Køkkenlamper.dk: Find blandt 63333 Produkter | 111 Kategorier | 328 Brands | 270 Forhandlere

Bedste Nordlux Langbordspendel: Se top 16

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Nordlux langbordspendel. Vi har udvalgt de 16 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 16 Nordlux langbordspendel

  De 16 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Nordlux langbordspendel | ✅ Langbordspendel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 16 bedste Nordlux langbordspendel

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Nordlux langbordspendel som du kan finde lige nu.

  1: Nordlux Alanis 4 Pendel, messing

  Hvorfor vælge Nordlux Alanis 4 Pendel, messing?

  Alanis er ikke en helt almindelig lampe-serie. Den er hverken rund eller firkantet i sit design. Den er faktisk designet således, at den har hele 10 sider. Når vi siger 10 sider, så er det fordi, at når du ser den ovenfra, så har den 10 hjørner. En anderl

  2: Nordlux Skylar Pendel, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Skylar Pendel, sort?

  Rinse pendel er indbegrebet af høj funktionalitet og cool, industrielt design. Det smukke minimalistiske design er udstyret med innovativ teknologi i form af en indbygget funktion til tre-trins dæmpning (MoodMaker), der giver dig mulighed for nemt at skifte lyset fra din standard vægkontakt. Vælg mellem samtidig nedadgående lys og sidelys, kun nedadgående lys eller kun sidelys. Med hukommelsesfunktion, der husker din sidste lysdæmperindstilling.

  3: Nordlux Alanis 4 Pendel, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Alanis 4 Pendel, sort?

  Denne fine Alanis loftlampe fra Nordlux har en 10-sidet profil, der skaber et unikt designudtryk, som er strømlinet og blødt på samme tid. Den minimalistiske pendel i sort metal er perfekt over spise- eller køkkenbordet. Loftlampen er designet af Says Wh

  4: Nordlux Tilo 5-pendel, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Tilo 5-pendel, sort?

  Tilo er en minimalistisk serie, der udstråler skandinavisk elegance med sine rene og enkle linjer. Det er lavet af metal med fem hængende lamper, hver med en aftagelig træhætte i en kasse. Perfekt, hvis du vil ændre lampens udseende, da den kan bruges både med og uden træhætte. Lampen passer perfekt over et spisebord, en køkkenø eller over poolbordet. Tilo spreder et nedadgående og smagfuldt lys, der falder pænt på overfladen.
  Kabellængde: 200 cm.
  Fås i sort og gråt.
  Lyskilde ikke inkluderet.

  5: Nordlux Skylar Pendel, aluminium

  Hvorfor vælge Nordlux Skylar Pendel, aluminium?

  Rinse pendel er indbegrebet af høj funktionalitet og cool, industrielt design. Det smukke minimalistiske design er udstyret med innovativ teknologi i form af en indbygget funktion til tre-trins dæmpning (MoodMaker), der giver dig mulighed for nemt at skifte lyset fra din standard vægkontakt. Vælg mellem samtidig nedadgående lys og sidelys, kun nedadgående lys eller kun sidelys. Med hukommelsesfunktion, der husker din sidste lysdæmperindstilling.

  6: Nordlux Theo Pendel, sort

  Hvorfor vælge Nordlux Theo Pendel, sort?

  Trendy, tre-lampe vedhængslampe Theo lavet af træ og metal Theo pendellampen kombinerer lyst asketræ og sort metal. De tre fatninger har hver en tilsvarende pære, som kan bestilles via tilbehør. Metalskærmene reflekterer lyset udelukkende nedad og giver dermed en smuk, stor flade belysning af spiseborde og køkkenborde. Det lyse træ giver et naturligt præg til rummet og kan kombineres perfekt med træfarvede møbler.

  7: Nordlux Clyde Spotlight sort

  Hvorfor vælge Nordlux Clyde Spotlight sort?

  Beam pendelarmatur Clyde i skandinavisk design - fireflammigt, i række Det fireflammede LED pendelarmatur Clyde er klart struktureret og holdt i neutral sort og harmonerer med næsten alle indretningsfarver og kan integreres i mange boligstile. Det varmt hvide lys sendes nedad fra hovederne, der er placeret ved siden af hinanden, og giver dermed en effektiv direkte belysning, f.eks. over et spisebord. Der er integreret en tre-trins dæmpningsfunktion i Clyde pendelarmaturet, som kan betjenes via den normale vægkontakt. Dette gør det muligt at reducere lysstyrken fra 100 % (1 x switch) til 50 % (2 x switches) eller ned til 25 % (3 x switches).

  8: Lilt LED-pendellampe, sort

  Hvorfor vælge Lilt LED-pendellampe, sort?

  Lilt er en loftslampe, der kombinerer funktionalitet med et stilfuldt, minimalistisk design. Lampen er udstyret med en indbygget 3-trins lysdæmper, der giver mulighed for let at justere lysstyrken i tre trin gennem vægkontakten. Perfekt til at kunne indstille lyset afhængigt af situationen eller behovet. Lilt har en lysoverflade langs hele lampen, hvilket bidrager til et godt lys og en god lysfordeling. Derudover er lampen udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys på 2700K. Lampen bidrager med et moderne strejf til hjemmet og passer perfekt over spisebordet eller køkkenøen.
  Ledningslængde: 200 cm kabel + ledning.
  Fås i sort og børstet stål.
  Integreret LED-belysning.

  9: Josefine hængelampe i sort, syv lyskilder

  Hvorfor vælge Josefine hængelampe i sort, syv lyskilder?

  Josefine er en ny, moderne fortolkning af den klassiske lysekrone. Lampen har 7 lyskilder, der hænger fra grene og ser næsten flydende ud, da den hænger i tre tynde ledninger. Placer over spisebordet eller i stuen, hvor det kan tage sin plads og være synlig ved første øjekast af rummet. Det er let at sætte dit eget mærke på lampen ved hjælp af dekorative lyskilder i lampen. Det anbefales også at tilslutte lampen til en lysdæmper for at få den bedste effekt. Lampen er lavet af metal med kontrasterende messingunderlag og mat finish.
  Kabellængde: 200 cm.
  Lyskilder er ikke inkluderet.

  10: Nordlux - Pop 3 Pendel Matt Black Nordlux

  Hvorfor vælge Nordlux - Pop 3 Pendel Matt Black Nordlux?

  Begejstringen har været stor over de fantastike Pop lamper fra danske Nordlux. Derfor er sortimentet nu udvidet med en langbordspendel i selv samme design. Med tre flotte lamper på en skinne fanger langbordspendlen enhvers opmærksomhed, der træder ind i r

  11: Contina pendel, G9, sort - Nordlux

  Hvorfor vælge Contina pendel, G9, sort - Nordlux?

  Contina er et pendul, der tilbyder attraktivt design, funktionalitet og nøje udvalgte detaljer. Lampen er lavet af metal, har en sortlakeret finish og består af en ramme med tre lyskilder, der er fastgjort nedenunder. Disse lyskilder er omgivet af smukke kupler i opalt hvidt glas, der skaber flotte og elegante kontraster med det ellers sorte design. Contina passer perfekt over et rektangulært spisebord eller en køkkenø, hvor den kan sprede lyset ned over området nedenfor og bidrage med en funktionel generel belysning i rummet. Dens pæne og fleksible udtryk betyder også, at lampen ikke tager for meget plads i rummet.
  Leveres med 2 sorte tekstilkabler.
  Lyskilder ikke inkluderet.

  12: Nordlux Orbiform 3-Spot - Pendel - Messing

  Hvorfor vælge Nordlux Orbiform 3-Spot - Pendel - Messing?

  Orbiform er en lækker serie af eksklusive og glamourøse lamper i forskellige størrelser og designs. Kombinationen af børstet messing og tre femkantede, røgfyldte kupler er igen blevet et populært træk i mange moderne hjem. De tre kopper er prydet med et smagfuldt diamantmønster, der ikke kun er en stilfuld detalje, men også skaber en unik lyseffekt i rummet.
  Ledningslængde: 200 cm (sorte tekstilkabler).
  Lyskilde ikke inkluderet.

  13: Contina 3-Pendant (Guld farvet)

  Hvorfor vælge Contina 3-Pendant (Guld farvet)?

  Contina kombinerer attraktivt design og funktion, hvor det er de nøje udvalgte detaljer, der gør, at serien skiller sig ud og gør den helt unik. Lysrammen afsluttes med en kugleformet glaskugle i opalhvidt glas, der skjuler lyskilden og spreder et smukt blændfrit lys i rummet og bidrager til et elegant udtryk. Contina er en eksklusiv lang pendel med tre lyskilder i den smukkeste messing, der tilfører varme og en hyggelig følelse til det lyse skandinaviske interiør. Det smalle design gør, at pendulet ikke fylder for meget i rummet eller slører udsynet, og det er derfor perfekt over det lange middags- eller køkkenbord.

  14: Lilt (Mørkegrå)

  Hvorfor vælge Lilt (Mørkegrå)?

  Lilt-serien personificerer funktionalitet og design i en smuk forening. Lilt har en jævnt oplyst overflade i hele lampen, og er udstyret med en indbygget tre-trins Moodmaker™ funktion, der giver dig mulighed for at justere lyset i tre trin fra din standard vægkontakt efter behov. Pendlens enkelthed understreges af to smukke sorte armaturer, der står i kontrast til den strenge rektangulære metaloverflade. Perfekt over det lange spise- eller køkkenbord.

  15: Nordlux Paco 5 | Pendel | Sort

  Hvorfor vælge Nordlux Paco 5 | Pendel | Sort?

  Med sit industrielle og minimalistiske design kan Paco-serien styles, så den passer perfekt til din personlige smag. Tilføj en stor dekorativ pære for at skabe den perfekte hyggelige atmosfære. Kombinationen af sort metal og en dekorativ pære giver et trendy og industrielt designudtryk.

  16: Beroni Pendant (Sort)

  Hvorfor vælge Beroni Pendant (Sort)?

  Beroni loftlampen fra Nordlux har et distinkt og minimalistisk design, der kaster et fascinerende lys- og skyggespil, når den er tændt. De buede sorte metaltråde skaber et åbent og luftigt look, hvor du kan skabe dit eget designudtryk ved at tilføje en de

  1 yderligere Nordlux langbordspendel

  De 16 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste langbordspendel fra Nordlux i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de langbordspendel vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 1 Nordlux langbordspendel:

  Nordlux Lilt langbordspendel m/3-trins-dæmp - børstet stål

  Nordlux Lilt langbordspendel m/3-trins-dæmp - børstet stål

  1135,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af langbordspendel

  På vores liste her har vi samlet de Nordlux bedste langbordspendel på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige langbordspendel til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top