Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde loftspot. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle loftspot tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Leda Mini 3 loftspot, 3 lyskilder, sort, guld

  • Farver: Guld, Sort

Vores første anbefaling er “Leda Mini 3 loftspot, 3 lyskilder, sort, guld” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

2: Leda Mini 2 loftspot, 2 lyskilder, sort, guld

  • Farver: Sort, Guld

Vores anden anbefaling er “Leda Mini 2 loftspot, 2 lyskilder, sort, guld” som er vores anbefaling nummer 2Tjek bedste pris ❯❯

3: Arcchio Efilius loftspot, kantet, sort, 1 lyskilde

  • Farve: Sort

Næste anbefaling er “Arcchio Efilius loftspot, kantet, sort, 1 lyskilde” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne Efilius væg spotlight med drejelig beslag Efilius vægspot består af et sort, vinkelbeslag, hvortil der er fastgjort en rund belysningsarmatur.
Dette er udstyret med et drejeligt element, så det kan justeres i forskellige retninger.
Lyset sætter vidunderlige accenter i rummet og skaber en hjemlig atmosfære.
Efilius kan hjælpe, især om aftenen, når hovedbelysningen ser for lys ud.
Det muliggør subtil belysning, der kun belyser individuelle elementer eller områder i rummet….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Lindby Quitana loftspot, 3 lyskilder

  • Mærke: Lindby

Produkt nummer 4 på vores “loftspot-liste” er Lindby Quitana loftspot, 3 lyskilder

Forhandlerens beskrivelse:
Quitana tre-lampe loftspot spot lavet af smagfulde stål og fyrretræ loftspot spotte Quitana overbeviser med sit smagfulde design lavet af fyrretræ træ og stål. Kombinationen af disse materialer giver det et moderne look med lidt karakteristiske accenter.
De rolige farver i metal og træ er også behagelige for øjet og kan let integreres i resten af møblet.
Der er tre spotlights på træ loftsbeslag, som ved at bruge højre lyskilde giver den rette belysning og skabe attraktive omgivelser.
De tre-lampe loftspot spot Quitana giver hvert mørkt hjørne i rummet, der skal belyses, og den smalle ydre gør den perfekt til montering i en hall….

Tjek bedste pris ❯❯

5: Lindby Esami loftspot, 2 lyskilder

  • Mærke: Lindby

Sidste produkt på vores liste er Lindby Esami loftspot, 2 lyskilder som vi har fundet til 349,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne Esami loftspot til moderne gange og stuer Esami loftspots leveres i en sort overfladefinish og gør en elegant figur med sin rektangulære loftmontering og sine to spothoveder af metal. Kugleleddene på projektørerne sikrer, at de kan justeres fleksibelt.
Således kan dette armatur enten fungere som basisbelysning eller også sætte smukke lysakcenter ved at belyse bestemte genstande eller rumområder specifikt.
En stilfuld belysningsløsning, der passer til forskellige indretninger….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste loftspot i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse loftspot:

Dyreste Loftspot på listen er Cato Led Loftspot, Messing fra MyHomeMøbler.dk med en pris på 4099.00. Billigste udvalgte Loftspot er Fuga Tang Wl Loftspot/vent Hv som du kan købe for 29.00 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 4070 kr.
Ovenstående Loftspot data og priser er hentet fra 9 butikker (Lampegiganten DK, Nemmegaver.dk, PlusLED.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk, WATTOO.DK, Lampemesteren.dk, Elvvs.dk, MyHomeMøbler.dk). Alle Loftspot tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftspot guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftspot blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftspot: