, da disse kan give mere præcise oplysninger om den forventede levetid og vedligeholdelsesinstruktioner.

Samlet set kan man forvente, at en Slamp loftlampe har en gennemsnitlig levetid på mellem 10.000 og 20.000 timer, afhængigt af brug og vedligeholdelse. Ved at følge producentens anbefalinger og tage de nødvendige skridt for at vedligeholde lampen korrekt, kan man forlænge levetiden og nyde godt af en smuk og funktionel loftlampe i mange år.

Hvordan kan jeg skabe en behagelig atmosfære ved hjælp af en Slamp loftlampe?

For at skabe en behagelig atmosfære ved hjælp af en Slamp loftlampe, er der flere ting, du kan gøre. Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige type loftlampe, der passer til den ønskede atmosfære. Slamp loftlamper findes i forskellige designs og stilarter, så du kan vælge en, der passer til din smag og indretning.

En af de vigtigste faktorer er belysningens farvetemperatur. Slamp loftlamper tilbyder forskellige farvetemperaturer, så du kan finde den, der passer bedst til den ønskede atmosfære. Hvis du ønsker en varm og hyggelig atmosfære, kan du vælge en loftlampe med en lavere farvetemperatur, f.eks. 2700K. Hvis du derimod ønsker en mere kølig og oplysende atmosfære, kan du vælge en loftlampe med en højere farvetemperatur, f.eks. 4000K.

En anden vigtig faktor er lysstyrken. Slamp loftlamper tilbyder forskellige lysstyrker, så du kan justere belysningen efter behov. Hvis du ønsker en mere intim og hyggelig atmosfære, kan du vælge en loftlampe med en lavere lysstyrke. Hvis du derimod ønsker en mere oplysende atmosfære, kan du vælge en loftlampe med en højere lysstyrke.

En tredje faktor er placeringen af loftlampen. For at skabe den ønskede atmosfære kan du eksperimentere med at placere loftlampen på forskellige steder i rummet. Hvis du ønsker en mere diffus og blød belysning, kan du placere loftlampen tættere på loftet eller bruge en lampe med en diffusor. Hvis du derimod ønsker en mere direkte og fokuseret belysning, kan du placere loftlampen længere nede i rummet eller bruge en lampe med en justerbar lysretning.

Endelig kan du også overveje at bruge flere loftlamper i kombination for at skabe en endnu mere dynamisk og behagelig atmosfære. Ved at placere flere loftlamper på strategiske steder i rummet kan du skabe forskellige lysniveauer og effekter, der tilføjer dybde og stemning.

Samlet set er der mange muligheder for at skabe en behagelig atmosfære ved hjælp af en Slamp loftlampe. Ved at vælge den rigtige farvetemperatur, lysstyrke, placering og kombination af loftlamper kan du tilpasse belysningen til dine behov og skabe den ønskede atmosfære i dit hjem.

Hvad skal jeg overveje, når det kommer til lysstyrke og lysfarve for en Slamp loftlampe?

Når det kommer til lysstyrke og lysfarve for en Slamp loftlampe, er der flere faktorer, du bør overveje for at sikre den bedste belysning til dit rum.

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for den primære funktion af loftlampen. Skal den bruges som generel belysning i et større rum, eller som accentbelysning i et mindre område? Dette vil have indflydelse på den ønskede lysstyrke. Generelt set anbefales det at vælge en loftlampe med en højere lysstyrke til rum, hvor der kræves mere lys, som f.eks. køkken eller arbejdsområder. Til mere hyggelige områder som stue eller soveværelse kan en lavere lysstyrke være mere passende.

Når du vælger lysfarve, er det vigtigt at tænke på den ønskede atmosfære og stemning i rummet. Slamp loftlamper tilbyder forskellige lysfarver, der spænder fra varm hvid til kølig hvid. En varm hvid farvetemperatur (ca. 2700-3000 Kelvin) skaber en hyggelig og behagelig atmosfære, perfekt til afslapning og opholdsrum. En kølig hvid farvetemperatur (ca. 4000-5000 Kelvin) giver et mere energisk og koncentreret lys, velegnet til områder, hvor der f.eks. læses eller arbejdes.

Yderligere bør du også overveje, om loftlampen har mulighed for at justere lysstyrke og lysfarve. Dette kan være gavnligt, da det giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter behov og skabe forskellige stemninger i rummet. Mange moderne Slamp loftlamper har indbyggede LED-lys, der giver mulighed for justering af både lysstyrke og lysfarve.

Endelig er det vigtigt at tage højde for rummets størrelse og loftets højde. En mindre loftlampe med høj lysstyrke kan give et overbelyst og ubehageligt lys i et mindre rum, mens en større loftlampe med for lav lysstyrke kan skabe en dunkel og dårligt oplyst atmosfære i et større rum. Det er derfor vigtigt at finde den rette balance mellem lysstyrke og størrelse af loftlampen i forhold til rummets dimensioner.

Ved at overveje disse faktorer og vælge en Slamp loftlampe, der passer til dine behov og præferencer, kan du sikre dig den bedste belysning i dit rum. Husk altid at læse produktbeskrivelsen og eventuelle anmeldelser for at få mere specifik information om lysstyrke og lysfarve for den pågældende loftlampe.

Er der nogen specielle sikkerhedsforanstaltninger, jeg skal være opmærksom på ved brug af en loftlampe fra Slamp?

Når det kommer til sikkerhedsforanstaltninger ved brug af en loftlampe fra Slamp, er der nogle specifikke ting, du bør være opmærksom på for at sikre en sikker og behagelig brugeroplevelse.

For det første anbefales det altid at følge producentens instruktioner, da disse vil give dig specifikke retningslinjer for installation og brug af loftlampen. Det er vigtigt at læse og følge disse instruktioner nøje for at undgå eventuelle sikkerhedsrisici.

En vigtig sikkerhedsforanstaltning er at sikre, at loftlampen er korrekt monteret og fastgjort til loftet. Det er afgørende at bruge de rigtige monteringsmetoder og værktøjer for at sikre, at lampen er sikkert fastgjort og ikke falder ned. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal montere lampen korrekt, anbefales det at søge professionel hjælp eller konsultere en erfaren elektriker.

Derudover er det vigtigt at være opmærksom på den maksimale wattstyrke, som loftlampen kan tage. Overskridelse af denne wattstyrke kan medføre overophedning og potentielt brandfare. Sørg for at læse og følge producentens anbefalinger vedrørende maksimal wattstyrke for at undgå denne risiko.

Det anbefales også at regelmæssigt inspicere loftlampen for eventuelle tegn på slid eller beskadigelse. Hvis du bemærker løse ledninger, sprængte pærer eller andre problemer, bør du straks afbryde strømmen til lampen og kontakte producenten eller en elektriker for at få det rettet op på.

Endelig er det vigtigt at være opmærksom på omgivelserne omkring loftlampen. Sørg for, at der ikke er brandfarlige materialer eller letantændelige genstande i nærheden af lampen, da dette kan øge risikoen for brand. Det er også vigtigt at undgå at placere lampen i områder med høj luftfugtighed eller i nærheden af vandkilder, da dette kan medføre elektrisk stød eller kortslutninger.

Ved at følge disse sikkerhedsforanstaltninger og være opmærksom på din loftlampe fra Slamp, kan du nyde godt af både et stilfuldt design og en sikker brugeroplevelse.

Hvad er de mest almindelige designstilarter inden for loftlamper fra Slamp?

De mest almindelige designstilarter inden for loftlamper fra Slamp omfatter et bredt udvalg af moderne og unikke designs, der kombinerer elegance, innovation og kreativitet. Slamp er kendt for at skabe lamper, der skiller sig ud fra mængden og tilføjer et strejf af kunstnerisk flair til ethvert rum.

En af de mest populære designstilarter fra Slamp er deres futuristiske og geometriske lamper. Disse lamper har ofte skulpturelle former, der skaber et visuelt interessant udtryk og tiltrækker opmærksomhed. De geometriske former kan variere fra kugler og kegler til mere komplekse strukturer, der skaber et spændende og moderne udseende i ethvert rum.

En anden populær designstil fra Slamp er deres blomsterinspirerede lamper. Disse lamper er ofte lavet af bløde og buede materialer, der efterligner blomsterblade eller kronblade. Lamperne har en organisk og feminin æstetik, der tilfører en romantisk og drømmende atmosfære til rummet. Disse blomsterinspirerede lamper er en fantastisk måde at tilføje et strejf af natur og skønhed til ethvert interiør.

Slamp tilbyder også en række moderne og abstrakte designstilarter. Disse lamper er ofte lavet af materialer som plastik eller metal og har unikke former eller strukturer, der skiller sig ud. Disse lamper kan have asymmetriske former, interessante mønstre eller endda lysreflekterende overflader. Disse abstrakte lamper er perfekte til at tilføje et kunstnerisk element til ethvert rum og skabe en samtalestarter.

Udover disse tre populære designstilarter tilbyder Slamp også et bredt udvalg af andre designstilarter, herunder minimalistiske lamper, vintage-inspirerede lamper og endda lamper med et industriel udseende. Uanset hvilken stil du foretrækker, er der stor sandsynlighed for, at Slamp har en loftlampe, der passer til din smag og stil. Deres mangfoldige udvalg af designstilarter gør det let for enhver at finde en loftlampe, der passer perfekt til deres indretning og personlige præferencer.

Kan jeg installere en Slamp loftlampe på egen hånd, eller skal jeg kontakte en professionel?

Det kan være fristende at prøve at installere en loftlampe på egen hånd for at spare penge eller for at føle sig mere selvhjulpen. Men når det kommer til Slamp loftlamper, anbefales det stærkt at kontakte en professionel for at sikre en korrekt og sikker installation.

Slamp loftlamper er kendt for deres innovative og avancerede design, der ofte kræver mere end blot at tilslutte ledningerne. De kan have unikke monteringsmetoder, der kræver specialværktøj eller specifikke kompetencer for at sikre, at lampen er korrekt installeret og hænger sikkert fra loftet.

Derudover er Slamp loftlamper også kendt for deres komplekse elektriske systemer. Det kan være nødvendigt at tilslutte flere ledninger, justere spænding eller installere en transformer for at sikre, at lampen fungerer optimalt. Dette kræver viden om elektriske sikkerhedsstandarder og en grundig forståelse af lampens specifikationer.

En professionel elektriker har den nødvendige ekspertise og erfaring til at håndtere installationen af en Slamp loftlampe korrekt og sikkert. De vil være i stand til at sikre, at lampen er monteret stabilt og korrekt til loftet og vil også være i stand til at håndtere alle elektriske forbindelser og sikkerhedsforanstaltninger.

Selvom det kan virke som en simpel opgave at installere en loftlampe, er det vigtigt at huske på, at det handler om din sikkerhed og sikkerheden for dit hjem. En forkert installation kan resultere i elektriske problemer, brandfare eller endda personskade.

Derfor anbefales det altid at kontakte en professionel elektriker, når du skal installere en Slamp loftlampe. De har den nødvendige viden og erfaring til at sikre en korrekt og sikker installation, så du kan nyde din nye loftlampe uden bekymringer.

Hvad er de mest populære materialer, der anvendes til fremstilling af loftlamper fra Slamp?

De mest populære materialer, der anvendes til fremstilling af loftlamper fra Slamp, er primært glas og plastik. Slamp er kendt for deres innovative og unikke design, og de bruger ofte disse materialer til at skabe deres karakteristiske lamper.

Glas er et populært valg, da det giver en elegant og sofistikeret finish til loftlampen. Slamp bruger ofte forskellige typer glas, herunder krystalglas og muranoglas, som er kendt for deres høje kvalitet og æstetiske appel. Disse materialer giver en smuk lysfordeling i rummet og skaber en luksuriøs atmosfære.

Plastik er også et meget anvendt materiale i Slamps loftlamper. Slamp er kendt for deres brug af teknologiske fremskridt og innovative materialer til at skabe unikke designs. Plastik er et alsidigt materiale, der giver mulighed for at skabe forskellige former og farver, hvilket gør det perfekt til at skabe moderne og kreative loftlamper. Slamp bruger ofte specielle typer plastik, der er holdbare og lette at rengøre, hvilket gør deres lamper velegnede til både private hjem og kommercielle rum.

Ved at bruge disse materialer formår Slamp at skabe loftlamper, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle. Deres designs er ofte iøjnefaldende og unikke, hvilket gør dem til et populært valg blandt designentusiaster og dem, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og stil til deres interiør.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top