Bedste Le Klint Pendellampe - se top 29

blandt 29 pendellamper
Udsalg - spar 27 % LE KLINT Carronade L - pendellampe i sort

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 2.396 kr.

LE KLINT Carronade L - pendellampe i sort

7.599 kr. 10518,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Carronade L - pendellampe i sort:

Carronade - designer-hængelampe i mat sort Du får en god portion nordisk charme ind i stuerne med pendellampen Carronade. Designet stammer fra den danske designer Markus Johanssons pennestrøg. Hængelampen Carronade kan bruges både privat og i hotel- og restaurationsbranchen til at belyse borde eller diske. Du kan variere belysningsvinklen på den svingbare lampeskærm, der sidder i holdebøjlen af amerikansk valnøddetræ. Carronade er en hængelampe, der er fremstillet i Danmark. Den danske lampeproducent Le Klint blev grundlagt i 1943. Virksomheden samarbejder med adskillige anerkendte designere og producerer kvalitetslamper med unikke designs og skandinavisk charme. Le Klint har især skabt sig et navn med sine egenudviklede lampeskærme, som den dag i dag stadig foldes i hånden. Lampekreationer fra tiden omkring virksomhedens grundlæggelse findes stadig i sortimentet i dag, og hører blandt de bedst sælgende.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 12 % LE KLINT Carronade S - pendellampe i sort

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 496 kr.

LE KLINT Carronade S - pendellampe i sort

4.999 kr. 5709,37 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Carronade S - pendellampe i sort:

Carronade pendellampe i sort med trædetalje Det er let at se, og det afsløres allerede af navnet, at designer Markus Johansson lod sig inspirere af skibskanoner, da han skabte lampeserien Carronade. Således opstod hængelampen Carronade af martsort, lakeret stål, messing og massivt amerikansk nøddetræ. Den egner sig perfekt som en enkelt arbejdslampe, men også til belysning af et bord eller en disk, når den placeres i en gruppe eller på række. Lampeskærmen kan indstilles i vilkårlige vinkler i bøjlen af amerikansk nøddetræ. Møbel- og produktdesigner Markus Johansson har allerede modtaget flere priser, bl.a. for sin redestol, som blev udstillet på Museum of Art and Design i New York. Carronade er en moderne, ny lampekreation fra den danske designerlampeproducent Le Klint, der er udformet til perfektion i nordisk stil. Ud over de nyere lampekreationer, som f.eks. lampeserien Carronade med skærme af rustfrit stål, har virksomheden, som blev grundlagt allerede i 1943, skabt sig et navn med sine håndlavede foldeskærme, som stadig er en del af produktporteføljen og stadig er meget populære.

  Farve
 • Sand
 • Sort
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Donut pendellampe

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Donut pendellampe

9.834,37 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Donut pendellampe:

Foldet skygge: Designer pendelarmatur Donut Navnet på pendelarmaturet Donut siger det hele: armaturets skærm, der er fremstillet i hånden af plastik, minder om de runde former af amerikansk wienerbrød. Det faktum, at der kun må anvendes LED- eller energisparepærer i forbindelse med dette pendellysarmatur, viser allerede, at dets skærm er særlig følsom og bør håndteres med omhu. For kun på denne måde kan kvaliteten og den filigranfoldningsteknik bevares og give glæde i mange år. Lise Navne udviklede denne model for den traditionelle danske designerlampeproducent og tog en af producentens mest berømte klassikere, nemlig den såkaldte "frugtlampe" af Kaare Klint, som forbillede. Hermed videreudviklede hun den såkaldte krydsfoldning og skubbede den til grænsen, så man kunne skabe en så rund og velformet lampe af folder. Le Klint er en dansk lampeproducent, der ikke blot er hofleverandør til den danske dronning, men som også kan se tilbage på en bemærkelsesværdig og traditionsrig historie. Le Klints foldede lampeskærme er i dag kendt over hele verden. De fik deres begyndelse, da arkitekten P. V. Jensen-Klint byggede en lampeskærm til en paraffinlampe. Denne foldeskærm var begyndelsen på familievirksomheden, som dog først blev grundlagt i 1943 af sønnen Tage Klint...

Se hos billigste forhandler

Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Large

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 671 kr.

Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Large

14.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Large:

Swirl 2 designer-pendellampe med håndlavet plastskærm Den danske designer Øivind Slaatto henter en masse inspiration i naturen. Især sneglen har gjort det godt for ham. Huset synes også at være skabelonen for pendellampen Swirl, som med sine drejninger og vindinger minder en smule om et sneglehus. Hans motto er: Lampens lys, form og funktion skal om muligt indgå en symbiose. Med pendellampen har han i den grad levet op til sit motto. Swirl er helt i tråd med den skandinaviske stil et tidløst og funktionelt design, der trods sin enkelthed og funktionalitet ikke mangler noget som helst, hvad angår raffinerede detaljer. Plastelementerne, som skærmen er sammensat af, er hvide på undersiden og kobberfarvede på oversiden. De fleste af disse lamper fra dansk produktion fremstilles stadig i hånden, da enkelte komplicerede teknikker ikke kan udføres tilfredsstillende med maskiner. Virksomheden blev grundlagt allerede i 1943 i den danske hovedstad og har siden da produceret designerlamper i hånden med største omhu.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

LE KLINT 101 Medium, pendellampe af plast

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT 101 Medium, pendellampe af plast

4.875 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT 101 Medium, pendellampe af plast:

Designer hængelampe 101 med håndfoldet skærm af plastfolie Producenten af denne enestående hængelampe, Le Klint, har en historie som strækker sig helt tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Dengang fremstillede arkitekten P.V. Jensen-Klint den første foldede lampeskærm til en petroleumslampe. Fra det tidspunkt og fremad blev der syslet med og lavet tilpasninger på denne skærm. Den blev hele tiden videreudviklet og var fra da af en populær gave fra familien til venner og slægtninge. I 1943 gjorde Tage Klint familiens hobby til et erhverv og grundlagde lampevirksomheden Le Klint, hvis varemærke stadig er lampeskærmene, som er foldet i hånden. Lige som dengang fremstilles hver enkelt skærm også i dag i hånden i Odense, hvilket gør hængelampen 101 til et ægte unika. Flere designs fra virksomhedens tidlige år er stadig blandt de mest solgte af mærket. Hængelampen 101, der også er kendt som "Frugtlygten" eller "Vippelampen", er to lamper fra gamle dage, som stadig findes overalt i dag.

  Materiale
 • Plast
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Snowdrop XL - pendellampe af plast

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Snowdrop XL - pendellampe af plast

5.503,12 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Snowdrop XL - pendellampe af plast:

Snowdrop designer-pendellampe med håndfoldet plastskærm Skærmen på hængelampen Snowdrop er foldet i hånden i hvid plast. Denne foldeteknik er varemærket for den danske producent, som i 75 år har produceret sine lampekreationer i Danmark. Hidtil er det ikke lykkedes at håndtere denne særlige foldeteknik med maskiner. Det betyder at lampeskærmene stadig i dag fremstilles i hånden af professionelle foldeteknikere, lige som i tiden omkring virksomhedens grundlæggelse, så hver enkelt lampeskærm bliver et unikt produkt. Designet stammer fra det danske designerteam Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson. Pendellampen Snowdrop er et godt eksempel på, hvordan man kombinerer traditionelt håndværk med et moderne touch.

