Bedste Fritz Hansen Pendel - se top 89

blandt 89 pendeller
Udsalg - spar 31 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 734 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Sort

1.565 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Sort:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes arbejde er baseret på traditionen fra skandinavisk design, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.633 kr.

Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Sort

2.866 kr. 4499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Sort:

Suspence™ design pendel lampe i skandinavisk stil Designet af Suspence™ pendellampen tager udgangspunkt i den skandinaviske funktionalisme, hvor form og funktion er i forgrunden, men danner en perfekt symbiose med æstetikken. GamFratesi, de kreative hjerner bag dette lampedesign, blev inspireret af bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften. På denne måde blev der skabt en skærm med en blød, flydende form af materialet aluminium, som udstråler perfekt harmoni. Det lys, som Suspence™ udsender direkte nedad gennem en hvid polycarbonatdiffusor, har også en harmonisk effekt. Det er en fantastisk måde at belyse f.eks. et bord på. GamFratesi, bag denne navnekombination står arkitekten Stine Gam fra Danmark og arkitekten Enrico Fratesi fra Italien, som takket være deres tværkulturelle baggrund kan trække på den klassiske danske design- og håndværkstradition samt den klassiske italienske intellektuelle og konceptuelle tilgang. Et minimalistisk formsprog kendetegner GamFratesis design. Denne fascinerende pendellampe, som passer til mange moderne indretningsvarianter, er produceret af den danske producent FRITZ HANSEN, et firma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, da han fik handelslicens til København. Allerede i første halvdel af det 20. århundrede var FRITZ HANSEN kendt for sin førsteklasses kvalitet i forbindelse med indretning af større projekter, såsom Højesteret i København, Universitetsbiblioteket og Rådhuset i København. FRITZ HANSEN har altid arbejdet sammen med kendte arkitekter og designere, herunder Arne Jacobsen, Anne Qvist, Bodil Kjær, Cecilie Manz, Hans J. Wegner, Christian Dell og mange andre. Efter næsten 100 års rent familieejerskab blev 75 % af aktierne i 1979 overdraget til Skandinavisk Holding, som førte virksomheden ind i det nye årtusinde med omfattende innovationer.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Maluma pendel H350, rose

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 1.055 kr.

Maluma pendel H350, rose

1.944 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Maluma pendel H350, rose:

Atmosfærisk lysende pendellampe Maluma™ i mundblæst glas Pendellampen fra designeren Fumie Shibata, der blev lanceret i 2021, fungerer som et blikfang i rummet, når den er tændt eller slukket, da den altid bevarer sin farve. Skærmen er lavet af mundblæst frostet glas, som er formet i bløde kurver til en dekorativ skærm, der lader lyset fra den indsatte lampe sprede sig ud i rummet hele vejen rundt og også udsender det direkte og funktionelt gennem glasset, der er åbent i bunden. Maluma™ er blot et eksempel på den afdæmpede ro i Fumie Shibatas design, der kombinerer form og funktion på en måde, som næsten ubemærket integreres i hverdagen. Fumie Shibata (*1965) er en japansk produktdesigner, der fokuserer på industrielt design. Hun studerede på Musashino Art University og arbejdede derefter hos Toshiba. I 1994 grundlagde hun sit eget designstudie, Studio S. Hun har modtaget adskillige priser for sit arbejde, herunder Mainichi Award, Good Design Award, Red Dot Award og iF Gold Award. Siden 2014 har hun undervist som professor på Musashino Art University, og siden 2015 har hun været næstformand for Good Design Award-udvalget. Den smukke Maluma™ glaspendellampe er fremstillet af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, som i næsten 150 år har stået for håndværk af høj kvalitet og eksklusivt design.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 646 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Hvid

3.853 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Hvid:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Orient Pendel, kobber P1

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 1.460 kr.

Orient Pendel, kobber P1

2.439 kr. 3899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Orient Pendel, kobber P1:

Shiny Design hængelampe Orient™ - Design: Jo Hammerborg Fin håndværksmæssig kvalitet kendetegner Orient™ pendellampen. Dens skærm er lavet af varmt skinnende kobber, og dens organiske form er drejet individuelt i hånden i en træform. Ophænget er prydet med en dekorativ detalje af palisander. Lampen blev første gang udgivet i 1963 og blev genudgivet i 2013 i samarbejde mellem Jo Hammerborgs (1920-1982) familie og det danske firma FRITZ HANSEN. Indtil nu har Jo Hammerborgs design kun været tilgængeligt som antikviteter; med Orient™ pendellampen, som passer perfekt til tendenserne i det 21. århundrede, er Jo Hammerborgs arbejde nu tilgængeligt for en bredere gruppe af købere. Jo Hammerborg var egentlig sølvsmed og studerede derefter på kunstakademiet. I 1957 blev han designchef i firmaet Fog&Mørup, et job han havde indtil 1980, hvor han skabte 180 lamper med stor sans for form, funktion og æstetik, hvoraf nogle vandt priser. FRITZ HANSEN er en dansk møbel- og belysningsvirksomhed, som blev grundlagt af Fritz Hansen i 1872 og udviklet sig til en virksomhed af nationalt og internationalt ry gennem håndværk af høj kvalitet og konstant skabelse af nye designs af kendte designere. Designstjerner som Cecilie Manz, Arne Jacobsen, Verner Panton, Christian Dell, Grethe Mayer og Bodil Kjær har udviklet produkter for FRITZ HANSEN.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Calabash Pendel P3 Sølv

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 2.213 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P3 Sølv

4.086 kr. 6299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P3 Sølv:

Calabash P3 Pendel er en sølvkrom pendel, der blev designet af duoen Komplot Design, og er produceret af Fritz Hansen. Inspirationen bag denne lampe finder vi hos calabash græskarrene. Det ses ved det enkle design, og dens bløde kurver. Overfladen er chan...

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 867 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Sort

2.132 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Sort:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Rød
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P Pendel Venetian Red

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 1.090 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P Pendel Venetian Red

2.009 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P Pendel Venetian Red:

Kaiser Idell 6631-P er en pendel, som Christian Dell har designet, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Den er designet i en klassisk Bauhaus-stil. Den er designet med en flot præcision, og Christian Dell har designet et fantastisk håndværk desig...

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 44 % Calabash Pendel P2, sort meteor

Fundet hos Lamper.dk og 2 andre - spar 799 kr.

Calabash Pendel P2, sort meteor

1.800 kr. 3245 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Calabash Pendel P2, sort meteor:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.564 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Sort

3.835 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Sort:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes arbejde er baseret på traditionen fra skandinavisk design, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Fritz Hansen Concert Pendel Stor

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.448 kr.

Fritz Hansen Concert Pendel Stor

4.151 kr. 6599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Concert Pendel Stor:

Pendellampe Concert™ med tredelte metalskærme - Design: Jørn Utzon Pendellampen Concert™ med den tredelte metalskærm og den ætsede og matterede glasdiffusor bærer ikke tilfældigt sit navn. Designeren, der er ansvarlig for designet af denne smukke pendellampe, er ingen ringere end Jørn Utzon, den danske arkitekt, der også har designet Sydney's vartegn, Operahuset. Dette armaturdesign fra 2005 er blevet en designklassiker. Concert™ giver et behageligt, jævnt lys og er fremragende til belysning af opholdsrum, men er også et perfekt fokuspunkt i mødelokaler. Concert™ pendellampen er fremstillet af FRITZ HANSEN, en dansk virksomhed, der stadig bærer navnet på sin grundlægger Fritz Hansen, en tømrer fra Nakskov, der fik handelslicens til København i 1872 og derefter opbyggede sin virksomhed der, som i dag også er internationalt kendt for produkter af høj kvalitet af anerkendte designere som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Bodil Kjær, Verner Panton, Christian Dell og Hans J. Wegner.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Kaiser Idell 6631-P Pendel Olive Green - Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 775 kr.

Kaiser Idell 6631-P Pendel Olive Green - Fritz Hansen

2.324,25 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Kaiser Idell 6631-P Pendel Olive Green - Fritz Hansen:

Design: Fritz Hansen Koncept: Kaiser Idell lampeserien har et meget elegant og tidsløst design. Med sit originale Bauhaus-design er Kaiser Idell serien bygget op omkring det verdenspatenteret kugleled (1930), samt den meget kendte lampeskærm, som har en...

  Farve
 • Grøn
 • Olivengrøn
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Calabash Pendel P2 Sølv

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.140 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P2 Sølv

2.259 kr. 3399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P2 Sølv:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Grå25

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.964 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Grå25

3.835 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Grå25:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Fritz Hansen Musling Pendel Hvid/Messing Ø55

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 6.289 kr.

Fritz Hansen Musling Pendel Hvid/Messing Ø55

10.210 kr. 16499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Musling Pendel Hvid/Messing Ø55:

Fritz Hansen Musling pendel Ø550, opal glas med messing detaljer - designet af Ahm & Lund. Musling er en elegant og stemningsskabende pendel med skærm i opal glas, hvor der er pyntet med de smukkeste messingdetaljer. Den fine pendel er inspireret af musli...

  Farve
 • Hvid
 • Messing
 • Size
 • ø55
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Grå25

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.067 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Grå25

2.132 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Grå25:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Orient P3 Pendel Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.334 kr.

Fritz Hansen Orient P3 Pendel Sort

4.065 kr. 6399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Orient P3 Pendel Sort:

Design Pendellampe Orient™ i sort med palisanderelement Denne vedhængslampe imponerer med et æstetisk design, der går tilbage til 1963. Skaberen af Orient™ pendellampen - Jo Hammerborg - skabte 180 lamper i løbet af sin lange tid som chefdesigner (1957-1980) for det danske firma Fog&Mørup, hvis design er kendetegnet ved hans høje kompetence til at kombinere form, funktion og æstetik i sine designs. Nogle af disse armaturer blev præmieret. Familien til designeren, der døde i 1982, relancerede Orient™ pendellampen i 2013 i samarbejde med det danske firma FRITZ HANSEN, efter at hans værker kun var tilgængelige i antikvarisk form. Med sit tidløst smukke udseende præsenterer Orient™ pendellampen sig selv som en alsidig lyskilde, der kan kombineres på mange måder, og som, når den f.eks. hænges over et bord, fungerer som lyskilde og blikfang i lige så høj grad. Den danske producent FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1872 af den danske snedker Fritz Hansen og står for præcist håndværk, unikt design og førsteklasses kvalitet. I løbet af virksomhedens historie har mange kendte arkitekter og møbeldesignere fra hele verden, såsom Verner Panton, Arne Jacobsen, Piero Lissoni, Cecilie Manz og Kasper Salto, sat deres præg på virksomhedens kollektioner.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Oneline Connector Sort - Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 55 kr.

Oneline Connector Sort - Fritz Hansen

164,25 kr. 219 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Oneline Connector Sort - Fritz Hansen:

Oneline Connector er blevet designet af Kasper Friis Kjeldgaard, og den er produceret hos Fritz Hansen. Med denne reservedel kan du forbinde to Oneline Pendler. Vær opmærksom på, at pendlerne købes separat. Du kan købe den i denne sorte farve, og så kan...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Burgundy

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.115 kr.

Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Burgundy

2.384 kr. 3599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Burgundy:

Attraktivt designet Suspence™ pendellampe med mat farvefinish Denne pendellampe formår at tiltrække alle blikke på trods af eller endda på grund af sit minimalistiske design og at sætte sit stilistiske præg på rummet, selv når den ikke er oplyst. Den smukke form af aluminiumskærmen er inspireret af designduoen GamFratesi, som skabte denne pendel lampe for FRITZ HANSEN i 2013. De to designere ønskede at give bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften, en fysisk form. Det lykkedes dem på en meget dekorativ måde. En hvid plastdiffusor er integreret i skærmen på Suspence™, som sikrer en blændfri lysafgivelse direkte nedad. Det er en fantastisk måde at belyse f.eks. et bord eller en bordplade på. Suspence™ hængelampen er produceret af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, en virksomhed, hvis produkter har stået for høj håndværksmæssig kvalitet og designæstetik i næsten 150 år. Mange berømte designere og arkitekter har arbejdet for FRITZ HANSEN i løbet af virksomhedens historie, herunder Jo Hammerborg, Nicholai Wiig Hansen, Paul McCobb, Sidse Werner, Arne Jacobsen samt Piero Lissoni, Christian Dell og Anne Qvist.

  Farve
 • Bordeaux
 • Size
 • ø32
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Fritz Hansen Concert P3 Pendel Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.448 kr.

Fritz Hansen Concert P3 Pendel Mat Sort

4.151 kr. 6599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Concert P3 Pendel Mat Sort:

Skandinavisk elegance i sort - designer pendellampe Concert™ Pendellampen Concert™ overbeviser med sit karakteristiske design. Lampeskærmen, der består af fire forskellige nuancer, giver blændfrit lys fra alle sider og skaber en særlig behagelig atmosfære. Uanset om det er som et imponerende blikfang i stuen, f.eks. over et stort spisebord, eller som et designobjekt i moderne mødelokaler, ved Concert™ pendellampen, hvordan man overbeviser på alle områder. Armaturets design stammer fra den danske arkitekt og designer Jørn Utzon og er en hentydning til de konturerede former i hans arkitektoniske værker. Når man visuelt sammenligner Concert-armaturet med Sydney Opera House, som er en af Utzons mesterlige præstationer, bliver dette synligt og tydeligt...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Suspence P1 Kobber

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.378 kr.

Fritz Hansen Suspence P1 Kobber

2.621 kr. 4099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1 Kobber:

Minimalistisk designet Suspence™ pendellampe med skinnende kobberskærm Suspence™ pendellampen fra GamFratesi er et helt særligt blikfang. Den dansk/italienske designerduo fanger bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften, i form af den skinnende skygge af kobber, som er deres inspiration. Den blidt afrundede form giver en rolig harmoni til det overordnede look, som også fortsætter i lyset fra den indsatte pære, som afgives blændfrit ud i rummet af den hvide plastdiffusor. En dekorativ lyskilde til mange anvendelsesmuligheder i det moderne boligområde. Suspence™ pendellampen er fremstillet i enestående kvalitet af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, som har eksisteret i møbel- og belysningsbranchen med førsteklasses produkter siden 1872. FRITZ HANSEN arbejder altid sammen med anerkendte designere, blandt andet Christian Dell samt Hans J. Wegner, Verner Panton, Arne Jacobsen, Hiromichi Konno, Cecilie Manz og Bodil Kjær. Efter næsten 100 års familieejerskab af efterkommerne af grundlæggeren Fritz Hansen har virksomheden siden 1979 været 75 % ejet af Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Kobber
 • Size
 • ø24
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Kaiser Idell 6722-P pendel, russet red

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 797 kr.

Kaiser Idell 6722-P pendel, russet red

1.402 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Kaiser Idell 6722-P pendel, russet red:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Black Meteor

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 851 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Black Meteor

1.548 kr. 2345 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Black Meteor:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 38 % Calabash Pendel P2, guld

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 500 kr.

Calabash Pendel P2, guld

2.099 kr. 3399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Calabash Pendel P2, guld:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Fritz Hansen OneLine Pendel Sort

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 1.825 kr.

Fritz Hansen OneLine Pendel Sort

4.474 kr. 6299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen OneLine Pendel Sort:

Kasper Kjeldgaard er designeren bag Oneline Pendel, og Fritz Hansen er producenten bag. Denne pendel er designet med slanke linjer, og dem har Kjeldgaard sat sammen med det rå stål og lampens flotte detaljer. Det er en lampe, som bærer et smukt, nordisk o...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Orient P1 Pendel Aluminium

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 974 kr.

Fritz Hansen Orient P1 Pendel Aluminium

1.825 kr. 2799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Orient P1 Pendel Aluminium:

Vedhængslampe Orient™ med organisk formet aluminiumsskærm Designet af Orient™ pendellampen stammer fra Jo Hammerborg fra 1963 og har ikke mistet noget af sin stilistiske tilstedeværelse. En pendellampe, hvis aluminiumsskærm er individuelt håndlavet i en træform i sin organiske form, og som er fremragende egnet til belysning af f.eks. et spisebord eller en disk. Jo Hammerborg (1920-1982) er uddannet sølvsmed, deltog i Danmarks frihedskamp som sabotør i 1940-1945, studerede på Kunstakademiet og arbejdede som designchef hos belysningsfabrikanten Fog&Mørup fra 1957-1980. I løbet af denne periode skabte han mere end 180 armaturer, som var kendetegnet ved hans klare designfilosofi og hans enorme forståelse for form, funktion og æstetik. I årtier var hans kreationer kun tilgængelige hos antikvitetshandlere. I 2013 besluttede den traditionsrige danske virksomhed FRITZ HANSEN at relancere Orient™ pendellampen sammen med Jo Hammerborgs familie. FRITZ HANSEN har i næsten 150 år været garant for produkter med høj håndværksmæssig kvalitet og eksklusivt design.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Soft Ochre

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 741 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Soft Ochre

1.458 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Soft Ochre:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 50 % Calabash Ø 22.4 Guld Pendel udstillingsmodel Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk

Calabash Ø 22.4 Guld Pendel udstillingsmodel Fritz Hansen

1.397,50 kr. 2795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Calabash Ø 22.4 Guld Pendel udstillingsmodel Fritz Hansen:

OBS: Dette er en udstillingsmodel. Calabash er en pendel, som er blevet designet af Komplot Design, og den er produceret hos Fritz Hansen. De har designet den med et enkelt design, som har bløde kurver. Komplot Design har fundet inspiration til designet...

  Farve
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Calabash Pendel P2 Grey Meteor

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 438 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P2 Grey Meteor

2.161 kr. 3245 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P2 Grey Meteor:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Silhuet Pendel Børstet Messing

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen Silhuet Pendel Børstet Messing

2.251 kr. 3495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Silhuet Pendel Børstet Messing:

Design: Jo Hammerborg for Fritz Hansen Koncept: Silhuet er en klassisk design fra 1977, der lige er blevet lanceret for Jo Hammerborgs 100 års fødselsdag. Silhuet er kendt for sine bløde linjer og den varme messing, og dens direkte lys gør den...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 46 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Archipelago Stone

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Archipelago Stone

2.565 kr. 4795 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Archipelago Stone:

Design: Cecilie Manz for Fritz Hansen. Koncept: Caravaggio serien lanceres i 2018 i fire nye farver, værende henholdsvis Archipelago Stone, Warm Silk, Dark Sienna og Dark Ultramarine! Caravaggio er en meget elegant og tidsløs lampe. Tanken b...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 31 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Easy Grey

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 697 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Easy Grey

1.502 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Easy Grey:

Matlakeret pendel Kaiser idell™ i Bauhaus-design Pendellampen Kaiser idell™ er en ægte klassiker, som byder på ædelt Bauhaus-design i et moderne look. Lampeserien blev allerede i 1930'erne designet af den tyske designer Christian Dell, der som uddannet sølvsmed senere arbejdede som håndværksmester i Bauhaus i Weimar. I dag fremstilles Kaiser idell™ lampeserien af det danske belysningsfirma FRITZ HANSEN, som blev grundlagt i begyndelsen af 1970'erne af tømrermester Fritz Hansen. Dengang som i dag står virksomheden for fremragende, innovativt og udsøgt design, som er gennemført med håndværk og høj kvalitet. Den matlakerede pendel lampe Kaiser idell™ med sit moderne Bauhaus design er perfekt til almen belysning og passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile. Uanset om lampen er tændt eller slukket, er den altid et særligt blikfang...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Caravaggio Pendel mat grå 25 P1

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 833 kr.

Caravaggio Pendel mat grå 25 P1

1.466 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Caravaggio Pendel mat grå 25 P1:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Caravaggio Pendel mat grå 45 P2

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 1.190 kr.

Caravaggio Pendel mat grå 45 P2

2.009 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Caravaggio Pendel mat grå 45 P2:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 776 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Hvid

3.723 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Hvid:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 820 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Sort

1.379 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Sort:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Rød
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.067 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Sort

2.132 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Sort:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.090 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Mat Sort

2.009 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Mat Sort:

Kaiser idell™ pendellampe med matlakeret overflade Denne pendellampe er blevet en ægte designklassiker siden den første udgave i 1931. Dengang skabte den tyske designer Christian Dell en serie lamper, som nu fremstilles af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der har eksisteret siden 1872, og som efter en lang periode med familieejerskab blev overtaget med 75 % af Skandinavisk Holding i 1979. Kaiser idell™ er designet i det legendariske Bauhaus-design og passer til mange moderne indretningsstile. Den smukke pendellampe med den brede skærm i matlakeret stål er ideel som områdebelysning, f.eks. over et spisebord, samt som en generel lyskilde i rummet. Skaberen af den tidløst smukke Kaiser idell™ lampeserie, Christian Dell, kommer fra Tyskland. Han blev født i Offenbach i 1893 og blev uddannet som sølvsmed i Hanau i 1907-1911 og gik på tegneakademiet i Hanau. Derefter studerede han på Saxon School of Applied Arts i Weimar under Henry van de Velde. Fra 1922 til 1925 var han leder af metalværkstedet i Bauhaus i Weimar. I 1926 blev han direktør for kunstskolen i Frankfurt. Han udmærkede sig allerede på dette tidspunkt ved sin meget innovative designstil. Fra 1926 og fremefter helligede han sig armaturdesign og lavede hovedsageligt designs for firmaet Gebr. Kaiser & Co. Hans værker blev dengang anset for at være toneangivende. Siden 1872 har fremstillingsvirksomheden Fritz Hansen stået for fremragende design og høj håndværksmæssig kvalitet.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Caravaggio Pendel Opal Glas - P0 LED Ø110mm - Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk

Caravaggio Pendel Opal Glas - P0 LED Ø110mm - Fritz Hansen

1.574,25 kr. 2099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Caravaggio Pendel Opal Glas - P0 LED Ø110mm - Fritz Hansen:

Caravaggio P0 er en pendel, som er blevet designet af Cecilie Manz, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Her forener hun det klassiske look fra lampeserien med en helt ny lysoplevelse. Den skinner med et meget blødt lys. Det sker ved, at lampens...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Grå45

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.076 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Grå45

3.723 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Mat Grå45:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Maluma H350 Pendel Moss

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.066 kr.

Fritz Hansen Maluma H350 Pendel Moss

2.009 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Maluma H350 Pendel Moss:

Atmosfærisk lysende pendellampe Maluma™ i mundblæst glas Pendellampen fra designeren Fumie Shibata, der blev lanceret i 2021, fungerer som et blikfang i rummet, når den er tændt eller slukket, da den altid bevarer sin farve. Skærmen er lavet af mundblæst frostet glas, som er formet i bløde kurver til en dekorativ skærm, der lader lyset fra den indsatte lampe sprede sig ud i rummet hele vejen rundt og også udsender det direkte og funktionelt gennem glasset, der er åbent i bunden. Maluma™ er blot et eksempel på den afdæmpede ro i Fumie Shibatas design, der kombinerer form og funktion på en måde, som næsten ubemærket integreres i hverdagen. Fumie Shibata (*1965) er en japansk produktdesigner, der fokuserer på industrielt design. Hun studerede på Musashino Art University og arbejdede derefter hos Toshiba. I 1994 grundlagde hun sit eget designstudie, Studio S. Hun har modtaget adskillige priser for sit arbejde, herunder Mainichi Award, Good Design Award, Red Dot Award og iF Gold Award. Siden 2014 har hun undervist som professor på Musashino Art University, og siden 2015 har hun været næstformand for Good Design Award-udvalget. Den smukke Maluma™ glaspendellampe er fremstillet af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, som i næsten 150 år har stået for håndværk af høj kvalitet og eksklusivt design.

  Farve
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Avion Pendel

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 2.176 kr.

Fritz Hansen Avion Pendel

3.723 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Avion Pendel:

Avion Pendel er blevet designet af duoen Iskos-Berlin, og den er produceret af Fritz Hansen. De har ladet sig inspirere af deres fascination for flyvemaskiner - især luftskibe der langsomt flyver over himlen. Det kan ses på dens design, der er formet so...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 482 kr.

Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Sort

1.817 kr. 2699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Sort:

Æstetisk designet Suspence™ pendellampe - Design: GamFratesi I 2013 skabte designduoen GamFratesi - bestående af den danske arkitekt Stine Gam og den italienske arkitekt Enrico Fratesi - denne dekorative pendel lampe for den anerkendte danske virksomhed FRITZ HANSEN, som i næsten 150 år har stået for designprodukter af høj kvalitet inden for møbler og belysning. Mange kendte designere, herunder GamFratesi, Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Bodil Kjær, Verner Panton, har arbejdet for FRITZ HANSEN i løbet af mange årtier. Virksomheden var familieejet i næsten 100 år, før den blev overtaget 75 % af Skandinavisk Holding i 1979 og ført ind i en succesfuld fremtid gennem talrige innovationer og investeringer. Formen på Suspence™ aluminiumsskærmen er inspireret af naturen: GamFratesi tog en vanddråbe, der svæver i luften, som model og omsatte dens bevægelse til en fysisk form. Resultatet er en pendellampe med en blød, afrundet form, der udsender lyset fra lyskilden uden at blænde gennem den integrerede plastdiffusor. Suspence™ kan bruges til almen- eller områdebelysning. Det giver f.eks. en hyggelig belysning af spisebordet.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • ø24
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.090 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Hvid

2.009 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Hvid:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Orient P2 Pendel Kobber

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 1.638 kr.

Fritz Hansen Orient P2 Pendel Kobber

3.661 kr. 5799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Orient P2 Pendel Kobber:

Shiny Design hængelampe Orient™ - Design: Jo Hammerborg Fin håndværksmæssig kvalitet kendetegner Orient™ pendellampen. Dens skærm er lavet af varmt skinnende kobber, og dens organiske form er drejet individuelt i hånden i en træform. Ophænget er prydet med en dekorativ detalje af palisander. Lampen blev første gang udgivet i 1963 og blev genudgivet i 2013 i samarbejde mellem Jo Hammerborgs (1920-1982) familie og det danske firma FRITZ HANSEN. Indtil nu har Jo Hammerborgs design kun været tilgængeligt som antikviteter; med Orient™ pendellampen, som passer perfekt til tendenserne i det 21. århundrede, er Jo Hammerborgs arbejde nu tilgængeligt for en bredere gruppe af købere. Jo Hammerborg var egentlig sølvsmed og studerede derefter på kunstakademiet. I 1957 blev han designchef i firmaet Fog&Mørup, et job han havde indtil 1980, hvor han skabte 180 lamper med stor sans for form, funktion og æstetik, hvoraf nogle vandt priser. FRITZ HANSEN er en dansk møbel- og belysningsvirksomhed, som blev grundlagt af Fritz Hansen i 1872 og udviklet sig til en virksomhed af nationalt og internationalt ry gennem håndværk af høj kvalitet og konstant skabelse af nye designs af kendte designere. Designstjerner som Cecilie Manz, Arne Jacobsen, Verner Panton, Christian Dell, Grethe Mayer og Bodil Kjær har udviklet produkter for FRITZ HANSEN.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Dark Ultramarine

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Dark Ultramarine

3.719 kr. 5545 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Dark Ultramarine:

Design: Cecilie Manz for Fritz Hansen. Koncept: Caravaggio serien lanceres i 2018 i fire nye farver, værende henholdsvis Archipelago Stone, Warm Silk, Dark Sienna og Dark Ultramarine! Caravaggio er en meget elegant og tidsløs lampe. Tanken b...

  Farve
 • Dark
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 429 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Hvid

2.070 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Hvid:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Orient P2 Pendel Aluminium

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.517 kr.

Fritz Hansen Orient P2 Pendel Aluminium

2.682 kr. 4199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Orient P2 Pendel Aluminium:

Vedhængslampe Orient™ med organisk formet aluminiumsskærm Designet af Orient™ pendellampen stammer fra Jo Hammerborg fra 1963 og har ikke mistet noget af sin stilistiske tilstedeværelse. En pendellampe, hvis aluminiumsskærm er individuelt håndlavet i en træform i sin organiske form, og som er fremragende egnet til belysning af f.eks. et spisebord eller en disk. Jo Hammerborg (1920-1982) er uddannet sølvsmed, deltog i Danmarks frihedskamp som sabotør i 1940-1945, studerede på Kunstakademiet og arbejdede som designchef hos belysningsfabrikanten Fog&Mørup fra 1957-1980. I løbet af denne periode skabte han mere end 180 armaturer, som var kendetegnet ved hans klare designfilosofi og hans enorme forståelse for form, funktion og æstetik. I årtier var hans kreationer kun tilgængelige hos antikvitetshandlere. I 2013 besluttede den traditionsrige danske virksomhed FRITZ HANSEN at relancere Orient™ pendellampen sammen med Jo Hammerborgs familie. FRITZ HANSEN har i næsten 150 år været garant for produkter med høj håndværksmæssig kvalitet og eksklusivt design.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Mat Lysegrå

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.115 kr.

Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Mat Lysegrå

2.384 kr. 3599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Mat Lysegrå:

Attraktivt designet Suspence™ pendellampe med mat farvefinish Denne pendellampe formår at tiltrække alle blikke på trods af eller endda på grund af sit minimalistiske design og at sætte sit stilistiske præg på rummet, selv når den ikke er oplyst. Den smukke form af aluminiumskærmen er inspireret af designduoen GamFratesi, som skabte denne pendel lampe for FRITZ HANSEN i 2013. De to designere ønskede at give bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften, en fysisk form. Det lykkedes dem på en meget dekorativ måde. En hvid plastdiffusor er integreret i skærmen på Suspence™, som sikrer en blændfri lysafgivelse direkte nedad. Det er en fantastisk måde at belyse f.eks. et bord eller en bordplade på. Suspence™ hængelampen er produceret af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, en virksomhed, hvis produkter har stået for høj håndværksmæssig kvalitet og designæstetik i næsten 150 år. Mange berømte designere og arkitekter har arbejdet for FRITZ HANSEN i løbet af virksomhedens historie, herunder Jo Hammerborg, Nicholai Wiig Hansen, Paul McCobb, Sidse Werner, Arne Jacobsen samt Piero Lissoni, Christian Dell og Anne Qvist.

  Farve
 • Grå
 • Lysegrå
 • Size
 • ø32
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Kaiser Idell 6631-P Pendel Mat Sort/Messing - Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 775 kr.

Kaiser Idell 6631-P Pendel Mat Sort/Messing - Fritz Hansen

2.324,25 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Kaiser Idell 6631-P Pendel Mat Sort/Messing - Fritz Hansen:

Design: Christian Dell for Lightyears, 1936 Koncept: Kaiser Idell lampeserien har et meget elegant og tidsløst design. Med sit originale Bauhaus-design er Kaiser Idell serien bygget op omkring det verdenspatenterede kugleled (1930), samt den meget kend...

  Farve
 • Messing
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Grå45

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 680 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Grå45

1.519 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Grå45:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Orient P3 Pendel Aluminium

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.249 kr.

Fritz Hansen Orient P3 Pendel Aluminium

4.350 kr. 6599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Orient P3 Pendel Aluminium:

Vedhængslampe Orient™ med organisk formet aluminiumsskærm Designet af Orient™ pendellampen stammer fra Jo Hammerborg fra 1963 og har ikke mistet noget af sin stilistiske tilstedeværelse. En pendellampe, hvis aluminiumsskærm er individuelt håndlavet i en træform i sin organiske form, og som er fremragende egnet til belysning af f.eks. et spisebord eller en disk. Jo Hammerborg (1920-1982) er uddannet sølvsmed, deltog i Danmarks frihedskamp som sabotør i 1940-1945, studerede på Kunstakademiet og arbejdede som designchef hos belysningsfabrikanten Fog&Mørup fra 1957-1980. I løbet af denne periode skabte han mere end 180 armaturer, som var kendetegnet ved hans klare designfilosofi og hans enorme forståelse for form, funktion og æstetik. I årtier var hans kreationer kun tilgængelige hos antikvitetshandlere. I 2013 besluttede den traditionsrige danske virksomhed FRITZ HANSEN at relancere Orient™ pendellampen sammen med Jo Hammerborgs familie. FRITZ HANSEN har i næsten 150 år været garant for produkter med høj håndværksmæssig kvalitet og eksklusivt design.

  Materiale
 • Aluminium
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 40 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Sort

Fundet hos AndLight DK og 3 andre - spar 2.260 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Sort

3.539 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Sort:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Rød
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.547 kr.

Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Hvid

2.952 kr. 4499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Hvid:

Suspence™ design pendel lampe i skandinavisk stil Designet af Suspence™ pendellampen tager udgangspunkt i den skandinaviske funktionalisme, hvor form og funktion er i forgrunden, men danner en perfekt symbiose med æstetikken. GamFratesi, de kreative hjerner bag dette lampedesign, blev inspireret af bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften. På denne måde blev der skabt en skærm med en blød, flydende form af materialet aluminium, som udstråler perfekt harmoni. Det lys, som Suspence™ udsender direkte nedad gennem en hvid polycarbonatdiffusor, har også en harmonisk effekt. Det er en fantastisk måde at belyse f.eks. et bord på. GamFratesi, bag denne navnekombination står arkitekten Stine Gam fra Danmark og arkitekten Enrico Fratesi fra Italien, som takket være deres tværkulturelle baggrund kan trække på den klassiske danske design- og håndværkstradition samt den klassiske italienske intellektuelle og konceptuelle tilgang. Et minimalistisk formsprog kendetegner GamFratesis design. Denne fascinerende pendellampe, som passer til mange moderne indretningsvarianter, er produceret af den danske producent FRITZ HANSEN, et firma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, da han fik handelslicens til København. Allerede i første halvdel af det 20. århundrede var FRITZ HANSEN kendt for sin førsteklasses kvalitet i forbindelse med indretning af større projekter, såsom Højesteret i København, Universitetsbiblioteket og Rådhuset i København. FRITZ HANSEN har altid arbejdet sammen med kendte arkitekter og designere, herunder Arne Jacobsen, Anne Qvist, Bodil Kjær, Cecilie Manz, Hans J. Wegner, Christian Dell og mange andre. Efter næsten 100 års rent familieejerskab blev 75 % af aktierne i 1979 overdraget til Skandinavisk Holding, som førte virksomheden ind i det nye årtusinde med omfattende innovationer.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Silhuet pendel P2, poleret messing

Fundet hos Lamper.dk og 1 andre - spar 1.168 kr.

Silhuet pendel P2, poleret messing

2.327 kr. 3495 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Silhuet pendel P2, poleret messing:

Fritz Hansen Silhuet pendel i poleret messing Ø295 - designet af Jo Hammerborg. OBS! Lampen er udgået fra Fritz Hansen i denne variant - vi har 3 stk. på lager Silhuet pendlen er blevet relanceret i 2020 for at fejre Jo Hammerborgs 100-års jubilæum. Det m...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen OneLine Pendel Messing

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 2.148 kr.

Fritz Hansen OneLine Pendel Messing

4.151 kr. 6299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen OneLine Pendel Messing:

Design: Kasper Kjeldgaard, 2022 Koncept: Oneline er en minimalistisk og stilren pendel, designet i et samarbejde mellem Fritz Hansen og kunstneren Kasper Friis Kjeldsen. Den detaljerige lampe er skabt som et stykke kompromisløst stykke håndværk, der me...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Guld

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 708 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Guld

1.691 kr. 2499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Guld:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Gold
 • Guld
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Orient Pendel, mat sort P2

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 1.450 kr.

Orient Pendel, mat sort P2

2.449 kr. 3899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Orient Pendel, mat sort P2:

Design Pendellampe Orient™ i sort med palisanderelement Denne vedhængslampe imponerer med et æstetisk design, der går tilbage til 1963. Skaberen af Orient™ pendellampen - Jo Hammerborg - skabte 180 lamper i løbet af sin lange tid som chefdesigner (1957-1980) for det danske firma Fog&Mørup, hvis design er kendetegnet ved hans høje kompetence til at kombinere form, funktion og æstetik i sine designs. Nogle af disse armaturer blev præmieret. Familien til designeren, der døde i 1982, relancerede Orient™ pendellampen i 2013 i samarbejde med det danske firma FRITZ HANSEN, efter at hans værker kun var tilgængelige i antikvarisk form. Med sit tidløst smukke udseende præsenterer Orient™ pendellampen sig selv som en alsidig lyskilde, der kan kombineres på mange måder, og som, når den f.eks. hænges over et bord, fungerer som lyskilde og blikfang i lige så høj grad. Den danske producent FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1872 af den danske snedker Fritz Hansen og står for præcist håndværk, unikt design og førsteklasses kvalitet. I løbet af virksomhedens historie har mange kendte arkitekter og møbeldesignere fra hele verden, såsom Verner Panton, Arne Jacobsen, Piero Lissoni, Cecilie Manz og Kasper Salto, sat deres præg på virksomhedens kollektioner.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Sølv

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 708 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Sølv

1.691 kr. 2499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Sølv:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Sølv
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 780 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Hvid

1.519 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Hvid:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 9 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P Pendel Bespoke Green/Messing - Exclusive Edition

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P Pendel Bespoke Green/Messing - Exclusive Edition

2.651 kr. 2945 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-P Pendel Bespoke Green/Messing - Exclusive Edition:

Design: Christian Dell for Fritz Hansen Koncept: Den nye KAISER idell Exclusive Edition er resultatet af et eksklusivt designsamarbejde mellem AndLight og Fritz Hansen. Serien har fået en ny unik farve, designet i samarbejde mellem Fritz Hansen og And...

  Farve
 • Grøn
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 835 kr.

Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Hvid

1.764 kr. 2699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Hvid:

Æstetisk designet Suspence™ pendellampe - Design: GamFratesi I 2013 skabte designduoen GamFratesi - bestående af den danske arkitekt Stine Gam og den italienske arkitekt Enrico Fratesi - denne dekorative pendel lampe for den anerkendte danske virksomhed FRITZ HANSEN, som i næsten 150 år har stået for designprodukter af høj kvalitet inden for møbler og belysning. Mange kendte designere, herunder GamFratesi, Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Bodil Kjær, Verner Panton, har arbejdet for FRITZ HANSEN i løbet af mange årtier. Virksomheden var familieejet i næsten 100 år, før den blev overtaget 75 % af Skandinavisk Holding i 1979 og ført ind i en succesfuld fremtid gennem talrige innovationer og investeringer. Formen på Suspence™ aluminiumsskærmen er inspireret af naturen: GamFratesi tog en vanddråbe, der svæver i luften, som model og omsatte dens bevægelse til en fysisk form. Resultatet er en pendellampe med en blød, afrundet form, der udsender lyset fra lyskilden uden at blænde gennem den integrerede plastdiffusor. Suspence™ kan bruges til almen- eller områdebelysning. Det giver f.eks. en hyggelig belysning af spisebordet.

  Farve
 • Hvid
 • Size
 • ø24
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 780 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Hvid

1.519 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Mat Hvid:

Caravaggio™ pendellampe med matlakeret overflade - Design: Cecilie Manz Caravaggio™ pendellampen har et tidløst smart udtryk. Aluminiumskærmen har en mat lakeret overflade på ydersiden, mens indersiden af skærmen er designet i hvidt for ideel lysreflektion. Caravaggio™ finder sin plads som en lyskilde over et bord eller som ambient belysning i rummet og giver en tiltalende belysning af omgivelserne. Det friske, moderne design kommer fra den danske designer Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældre, der begge var kunstnere. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki, bruger hun sig nu på at realisere sine designs i sit eget atelier. Hendes værker er baseret på den skandinaviske designtradition, men har moderne elementer og kan, som Caravaggio™ pendellampen, harmonere med mange moderne indretningsvarianter og bruges på mange forskellige måder i hele boligen. Dette fascinerende pendelarmatur er også ideelt til eksklusive restauranter og hoteller. Caravaggio™ pendelarmaturet blev lanceret i 2005 og blev hurtigt et designikon, der beriger hjem og kontorer i Danmark og i udlandet. Cecilie Manz designer ikke kun lamper, men også keramik, siddemøbler og opbevaringsmøbler, som alle har én ting til fælles: Disse praktiske hverdagsgenstande er alle kendetegnet ved en klar skønhed, hvilket gør Cecilie Manz til en mester i moderne minimalisme. Caravaggio™ lampeserien af Cecilie Manz produceres af det danske firma FRITZ HANSEN, som har sin oprindelse i 1872, da snedker Fritz Hansen fra Nakskov fik handelslicens til København. I 107 år var virksomheden, der allerede i de første årtier af det 20. århundrede havde fået et meget godt ry og fremstillede produkter af berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Kaare Klint, familieejet, før den i 1979 blev overtaget af Skandinavisk Holding og gjort klar til fremtiden gennem store investeringer. I dag har FRITZ HANSEN forvandlet sig fra en ren produktionsvirksomhed til en moderne salgs- og mærkevarevirksomhed med et stærkere fokus på slutbrugeren.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Sort/Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 780 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Sort/Sort

1.519 kr. 2299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Sort/Sort:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Orient P1 Pendel Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 835 kr.

