Køkkenlamper.dk » Alle guides » Pendel » Luceplan Pendel

Bedste Luceplan Pendel: Se top 14

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Luceplan pendeller. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Luceplan pendeller | ✅ Pendel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Luceplan pendeller

Her kan du se de 3 bedste Luceplan pendeller ud af de 14 pendeller fra Luceplan vi har på vores liste her på Køkkenlamper.dk
De 3 pendeller er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Luceplan pendeller | ✅ Pendel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hope – en glinsende pendellampe

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Hope – en glinsende pendellampe” fås til 11099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hope – en transparent pendellampe af den særlige slags Den transparent pendellampe Hope, hvis skærm består af mange individuelle Fresnel prismer fremstillet i polykarbonat, er super let.
De tynde prismer overlapper hinanden og danner en kugleartig skærm, der imponerer gennem et transparent og let udseende.
Lampens lys multipliceres gennem de mange prismer, hvorved der opstår en mousserende, festlig atmosfære med tusindvis af lysrefleksioner i rummet.
Den fascinerende pendellampe Hope der er designet af Francisco Gomez Paz og Paolo Rizzatto giver et unik blikfang i rummet, ligesom lyskilden der afspejles af prismerne, der bryder dagslyset og genererer lysrefleksioner….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Designer pendellampe Hope, 110 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe Designer pendellampe Hope, 110 cm til kun 33399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Usædvanlig stor designer pendellampe Hope Når man betragter designer pendellampen Hope på afstand, vil man måske tro, at man beundrer en lampe der er udsmykket med krystaller, fordi den funkler og glinser på smukkeste vis.
Der er dog ikke tale om krystaller, men derimod om Fresnel prismer i superlet polykarbonat, der udsmykker den flotte skærm på pendellampen Hope.
De er monteret i lag, så det udsendte lys bliver reflekteret flere gang, og dermed sikrer at det udsendte lys har en imponerende funklen.
Denne effekt kan allerede fornemmes om dagen, selv om pendellampen endnu ikke er tændt, så forestil dig hvor imponerende lampen bliver om aftenen, når pendellampen lyskilde bliver tændt.
Med dens betragtelige dimensioner og store diameter, kan Hope anvendes i private hjem hvis rummet er stort nok, men et anvendelsessted hvor den vil være imponerende, vil naturligvis være hoteller og gastronomi branchen, hvor anvendelsen af en pendellampe med en imponerende glinsende effekt og et helt særlig udseende, medbringer en særlig luksuriøs effekt….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: Luceplan Mesh pendellampe Ø 55 cm

 • Dagens pris: 15099,- kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Luceplan
 • Farve: Sort
 • Størrelse: ø55

Næste anbefaling er “Luceplan Mesh pendellampe Ø 55 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Luceplan Mesh pendellampe Ø 55 cm” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 15099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
LED-pendellampe Mesh – prisbelønnet designerlampe med høj dekorationsfaktor LED-pendellampen Mesh – et designobjekt fra Francisco Gomez Paz – skaber flotte, strålende lysforhold takket være netstrukturen med de mange LED-oplysningspunkter, der giver lampen transparens og lethed.
Designeren, der stammer fra Argentina, men i dag lever og arbejder i Italien, modtog i 2016 Red Dot “Best of the Best” Design Award for den iøjnefaldende pendellampe.
Mesh udstråler til alle sider et meget hyggeligt, varmhvidt lys og egner sig for eksempel fremragende som harmonisk grundbelysning i rummet.
Lampeproducenten Luceplan blev grundlagt i 1978 og sælger et bredt sortiment af designlamper med store krav til æstetik og funktion.
– dæmpbar…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: Højdejusterbar pendellampe Trama

Produkt nummer 4 på vores “Luceplan pendel-liste” er Højdejusterbar pendellampe Trama som du lige nu kan købe for 4499,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Rund pendellampe Trama i buet form Pendellampen Trama har en skærm i hvid polykarbonat, der sikrer en flot ensartet fordeling af lyset, og reducerer blændinger til et minimum. Stellet har en aluminiumsfarvet overflade, der på samme tid fremstår moderne og diskret.
Takket være det smarte kabelophæng, kan højden på pendellampen justeres fra 80 cm til 170 cm. Dermed kan lampen tilpasses mange situationer og anledninger – det er ikke noget man skal planlægge på forhånd – det ideelle anvendelsessted for denne pendellampe, er naturligvis ved spisebordet, hvor den udsender et hyggeligt, klart lys….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: Fascinerende pendellampe Hope

Forhandlerens beskrivelse:
Hope – den moderne fortolkning af krystallamper Fascinerende som krystallamper, men super let og udstyret med transparente Fresnel prismer fremstillet i polykarbonat med form som kronblade i stedet for polerede krystaller – er dette pendellampen Hope, der er en fascinerende lyskilde.
Refleksionerne og refraktionerne gennem disse tynde Fresnel prismer multiplicere lyskilden, og skaber en unik lyseffekt i rummet.
Men endda dagslyset bryder lyset udefra i prismerne, og gør pendellampen Hope til et blikfang.
Ophænget på et tyndt stålkabel, der er fastgjort separat ved siden af baldakinen med forsyningskablet, fuldender lyseffekten af pendellampen Hope….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

6: Luceplan Illan LED-træhængelampe, dæmpes, Ø 60 cm

 • Dagens pris: 6899,- kr.
 • Fundet hos Lampegiganten DK
 • Mærke: Luceplan
 • Størrelse: ø60

Forhandlerens beskrivelse:
Luceplan Illan – fascinerende hængelampe af træ med raffinerede LED-strimler LED-hængelampen Illan er skabt af fleksibel krydsfiner.
Det semitransparente look på hele lampen afsløres først, når den monteres.
På grund af tyngdekraften klappes træet, der er skåret med laserteknik, op lige som en vifte.
Træ-pendellampen præsenterer sig selv ring for ring med bølgeformede bevægelser og reagerer på næsten enhver bevægelse af luften.
Det tredimensionelle legeme minder om en skulptur, der bevæger sig på en tynd linje mellem kunst og design og forbinder en funktionel kvalitet med et flot look.
Designet legemliggør en livlig, konstant variation med en stærk visuel virkning og en usædvanligt dekorativ værdi.
Den rene lethed og træstrukturen formidler velvære, mens den smarte anvendelse af LED-lyskilden skaber en komfortabel og afslappende belysning.
Princippet om bæredygtighed har været anvendt som tilgang ved fremstillingen af hængelampen.
Den er lavet af FSC-certificeret træ og antallet af komponenter er begrænset til et minimum. Der er endvidere arbejde med en så ringe miljøpåvirkning som muligt under produktionsprocessen.
Da lampen i sammenpakket stand kun udgør en træplade med en tykkelse på maksimalt 2,5 mm, kræves kun en smal emballage og en smule materiale til forsendelsen.
Illan kan desuden dæmpes via en bagkantstyret dæmper, hvilket kan reducere energiforbruget betydeligt.
Luceplan er en italiensk førsteklasses producent, der producerer adskillige produkter fra velrenommerede designere.
Designeren Zsuzsanna Horvath har en stærk baggrund inden for møbeldesign og design af offentlige rum. Hun har nu sit eget arkitektur- og designstudie i Danmark.
Luceplan har et klart værdisystem, som består af æstetik, teknologisk forskning, designkultur, eksperimenter og innovation, mens den kreative gejst aldrig adskilles fra funktionel kvalitet og effektivitet….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

7: Luceplan – Ophængningssæt Til Constanza Pendel

 • Dagens pris: 185,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 241,-, nu kun 185,-.
  Du sparer 56 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan

Forhandlerens beskrivelse:
Design Luceplan Koncept Ophængningssæt Til Constanza Pendel er en reservedel til Costanza Vi fører et stort udvalg af reservedele.
Blandt andet har vi skærme, fatninger, skruer, ledninger, ophæng og meget andet, så mangler du en reservedel til din lampe,…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

8: Luceplan – Archetype Pendel (Rød)

 • Dagens pris: 2345,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3051,-, nu kun 2345,-.
  Du sparer 706 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan
 • Farve: Rød

Forhandlerens beskrivelse:
Design Goodmorning Technology for Luceplan Koncept Archetype Pendlen er ikke som de andre, ja selvom det lyder som en gammel sang så er der nu noget om snakken.
Archetype kan skrues op i en E27 fatning på et eksisterende el-ophæng, nærmet som en pære med…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

9: Luceplan – Costanza Pendel Up/Down Petroleum Blue

 • Dagens pris: 2265,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2945,-, nu kun 2265,-.
  Du sparer 680 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan
 • Farver: Petroleum, Blå

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Costanza Pendel up/down Petroleum Blue er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem for…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

10: Luceplan – Costanza Pendel Up/Down Smart Yellow

 • Dagens pris: 2265,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2945,-, nu kun 2265,-.
  Du sparer 680 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan
 • Farve: Gul

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Costanza Pendel up/down Smart Yellow er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forsk…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

11: Luceplan – Costanza Pendel Up/Down Shaded Stone

 • Dagens pris: 2265,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2945,-, nu kun 2265,-.
  Du sparer 680 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Costanza Pendel up/down Shaded Stone er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forsk…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

12: Luceplan – Lady Costanza Pendel White

 • Dagens pris: 2830,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3679,-, nu kun 2830,-.
  Du sparer 849 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Lady Costanza Pendel White er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellige sti…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

13: Luceplan – Costanza Pendel Liquorice Black

 • Dagens pris: 2895,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3763,-, nu kun 2895,-.
  Du sparer 868 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan
 • Farve: Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Costanza Pendel Liquorice Black er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellig…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

14: Luceplan – Costanza Pendel Concrete Grey

 • Dagens pris: 2895,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3763,-, nu kun 2895,-.
  Du sparer 868 kr. / 23 %
 • Fundet hos Lampemesteren.dk
 • Mærke: Luceplan
 • Farve: Grå

Sidste produkt på vores liste er Luceplan – Costanza Pendel Concrete Grey som vi har fundet til 2895,- hos Lampemesteren.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Paolo Rizzatto for Luceplan Koncept Costanza Pendel Concrete Grey er nu fyldt 25 år plus det løse, så der skulle friske skærme og nye farver til kroppen.
Costanza blev designet i 1986 af Paolo Rizzatto for Luceplan, og har levet gennem forskellige…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

37 yderligere pendeller fra Luceplan

De 14 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste pendel fra Luceplan i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de pendeller vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 37 Luceplan pendeller:

Andre mærker af pendeller

På vores liste her har vi samlet de 14 bedste pendeller på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige pendel til dine behov: