Køkkenlamper.dk: Find blandt 63333 Produkter | 111 Kategorier | 328 Brands | 270 Forhandlere

Bedste Nordlux Loftspot: Se top 11

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux loftspot. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 11 Nordlux loftspot

  De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Nordlux loftspot | ✅ Loftspot-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 11 bedste Nordlux loftspot

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Nordlux loftspot som du kan finde lige nu.

  1: Nordlux Lotus 4-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Lotus 4-spot, sort?

  Lotus- loftspot med fire flammer med drejelige arme Belysning, der kan justeres efter ønske og alt efter situationen, moderne, elegant design - Lotus er state of the art. Dette gør Lotus loftspot spotlight med fire flammer til den rigtige lyskilde til mange stuer og lounger indrettet i en moderne stil. De fire drejelige og drejelige spotlight-nuancer tillader generøs belysning af rummet. Beslag i en blank messingfinish sikrer justerbarhed. Disse etablerer forbindelsen til en venstre og en højre holder, der er fastgjort til et cirkulært vægbeslag og kan drejes.

  2: Nordlux Link System Single spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Link System Single spot, hvid?

  Roterbar spor spotlight enkelt til 1-faset skinnesystem Link Den enkelte spot er lavet af metal og plast i form af en klassisk kuppelskærm. Det er et udstyr mulighed for linket skinnesystem. Takket være det drejelige led, via hvilket hovedet er forbundet med skinneskinnen, kan spot justeres i henhold til rummets forhold. Enkelt kan udstyres med en GU10-lampe efter behov.

  3: Nordlux Link System Explore spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Link System Explore spot, sort?

  Spor spotlight Udforsk til brug i 1-faset skinnesystem Link Den sorte spotlight Explore er en visuelt enkel variant til at udstyre Link-skinnesystemet i et moderne interiør. Glideren kan let klikkes ind i skinnen. Takket være den frie justering af hovedet kan lyset rettes mod det ønskede område i rummet.

  4: Nordlux Lotus 2-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Lotus 2-spot, sort?

  Lotus - loftspot med to justerbare nuancer Individuelt drejelige og drejelige nuancer, sort grundfarve med skinnende messingdetaljer - sådan kommer Lotus loftlampe , som også kan monteres som væglampe. Derudover er der en enkel, rund form til projektørskærme, vandrette understøtninger og cirkulære vægbeslag. Resultatet er en armatur, der beriger moderne opholds- og rekreative områder med sit udseende og lys.

  5: Nordlux Link System Explore spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Link System Explore spot, hvid?

  Spot Explore til 1-faset skinnesystem Link Explorer spotten udstråler en både moderne og tidløs elegance, og så skal den blot klikkes på en eksisterende 1-faset skinne fra Link systemet. På grund af en simpel, men moderne form, passer den perfekt ind i et moderne interiør uden optisk at dominere det. Specielle egenskaber: Det cylindrisk formede spothoved kan justeres efter ønske, hvilket betyder at visse områder i rummet kan oplyses vidunderligt.

  6: Nordlux Link System Munin spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Link System Munin spot, hvid?

  Enkel spor spotlight 8612 til drift i 1-faset skinnesystem Link spot lavet af metal og plast i en enkel spotlightform er et visuelt tilbageholdende valg til indvendig belysning med 1-faset skinnesystem Link. Skinneglid, holderstang og spotlighthoved udstyret med en rund skærm er alle monokrome. Takket være et drejeled kan spot justeres efter ønske og kan rumme en GU10-lampe efter eget valg.

  7: Nordlux Link System Froya spot, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Link System Froya spot, hvid?

  Minimalistisk spor spot til at udstyre 1-faset spor system Link spot er en fatning, der er reduceret til det væsentlige, nemlig rammen, for at udstyre forbindelsessystemet. En lodret holdestang er fastgjort til skinnen og holder den justerbare holder med et cylindrisk hus via en drejeled. Lampen er frit synlig takket være GU10- fatning uden skærm.

  8: Nordlux Ethan 1-Spot Påbygningsspot, mat sort

  Hvorfor vælge Nordlux Ethan 1-Spot Påbygningsspot, mat sort?

  Ethan er en serie af firkantede spots, der kan bygges sammen. De giver et behageligt lys med de medfølgende indvendige refleksskærme. Passer til alle GU10-pærer, har ekstra ledningsindføring på to modstående sider og kan forbindes (med interne eller ekste

  9: Nordlux Lotus 3-spot, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Lotus 3-spot, sort?

  Lotus loftspot spotlight i tre lyskilder i sort og messing Det treflammede Lotus loftspot spotlight har et moderne design og funktionalitet. Den sorte lampe har messingfarvede forbindelser, hvormed skærmene kan drejes og drejes på en lang, smal stang. Dette holdes på plads af en cirkulær baldakin . Lotus kan bruges på forskellige måder i moderne private og offentlige loungeområder, både monteret i loftet og som vægspot.

  10: Nordlux Link Sleeky LED 1-faset skinnespot, 3000K, 200lm, hvid

  Hvorfor vælge Nordlux Link Sleeky LED 1-faset skinnespot, 3000K, 200lm, hvid?

  Beskrivelse kommer senere

  11: Link MIB 6 Loftspot Sort

  Hvorfor vælge Link MIB 6 Loftspot Sort?

  Nordlux Link MIB 6 skinnespotten er en cylinderformet, simpel og stilfuld strømskinnespot fra Nordlux. Lampen er lavet til alle 1-fasede strømskinner her på siden. Dvs. at du sagtens kan bruge MIB 6 skinnespotten, selvom du f.eks. har Halo Track strømskin

  1 yderligere Nordlux loftspot

  De 11 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste loftspot fra Nordlux i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de loftspot vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 1 Nordlux loftspot:

  Link Loftspot Munin Sort - Nordlux

  Link Loftspot Munin Sort - Nordlux

  179,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af loftspot

  På vores liste her har vi samlet de Nordlux bedste loftspot på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige loftspot til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top