Køkkenlamper.dk: Find blandt 62850 Produkter | 111 Kategorier | 332 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Globen Lighting Lampeskærm: Se top 4

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Globen Lighting lampeskærme. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 4 Globen Lighting lampeskærme

  De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Globen Lighting lampeskærme | ✅ Lampeskærm-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Globen Lighting lampeskærme

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Globen Lighting lampeskærme som du kan finde lige nu.

  1: Globen Lighting Olivia lampeskærm, 35 cm, hvid

  Hvorfor vælge Globen Lighting Olivia lampeskærm, 35 cm, hvid?

  Lampeskærm Olivia 35 Olivia er en kegleformet lampeskærm lavet af hvidt hørstof med en hvid inderside. Skærmen har en E14 ringmontering, hvilket betyder, at lampeskærmen er fastgjort til en lampefod med en ring. Lyskilde medfølger ikke.

  2: Globen Lighting Montego lampeskærm, natur

  Hvorfor vælge Globen Lighting Montego lampeskærm, natur?

  Pift boligen op med en smuk, grafisk og naturinspireret lampe, der med garanti vil tiltrække fokus. Montego lampeskærmen fra Globen Lighting er fremstillet af farvet rotting, som er med til at give lampen et moderne udtryk. Bemærk, at lyskilde og ophæng k

  3: Globen Lighting Montego lampeskærm, sort

  Hvorfor vælge Globen Lighting Montego lampeskærm, sort?

  Montego er en naturinspireret lampeskærm, der er lige så dejlig at placere indendørs som på terrassen eller vinterhaven. Skærmen er lavet af flettet rotting, som giver et meget trendy og jordnært udtryk. Da skærmen er lavet af et naturligt materiale, kan vejr og vind naturligt ændre skærmens udseende, hvis den placeres udendørs / i en vinterhave.
  Skærmen har et ringbeslag, der er tilpasset til E27-stikket.
  Fås i sort og natur.
  Lyskilde ikke inkluderet.

  BEMÆRK! Kun skærm!
  Tilføj den ønskede suspension under "anbefalet tilbehør".
  Vælg affjedringen "5m udendørs", hvis lampen skal placeres udendørs.

  4: Globen Lighting Bali lampeskærm, 50 cm.

  Hvorfor vælge Globen Lighting Bali lampeskærm, 50 cm.?

  Den smukke Bali-skærm minder straks om varmere breddegrader blandt tropiske omgivelser, hvide stativer og bambusmøbler. Skærmen er lavet af naturfarvet rotting og har et behageligt, bølgende mønster, der virkelig sætter sit præg på lampen. Denne lampeskærm betyder, at du med små midler kan tilføje en mere jordnær og behagelig atmosfære i hjemmet. Bali hænger lige så godt ind i stuen som ude på terrassen eller vinterhaven. Husk dog, at vejr og vind naturligt kan ændre udseendet på naturlige materialer. Brug en dekorativ globuslampe på Bali for at få de bedste resultater. Hvis den placeres indendørs, er det en god ide at slutte den til en dæmper for at indstille den ønskede lysstyrke og atmosfære.
  Bali fås også i mindre størrelse.
  Skærmen har en ringmontering.
  Lyskilde ikke inkluderet.


  BEMÆRK! Kun skærm!
  Tilføj den ønskede affjedring under "anbefalet tilbehør".

  Andre mærker af lampeskærme

  På vores liste her har vi samlet de Globen Lighting bedste lampeskærme på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige lampeskærm til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top