  Materiale
 • Plast
 • Size
 • xl
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Caché - pendellampe, sort, 20 cm

Fundet hos Lampegiganten DK og 1 andre - spar 596 kr.

LE KLINT Caché - pendellampe, sort, 20 cm

3.399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Caché - pendellampe, sort, 20 cm:

Designer pendel lampe Caché af den franske designer Aurélien BarbryNavnet på pendel lampen Caché (fransk for "skjult") siger det hele, fordi der under den sorte metalskærm er en anden hvid skærm lavet af foldet plastik. Hver af disse skygger er unikke på grund af det præcise håndarbejde og skal behandles med omhu, så lampen giver langvarig glæde og ikke bliver beskadiget. Hver eneste lampe fra den danske producent Le Klint er fremstillet i hånden på stedet. Det er den eneste måde at opfylde de kvalitetskrav, som Le Klint stiller til sit produktsortiment. Caché pendellampen kombinerer den hidtil usete krydsfoldningsteknik, som producenten er kendt for, med enkelheden af en almindelig pendellampe. Men det lys, der skabes, er virkelig ikke noget almindeligt lys. Gennem de hjørner, kanter, højder og dybder, som foldningerne skaber, skabes et unikt spil af lys og skygge.Designerhuset Le Klint kan se tilbage på en lang historie, for allerede i begyndelsen af det 20. århundrede blev de første lamper produceret. Den karakteristiske foldeteknik er forblevet uændret indtil i dag. Le Klint er stadig kendetegnet ved den fremragende kvalitet af de håndlavede produkter.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Le Klint Snowdrop pendel 120M

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 171 kr.

Le Klint Snowdrop pendel 120M

3.495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Snowdrop pendel 120M:

Snowdrop designer-pendellampe med håndfoldet plastskærm Skærmen på hængelampen Snowdrop er foldet i hånden i hvid plast. Denne foldeteknik er varemærket for den danske producent, som i 75 år har produceret sine lampekreationer i Danmark. Hidtil er det ikke lykkedes at håndtere denne særlige foldeteknik med maskiner. Det betyder at lampeskærmene stadig i dag fremstilles i hånden af professionelle foldeteknikere, lige som i tiden omkring virksomhedens grundlæggelse, så hver enkelt lampeskærm bliver et unikt produkt. Designet stammer fra det danske designerteam Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson. Pendellampen Snowdrop er et godt eksempel på, hvordan man kombinerer traditionelt håndværk med et moderne touch.

  Materiale
 • Plast
Se hos billigste forhandler

Le Klint Donut Pendel - Large - Blankpoleret stål

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 371 kr.

Le Klint Donut Pendel - Large - Blankpoleret stål

8.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Donut Pendel - Large - Blankpoleret stål:

Foldet skygge: Designer pendelarmatur Donut Navnet på pendelarmaturet Donut siger det hele: armaturets skærm, der er fremstillet i hånden af plastik, minder om de runde former af amerikansk wienerbrød. Det faktum, at der kun må anvendes LED- eller energisparepærer i forbindelse med dette pendellysarmatur, viser allerede, at dets skærm er særlig følsom og bør håndteres med omhu. For kun på denne måde kan kvaliteten og den filigranfoldningsteknik bevares og give glæde i mange år. Lise Navne udviklede denne model for den traditionelle danske designerlampeproducent og tog en af producentens mest berømte klassikere, nemlig den såkaldte "frugtlampe" af Kaare Klint, som forbillede. Hermed videreudviklede hun den såkaldte krydsfoldning og skubbede den til grænsen, så man kunne skabe en så rund og velformet lampe af folder. Le Klint er en dansk lampeproducent, der ikke blot er hofleverandør til den danske dronning, men som også kan se tilbage på en bemærkelsesværdig og traditionsrig historie. Le Klints foldede lampeskærme er i dag kendt over hele verden. De fik deres begyndelse, da arkitekten P. V. Jensen-Klint byggede en lampeskærm til en paraffinlampe. Denne foldeskærm var begyndelsen på familievirksomheden, som dog først blev grundlagt i 1943 af sønnen Tage Klint...

Se hos billigste forhandler

LE KLINT Krystal 161 - håndfoldet pendellampe

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Krystal 161 - håndfoldet pendellampe

4.875 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Krystal 161 - håndfoldet pendellampe:

Foldet i hånden - designerhængelampen 161 med LED-pære Hængelampen 161 blev designet allerede i 1969 af de danske designere Hvidt & Mølgaard og blev optaget under det danske navn Krystal i sortimentet hos Le Klint. Den imponerer frem for alt med sin diamantformede lampeskærm med en udpræget krystalagtig form. Lige som alle andre lampeskærme fra Le Klint, der fremstilles med foldeteknik, blev også denne skærm fremstillet i hånden i Odense, hvilket gør hvert enkelt eksemplar til et unika. Lampeskærme, der er foldet i hånden, udgør den dag i dag stadig varemærket for Le Klint, en lampevirksomhed, der blev grundlagt i 1943 i København. Virksomhedens oprindelse går helt tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede, da P. V. Jensen Klint designede og selv fremstillede en lampeskærm til en petroleumslampe. Familien Klint syslede herefter med at videreudvikle skærmen. Tage Klint gjorde disse huslige sysler til en forretningsidé i 1943 og grundlagde virksomheden Le Klint. Den dag i dag finder du stadig designs fra de første år af virksomhedens historie, som f.eks. "Frugtlygten" eller "Vippelampen" i sortimentet. De er stadig meget populære og hører forsat til de bedst sælgende produkter.

  Materiale
 • Krystal
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Pliverre pendellampe med opalglas

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Pliverre pendellampe med opalglas

3.701,94 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Pliverre pendellampe med opalglas:

Højdejusterbar vedhæng Pliverre lavet af opalglas Pliverre er skabt af designeren Christian Troels og er en nyfortolkning af den klassiske LE KLINT-skærm, der afskærmer lyskilden som en paraply af papir, samtidig med at lyset stadig kan fungere fuldt ud. Christian Troels kombinerer transformation og enkel geometri i sine armaturer, som har et enkelt design, men er udstyret med raffinerede detaljer. Pliverre er en pendellampe, hvis lampeskærm er lavet af opalglas og fastholdes af et sort tekstilkabel ved baldakinen. De raffinerede detaljer på denne lampe er lavet af messing og findes på kablet og på højdejusteringen. Pliverre pendellampen er fremstillet i Danmark af LE KLINT, en dansk producent, der kombinerer design og teknologi. LE KLINT blev grundlagt i 1943 og arbejder sammen med designere, som også lægger stor vægt på håndværk og tradition. Disse værdier afspejles i belysningsarmaturerne.

Se hos billigste forhandler

Le Klint CORRONADE Spotpendel - sort - Medium

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 349 kr.

Le Klint CORRONADE Spotpendel - sort - Medium

7.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint CORRONADE Spotpendel - sort - Medium:

Sort Carronade designerhængelampe fra Le Klint Carronade - en hængelampe, hvor designeren Markus Johansson har ladet sig inspirere til formen af gamle kanoner fra det 17. århundrede, og også har navngivet lampeserien herefter. Lampeskærmen er monteret i en bøjle af massivt amerikansk nøddetræ, hvor den kan løsnes, justeres og fastlåses i vilkårlige positioner ved at dreje på de to låseskruer af messing. Hængelampen Carronade byder dermed på en fleksibel belysning, som ikke kun er egnet til belysning af et bord eller en disk. Den danske industri- og produktdesigner Markus Johansson ønsker at formidle følelser i sine designs og at kombinere design, form og funktion, hvilket uden tvivl er lykkedes for ham med lampeserien Carronade. Designer-hængelampen Carronade er fremstillet hos virksomheden Le Klint, en dansk lampeproducent, der kan se tilbage på en lang, traditionsrig historie. Virksomheden Le Klint blev grundlagt i København i 1943 og skabte sig den gang et navn på grund af sine egenudviklede, håndlavede lampeskærme i en særlig tværfoldeteknik. Ud over nye designs fra mange velkendte designere, hører mange lampekreationer fra tien omkring grundlæggelsen stadig den dag i dag til virksomhedens produktportefølje, og de er stadig meget populære.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Le Klint CACHÉ Pendel - Medium - Sort

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 508 kr.

Le Klint CACHÉ Pendel - Medium - Sort

4.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint CACHÉ Pendel - Medium - Sort:

Caché designer-pendellampe fra den franske designer Aurélien Barbry Navnet på pendellampen Caché (fransk for "skjult") er ikke tilfældigt, for under den sorte metalskærm skjuler sig en anden, hvid skærm, der består af foldet plast. Begge disse skærme er unikke på grund af den præcise fremstilling i hånden og skal behandles med omhu, så lampen bringer glæde i lang tid og ikke beskadiges. Samtlige lamper fra den danske producent Le Klint fremstilles i hånden på stedet. Det er den eneste måde, hvorpå man kan opfylde de kvalitetskrav, som Le Klint stiller til sit sortiment. Pendellampen Caché kombinerer den unikke tværfoldeteknik, som producenten er kendt for, med enkeltheden ved en almindelig pendellampe. Lysskæret, der opstår, er dog ikke helt almindeligt. På grund af de hjørner, kanter, højder og dybder, der opstår via folderne, skabes et enestående lys- og skyggespil. Designhuset Le Klint kan se tilbage på en mangeårig historie, for de første lamper blev allerede fremstillet i begyndelsen af det 20. århundrede. Den karakteristiske foldeteknik er forblevet uændret indtil i dag. Le Klint skiller sig stadig ud med en fremragende kvalitet på de håndlavede produkter.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Le Klint Snowdrop pendel 120L

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 486 kr.

Le Klint Snowdrop pendel 120L

3.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Snowdrop pendel 120L:

Snowdrop designer-hængelampe, foldet i hånden Pendellampen Snowdrop har en skærm af hvidt papair, der er foldet i hånden, og skaber med garanti en stemningsfuld belysning i flere rum i boligen. I mere end 75 år har producenten Le Klint fremstillet designerlamper i Danmark, mere præcist i Odense på Fyn. Lamperne adskiller sig hovedsageligt ved den unikke karakter på lampeskærmene. De består af papir eller plast og foldes stadig i hånden, for indtil nu er det ikke lykkedes at håndtere denne sarte foldeteknik i producentens påkrævede unikke kvalitet med maskiner. Derfor er der stadig ansat foldeteknikere hos Le Klint, som lærer deres håndværk på en treårig uddannelse i virksomheden. Ud over mange nye kreationer er også lampeklassikere fra 1940'erne blandt de mest solgte produkter fra denne anerkendte danske lampeproducent, hvis virksomhedshistorie begyndte, da arkitekten P. V. Jensen-Klint foldede en lampeskærm til en paraffinlampe. Virksomheden blev grundlagt i 1943, og her åbnedes også den første butik, som stadig ligger på samme adresse i København.

  Materiale
 • Papir
 • Size
 • xl
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Snowdrop M - pendellampe af papir

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Snowdrop M - pendellampe af papir

4.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Snowdrop M - pendellampe af papir:

Snowdrop designerhængelampe, foldet i hånden Pendellampen Snowdrop har en skærm af hvidt papair, der er foldet i hånden, og skaber med garanti en stemningsfuld belysning i flere rum i boligen. I mere end 75 år har producenten Le Klint fremstillet designerlamper i Danmark, mere præcist i Odense på Fyn. Lamperne adskiller sig hovedsageligt ved den unikke karakter på lampeskærmene. De består af papir eller plast og foldes stadig i hånden, for indtil nu er det ikke lykkedes at håndtere denne sarte foldeteknik i producentens påkrævede unikke kvalitet med maskiner. Derfor er der stadig ansat foldeteknikere hos Le Klint, som lærer deres håndværk på en treårig uddannelse i virksomheden. Ud over mange nye kreationer er også lampeklassikere fra 1940'erne blandt de mest solgte produkter fra denne anerkendte danske lampeproducent, hvis virksomhedshistorie begyndte, da arkitekten P. V. Jensen-Klint foldede en lampeskærm til en paraffinlampe. Virksomheden blev grundlagt i 1943, og her åbnedes også den første butik, som stadig ligger på samme adresse i København.

  Materiale
 • Papir
Se hos billigste forhandler

Le Klint Donut Pendel - Small - Blankpoleret stål

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 371 kr.

Le Klint Donut Pendel - Small - Blankpoleret stål

7.495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Donut Pendel - Small - Blankpoleret stål:

Foldet skygge: Designer pendelarmatur Donut Navnet på pendelarmaturet Donut siger det hele: armaturets skærm, der er fremstillet i hånden af plastik, minder om de runde former af amerikansk wienerbrød. Det faktum, at der kun må anvendes LED- eller energisparepærer i forbindelse med dette pendellysarmatur, viser allerede, at dets skærm er særlig følsom og bør håndteres med omhu. For kun på denne måde kan kvaliteten og den filigranfoldningsteknik bevares og give glæde i mange år. Lise Navne udviklede denne model for den traditionelle danske designerlampeproducent og tog en af producentens mest berømte klassikere, nemlig den såkaldte "frugtlampe" af Kaare Klint, som forbillede. Hermed videreudviklede hun den såkaldte krydsfoldning og skubbede den til grænsen, således at en så rund og velformet lampe kunne skabes af folder. Le Klint er en dansk lampeproducent, der ikke kun er hofleverandør til den danske dronning, men som også kan se tilbage på en bemærkelsesværdig og traditionsrig historie. Le Klints foldede lampeskærme er i dag kendt over hele verden. De fik deres begyndelse, da arkitekten P. V. Jensen-Klint byggede en lampeskærm til en paraffinlampe. Denne foldeskærm var begyndelsen på familievirksomheden, som dog først blev grundlagt i 1943 af sønnen Tage Klint...

Se hos billigste forhandler

Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Medium

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 214 kr.

Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Medium

5.495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Medium:

Swirl 2 designer-pendellampe med håndlavet plastskærm Den danske designer Øivind Slaatto henter en masse inspiration i naturen. Især sneglen har gjort det godt for ham. Huset synes også at være skabelonen for pendellampen Swirl, som med sine drejninger og vindinger minder en smule om et sneglehus. Hans motto er: Lampens lys, form og funktion skal om muligt indgå en symbiose. Med pendellampen har han i den grad levet op til sit motto. Swirl er helt i tråd med den skandinaviske stil et tidløst og funktionelt design, der trods sin enkelthed og funktionalitet ikke mangler noget som helst, hvad angår raffinerede detaljer. Plastelementerne, som skærmen er sammensat af, er hvide på undersiden og kobberfarvede på oversiden. De fleste af disse lamper fra dansk produktion fremstilles stadig i hånden, da enkelte komplicerede teknikker ikke kan udføres tilfredsstillende med maskiner. Virksomheden blev grundlagt allerede i 1943 i den danske hovedstad og har siden da produceret designerlamper i hånden med største omhu.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Small

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 486 kr.

Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Small

3.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Swirl 2 pendel - Kobber - Small:

Swirl 2 designer-pendellampe med håndlavet plastskærm Den danske designer Øivind Slaatto henter en masse inspiration i naturen. Især sneglen har gjort det godt for ham. Huset synes også at være skabelonen for pendellampen Swirl, som med sine drejninger og vindinger minder en smule om et sneglehus. Hans motto er: Lampens lys, form og funktion skal om muligt indgå en symbiose. Med pendellampen har han i den grad levet op til sit motto. Swirl er helt i tråd med den skandinaviske stil et tidløst og funktionelt design, der trods sin enkelthed og funktionalitet ikke mangler noget som helst, hvad angår raffinerede detaljer. Plastelementerne, som skærmen er sammensat af, er hvide på undersiden og kobberfarvede på oversiden. De fleste af disse lamper fra dansk produktion fremstilles stadig i hånden, da enkelte komplicerede teknikker ikke kan udføres tilfredsstillende med maskiner. Virksomheden blev grundlagt allerede i 1943 i den danske hovedstad og har siden da produceret designerlamper i hånden med største omhu.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Carronade L - pendellampe i sand

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Carronade L - pendellampe i sand

12.799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Carronade L - pendellampe i sand:

Sandfarvet Carronade LED-pendellampe fra Le Klint Den brede skærm af mat-sandfarvet lakeret stål gør LED-hængelampen Carronade til den perfekte lyskilde til spisebordet, køkkenbordet eller bordene på en restaurant. Lampens design stammer fra Markus Johansson, en dansk møbel- og produktdesigner, som ønsker at formidle følelser med sine kreationer og kombinerer design, form og funktion til perfektion, hvilket han bestemt har haft held med i forhold til hængelampen Carronade. Du kan justere lysets udstråling med skærmen, der kan svinges og fastlåses og sidder i den dekorative holdebøjle af sæbevasket egetræ. Den danske lampeproducent Le Klint producerer lampeserien Carronade. Virksomheden Le Klint blev grundlagt i 1943 af Tage Klint i København og fremstiller lampekreationer fra adskillige anerkendte designere. Den har frem for alt skabt sig et navn med sine egne krationer af lampeskærme i den særlige foldeteknik, der konstant raffineres. Skærmene er stadig i dag en del af sortimentet og foldes fortsat i hånden. Den konstante tilpasning af lamperne til den avancerede teknologi og den traditionsrige produktion af skærme gør i dag Le Klint til en moderne produktionsvirksomhed, der samtidigt bevarer en stærk håndværkstradition.

  Farve
 • Sand
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Carronade S - pendellampe i sand

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Carronade S - pendellampe i sand

5.709,37 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Carronade S - pendellampe i sand:

Sandfarvet Carronade designer-hængelampe med træbøjle pendellampen Carronade er et design fra den danske møbel- og industridesigner Markus Johansson. Som navnet antyder, var det en gammel kanon, lige som den blev brugt på skibe i det 18. århundrede, der stod fadder til designet af lampekroppen på denne hængelampe. Kombinationen af mat sandfarvet stål som lampeskærm, sandvasket egetræ som holdebøjle og låseskruer giver ikke kun lampen dens umiskendelige nordiske charme. Den skaber også en stor portion fleksibilitet, for skærmes kan fastlåses i forskellige vinkler i træbøjlen. Markus Johansson designede lampeserien Carronade til den danske lampeproducent Le Klint. Ud over nye lampekreationer med skærme af metal, er virksomheden Le Klint særligt kendt for sine egenudviklede lampeskærme, som indtil i dag stadig fremstilles i hånden med en særlig foldeteknik. Virksomheden blev grundlagt i 1943 og har hovedsæde i Odense på Fyn. Samme år blev der åbnet en butik i København, som stadig findes samme sted i dag.

  Farve
 • Sand
Se hos billigste forhandler

Le Klint Snowdrop pendel 120XS

Fundet hos Erling Christensen Møbler og 1 andre - spar 146 kr.

Le Klint Snowdrop pendel 120XS

2.995 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Le Klint Snowdrop pendel 120XS:

Snowdrop designer-pendellampe med håndfoldet plastskærm Skærmen på hængelampen Snowdrop er foldet i hånden i hvid plast. Denne foldeteknik er varemærket for den danske producent, som i 75 år har produceret sine lampekreationer i Danmark. Hidtil er det ikke lykkedes at håndtere denne særlige foldeteknik med maskiner. Det betyder at lampeskærmene stadig i dag fremstilles i hånden af professionelle foldeteknikere, lige som i tiden omkring virksomhedens grundlæggelse, så hver enkelt lampeskærm bliver et unikt produkt. Designet stammer fra det danske designerteam Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson. Pendellampen Snowdrop er et godt eksempel på, hvordan man kombinerer traditionelt håndværk med et moderne touch.

  Materiale
 • Plast
 • Size
 • xs
Se hos billigste forhandler

LE KLINT 101 Medium, håndfoldet pendellampe

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT 101 Medium, håndfoldet pendellampe

4.875 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT 101 Medium, håndfoldet pendellampe:

Håndfoldet designer-pendellampe 101 af papir med LED-pære Denne pendellampe er et smukt designobjekt, som er kunstfærdigt foldet i hånden og skaber et stemningsfuldt lysskær og en stilistisk karakter med sit individuelle look. Pendellampen blev designet allerede i 1944 og kan derfor uden tvivl beskrives som en helt særlig klassiker blandt designerlamper. Hvert enkelt produkt er unikt, på grund af den manuelle fremstilling, og skal håndteres forsigtigt for at sikre, at lampen skaber glæde i lang tid og ikke beskadiges. Designerlamperne fra denne danske producent har en lang traditionsrig historie. Allerede i begyndelsen af det 20. århundrede fremstillede den anerkendte familie af arkitekter de første foldeskærme- som stadig repræsenterer virksomhedens varemærke i dag - i hånden, indtil virksomhedens officielle grundlæggelse og åbningen af den første butik fandt sted i 1943. Butikken findes på den samme adresse i København. I løbet af årtierne er der i samarbejde med andre arkitekter og designere udviklet en række andre modeller med design- og genkendelsesværdi, men klassikerne fra 1940'erne er stadig blandt de mest solgte modeller fra lampeproducenten. Le Klint betragter sig selv som en moderne produktionsvirksomhed med en stærk tilknytning til traditionelt kunsthåndværk, da skærmene stadig foldes i hånden på produktionsanlægget i Odense. Det skyldes at man trods en stor indsats ikke har kunnet udvikle en maskine, der kan opfylde kvalitetskravene til den karakteristiske tværfoldeteknik.

Se hos billigste forhandler

LE KLINT Carronade M - pendellampe i sand

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Carronade M - pendellampe i sand

8.343,75 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Carronade M - pendellampe i sand:

Sandfarvet Carronade designer-pendellampe Den danske møbel- og produktdesigner Markus Johansson hentede- som navnet på serien allerede antyder - sin inspiration til designet af lampeserien Carronade fra små kanoner, lige som de blev anvendt i det 18. Århundrede, f.eks. på skibe. Materialekombinationen af mat-sandfarvet lakeret stål, sæbevasket egetræ og låseskruer af messing giver lampen en unik nordisk charme. Lampen beviser sin funktionalitet med den drejelige lampeskærm i holdebøjlen. Den kan låses i en vilkårlig vinkel, således at pendellampen ikke blot kan belyse et område under den, f.eks. et bord eller en disk, men også kan sætte et flot fokus på indretningsobjekter. Produktionen af lampen er foregået hos den danske virksomhed Le Klint. Virksomheden blev grundlagt i 1943 og har hovedsæde i Odense på Fyn, og har skabt sig et navn med sine håndlavede lampeskærme i en speciel foldeteknik, der stadig hører til sortimentet i dag og er meget populære. I årenes løb er der tilføjet adskillige lampekreationer fra enerkendte designere, så det i dag ikke kun er lamper med håndlavede foldeskærme, der hører til sortimentet hos Le Klint, men også kreationer med skærme af andre materialer.

  Farve
 • Sand
Se hos billigste forhandler

LE KLINT 101 Small, pendellampe af plast

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT 101 Small, pendellampe af plast

4.481,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT 101 Small, pendellampe af plast:

Designer hængelampe 101 med håndfoldet skærm af plastfolie Producenten af denne enestående hængelampe, Le Klint, har en historie som strækker sig helt tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Dengang fremstillede arkitekten P.V. Jensen-Klint den første foldede lampeskærm til en petroleumslampe. Fra det tidspunkt og fremad blev der syslet med og lavet tilpasninger på denne skærm. Den blev hele tiden videreudviklet og var fra da af en populær gave fra familien til venner og slægtninge. I 1943 gjorde Tage Klint familiens hobby til et erhverv og grundlagde lampevirksomheden Le Klint, hvis varemærke stadig er lampeskærmene, som er foldet i hånden. Lige som dengang fremstilles hver enkelt skærm også i dag i hånden i Odense, hvilket gør hængelampen 101 til et ægte unika. Flere designs fra virksomhedens tidlige år er stadig blandt de mest solgte af mærket. Hængelampen 101, der også er kendt som "Frugtlygten" eller "Vippelampen", er to lamper fra gamle dage, som stadig findes overalt i dag.

  Materiale
 • Plast
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Snowdrop XS - pendellampe af papir

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Snowdrop XS - pendellampe af papir

3.140,62 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Snowdrop XS - pendellampe af papir:

Snowdrop designerhængelampe, foldet i hånden Pendellampen Snowdrop har en skærm af hvidt papair, der er foldet i hånden, og skaber med garanti en stemningsfuld belysning i flere rum i boligen. I mere end 75 år har producenten Le Klint fremstillet designerlamper i Danmark, mere præcist i Odense på Fyn. Lamperne adskiller sig hovedsageligt ved den unikke karakter på lampeskærmene. De består af papir eller plast og foldes stadig i hånden, for indtil nu er det ikke lykkedes at håndtere denne sarte foldeteknik i producentens påkrævede unikke kvalitet med maskiner. Derfor er der stadig ansat foldeteknikere hos Le Klint, som lærer deres håndværk på en treårig uddannelse i virksomheden. Ud over mange nye kreationer er også lampeklassikere fra 1940'erne blandt de mest solgte produkter fra denne anerkendte danske lampeproducent, hvis virksomhedshistorie begyndte, da arkitekten P. V. Jensen-Klint foldede en lampeskærm til en paraffinlampe. Virksomheden blev grundlagt i 1943, og her åbnedes også den første butik, som stadig ligger på samme adresse i København.

  Materiale
 • Papir
 • Size
 • xs
Se hos billigste forhandler

LE KLINT 101 Small, håndfoldet pendellampe

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT 101 Small, håndfoldet pendellampe

4.481,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT 101 Small, håndfoldet pendellampe:

Håndfoldet designer-pendellampe 101 af papir med LED-pære Denne pendellampe er et smukt designobjekt, som er kunstfærdigt foldet i hånden og skaber et stemningsfuldt lysskær og en stilistisk karakter med sit individuelle look. Pendellampen blev designet allerede i 1944 og kan derfor uden tvivl beskrives som en helt særlig klassiker blandt designerlamper. Hvert enkelt produkt er unikt, på grund af den manuelle fremstilling, og skal håndteres forsigtigt for at sikre, at lampen skaber glæde i lang tid og ikke beskadiges. Designerlamperne fra denne danske producent har en lang traditionsrig historie. Allerede i begyndelsen af det 20. århundrede fremstillede den anerkendte familie af arkitekter de første foldeskærme- som stadig repræsenterer virksomhedens varemærke i dag - i hånden, indtil virksomhedens officielle grundlæggelse og åbningen af den første butik fandt sted i 1943. Butikken findes på den samme adresse i København. I løbet af årtierne er der i samarbejde med andre arkitekter og designere udviklet en række andre modeller med design- og genkendelsesværdi, men klassikerne fra 1940'erne er stadig blandt de mest solgte modeller fra lampeproducenten. Le Klint betragter sig selv som en moderne produktionsvirksomhed med en stærk tilknytning til traditionelt kunsthåndværk, da skærmene stadig foldes i hånden på produktionsanlægget i Odense. Det skyldes at man trods en stor indsats ikke har kunnet udvikle en maskine, der kan opfylde kvalitetskravene til den karakteristiske tværfoldeteknik.

Se hos billigste forhandler

LE KLINT 101 Large, pendellampe af plast

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT 101 Large, pendellampe af plast

4.962,44 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT 101 Large, pendellampe af plast:

Designer hængelampe 101 med håndfoldet skærm af plastfolie Producenten af denne enestående hængelampe, Le Klint, har en historie som strækker sig helt tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Dengang fremstillede arkitekten P.V. Jensen-Klint den første foldede lampeskærm til en petroleumslampe. Fra det tidspunkt og fremad blev der syslet med og lavet tilpasninger på denne skærm. Den blev hele tiden videreudviklet og var fra da af en populær gave fra familien til venner og slægtninge. I 1943 gjorde Tage Klint familiens hobby til et erhverv og grundlagde lampevirksomheden Le Klint, hvis varemærke stadig er lampeskærmene, som er foldet i hånden. Lige som dengang fremstilles hver enkelt skærm også i dag i hånden i Odense, hvilket gør hængelampen 101 til et ægte unika. Flere designs fra virksomhedens tidlige år er stadig blandt de mest solgte af mærket. Hængelampen 101, der også er kendt som "Frugtlygten" eller "Vippelampen", er to lamper fra gamle dage, som stadig findes overalt i dag.

  Materiale
 • Plast
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Snowdrop L - pendellampe af plast

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Snowdrop L - pendellampe af plast

4.174,63 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Snowdrop L - pendellampe af plast:

Snowdrop designer-pendellampe med håndfoldet plastskærm Skærmen på hængelampen Snowdrop er foldet i hånden i hvid plast. Denne foldeteknik er varemærket for den danske producent, som i 75 år har produceret sine lampekreationer i Danmark. Hidtil er det ikke lykkedes at håndtere denne særlige foldeteknik med maskiner. Det betyder at lampeskærmene stadig i dag fremstilles i hånden af professionelle foldeteknikere, lige som i tiden omkring virksomhedens grundlæggelse, så hver enkelt lampeskærm bliver et unikt produkt. Designet stammer fra det danske designerteam Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson. Pendellampen Snowdrop er et godt eksempel på, hvordan man kombinerer traditionelt håndværk med et moderne touch.

  Materiale
 • Plast
Se hos billigste forhandler

LE KLINT Snowdrop L - pendellampe af papir

Fundet hos Lampegiganten DK

LE KLINT Snowdrop L - pendellampe af papir

4.481,25 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af LE KLINT Snowdrop L - pendellampe af papir:

Snowdrop designerhængelampe, foldet i hånden Pendellampen Snowdrop har en skærm af hvidt papair, der er foldet i hånden, og skaber med garanti en stemningsfuld belysning i flere rum i boligen. I mere end 75 år har producenten Le Klint fremstillet designerlamper i Danmark, mere præcist i Odense på Fyn. Lamperne adskiller sig hovedsageligt ved den unikke karakter på lampeskærmene. De består af papir eller plast og foldes stadig i hånden, for indtil nu er det ikke lykkedes at håndtere denne sarte foldeteknik i producentens påkrævede unikke kvalitet med maskiner. Derfor er der stadig ansat foldeteknikere hos Le Klint, som lærer deres håndværk på en treårig uddannelse i virksomheden. Ud over mange nye kreationer er også lampeklassikere fra 1940'erne blandt de mest solgte produkter fra denne anerkendte danske lampeproducent, hvis virksomhedshistorie begyndte, da arkitekten P. V. Jensen-Klint foldede en lampeskærm til en paraffinlampe. Virksomheden blev grundlagt i 1943, og her åbnedes også den første butik, som stadig ligger på samme adresse i København.

  Materiale
 • Papir
Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Le Klint Pendellampe-spørgsmål

Hvor lang tid tager det at installere en pendellampe fra Le Klint, og kan jeg gøre det selv?

Installationstiden for en pendellampe fra Le Klint kan variere afhængigt af forskellige faktorer såsom den specifikke model af lampen, din erfaring med elektrisk installation og det eksisterende elektriske system i dit hjem. Generelt set kan installationen af en pendellampe fra Le Klint tage mellem 30 minutter og op til et par timer.

Når du køber en pendellampe fra Le Klint, følger der normalt en installationsmanual med, som vil guide dig gennem processen. Det er vigtigt at læse og følge instruktionerne nøje for at sikre en korrekt installation.

For at installere en pendellampe fra Le Klint skal du normalt følge disse grundlæggende trin:

1. Sluk for strømmen: Før du begynder installationen, skal du sørge for at slukke for strømmen ved at dreje afbryderen i dit hjem eller ved at slukke for den relevante sikring i elskabet. Dette er en essentiel sikkerhedsforanstaltning for at undgå elektriske stød under installationen.

2. Afmonter den gamle lampe: Hvis der allerede er en lampe i loftet, skal du først afmontere den ved at fjerne skruerne eller møtrikkerne, der holder den på plads. Fjern forsigtigt den gamle lampe og afbryd eventuelle elektriske forbindelser.

3. Forbered det elektriske system: Når den gamle lampe er blevet fjernet, kan du inspicere det eksisterende elektriske system. Sørg for at ledningerne er i god stand og tilstrækkeligt lange til at nå til den nye pendellampe. Hvis ledningerne er beskadigede eller for korte, kan det være nødvendigt at kontakte en elektriker for at få dem udskiftet eller forlænget.

4. Tilslut det elektriske: Følg de specifikke instruktioner i installationsmanualen fra Le Klint for at tilslutte de elektriske ledninger korrekt. Dette kan omfatte at skrue ledningerne sammen, isolere dem med elektrisk tape eller tilslutte dem med stik. Vær forsigtig og sørg for at følge alle sikkerhedsprocedurer for at undgå elektriske problemer senere.

5. Monter pendellampen: Når de elektriske forbindelser er blevet lavet, kan du montere selve pendellampen. Følg igen instruktionerne i installationsmanualen for at fastgøre lampen sikkert til loftet. Sørg for at stramme eventuelle skruer eller møtrikker ordentligt for at undgå, at lampen bliver løs over tid.

6. Tænd for strømmen: Når installationen er fuldført, kan du tænde for strømmen igen ved at dreje afbryderen tilbage til den tændte position eller ved at sætte sikringen i elskabet tilbage. Test lampen ved at tænde for lyskontakten og sikre dig, at den fungerer korrekt.

Selvom det er muligt at installere en pendellampe fra Le Klint selv, er det vigtigt at være opmærksom på dine egne færdigheder og erfaring med elektriske installationer. Hvis du ikke har tidligere erfaring eller er usikker på dine evner, anbefales det at søge hjælp fra en professionel elektriker for at sikre en korrekt og sikker installation.

Hvordan påvirker valget af pære lyset fra en Le Klint pendellampe?

Valget af pære til en Le Klint pendellampe kan have en betydelig indvirkning på lyset, der udsendes fra lampen. Le Klint pendellamper er kendt for deres unikke design og æstetik, men det er vigtigt at vælge den rigtige pære for at opnå det ønskede lysudtryk.

En af de vigtigste faktorer at overveje er pærens lysfarve eller temperatur. Lysfarven måles i kelvin (K) og kan variere fra varmt hvidt til køligt hvidt lys. For en Le Klint pendellampe anbefales det ofte at vælge en pære med en varm hvid lysfarve på omkring 2700-3000K for at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære. Dette skaber et blødere og mere indbydende lys, der passer godt til f.eks. spisestuemiljøer eller stuer, hvor man ønsker en afslappet stemning.

En anden faktor at overveje er pærens lysstyrke, som måles i lumen (lm). Lysstyrken afhænger af rummets størrelse og funktion. Hvis pendellampen bruges som primær belysning i et større rum, kan det være nødvendigt at vælge en pære med højere lysstyrke for at opnå tilstrækkelig belysning. Hvis lampen derimod primært bruges som stemningsbelysning eller dekorativt element, kan en pære med lavere lysstyrke være passende.

Endelig er det også vigtigt at overveje pærens energieffektivitet. Dette kan måles ved pærens wattforbrug. LED-pærer er generelt mere energieffektive end traditionelle glødepærer eller halogenpærer og kan derfor være et godt valg til en Le Klint pendellampe. Ved at vælge en energieffektiv pære kan man spare energi og reducere elregningen på lang sigt.

Det er værd at bemærke, at Le Klint pendellamper ofte har specifikke krav til pærer, så det anbefales altid at læse producentens anbefalinger eller specificerede krav til pæren. Dette sikrer, at man vælger en pære, der er kompatibel med lampen og opnår det ønskede lysudtryk.

Samlet set kan valget af pære til en Le Klint pendellampe have en betydelig indvirkning på lyset. Ved at vælge en pære med den rigtige lysfarve, lysstyrke og energieffektivitet kan man opnå den ønskede atmosfære og belysning i rummet. Det er vigtigt at være opmærksom på producentens anbefalinger for at sikre kompatibilitet og optimal brug af lampen.

Hvordan installerer jeg en pendellampe fra Le Klint korrekt?

Når du skal installere en pendellampe fra Le Klint korrekt, er der nogle vigtige trin, du skal følge for at sikre en sikker og korrekt installation.

Først og fremmest er det vigtigt at læse og følge producentens installationsvejledning nøje. Denne vejledning vil give specifikke instruktioner og anbefalinger til installationen af den pågældende pendellampe.

Når du har læst installationsvejledningen, er det vigtigt at sikre, at du har det nødvendige værktøj og udstyr til installationen. Dette kan omfatte en skruetrækker, en boremaskine, wirestrippere og en stige eller stol, hvis lampen skal monteres i loftet.

Næste trin er at afbryde strømmen til den elektriske kreds, hvor lampen skal installeres. Dette kan gøres ved at slukke for strømmen i det sikringsboks eller afbryde strømmen ved hovedafbryderen. Det er vigtigt at sikre, at der ikke er strøm i ledningerne, før du begynder installationen.

Når strømmen er afbrudt, kan du begynde at montere lampen. Først skal du fjerne den gamle lampe, hvis der allerede er en i loftet. Dette kan kræve at løsne og fjerne skruer eller beslag, der holder den gamle lampe på plads.

Når den gamle lampe er fjernet, kan du begynde at installere den nye pendellampe. Først skal du montere lampen på loftet ved hjælp af de medfølgende beslag og skruer. Det er vigtigt at sikre, at lampen er sikker og stabil, og at den er korrekt justeret og i vater.

Herefter skal du tilslutte ledningerne fra lampen til de tilsvarende ledninger i loftet. Dette kan kræve at strippe enderne af ledningerne og forbinde dem ved hjælp af wiremøtrikker eller anden passende metode. Det er vigtigt at sikre, at der er en sikker og pålidelig forbindelse mellem ledningerne for at undgå elektriske problemer eller risiko for kortslutning.

Når ledningerne er tilsluttet, kan du tænde for strømmen igen og teste lampen for at sikre, at den fungerer korrekt. Hvis der opstår problemer eller fejl, anbefales det at kontakte en autoriseret elektriker for at få hjælp.

Det er også vigtigt at bemærke, at hvis du ikke har erfaring med elektrisk installation, anbefales det altid at søge hjælp fra en professionel for at sikre en sikker og korrekt installation af pendellampen fra Le Klint.

Hvilke typer pærer kan bruges i en pendellampe fra Le Klint?

I en pendellampe fra Le Klint kan du bruge forskellige typer pærer afhængigt af dine præferencer og behov. Le Klint tilbyder normalt lamper med E27 fatning, som er den mest almindelige fatningstype på markedet. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af pærer, der passer til din stil og belysningsbehov.

En populær mulighed er at bruge traditionelle glødepærer i pendellampen. Disse pærer giver en varm og hyggelig belysning, og de er tilgængelige i forskellige wattstyrker og designs. Dog er det vigtigt at bemærke, at traditionelle glødepærer generelt er mindre energieffektive og har en kortere levetid sammenlignet med moderne alternativer.

Hvis du ønsker at være mere miljøvenlig og energibesparende, kan du vælge at bruge LED-pærer i din Le Klint pendellampe. LED-pærer er kendt for deres lang levetid og energieffektivitet. De er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer, så du kan opnå det ønskede lysniveau og stemning i dit rum. Derudover er LED-pærer også tilgængelige i forskellige former og størrelser, så du kan finde en, der passer til lampens design.

En anden mulighed er at bruge CFL-pærer (kompakt lysstofrør) i din pendellampe. Disse pærer er også energieffektive og har en relativt lang levetid. CFL-pærer er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer og kan give en behagelig belysning i dit rum.

Det er vigtigt at bemærke, at Le Klint pendellamper normalt er designet til at anvende pærer med en bestemt maksimal wattstyrke, så sørg for at følge producentens anbefalinger for at undgå overbelastning eller skader på lampen.

Generelt set er valget af pæretype til din Le Klint pendellampe en personlig præference, der afhænger af dine ønskede belysningsbehov, energieffektivitet og designmæssige præferencer. Uanset hvilken type pære du vælger, kan du være sikker på, at en Le Klint pendellampe vil tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem.

Kan jeg bruge en Le Klint pendellampe som primærbelysning i et rum, eller er den bedst som supplerende belysning?

En Le Klint pendellampe kan bruges både som primærbelysning og som supplerende belysning, afhængigt af rummets størrelse og den ønskede atmosfære.

Som primærbelysning er en Le Klint pendellampe ideel til mindre rum, hvor den kan skabe en behagelig og funktionel belysning. Pendellampen vil sprede lyset jævnt og give en god generel belysning i rummet. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse af pendellampen i forhold til rummets størrelse, således at lyset ikke bliver for kraftig eller for svag. Hvis pendellampen er for lille til rummet, kan det resultere i en utilstrækkelig belysning, mens en for stor pendellampe kan dominere rummet og skabe en ubehagelig lysoplevelse.

Som supplerende belysning kan en Le Klint pendellampe bidrage til at skabe stemning og fokus i rummet. I større rum kan pendellampen placeres over et spisebord, et sofabord eller et andet centrum i rummet, hvor den kan tilføje et dekorativt element samtidig med at den giver et behageligt lys. Kombinationen af en pendellampe og andre former for belysning, såsom gulvlamper eller spotlys, kan skabe en varieret og dynamisk belysning i rummet.

Det er vigtigt at overveje rummets funktion og behov, når man beslutter sig for at bruge en Le Klint pendellampe som primærbelysning eller som supplerende belysning. Hvis det er et rum, hvor der udføres præcisionsarbejde, som f.eks. et køkken eller et kontor, kan det være nødvendigt med supplerende belysning for at sikre tilstrækkelig lysstyrke og fokus. Hvis det derimod er et rum, hvor der primært slappes af eller socialiseres, kan en pendellampe som primærbelysning være tilstrækkelig og skabe en hyggelig atmosfære.

Samlet set kan en Le Klint pendellampe anvendes både som primærbelysning og som supplerende belysning, men det er vigtigt at tage hensyn til rummets størrelse, funktion og den ønskede atmosfære for at opnå det bedste resultat.

Hvor lang er levetiden for en typisk pendellampe fra Le Klint?

Levetiden for en typisk pendellampe fra Le Klint kan variere afhængigt af flere faktorer. Generelt set er Le Klint kendt for at producere lamper af høj kvalitet, der er designet til at være holdbare og modstandsdygtige over for daglig brug.

En typisk pendellampe fra Le Klint vil normalt have en levetid på flere år, og nogle kunder har rapporteret, at deres Le Klint lamper har holdt i årtier. Dette skyldes delvist det robuste materiale og den omhyggelige håndværk, der går ind i produktionen af hver lampe.

Det er vigtigt at bemærke, at levetiden for en pendellampe også kan påvirkes af, hvordan den bliver brugt og vedligeholdt. Hvis lampen bliver udsat for gentagne stød eller hårdhændet behandling, kan det forkorte dens levetid. Derfor anbefales det altid at håndtere lampen forsigtigt og undgå at udsætte den for unødvendig belastning.

Derudover kan en regelmæssig rengøring og vedligeholdelse også bidrage til at forlænge levetiden for en pendellampe. Støv og snavs kan samle sig på lampen over tid, hvilket kan påvirke dens udseende og funktion. Ved at tage sig tid til at rengøre lampen regelmæssigt og følge producentens vedligeholdelsesinstruktioner kan man sikre, at den forbliver i optimal stand i længere tid.

Det er vigtigt at huske, at levetiden for en pendellampe også kan variere afhængigt af den specifikke model og brugsmønsteret. Nogle lamper kan have længere levetid end andre afhængigt af deres design og materialer. Derfor kan det være en god idé at undersøge den specifikke model, du er interesseret i, og eventuelt læse anmeldelser eller få rådgivning fra eksperter, før du foretager et køb.

Samlet set kan man forvente, at en typisk pendellampe fra Le Klint har en levetid på flere år og måske endda årtier, hvis den håndteres forsigtigt og vedligeholdes korrekt. Ved at vælge en lampe af høj kvalitet som Le Klint og tage sig godt af den, kan man nyde godt af dens smukke belysning i mange år fremadrettet.

Er der nogen garanti eller reklamationsret på Le Klint pendellamper, og hvad dækker den i så fald?

Ja, der er garanti og reklamationsret på Le Klint pendellamper. Le Klint er kendt for deres høje kvalitet og håndværk, og de ønsker at sikre, at deres kunder er tilfredse med deres produkter.

Garantien på Le Klint pendellamper dækker eventuelle fejl eller mangler, der måtte opstå som følge af produktionsfejl eller materialefejl. Hvis du oplever problemer med din Le Klint pendellampe, kan du kontakte forhandleren eller producenten for at få vejledning om, hvordan du kan få udbedret fejlen eller få udskiftet det defekte produkt.

Reklamationsretten følger dansk lovgivning og sikrer, at forbrugere har ret til at klage over fejl og mangler ved et produkt inden for en vis periode efter købet. Reklamationsretten dækker typisk fabrikations- eller materialefejl, der ikke er tydeligt forbrugerens skyld. Hvis du oplever fejl eller mangler ved din Le Klint pendellampe inden for reklamationsperioden, kan du kontakte forhandleren og gøre krav på din reklamationsret. Dette kan indebære reparation, ombytning eller i visse tilfælde refusion af købsprisen.

Det er vigtigt at bemærke, at garantien og reklamationsretten gælder under forudsætning af, at lampen er blevet brugt og vedligeholdt i overensstemmelse med producentens anbefalinger. Hvis lampen er blevet beskadiget som følge af forkert brug eller manglende vedligeholdelse, kan garantien og reklamationsretten bortfalde.

Det er altid en god idé at læse og forstå garantibetingelserne, der følger med din Le Klint pendellampe, da disse kan variere afhængigt af model og forhandler. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om garantien eller reklamationsretten på din Le Klint pendellampe, anbefales det at kontakte producenten eller forhandleren direkte for at få yderligere oplysninger og vejledning.

Kan jeg justere højden på en pendellampe fra Le Klint, hvis loftet er for højt eller lavt?

Ja, det er muligt at justere højden på en pendellampe fra Le Klint, selv hvis loftet er for højt eller lavt. Le Klint er kendt for deres fleksible og justerbare designs, der giver mulighed for at tilpasse lampen efter rummets specifikke behov.

Hvis loftet er for højt, kan du bruge en forlængerstang eller en kæde til at sænke lampen ned til den ønskede højde. Le Klint tilbyder ofte forskellige længder af forlængerstænger eller kæder, der passer til deres pendellamper. Disse kan nemt monteres mellem loftet og lampens ophæng, og giver dig mulighed for at justere højden efter behov.

På samme måde kan du også justere højden på pendellampen, hvis loftet er for lavt. Le Klint leverer ofte en justerbar wire eller ledning, der giver dig mulighed for at trække lampen længere op mod loftet, så den ikke hænger for lavt. Denne wire eller ledning kan let justeres og låses på den ønskede højde, således at lampen passer perfekt ind i rummet.

Det er vigtigt at bemærke, at det er nødvendigt at følge producentens instruktioner og anbefalinger, når du justerer højden på en pendellampe fra Le Klint. Dette sikrer, at lampen er korrekt og sikkert monteret, og at den ikke bliver beskadiget under justeringen.

Så uanset om loftet er for højt eller lavt, kan du nemt tilpasse en pendellampe fra Le Klint ved at bruge de tilgængelige forlængerstænger, kæder eller justerbare ledninger. Dette giver dig mulighed for at skabe den ideelle belysning og æstetik i dit rum, uanset hvilken højde loftet har.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top