Fritz Hansen Orient P1 Pendel Sort

1.764 kr. 2699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Orient P1 Pendel Sort:

Design Pendellampe Orient™ i sort med palisanderelement Denne vedhængslampe imponerer med et æstetisk design, der går tilbage til 1963. Skaberen af Orient™ pendellampen - Jo Hammerborg - skabte 180 lamper i løbet af sin lange tid som chefdesigner (1957-1980) for det danske firma Fog&Mørup, hvis design er kendetegnet ved hans høje kompetence til at kombinere form, funktion og æstetik i sine designs. Nogle af disse armaturer blev præmieret. Familien til designeren, der døde i 1982, relancerede Orient™ pendellampen i 2013 i samarbejde med det danske firma FRITZ HANSEN, efter at hans værker kun var tilgængelige i antikvarisk form. Med sit tidløst smukke udseende præsenterer Orient™ pendellampen sig selv som en alsidig lyskilde, der kan kombineres på mange måder, og som, når den f.eks. hænges over et bord, fungerer som lyskilde og blikfang i lige så høj grad. Den danske producent FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1872 af den danske snedker Fritz Hansen og står for præcist håndværk, unikt design og førsteklasses kvalitet. I løbet af virksomhedens historie har mange kendte arkitekter og møbeldesignere fra hele verden, såsom Verner Panton, Arne Jacobsen, Piero Lissoni, Cecilie Manz og Kasper Salto, sat deres præg på virksomhedens kollektioner.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Grey Meteor

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 305 kr.

Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Grey Meteor

1.594 kr. 2345 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Calabash Pendel P1 Grey Meteor:

Design pendellampe Calabash™ - et blikfang, når den tændes og slukkes Denne pendellampe gør et stort indtryk i ethvert rum og på ethvert sted: Calabash™ ser meget imponerende ud, når den tændes og slukkes. Navnet er inspireret af designet, som er baseret på formen af en kalabas. Calabash™ udfolder sin effekt ikke kun som solitaire, men også i duet eller i en gruppe, f.eks. som lyskilde over et spisebord eller en disk. Komplot Design er ansvarlig for det udtryksfulde design af Calabash™ pendellampen. Navnet Komplot Design står for designduoen Poul Christiansen og Boris Berlin, grundlæggerne af designstudiet Komplot Design, som blev etableret i 1987 og i dag er en af de mest innovative designvirksomheder i Danmark. Det er lykkedes dem at videreføre og forny den danske designtradition og samtidig tage hensyn til det internationale design. FRITZ HANSEN-virksomhedens historie begynder med den navnkundige grundlægger Fritz Hansen, en møbelsnedker, der fik handelslicens til København i 1872. I 1885 grundlagde han sin egen møbelvirksomhed og to år senere et firma på Christianshavn i Københavns centrum. De høje kvalitetsstandarder, som Fritz og hans søn Christian indførte, kendetegner stadig den danske virksomheds produktsortiment i dag. Allerede i de første 50 år af virksomhedens historie havde virksomheden et godt ry. Fritz Hansen har indrettet bygninger som Universitetsbiblioteket, Københavns Rådhus, Højesteret, Christiansborg og andre vigtige projekter. I 1930'erne blev der introduceret møbler af høj kvalitet fremstillet af lamineret træ, som blev virksomhedens specialitet. Mange kendte arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton har arbejdet sammen med FRITZ HANSEN. I 1979 blev størstedelen af virksomheden, som indtil da havde været familiedrevet, overdraget til Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Fritz Hansen Musling Pendel Hvid/Messing Ø44

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 5.125 kr.

Fritz Hansen Musling Pendel Hvid/Messing Ø44

8.374 kr. 13499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Musling Pendel Hvid/Messing Ø44:

Designduoen Ahm & Lund har designet Musling, som er en pendel. Den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Det er en moderne klassiker indenfor belysning, med sit flotte og mundblæste glas og sine messingdetaljer. Denne pendel lyser rummet op. Duoen er ble...

  Farve
 • Hvid
 • Messing
 • Size
 • ø44
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 60 % Fritz Hansen Suspence P2 Kobber

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 4.259 kr.

Fritz Hansen Suspence P2 Kobber

3.240 kr. 8099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P2 Kobber:

Minimalistisk designet Suspence™ pendellampe med skinnende kobberskærm Suspence™ pendellampen fra GamFratesi er et helt særligt blikfang. Den dansk/italienske designerduo fanger bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften, i form af den skinnende skygge af kobber, som er deres inspiration. Den blidt afrundede form giver en rolig harmoni til det overordnede look, som også fortsætter i lyset fra den indsatte pære, som afgives blændfrit ud i rummet af den hvide plastdiffusor. En dekorativ lyskilde til mange anvendelsesmuligheder i det moderne boligområde. Suspence™ pendellampen er fremstillet i enestående kvalitet af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, som har eksisteret i møbel- og belysningsbranchen med førsteklasses produkter siden 1872. FRITZ HANSEN arbejder altid sammen med anerkendte designere, herunder Christian Dell samt Hans J. Wegner, Verner Panton, Arne Jacobsen, Hiromichi Konno, Cecilie Manz og Bodil Kjær. Efter næsten 100 års familieejerskab af efterkommerne af grundlæggeren Fritz Hansen har virksomheden siden 1979 været 75 % ejet af Skandinavisk Holding.

  Farve
 • Kobber
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Opal

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 2.497 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Opal

4.702 kr. 7499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Opal:

Æstetisk designet pendel Caravaggio™ i skandinavisk stil - med opalglasskærm Caravaggio™ pendelarmaturet af den danske designer Cecilie Manz er udstyret med en mundblæst skærm af opalglas, som udsender lyset fra pæren direkte nedad og blændfrit til siderne gennem glasset. Resultatet er en hyggelig lysstemning. Caravaggio™ kan bruges som et enkeltstående armatur, f.eks. som rum- eller områdebelysning i et privat hjem, men kan også belyse en restaurantdisk, f.eks. når de hænger på række. Det atmosfæriske lys skaber en hyggelig atmosfære. Det minimalistiske design med moderne elementer er typisk for Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældres kunstneriske aktiviteter. Hun studerede derefter på Det Kongelige Danske Kunstakademi fra 1992 og tilbragte efterfølgende et semester i udlandet på University of Art and Design i Helsinki. Kunstneren, der foretrækker at arbejde alene i sit eget atelier, som hun grundlagde efter sin eksamen, og som tegner sine idéer på papir og udformer sine designs i sit værksted i atelierets kælder, siger om sig selv, at hun ser sine værker som fragmenter af en stor, fortløbende historie, hvor projekterne ofte er forbundet eller relateret til hinanden på tværs af tid og funktion i forhold til deres idéer, materialer og æstetik. Hendes kreativitet er dog ikke begrænset til armaturdesign; hun skaber også keramik, tilbehør til hjemmet og møbler. Den dekorative Caravaggio™ glaspendellampe er fremstillet af FRITZ HANSEN, en dansk virksomhed, der har arbejdet sammen med anerkendte designere som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Kaare Klint, Verner Panton og Hans J. Wegner i sin historie, der går tilbage til 1872, og betragtes som en garant for kvalitetsprodukter, der har status som designikoner langt ud over Danmarks grænser.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Opal

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.556 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Opal

2.743 kr. 4299 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Opal:

Æstetisk designet pendel Caravaggio™ i skandinavisk stil - med opalglasskærm Caravaggio™ pendelarmaturet af den danske designer Cecilie Manz er udstyret med en mundblæst skærm af opalglas, som udsender lyset fra pæren direkte nedad og blændfrit til siderne gennem glasset. Resultatet er en hyggelig lysstemning. Caravaggio™ kan bruges som et enkeltstående armatur, f.eks. som rum- eller områdebelysning i et privat hjem, men kan også belyse en restaurantdisk tilstrækkeligt, f.eks. når de hænges på række. Det atmosfæriske lys skaber en hyggelig atmosfære. Det minimalistiske design med moderne elementer er typisk for Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældres kunstneriske aktiviteter. Hun studerede derefter på Det Kongelige Danske Kunstakademi fra 1992 og tilbragte efterfølgende et semester i udlandet på University of Art and Design i Helsinki. Kunstneren, der foretrækker at arbejde alene i sit eget atelier, som hun grundlagde efter sin eksamen, og som tegner sine idéer på papir og udformer sine designs i sit værksted i atelierets kælder, siger om sig selv, at hun ser sine værker som fragmenter af en stor, fortløbende historie, hvor projekterne ofte er forbundet eller relateret til hinanden på tværs af tid og funktion i forhold til deres idéer, materialer og æstetik. Hendes kreativitet er dog ikke begrænset til armaturdesign; hun skaber også keramik, tilbehør til hjemmet og møbler. Den dekorative Caravaggio™ glaspendellampe er fremstillet af FRITZ HANSEN, en dansk virksomhed, der har arbejdet sammen med anerkendte designere som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Kaare Klint, Verner Panton og Hans J. Wegner i sin historie, der går tilbage til 1872, og betragtes som en garant for kvalitetsprodukter, der har status som designikoner langt ud over Danmarks grænser.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 741 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Sort

1.458 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6722 Pendel Sort:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Hvid

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.129 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Hvid

2.070 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Hvid:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Maluma H350 Pendel Plum

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.090 kr.

Fritz Hansen Maluma H350 Pendel Plum

2.009 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Maluma H350 Pendel Plum:

Atmosfærisk lysende pendel Maluma™ i mundblæst glas Pendellampen fra designeren Fumie Shibata, der blev lanceret i 2021, fungerer som et blikfang i rummet, når den er tændt eller slukket, da den altid bevarer sin farve. Skærmen er lavet af mundblæst frostet glas, som er formet i bløde kurver til en dekorativ skærm, der lader lyset fra den indsatte lampe sprede sig ud i rummet hele vejen rundt og også udsender det direkte og funktionelt gennem glasset, der er åbent i bunden. Maluma™ er blot et eksempel på den afdæmpede ro i Fumie Shibatas design, der kombinerer form og funktion på en måde, som næsten ubemærket integreres i hverdagen. Fumie Shibata (*1965) er en japansk produktdesigner, der fokuserer på industrielt design. Hun studerede på Musashino Art University og arbejdede derefter hos Toshiba. I 1994 grundlagde hun sit eget designstudie, Studio S. Hun har modtaget adskillige priser for sit arbejde, herunder Mainichi Award, Good Design Award, Red Dot Award og iF Gold Award. Siden 2014 har hun undervist som professor på Musashino Art University, og siden 2015 har hun været næstformand for Good Design Award-udvalget. Den smukke Maluma™ glaspendellampe er fremstillet af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, som i næsten 150 år har stået for håndværk af høj kvalitet og eksklusivt design.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Sort/Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 776 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Sort/Sort

3.723 kr. 5899 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P3 Sort/Sort:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Pale Pearl

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.184 kr.

Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Pale Pearl

2.315 kr. 3599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1.5 Pendel Pale Pearl:

Attraktivt designet Suspence™ pendellampe med mat farvefinish Denne pendellampe formår at tiltrække alle blikke på trods af eller endda på grund af sit minimalistiske design og at sætte sit stilistiske præg på rummet, selv når den ikke er oplyst. Den smukke form af aluminiumskærmen er inspireret af designduoen GamFratesi, som skabte denne pendel lampe for FRITZ HANSEN i 2013. De to designere ønskede at give bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften, en fysisk form. Det lykkedes dem på en meget dekorativ måde. En hvid plastdiffusor er integreret i skærmen på Suspence™, som sikrer en blændfri lysafgivelse direkte nedad. Det er en fantastisk måde at belyse f.eks. et bord eller en bordplade på. Suspence™ hængelampen er produceret af den danske virksomhed FRITZ HANSEN, en virksomhed, hvis produkter har stået for høj håndværksmæssig kvalitet og designæstetik i næsten 150 år. Mange berømte designere og arkitekter har arbejdet for FRITZ HANSEN i løbet af virksomhedens historie, herunder Jo Hammerborg, Nicholai Wiig Hansen, Paul McCobb, Sidse Werner, Arne Jacobsen samt Piero Lissoni, Christian Dell og Anne Qvist.

  Size
 • ø32
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Opal

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 874 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Opal

1.825 kr. 2799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P1 Opal:

Æstetisk designet pendel Caravaggio™ i skandinavisk stil - med opalglasskærm Caravaggio™ pendelarmaturet af den danske designer Cecilie Manz er udstyret med en mundblæst skærm af opalglas, som udsender lyset fra pæren direkte nedad og blændfrit til siderne gennem glasset. Resultatet er en hyggelig lysstemning. Caravaggio™ kan bruges som et enkeltstående armatur, f.eks. som rum- eller områdebelysning i et privat hjem, men kan også belyse en restaurantdisk, f.eks. når de hænger på række. Det atmosfæriske lys skaber en hyggelig atmosfære. Det minimalistiske design med moderne elementer er typisk for Cecilie Manz, som kom i kontakt med design i sin barndom gennem sine forældres kunstneriske aktiviteter. Hun studerede derefter på Det Kongelige Danske Kunstakademi fra 1992 og tilbragte efterfølgende et semester i udlandet på University of Art and Design i Helsinki. Kunstneren, der foretrækker at arbejde alene i sit eget atelier, som hun grundlagde efter sin eksamen, og som tegner sine idéer på papir og udformer sine designs i sit værksted i atelierets kælder, siger om sig selv, at hun ser sine værker som fragmenter af en stor, fortløbende historie, hvor projekterne ofte er forbundet eller relateret til hinanden på tværs af tid og funktion i forhold til deres idéer, materialer og æstetik. Hendes kreativitet er dog ikke begrænset til armaturdesign; hun skaber også keramik, tilbehør til hjemmet og møbler. Den dekorative Caravaggio™ glaspendellampe er fremstillet af FRITZ HANSEN, en dansk virksomhed, der har arbejdet sammen med anerkendte designere som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Kaare Klint, Verner Panton og Hans J. Wegner i sin historie, der går tilbage til 1872, og betragtes som en garant for kvalitetsprodukter, der har status som designikoner langt ud over Danmarks grænser.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Lysegrå

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.547 kr.

Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Lysegrå

2.952 kr. 4499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P2 Pendel Mat Lysegrå:

Suspence™ design pendel lampe i skandinavisk stil Designet af Suspence™ pendellampen tager udgangspunkt i den skandinaviske funktionalisme, hvor form og funktion er i forgrunden, men danner en perfekt symbiose med æstetikken. GamFratesi, de kreative hjerner bag dette lampedesign, blev inspireret af bevægelsen af en vanddråbe, der svæver i luften. På denne måde blev der skabt en skærm med en blød, flydende form af materialet aluminium, som udstråler perfekt harmoni. Det lys, som Suspence™ udsender direkte nedad gennem en hvid polycarbonatdiffusor, har også en harmonisk effekt. Det er en fantastisk måde at belyse f.eks. et bord på. GamFratesi, bag denne navnekombination står arkitekten Stine Gam fra Danmark og arkitekten Enrico Fratesi fra Italien, som takket være deres tværkulturelle baggrund kan trække på den klassiske danske design- og håndværkstradition samt den klassiske italienske intellektuelle og konceptuelle tilgang. Et minimalistisk formsprog kendetegner GamFratesis design. Denne fascinerende pendellampe, som passer til mange moderne indretningsvarianter, er produceret af den danske producent FRITZ HANSEN, et firma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, da han fik handelslicens til København. Allerede i første halvdel af det 20. århundrede var FRITZ HANSEN kendt for sin førsteklasses kvalitet i forbindelse med indretning af større projekter, såsom Højesteret i København, Universitetsbiblioteket og Rådhuset i København. FRITZ HANSEN har altid arbejdet sammen med kendte arkitekter og designere, herunder Arne Jacobsen, Anne Qvist, Bodil Kjær, Cecilie Manz, Hans J. Wegner, Christian Dell og mange andre. Efter næsten 100 års rent familieejerskab blev 75 % af aktierne i 1979 overdraget til Skandinavisk Holding, som førte virksomheden ind i det nye årtusinde med omfattende innovationer.

  Farve
 • Grå
 • Lysegrå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 34 % Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Lysegrå

Fundet hos AndLight DK og 1 andre - spar 935 kr.

Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Lysegrå

1.764 kr. 2699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Suspence P1 Pendel Mat Lysegrå:

Design: GamFratesi for Fritz Hansen. Koncept: Suspence er en nytænkende, let og elegant pendel fra Fritz Hansen , som giver et komplet udtryk. Lampen har med sine bløde runding kombineret med sin spidse top en beroligende effekt, hvilket un...

  Farve
 • Grå
 • Lysegrå
 • Size
 • ø24
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Oneline Connector Stål - Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk og 2 andre - spar 6.135 kr.

Oneline Connector Stål - Fritz Hansen

164,25 kr. 219 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Oneline Connector Stål - Fritz Hansen:

Design: Kasper Kjeldgaard, 2022 Koncept: Oneline er en minimalistisk og stilren pendel, designet i et samarbejde mellem Fritz Hansen og kunstneren Kasper Friis Kjeldsen. Den detaljerige lampe er skabt som et stykke kompromisløst stykke håndværk, der me...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 37 % Concert pendel P1, sort - Ø320

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 1.283 kr.

Concert pendel P1, sort - Ø320

2.316 kr. 3699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Concert pendel P1, sort - Ø320:

Skandinavisk elegance i sort - designer pendellampe Concert™ Pendellampen Concert™ overbeviser med sit karakteristiske design. Lampeskærmen, der består af fire forskellige nuancer, giver blændfrit lys fra alle sider og skaber en særlig behagelig atmosfære. Uanset om det er som et imponerende blikfang i stuen, f.eks. over et stort spisebord, eller som et designobjekt i moderne mødelokaler, ved Concert™ pendellampen, hvordan man overbeviser på alle områder. Armaturets design stammer fra den danske arkitekt og designer Jørn Utzon og er en hentydning til de konturerede former i hans arkitektoniske værker. Når man visuelt sammenligner Concert-armaturet med Sydney Opera House, som er en af Utzons mesterlige præstationer, bliver dette synligt og tydeligt...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Oneline Connector Messing - Fritz Hansen

Fundet hos Luxlight.dk og 1 andre - spar 55 kr.

Oneline Connector Messing - Fritz Hansen

164,25 kr. 219 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Oneline Connector Messing - Fritz Hansen:

Design: Kasper Kjeldgaard, 2022 Koncept: OneLine Connectoren er et forbindelsesstykke der kan koble to Fritz Hansen OneLine pendler sammen, så de begge lyser og hænger sammen. Denne connector kan derfor ikke bruges uden to OneLine pendler. Connectoren...

  Farve
 • Messing
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 42 % Fritz Hansen Mingus Pendel 2 White

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen Mingus Pendel 2 White

1.542 kr. 2695 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Mingus Pendel 2 White:

Design: Cecilie Manz for Fritz Hansen Koncept: Med Mingus har Cecilie Manz skabt en ekstrem simpel og ukompliceret pendel der giver et dejligt beghageligt lys. Lampen har et organisk udtryk samtidig med at designet er meget stilrent. Farverne e...

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Sort/Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 929 kr.

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Sort/Sort

2.070 kr. 3199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Sort/Sort:

Caravaggio™ designer pendelarmatur - en æstetisk designet lyskilde til ambient- og områdebelysning Den danske designer Cecilie Manz, hvis ambition med hensyn til sit arbejde er at skabe produkter, der er enkle og smukke i overensstemmelse med den skandinaviske stiltradition, men som også har moderne internationale elementer, har med Caravaggio™ pendellampen skabt en lyskilde, der opfylder alle disse kriterier. Caravaggio™ pendellampen er fantastisk velegnet som en lysgiver, f.eks. til at belyse et spisebord eller en disk, men den kan også bruges som hovedlyskilde i rummet. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi og et udlandssemester på University of Art and Design i Helsinki grundlagde Cecilie Manz sin egen virksomhed. Hun udfører sit arbejde på traditionel vis - alene i sit atelier - hvor hun tegner sine designs på papir og arbejder med at forme sine objekter i kælderen. Hendes arbejde afspejler Cecilie Manz' eget udtryk: at perfektionere den skandinaviske tradition for enkelhed med et moderne, internationalt aspekt. Cecilie Manz har bl.a. modtaget Berlins kunstpris (2008) og Bruno Mathsson-prisen (2009) for sine værker. Nogle af hendes værker findes i den permanente samling på Museum of Modern Art i New York og Designmuseum Danmark. Firmaet FRITZ HANSEN blev grundlagt i 1885, efter at snedker Fritz Hansen i 1872 fik handelslicens til København. Virksomheden fik et godt ry allerede i de første 50 år af sin eksistens takket være produkter af høj kvalitet og samarbejdet med kendte designere. Premium-kvalitet kendetegner produkterne fra virksomheden, som ikke længere har været familieejet siden 1979, men i vid udstrækning er ejet af Skandinavisk Holding. Siden introduktionen i 1930'erne har møbler af høj kvalitet fremstillet af krydsfiner været Fritz Hansens varemærke. Mange kendte arkitekter og designere, såsom Arne Jacobsen, Hans Wegner og Verner Panton, arbejdede sammen med Fritz Hansen.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Rød

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.090 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Rød

2.009 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Rød:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 33 % Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Sort

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.030 kr.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Sort

2.069 kr. 3099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Pendel Sort:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Fritz Hansen Concert Pendel Lille

Fundet hos AndLight DK og 2 andre - spar 1.223 kr.

Fritz Hansen Concert Pendel Lille

2.376 kr. 3699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Concert Pendel Lille:

Pendellampe Concert™ med tredelte metalskærme - Design: Jørn Utzon Pendellampen Concert™ med den tredelte metalskærm og den ætsede og matterede glasdiffusor bærer ikke tilfældigt sit navn. Designeren, der er ansvarlig for designet af denne smukke pendellampe, er ingen ringere end Jørn Utzon, den danske arkitekt, der også har designet Sydney's vartegn, Operahuset. Dette armaturdesign fra 2005 er blevet en designklassiker. Concert™ giver et behageligt, jævnt lys og er fremragende til belysning af opholdsrum, men er også et perfekt fokuspunkt i mødelokaler. Concert™ pendellampen er fremstillet af FRITZ HANSEN, en dansk virksomhed, der stadig bærer navnet på sin grundlægger Fritz Hansen, en tømrer fra Nakskov, der fik handelslicens til København i 1872 og derefter opbyggede sin virksomhed der, som i dag også er internationalt kendt for produkter af høj kvalitet af anerkendte designere som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Bodil Kjær, Verner Panton, Christian Dell og Hans J. Wegner.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 36 % Kaiser Idell 6722-P pendel, smoothe slate

Fundet hos Lamper.dk og 3 andre - spar 797 kr.

Kaiser Idell 6722-P pendel, smoothe slate

1.402 kr. 2199 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Kaiser Idell 6722-P pendel, smoothe slate:

Pendellampe Kaiser idell™ i højglanslakeret pendel - en klassiker i Bauhaus-design Denne pendel lampe tilhører den unikke Kaiser idell™ serie af lamper af den tyske designer Christian Dell (1893-1974) og blev designet i 1931. Christian Dell, der var uddannet sølvsmed, underviser i industrielt design og håndværksmester i Weimar Bauhaus fra 1922-1925, skabte den legendariske lampeserie i 1930'erne. I dag fremstilles den af FRITZ HANSEN, det danske belysningsfirma, der blev grundlagt i 1872 af snedker Fritz Hansen, efter at han havde fået handelslicens til København, og som siden da har været synonymt med udsøgt design. I dag er FRITZ HANSEN, der i 75 % af sin tid er ejet af Skandinavisk Holding, fortsat et godt eksempel på innovative designkoncepter, der er gennemført med håndværk af høj kvalitet. Pendellampen Kaiser idell™ er et symbol på ædelt Bauhaus-design og udsøgte materialer. Det giver et særligt præg til ethvert interiør og kan bruges fremragende til almen belysning, men også til at belyse f.eks. et spisebord. Et absolut blikfang, når den er tændt eller slukket.

  Materiale
 • Skifer
Se hos billigste forhandler

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Sort 6 Meter Ledning

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Sort 6 Meter Ledning

2.745 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen Caravaggio Pendel P2 Mat Sort 6 Meter Ledning:

Design: Cecilie Manz for Fritz Hansen. Koncept: Caravaggio fylder 10 år,og det fejres med en ny mat sort farve! Caravaggio er en meget elegant og tidsløs lampe. Tanken bag Caravaggio serien har været at skabe et simpelt og blødt design, de...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Stål

Fundet hos AndLight DK

Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Stål

219 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Fritz Hansen OneLine Connector Til Oneline Pendel Stål:

Design: Kasper Kjeldgaard, 2022 Koncept: OneLine Connectoren er et forbindelsesstykke der kan koble to Fritz Hansen OneLine pendler sammen, så de begge lyser og hænger sammen. Denne connector kan derfor ikke bruges uden to OneLine pendler. Connectoren...

Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Fritz Hansen Pendel-spørgsmål

Hvordan kan jeg sikre, at en Fritz Hansen pendel harmonerer med resten af min indretning?

Når du ønsker at sikre, at en Fritz Hansen pendel harmonerer med resten af din indretning, er der nogle vigtige faktorer, du bør overveje.

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for den overordnede stil og æstetik i dit hjem. