Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux loftlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordlux loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordlux Orbiform – Loftlampe – Messing

  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Messing

Vores første anbefaling er “Nordlux Orbiform – Loftlampe – Messing” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:

Orbiform er en lækker serie af eksklusive og glamourøse lamper i forskellige størrelser og designs.
Kombinationen af børstet messing og en femkantet, røgfyldt glasskærm er igen blevet et populært træk i mange moderne hjem. Kuppelen er prydet med et smagfuldt diamantmønster, der ikke kun er en stilfuld detalje, men også skaber en unik lyseffekt i rummet.
Er så pænt monteret for sig selv som flere i træk i f.eks.
gangen eller køkkenet.
Lyskilde ikke inkluderet.

Tjek bedste pris ❯❯

2: Nordlux Fallon loftlampe 8,5W LED, 4-step Moodmaker, hvid

  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Hvid

Vores anden anbefaling er “Nordlux Fallon loftlampe 8,5W LED, 4-step Moodmaker, hvid” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Fallon LED-loftlampe som rund cylinder LED-loftlampen Fallon kan integreres diskret i flere forskellige rum i boligen, takket være det afdæmpede look, der opnås med den hvide metalcylinder med den cirkelformede plastdiffusor.
Det varmhvide lys fra LED’erne udsendes nedad i en vinkel på 110°.
Det funktionelle highlight er MoodMaker™-funktionen.
Takket være dette kan alle LED’erne oplyse dit indendørs område med 100 % eller 50 % lysudgang, eller omkobles til blot at belyse dit udendørs område….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Nordlux Aludra – Loftlampe – Sort

  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Sort

Næste anbefaling er “Nordlux Aludra – Loftlampe – Sort” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:

Matrix er en alsidig serie lamper designet af det berømte Jacob Jensen Design.
Lamperne i serien er skabt med en moderne minimalisme og skulpturelt design, som gør dem meget dekorative både i haven og på terrassen eller inde på terrassen.
Armaturet er fremstillet i hærdet anodiseret aluminium, hvilket betyder, at det er meget holdbart og kan tåle både regn, fugt og hårde vejrforhold.
Når lampen er tændt, skabes der en smuk lys- og skyggeeffekt gennem skærmen, som giver en indbydende atmosfære både i og uden for hjemmet.
Matrix fås også i andre varianter.
Lyskilde medfølger ikke.

Tjek bedste pris ❯❯

4: Nordlux Landon Smart Loftlampe, 2700-6500K, Sort

  • Mærke: Nordlux
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Nordlux Landon Smart Loftlampe, 2700-6500K, Sort som vi har fundet til 649,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Lysdæmpbar Landon Smart LED loftspot med CCT-funktion, smart styrbar Landon Smart LED loftspot er tidløs og enkel, og de praktiske funktioner er imponerende.
Armaturet kan placeres fleksibelt i boligen og kan f.eks.
bruges som lyskilde i gangen, i trappen, i køkkenet eller på badeværelset.
Landon Smart har to lyskilder, der kan skiftes separat eller sammen: Den vigtigste lyskilde i midten samt en smal ring i bunden af lyset.
Loftspottens funktioner styres med den gratis Nordlux Smart Light App.
Det er muligt at dæmpe armaturet og variere farvetemperaturen fra varm til dagslyshvid.
Desuden kan lysscener og rumgrupper aktiveres via appen, og timerfunktionen kan bruges.
Funktion/kompatibilitet: – kan stadig tændes og slukkes via en almindelig vægkontakt – styring via Bluetooth-netteknologi – lysdæmpning og CCT-funktion (2.700 K- 6.500 K) med gratis Nordlux Smart Light App via smartphone eller tablet – styring af op til 50 elementer, rumgrupper, timerfunktion, belysningsscener muligt via App – stemmestyring mulig med separat tilgængelig Bridge (Amazon Alexa, Google Assistant) – funktioner kan udvides med Nordlux Smart Accessories…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordlux loftlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordlux loftlampe:

Dyreste Nordlux Loftlampe på listen er Nordlux Djay 40 Smart Loftlampe 2700-6500K RGB, Bluetooth højtaler, Hvid fra Lampegiganten DK med en pris på 1799.00. Billigste udvalgte Loftlampe er LED plafond, loftlampe, hvid, 8W, ?25 cm – Nordlux Montone som du kan købe for 49.00 hos WATTOO.DK. Forskellen på de to priser er 1750 kr.
Ovenstående Nordlux Loftlampe data og priser er hentet fra 7 butikker (Lampegiganten DK, Proshop.dk, LightShop DK, Lamper.dk, WATTOO.DK, Homeshop.dk, LampeGuru.dk). Alle Nordlux Loftlampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: