Køkkenlamper.dk: Find blandt 63448 Produkter | 111 Kategorier | 335 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Lysterapilampe: Se top 13

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde lysterapilamper. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 13 lysterapilamper

  De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på lysterapilamper | ✅ Lysterapilampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Lysterapilampe bordmodel - til vintertræthed 1: Lysterapilampe bordmodel - til vintertræthed
  • Effektiv løsning mod vintertræthed og vinterdepression
  • Lysintensitet på 10.000 lux ved 20 cm afstand
  • Strømbesparende LED-lys, UV- og flimmerfrit
  • Medicinsk godkendt og dokumenteret effektivitet
  • Let at bruge, kan bruges hjemme eller på arbejdet
  587,- hos Coolshop.dk Billigste pris af 8 forhandlere
  Lysterapilampe transportabel - til vintertræthed 2: Lysterapilampe transportabel - til vintertræthed
  • Transportabel og kompakt størrelse
  • Lysintensitet på 10.000 lux
  • Medicinsk godkendt
  • UV- og flimmerfri LED lyskilde
  • Kan forbedre humør og dæmpe vinterdepression
  353,- hos Proshop.dk Billigste pris af 8 forhandlere
  Beurer lysterapilampe - TL30 4: Beurer lysterapilampe - TL30
  • Medicinsk godkendt lysterapilampe
  • LED-panel med 10.000 lux
  • Lysflade på 20 x 12 cm
  • Kompakt design som en iPad
  • Leveres med adapter og taske
  499,- hos Med24 Billigste pris af 3 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 13 bedste lysterapilamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste lysterapilamper som du kan finde lige nu.

  1: Lysterapilampe bordmodel - til vintertræthed

  Hvorfor vælge Lysterapilampe bordmodel - til vintertræthed?

  Beskrivelse af Lysterapilampe bordmodel - til vintertræthed:

  Lysterapilampen bordmodel er en effektiv løsning til personer, der lider af vintertræthed og vinterdepression i de mørke vintermåneder. Lampen simulerer et kraftigt dagslys svarende til forårssolen og har en lysintensitet på 10.000 lux ved 20 cm afstand. Dette betyder, at den kan dæmpe vintertræthed og vinterdepression samt løfte humøret på få dage.

  Lysterapilampen er strømbesparende og bruger LED-lys, der er UV- og flimmerfrit. Den har desuden en touch-knap og kan enten placeres på et bord eller hænges på en væg. Lampen er medicinsk godkendt, og dens effektivitet er dokumenteret i flere videnskabelige studier.

  I vintermånederne, hvor der er mangel på dagslys, kan hjernen producere mere melatonin og mindre serotonin, hvilket kan føre til øget træthed, nedsat humør og vinterdepression. Lysterapi kan hjælpe med at genoprette balancen i hjernen ved at give den den nødvendige mængde lys.

  Lysterapilampen bordmodel er let at bruge og kræver kun et par minutters behandling dagligt. Den leveres med et lysareal på 22 x 20 cm og kan bruges derhjemme eller på arbejdet.

  Alt i alt er Lysterapilampen bordmodel en pålidelig og effektiv løsning til at bekæmpe vintertræthed og vinterdepression.

  Beurer TL41 LED Lysterapilampe med Touch giver dig en fornemmelse af skarp sol i April. Lampen kan simulere dagslys og er særlig velegnet til at have stående på bordet eller hænge på væggen og sprede lys fra LED.Modellen er både fri for flimmer og UV lys.

  2: Lysterapilampe transportabel - til vintertræthed

  Hvorfor vælge Lysterapilampe transportabel - til vintertræthed?

  Lysterapilampe transportabel - til vintertræthed

  Denne lysterapilampe er den perfekte løsning til dig, der lider af vintertræthed og vinterdepression. Lampen simulerer et dagslys, der svarer til en kraftig forårssol og har en lysintensitet på 10.000 lux. Med sin lille, kompakte størrelse er den super velegnet til at tage med på farten og god at bruge på et skrivebord.

  Vintermånederne kan være hårde på denne mentale sundhed. Det manglende dagslys får hjernen til at producere mere melatonin og mindre serotonin, hvilket gør dig mere søvnig og sænker følelsen af lykke og velbehag. Dette kan komme til udtryk som vinterdepression. Med lysterapi kan du nemt behandle både vintertræthed og vinterdepression hjemme hos dig selv.

  Denne lysterapilampe er medicinsk godkendt og har en lysintensitet på 10.000 lux ved 10 cm afstand. Den er kompakt og transportabel så du kan tage den med dig på farten eller bruge den på dit skrivebord. Lampen kan bruges vandret eller lodret og har en strømbesparende LED lyskilde. Lyskilden er også UV- og flimmerfri, hvilket betyder at den er skånsom mod dine øjne.

  Lysterapilampen indeholder et lysareal på 16,5 x 8,5 cm og vejer 315 g. Den er nem at bruge og kan hjælpe dig med at forbedre dit humør og dæmpe vinterdepressionen. Hvis du kæmper med vintertræthed og vinterdepression, kan du have glæde af at investere i denne lysterapilampe.

  Beurer TL 20 LysterapilampeLyslampe til de mørke vintermåneder. Dagligt brug af denne lysterapilampe mindsker dannelsen af stoffet melatonin, der har en effekt på søvnforbruget. Derudover kan lysterapilamper også have en positiv effekt på vinter depressio

  3: Lysterapilampe - Zenkuru

  Lysterapilampe - Zenkuru

  Hvorfor vælge Lysterapilampe - Zenkuru?

  Når øjnene har brug for tændstikker for at holde sig åbne, og kaffeindtaget begynder at nærme sig et mindre lands årsforbrug, er det let at skyde skylden på den mørke årstid. Fyld energireserven op med en lysterapilampe, der kan hæve både energiniveauet og humøret, selv når årstiden er allermørkest.

  4: Beurer lysterapilampe - TL30

  Beurer lysterapilampe - TL30

  Priser og varianter

  • Medicinsk godkendt lysterapilampe
  • LED-panel med 10.000 lux
  • Lysflade på 20 x 12 cm
  • Kompakt design som en iPad
  • Leveres med adapter og taske

  Hvorfor vælge Beurer lysterapilampe - TL30?

  Beurer TL 30 Lysterapilampe er en medicinsk godkendt lysterapilampe, der giver dig en følelse af velvære for både krop og sjæl. Lampen simulerer sollys og er velegnet i vintermånederne, hvor der er mindre sollys, eller hvis du opholder dig meget indendørs. Lampen er flimmerfri og har ingen UV-stråling, hvilket gør den sikker at bruge.

  Lampen er udstyret med et 5 Watt LED-panel, der leverer en lysstyrke på 10.000 lux. Den har en lysflade på 20 x 12 cm og er velegnet til at have stående på skrivebordet eller tage med på farten. Lampen kan både stå lodret og vandret på bordet, og betjenes nemt med en enkelt knap.

  Beurer TL 30 Lysterapilampe leveres med en adapter og en praktisk taske til opbevaring. Lampen har et kompakt design, der er på størrelse med en iPad, og er let at have med på ferien. Der medfølger også et filt-etui til lysterapiapparatet, så det er nemt at have med på farten.

  Beurer TL 30 Lysterapilampe er et certificeret medicinsk produkt og leveres med 3 års garanti. Lampen har en målestok på 23,6 x 15,6 x 2,6 cm og vejer 326 gram. Lampen er ideel til dem, der ønsker at øge deres energiniveau og humør i løbet af vintermånederne eller til dem, der opholder sig meget indendørs.

  Beurer TL 30 LysterapilampeLyslampe til de mørke vintermåneder. Dagligt brug af denne lysterapilampe mindsker dannelsen af stoffet melatonin, der har en effekt på søvnforbruget. Derudover kan lysterapilamper også have en positiv effekt på vinter depressio

  5: Lumie Brazil

  Hvorfor vælge Lumie Brazil?

  Lumie Lightbox Brazil lysterapilampe Når det er mørkt udenfor er det naturligt, at man savner naturlig dagslys. Vejret i Danmark er ikke til at regne med, så de dage hvor du ikke får dit daglige dosis naturlys, kan det være klogt at investere i en lystera

  6: Lumie Vitamin L

  Hvorfor vælge Lumie Vitamin L?

  Lysterapi-lampe, Lysstyrke: 10.000 lux ved 16 cm, Lodret eller vertikal stand, Aftagelig fod, Riflet lampeskærm som giver et blødt og behageligt lys, Stor skærm, Varme hvide LEDs, hvidEn smal, bærbar lysterapilampe, der hjælper dig med at løfte humøret, f

  7: Beurer TL 45 Perfect Day

  Hvorfor vælge Beurer TL 45 Perfect Day?

  Hjælp din døgnrytme godt på vej med denne TL 45 2-i-1 lysterapi- og døgnrytmelampe fra BeurerLampen TL 45 fra Beurer understøtter dine arbejds- og afslapningsmønstre gennem hele dagen. Med tre forskellige lysindstillinger, kan du vælge mellem: Active:Dett

  8: Beurer Lysterapilampe Med LED Lys TL 70 (1 stk)

  Hvorfor vælge Beurer Lysterapilampe Med LED Lys TL 70 (1 stk)?

  LYSTERAPI I SMUKT TIDSLØST DESIGN TL 70 fra Beurer er en lysterapi bordlampe med et dejligt og behageligt lys helt fri for flimmer. Lampen kommer i et smukt og tidsløst design. Lampen er medicinsk godkendt og med en luxværdi på 10.000, som er den anbe

  9: Lumie Desklamp II L-200 - Lysterapi

  Hvorfor vælge Lumie Desklamp II L-200 - Lysterapi?

  Lumie Desklamp II lysterapilampe Når det mørkt udenfor er det naturligt, at man savner naturlig dagslys. Vejret i Danmark er ikke til at regne med, så de dage hvor du ikke får dit daglige dosis naturlys, kan det være klogt at investere i en lysterapilampe

  10: Lysterapilampe Valovoima

  Hvorfor vælge Lysterapilampe Valovoima?

  Dæmpbar LED-terapilampe Valovoima for mere velvære Ved første øjekast ligner LED-bordlampen Valovoima en almindelig skrivebordslampe eller bordlampe. Der er dog meget mere i den, for den kan også bruges som terapilampe. Lysbehandling af denne art bruges til sæsonbestemte stemninger som f.eks. den typiske vinterdepression i områder, hvor der er mangel på dagslys om vinteren. Uden tilstrækkeligt dagslys ændrer hormonproduktionen sig, og der kan opstå symptomer som træthed, søvnforstyrrelser og sløvhed. Hvis du regelmæssigt bruger et lys som Valovoima, kan disse symptomer afhjælpes. Du behøver ikke at se direkte ind i lyset, det er også tilstrækkeligt, hvis lyset falder på siden af ansigtet. Det vigtige er, at lysstrålerne når frem til øjets receptorer. På den måde kan du f.eks. spise, læse eller arbejde. Bordlampens armaturhoved kan justeres, så lyset kan rettes i den ønskede retning. Takket være den integrerede lysdæmper kan Valovoima også bruges som en almindelig bordlampe, for med mindre stærkt lys er den blot en ekstra lyskilde til accent- og områdebelysning. LED-bordlampen Valovoima er et produkt fra den finske designerlampeproducent Innolux.

  11: Lysterapilampe Rondo 40 cm LED

  Hvorfor vælge Lysterapilampe Rondo 40 cm LED?

  Terapilampe Rondo LED mod vinterdepression LED-bordlampen Rondo er elegant og enkel. Den runde akryldiffusor giver blændfrit og ensartet fordelt lys. Rondo er designet som en terapilampe, der er beregnet til at afhjælpe f.eks. vinterdepression. Lys er en afgørende faktor for mennesket, for uden lys kan visse processer i kroppen ikke fungere. Hvis lyset mangler på mørke vinterdage, kan du opleve træthed og manglende energi. Hvis du regelmæssigt bruger en lampe som Rondo og tilbringer en til to timer dagligt i umiddelbar nærhed af lampen, kan disse symptomer afhjælpes. Du behøver ikke at se direkte ind i lyset for at gøre dette, det er også tilstrækkeligt, hvis der falder lys på ansigtet fra siden. Det er kun vigtigt, at lysstrålene når receptorerne i øjet. Du kan f.eks. sidde og spise eller læse. LED-lampen Rondo er et produkt fra den finske designerlamperproducent Innolux.

  12: Beurer TL90 Lysterapilampe

  Hvorfor vælge Beurer TL90 Lysterapilampe?

  Med Beurer TL 90 Lysterapilampe får du en stor lysterapilampe, der måler 51 x 34 cm og som kan simulere dagslys.Lampen giver et jævn og klart lys og kan instilles til forskellige tidsintervaller alt efter behov. Intervaller kan instilles fra 15 min. og op

  13: Beurer - TL 100 Lysterapilampe 2 i én - 3 Års Garanti

  Beurer - TL 100 Lysterapilampe 2 i én - 3 Års Garanti

  Hvorfor vælge Beurer - TL 100 Lysterapilampe 2 i én - 3 Års Garanti?

  Lysterapilamper fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste lysterapilamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige lysterapilampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top