Køkkenlamper.dk: Find blandt 63333 Produkter | 111 Kategorier | 328 Brands | 270 Forhandlere

Bedste Lucande Gadelampe: Se top 10

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Lucande gadelamper. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 10 Lucande gadelamper

  De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lucande gadelamper | ✅ Gadelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 10 bedste Lucande gadelamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lucande gadelamper som du kan finde lige nu.

  1: Lucande Timio gadelampe, 60 cm

  Hvorfor vælge Lucande Timio gadelampe, 60 cm?

  Attraktiv stibelysning Timio i mørkt design Timio stiarmaturet inspirerer med sit minimalistiske design, som samtidig virker meget specielt. Der er fokus på geometriske former som f.eks. den cylindriske stander og den kubiske ramme omkring den hvide lampeskærm. Stiarmaturet er fremstillet af aluminium og beklædt med en mørkegrå finish, som er meget trendy i øjeblikket. Timio passer godt ind i et moderne miljø og kan bruges udendørs i lang tid takket være sin gode beskyttelsesgrad.

  2: Lucande Olinum gadelampe, mørkegrå

  Hvorfor vælge Lucande Olinum gadelampe, mørkegrå?

  vejlampe lys i et lige, mørkt design vejlampe lys fanger straks øjet med sit usædvanlige og moderne udseende. Det blev lavet af robuste materialer som rustfrit stål og aluminium. Fire lange stivere stikker ud fra bunden, som lampeskærmen er fastgjort til. Lampeskærmen i glas giver et klart overblik over den lyskilde, der skal bruges. Derfor bør dette vælges nøje. Dekorative glødelamper med energibesparende LED-teknologi er ideelle. vejlampe Olinum giver god belysning til haven eller terrassen.

  3: Lucande Olinum gadelampe, sølvgrå

  Hvorfor vælge Lucande Olinum gadelampe, sølvgrå?

  Sølvgrå sti vejlampe Olinum som moderne have- eller terrassebelysning Denne smukke lyskilde imponerer med sit design og holdbare materialer. vejlampe path light er lavet af robust rustfrit stål og aluminium og har en simpel, sølvgrå overfladefinish. Da du har et klart overblik over den lyskilde, der skal bruges, anbefales en dekorativ lyskilde, for eksempel en LED-lampe med lavt forbrug med et trendy glødetrådsudseende. Armaturet har en IP44- kapslingsklasse , så det tåler regn og fugt på lang sigt og er derfor ideel til udendørs brug.

  4: Lucande Berenike gadelampe, 60 cm

  Hvorfor vælge Lucande Berenike gadelampe, 60 cm?

  Slankt stiarmatur Benerike i markant design af mørkegråt aluminium Benerike giver en pålidelig belysning af det udendørs område og formår at sætte en sti perfekt i scene selv om natten. Dens krop er lavet af aluminium og har en mørkegrå overflade. I toppen af armaturet er der en cylindrisk lampeskærm, som er en slags bur og kan udstyres med passende lamper. Benerike stiarmaturet kan derfor udstyres med en lyskilde efter eget valg, hvorved lysintensiteten og lysfarven kan tilpasses de personlige behov. Ved at kombinere Benerike med andre armaturer fra hendes serie skabes et harmonisk helhedsindtryk.

  5: Lucande Kalisa gadelampe, E27

  Hvorfor vælge Lucande Kalisa gadelampe, E27?

  Attraktivt Kalisa vejlampe til haven eller terrassen I sin tiltalende design, den Kalisa vejlampe kombinerer minimalisme og klarhed i formularen. Det var lavet af aluminium og har en plastikskærm, der beskytter E27-lampen. Mørkegrå blev valgt som overfladefinish, hvilket giver en slående og solid effekt på samme tid. Det er op til brugeren selv at vælge den rigtige lyskilde, hvorved en dekorativ LED-lyskilde er tilgængelig, hvilket er energibesparende og optisk understreger lysets karakter.

  6: Lucande Alleria gadelampe, aluminium, kantet

  Hvorfor vælge Lucande Alleria gadelampe, aluminium, kantet?

  Kantet Alleria lampe med trælook og moderne design Alleria passer meget godt ind i moderne gårdhaveindgange og haver. Det kantede armaturhus på stiarmaturet har elementer i trædekor og er ellers fremstillet af mørkegråt trykstøbt aluminium, hvilket resulterer i en visuel kombination af modernitet og naturligt udseende. Den anvendte lampe kan vælges frit, men bør være udstyret med energibesparende LED-teknologi for at opnå den bedst mulige effektivitet, og den bør være i stil med klassiske glødelamper på grund af det klare glas, som det er tilfældet med glødelamper. Langs stier i haven eller i gården ser dette pælearmatur flot ud og har en elegant stil, og det giver god belysning, så du stadig kan finde rundt og føle dig sikker om natten.

  7: Lucande Timio gadelampe, 60 cm, med sensor

  Hvorfor vælge Lucande Timio gadelampe, 60 cm, med sensor?

  Path Light Timio i mørkegrå med bevægelsesdetektor Timio stibelysningen har et særligt design, fordi den har en integreret bevægelsesdetektor. Den kan indstilles til at lyse i 8 sekunder til 8 minutter og kan registrere bevægelser i en vinkel på 120° og fra en afstand på 6 til 10 meter. Desuden har den en skumringsensor, som også kan indstilles manuelt. Denne stibelysning er en berigelse til havestier og er især praktisk, når du kommer hjem i den mørke årstid, og havestien er oplyst i et behageligt lys. Stellet er lavet af mørkegråt aluminium og harmonerer godt med moderne stilarter.

  8: Lucande Kelini gadelampe, 65 cm, mørkegrå

  Hvorfor vælge Lucande Kelini gadelampe, 65 cm, mørkegrå?

  vejlampe Kelini lavet af robust trykstøbt aluminium Dette lysobjekt har et tidløst design og kan derfor integreres godt i forskelligt designede udendørsarealer. stel til vejlampe lyset er lavet af trykstøbt aluminium og har en moderne overfladefinish i mørkegrå. Lampeskærmen har et halvtransparent dæksel af plast, bag hvilket en E27- fatning er skjult. Coveret lader lyset slippe forsigtigt ud uden at seeren bliver blændet.

  9: Lucande Semka gadelampe, 65 cm, mørkegrå

  Hvorfor vælge Lucande Semka gadelampe, 65 cm, mørkegrå?

  Moderne vejlampe Semka med specielt hærdet glas Semka kurlys er på den ene side præget af sin vellykkede kombination af kontrasterende materialer og på den anden side af det enkle og moderne design, der let kan integreres i moderne udendørsarealer. Her den kantede stel står overfor den afrundede, cylindriske lampeskærm, som efterlader et stilfuldt indtryk på seeren. Det robuste, klare hærdede glas gør det muligt at bruge lyset fra et lysstofrør til at skinne uhindret i alle retninger, og det er grunden til, at det skal vælges specifikt. Dekorative pærer med glødetrådsudseende er især velegnede til brug her.

  10: Lucande Overa gadelampe, E27

  Hvorfor vælge Lucande Overa gadelampe, E27?

  Cylindrisk vejlampe Overa imponerer med et moderne look vejlampe lyset overrasker med et specielt design og en vellykket kombination af forskellige materialer. Huset er udelukkende lavet af aluminium og har en mørkegrå overfladefinish. Lampens bund er lavet af cement og sikrer, at Overa er stabil på gulvet. Det gennemsigtige skærmafskærmning reflekterer lampens cylindriske form og skjuler en E27-lampe. Brugeren kan udstyre dette med en lyskilde efter eget valg. Alt i alt er Overa en stilfuld lampe til haven eller terrassen.

  32 yderligere Lucande gadelamper

  De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste gadelampe fra Lucande i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de gadelamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 32 Lucande gadelamper:

  Lucande Kelini gadelampe, 65 cm, hvid Spar 31,85%

  Lucande Kelini gadelampe, 65 cm, hvid

  1099,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Berenike gadelampe, bevægelsessensor 80 cm Spar 29,43%

  Lucande Berenike gadelampe, bevægelsessensor 80 cm

  1699,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Klemens gadelampe med bevægelsessensor 90 cm Spar 29,43%

  Klemens gadelampe med bevægelsessensor 90 cm

  1699,- 1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Firkantet LED gadelampe Nicola, IP54 Spar 27,79%

  Firkantet LED gadelampe Nicola, IP54

  1799,- 1299,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Obuna gadelampe, højde 80 cm Spar 26,70%

  Lucande Obuna gadelampe, højde 80 cm

  749,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Klemens gadelampe, grafitgrå, højde 90 cm Spar 26,68%

  Klemens gadelampe, grafitgrå, højde 90 cm

  1499,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Timio gadelampe, 80 cm Spar 26,68%

  Lucande Timio gadelampe, 80 cm

  1499,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Klemens gadelampe med bevægelsessensor 65 cm Spar 26,68%

  Klemens gadelampe med bevægelsessensor 65 cm

  1499,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Kelini gadelampe, 90 cm, hvid Spar 25,02%

  Lucande Kelini gadelampe, 90 cm, hvid

  1199,- 899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Grafitgrå LED gadelampe Lennik Spar 25,02%

  Grafitgrå LED gadelampe Lennik

  1199,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Berenike gadelampe, 85 cm Spar 23,09%

  Lucande Berenike gadelampe, 85 cm

  1299,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Berenike gadelampe, bevægelsessensor 60 cm Spar 21,44%

  Lucande Berenike gadelampe, bevægelsessensor 60 cm

  1399,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Timio gadelampe, 85 cm, med sensor Spar 21,44%

  Lucande Timio gadelampe, 85 cm, med sensor

  1399,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninon - LED gadelampe med afrundede hjørner Spar 21,44%

  Ninon - LED gadelampe med afrundede hjørner

  1399,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Keke gadelampe, højde 70 cm Spar 20,03%

  Lucande Keke gadelampe, højde 70 cm

  749,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  LED gadelampe Lorik med et justerbart hoved Spar 20,28%

  LED gadelampe Lorik med et justerbart hoved

  1499,- 1195,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Ansala R7s gadelampe med trædekoration Spar 17,66%

  Lucande Ansala R7s gadelampe med trædekoration

  1699,- 1399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Berenike gadelampe, 80 cm Spar 16,68%

  Lucande Berenike gadelampe, 80 cm

  1199,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Kelini gadelampe, 90 cm, mørkegrå Spar 16,68%

  Lucande Kelini gadelampe, 90 cm, mørkegrå

  1199,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Timio gadelampe, 85 cm Spar 15,40%

  Lucande Timio gadelampe, 85 cm

  1299,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Klemens gadelampe, grafitgrå, højde 65 cm Spar 20,32%

  Klemens gadelampe, grafitgrå, højde 65 cm

  1299,- 1035,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Grafitgrå LED gadelampe Jupp, 60 cm Spar 20,30%

  Grafitgrå LED gadelampe Jupp, 60 cm

  1399,- 1115,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Ferda gadelampe med PIR-sensor 100 cm Spar 13,34%

  Lucande Ferda gadelampe med PIR-sensor 100 cm

  1499,- 1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Dewari gadelampe med E27-fatning, sensor Spar 20,35%

  Lucande Dewari gadelampe med E27-fatning, sensor

  1199,- 955,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Zamalino gadelampe Spar 8,34%

  Lucande Zamalino gadelampe

  1199,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Ferda gadelampe, 60 cm høj Spar 7,70%

  Lucande Ferda gadelampe, 60 cm høj

  1299,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Ferda gadelampe med bevægelsessensor 60 cm Spar 20,30%

  Lucande Ferda gadelampe med bevægelsessensor 60 cm

  1399,- 1115,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Ferda gadelampe, 100 cm høj Spar 7,15%

  Lucande Ferda gadelampe, 100 cm høj

  1399,- 1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Berenike gadelampe, bevægelsessensor 85 cm Spar 6,67%

  Lucande Berenike gadelampe, bevægelsessensor 85 cm

  1499,- 1399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Fiola gadelampe

  Lucande Fiola gadelampe

  749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Dewari gadelampe med E27-fatning

  Lucande Dewari gadelampe med E27-fatning

  1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lucande Cassian gadelampe

  Lucande Cassian gadelampe

  1599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af gadelamper

  På vores liste her har vi samlet de Lucande bedste gadelamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gadelampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top