Køkkenlamper.dk: Find blandt 63448 Produkter | 111 Kategorier | 335 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Lindby Gadelampe: Se top 10

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Lindby gadelamper. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 10 Lindby gadelamper

  De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lindby gadelamper | ✅ Gadelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 10 bedste Lindby gadelamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lindby gadelamper som du kan finde lige nu.

  1: Lindby Giavanna gadelampe, 80 cm

  Hvorfor vælge Lindby Giavanna gadelampe, 80 cm?

  Slank stiarmatur Giavanna af aluminium og glas i mørkegråt Giavanna er den perfekte løsning, når det gælder belysning af en sti udendørs. Den står på et slankt ben, der bærer en terningformet lampeskærm. Inde i denne skærm er der et glasrør, hvori der kan indsættes en passende lyskilde. Valget af pære gør det muligt at tilpasse belysningen til de personlige behov. Desuden anbefales det at bruge en glødelampe, da det gennemsigtige glas giver et klart syn på lyskilden. Giavanna stilampen er den perfekte ledsager til en udendørs sti og integrerer sig godt i stemningen foran hoveddøren uden at drukne

  2: Lindby Giavanna gadelampe, 120 cm

  Hvorfor vælge Lindby Giavanna gadelampe, 120 cm?

  Smalt stiarmatur Giavanna i aluminium og glas Giavanna er fremstillet af aluminium og har en mørkegrå overflade. Desuden har dens kantede armaturhus fire glasvægge i toppen, som omgiver den lyskilde, der skal anvendes. I dette tilfælde anbefales det at bruge en glødelampe, da den har et særligt udseende, der afrunder armaturets design. Giavana stiarmaturet formår at fremhæve en sti i haven perfekt, selv i mørke, og skaber enkle accenter i det udendørs område. Desuden kan den kombineres med andre armaturer i serien for at skabe et sammenhængende helhedsindtryk.

  3: Lindby Ojali gadelampe, rund, mørkegrå

  Hvorfor vælge Lindby Ojali gadelampe, rund, mørkegrå?

  Ojali stibelysning med cylindrisk skærm af plast Takket være den cylindriske skærm af klar plast giver Ojali stibelysningen perfekt belysning hele vejen rundt. Lysstrålen kan udfolde sig uhindret i alle retninger og giver dermed tilstrækkeligt lys i mørke. Den slanke ramme med mørkegrå finish fuldender looket og giver armaturet et solidt udseende. Uanset om det er i haven eller på terrassen - Ojali gør altid en god figur og ser særligt smukt ud, når flere armaturer er monteret på række.

  4: Lindby Lolani gadelampe af aluminium 1 lk 60 cm

  Hvorfor vælge Lindby Lolani gadelampe af aluminium 1 lk 60 cm?

  Enkel stilampe Lolani - den perfekte ledsager til udendørsarealet Lolani er en moderne stilampe, der med sit enkle design passer godt ind i haven. Den er fremstillet af aluminium og har en rørformet krop med en cylinderformet skærm. Denne skærm er orienteret mod jorden og giver således en blændfri belysning. For at fuldende det stilfulde udseende er Lolani stiarmaturet præsenteret i en harmonisk sort farve. Desuden kan den udstyres med passende lyskilder, så valg af lysfarve og lysintensitet kan tilpasses de personlige behov. Lolani er beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket er angivet ved beskyttelsesklasse IP54. Stiklampen kan nemt kombineres med andre armaturer i serien, så de kan placeres i kanten af en havesti og skabe den nødvendige belysning

  5: Lanea - ædelstål gadelampe med LED´er, 60cm

  Hvorfor vælge Lanea - ædelstål gadelampe med LED´er, 60cm?

  Lanea - ædelstål gadelampe med Epistar LED´er Ædelstål er omtrent det første valg når det drejer sig om materialer til udendørslamper, i det det forener modernitet og tidløshed optimalt. Den matte sølvfarvede overflade passer til mange arkitektoniske stilarter og omgivelser. Med dens moderne formsprog bringer LED-gadelampen Lanea på energibesparende vis lys i mørket. Lysdioderne skaber en høj lysstrøm sammenlignet med andre pærer samtidig med at energiforbruget forbliver lavt. Mærke LED´erne fra Epistar udsender et varm hvidt lys, som i alle beboelsesområder er et godt valg fordi det sammenlignet med køligere lysfarver skaber en varm og hyggelig atmosfære.

  6: Lindby Okari gadelampe i mørkegrå med sensor

  Hvorfor vælge Lindby Okari gadelampe i mørkegrå med sensor?

  Okari stibelysning med integreret bevægelsesdetektor Okari stibelysningen præsenterer sig i et slankt og moderne design, der kan integreres på vidunderlig vis i forskellige omgivelser. Den er fremstillet af mørkegråt aluminium og har en opalhvid plastskærm. Det særlige ved dette armatur er, at det både har en E27-fatning og en ekstra LED-lyskilde. Desuden er der indbygget en bevægelsessensor, som kan justeres individuelt i lysstyrken mellem 5 og 2.000 lux og i lysets varighed mellem 10 sekunder og maksimalt 5 minutter. Detektionsvinklen er 120 grader, og sensoren kan registrere bevægelser i en afstand på højst 8 meter.

  7: Lindby Lolani gadelampe af aluminium 2 lk 60 cm

  Hvorfor vælge Lindby Lolani gadelampe af aluminium 2 lk 60 cm?

  Stiklampe med to lamper Lolani af aluminium i sort farve Hvis du leder efter en sti-lampe til haven, der giver en blændfri, harmonisk belysning, vil du ikke blive skuffet over Lolani. Den er lavet af aluminium og har en cylindrisk lampeskærm til venstre og højre på kroppen. Disse skærme kan udstyres med passende lamper og er rettet nedad, så der skabes en blændfri belysning. Takket være IP54-beskyttelsen er Lolani stiarmaturet perfekt til udendørs brug, da det er beskyttet mod stænkvand og støv. Armaturets enkle udseende integrerer sig ubesværet i udendørs omgivelser og kan nemt kombineres med andre armaturer i serien

  8: Lindby Myan gadelampe, V4A, 1 lyskilde

  Hvorfor vælge Lindby Myan gadelampe, V4A, 1 lyskilde?

  Enkeltlampe stibelysningslampe Myan med justerbar cylinder i rustfrit stål som skærm, V4A-kvalitetMyan overbeviser med en konstruktion af høj kvalitet i robust V4A rustfrit stål, som er kendetegnet ved en særlig korrosionsbestandighed og også kan anvendes i nærheden af havvand. En cylinderformet skærm er fastgjort til en rund stang, som kan drejes og drejes takket være leddet. På den måde kan du justere lyset i haven og i gården optimalt og altid have et praktisk orienteringslys til rådighed, som hurtigt gør snublefarer synlige.

  9: Lindby Azemina gadelampe, V4A, 1 lyskilde

  Hvorfor vælge Lindby Azemina gadelampe, V4A, 1 lyskilde?

  Enkeltlampe V4A stiarmatur i rustfrit stål Azemina med justerbart lyshovedAzemina er en smuk og moderne lysdispenser til haver og indkørsler, der pålideligt giver lys omkring huset og er udstyret med et justerbart, cylindrisk lyshoved, der kan placeres som ønsket. Med sin krop i rustfrit stål har stiarmaturet et behageligt moderne udseende og en særlig høj kvalitet i konstruktionen. Da Azemina er fremstillet af V4A rustfrit stål, anses den for at være en særlig robust stibelysning, der er modstandsdygtig over for vejrligets påvirkninger, især når det gælder korrosion, da rustfrit stål er holdbart og modstandsdygtigt over for havvand.

  10: Lindby Tabyn gadelampe

  Hvorfor vælge Lindby Tabyn gadelampe?

  vejlampe i et slankt, enkelt design vejlampe path light er karakteriseret ved et minimalistisk design og den slanke, cylindriske form og præsenterer sig i en mørkegrå finish, der giver den soliditet og stil. Den øverste del af kurlyset blev bygget som en vejlampe og er lavet af opalhvid plast. Dette har den fordel, at lyset ikke udsendes direkte, men at lyset udsendes diffust og ensartet til miljøet. Valget af lyskilde til E27- fatning overlades til brugeren.

  14 yderligere Lindby gadelamper

  De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste gadelampe fra Lindby i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de gadelamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 14 Lindby gadelamper:

  Lindby Azemina gadelampe, V4A, 2 lyskilder Spar 11,12%

  Lindby Azemina gadelampe, V4A, 2 lyskilder

  1799,- 1599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Piper gadelampe med sensor, rustfrit stål Spar 10,01%

  Lindby Piper gadelampe med sensor, rustfrit stål

  999,- 899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Yonan gadelampe, rund, mørkegrå, E27 Spar 9,11%

  Lindby Yonan gadelampe, rund, mørkegrå, E27

  549,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Elinda gadelampe, 1 lyskilde Spar 8,35%

  Lindby Elinda gadelampe, 1 lyskilde

  599,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Jerik gadelampe med teaktræ og glas Spar 8,34%

  Lindby Jerik gadelampe med teaktræ og glas

  1199,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Fredo gadelampe af teaktræ. kantet Spar 7,70%

  Lindby Fredo gadelampe af teaktræ. kantet

  1299,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lolani gadelampe af aluminium 2 lk 120 cm Spar 7,70%

  Lindby Lolani gadelampe af aluminium 2 lk 120 cm

  1299,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Peldar gadelampe Spar 7,70%

  Lindby Peldar gadelampe

  649,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Elinda gadelampe, 3 lyskilder Spar 7,15%

  Lindby Elinda gadelampe, 3 lyskilder

  1399,- 1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Myan gadelampe, V4A, 2 lyskilder Spar 6,25%

  Lindby Myan gadelampe, V4A, 2 lyskilder

  1599,- 1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Estami gadelampe, mørkegrå

  Lindby Estami gadelampe, mørkegrå

  1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Medolin gadelampe, mørkegrå

  Lindby Medolin gadelampe, mørkegrå

  699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kadini gadelampe med 2 stikkontakter

  Lindby Kadini gadelampe med 2 stikkontakter

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Filimon gadelampe, mørkegrå, E27

  Lindby Filimon gadelampe, mørkegrå, E27

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af gadelamper

  På vores liste her har vi samlet de Lindby bedste gadelamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige gadelampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top