Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Hay pendel. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay pendel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Factor Linear Pendel Diffused 1500 Klar

  • Mærke: Hay

Vores første anbefaling er “HAY Factor Linear Pendel Diffused 1500 Klar” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Design pendelarmatur Factor Linear 1500 – Armaturelement kan drejes 360° Med dette LED pendelarmatur er det lykkedes den schweiziske designer Dimitri Bähler, der har skabt Factor Linear 1500 for det danske firma HAY, at skabe et design, der harmonerer med mange indretningsstile takket være sin tidløse æstetik.
Factor Linear er udstyret med et rørformet skærmelement af ekstruderet aluminium, hvori der er monteret kraftige LED’er til energibesparende belysning af omgivelserne.
Skærmelementet kan drejes 360 grader.
Den opale skærm skaber en blændfri belysning, som er meget behagelig for øjnene.
Factor Linear kan bruges på mange forskellige måder i både private og offentlige rum. Den er f.eks.
velegnet som bordbelysning i køkkenet og spisestuen, til receptionsborde på hoteller og som lyskilde på kontorer.
Dimitri Bähler bor og arbejder i Biel, Schweiz.
Efter at have studeret på ECAL (2010) og Design Academy Eindhoven åbnede han sit eget atelier i 2014.
Hans designs virker ofte spontane og styret af hans følsomhed over for objekters kraft, men er baseret på effektiv forskning.
Dimitri Bähler blev nomineret to gange (2014 og 2015) til den schweiziske designpris (Swiss Design Award)….

Tjek bedste pris ❯❯

2: HAY PC Pendel Mellem Aluminium

  • Mærke: Hay
  • Materiale: Aluminium

Vores anden anbefaling er “HAY PC Pendel Mellem Aluminium” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
PC M pendelarmatur med skærm og skærm i anodiseret aluminium PC M pendelarmaturet med en smukt formet skærm i anodiseret aluminium og en aftagelig, formet skærm i polycarbonat oplyser bordet eller disken jævnt og blændfrit.
Uanset om det er monteret som et enkelt armatur eller i kombination af flere armaturer, i private køkkener og spisestuer eller i cateringbranchen – PC pendellampen giver behagelig og blændfri belysning til ethvert område.
Det flettede tekstilkabel og en enkel, rund baldakin fuldender lampens design, som er designet af den franske designer Pierre Charpin.
Som alle Pierre Charpins værker er PC-pendellampen kendetegnet ved enkle former i kombination med farver – et gennemgående aspekt i designeren, der bor og arbejder i Paris, og som er en fast bestanddel af hans arbejde.
Siden begyndelsen af 1990’erne har Charpin dedikeret sig til møbel- og objektdesign.
Hans forskning i form og farver kendetegner hans arbejde og er genkendelig i alle hans produkter….

Tjek bedste pris ❯❯

3: HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Stor Hvid

  • Mærke: Hay
  • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Stor Hvid” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Nelson Cigar Bubble pendellampe i langstrakt form med fine linjer Bubble Lampen blev designet allerede i 1942 af den banebrydende amerikanske designer George Nelson og blev først produceret i 1952 og var en revolution i den modernistiske belysningsindustri.
Nelson blev inspireret til at designe denne serie af lamper af svenske pendellamper med silkebetræk.
Med stor opfindsomhed i arbejdsprocessen udviklede han lampeskærmene til Bubble-pendellamperne, som består af en let, afrundet ramme af stål og en selvforbindende plastspray, der er udviklet af det amerikanske militær.
Gennem skærmene skinner lyset fra belysningsmidlet blødt og jævnt rundt i hele rummet.
Det smukke design i hvidt med stålrammens fine, synlige linjer kan integreres i enhver indretningsstil og ser dekorativt ud overalt, uanset om det er i private omgivelser eller i erhvervsområder.
George Nelson (1907-1986) blev født i Connecticut og var en af de mest indflydelsesrige personer i den afgørende tidlige tid af moderne design.
Han blev uddannet som arkitekt og billedkunstner på Yale og mente, at en designers opgave var at gøre verden til et bedre sted.
Han baserede sine værker på naturens fuldkommenhed, hvilket bl.a.
kan ses i de for det meste organiske former i hans værker….

Tjek bedste pris ❯❯

4: HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Mellem Hvid

  • Mærke: Hay
  • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “Hay pendel-liste” er HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Mellem Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Nelson Saucer Bubble pendellampe i flad, bred elliptisk formBubble-serien af lamper blev designet af den banebrydende amerikanske designer George Nelson allerede i 1942 og blev først produceret i 1952.
Han blev inspireret til at skabe serien af svenske, silkebetrukne pendellamper, som han gerne ville have til sit kontor, men som var for dyre for ham. Derefter brugte han stor opfindsomhed i arbejdsprocessen til at udvikle lampeskærmene i Bubble-serien, som alle består af en letvægtsstålramme og en selvforbindende plastspray, der er påført på den.
De fine linjer i rammen forbliver synlige, hvilket er den særlige charme ved disse nuancer.
Plastiksprayen er en udvikling af det amerikanske militær.
Det giver lampeskærmen et ædelt og elegant udseende, og dens gennemsigtige overflade skaber en meget behagelig belysning i rummet.
I stuen eller soveværelset er lampen lige så smuk og dekorativ som i en lang række kommercielle områder, f.eks.
i en hotellobby eller foyer.Arkitekten og billedkunstneren George Nelson (1907-1986) blev født i Connecticut og var en af de mest indflydelsesrige personer i den afgørende tidlige tid af moderne design.
Han blev uddannet på Yale og mente, at en designers opgave var at gøre verden til et bedre sted.
I sine forskellige designs af møbler, belysning og også bygninger tog han ofte udgangspunkt i naturens perfekte skabelser….

Tjek bedste pris ❯❯

5: HAY PC pendant pendel S Ø25 cm Aluminium

  • Mærke: Hay
  • Materiale: Aluminium
  • Størrelse: ø25

Sidste produkt på vores liste er HAY PC pendant pendel S Ø25 cm Aluminium som vi har fundet til 1399,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
PC Small pendellampe i anodiseret aluminium med skærm PC Small pendellampen er udformet med en smukt formet skærm i anodiseret aluminium, der er lukket i bunden af en aftagelig, formet skærm i polycarbonat.
Pendelarmaturet kan bruges enkeltvis eller i en gruppe, i en række til at belyse en disk eller et langbord eller monteret i en klynge, og det oplyser en lang række forskellige områder, idet diffusoren i skærmen sikrer et blændfrit, diffust lys.
Armaturet er udstyret med et flettet, sort tekstilkabel. Serien af PC-lamper er designet af den franske designer Pierre Charpin for den danske producent HAY.
Som alle lamperne i serien er pendellampen kendetegnet ved en enkel form kombineret med et farverigt design.
Karakteristisk for Pierre Charpins design er samspillet mellem form og farve.
Grundlæggende geometriske former i kombination med farver er et konstant aspekt af hans arbejde…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hay pendel i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hay pendel:

Dyreste Hay Pendel på listen er HAY Nelson Bubble Saucer pendel L Offwhite fra Lampegiganten DK med en pris på 7299.00. Billigste udvalgte Pendel er Rice Paper Pendel Ø50 – HAY som du kan købe for 478.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 6821 kr.
Ovenstående Hay Pendel data og priser er hentet fra 4 butikker (Lampegiganten DK, Nordic Nest DK, AndLight DK, Lampemesteren.dk). Alle Hay Pendel tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pendel guides:

Fandt du ikke det rigtige Pendel blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pendel: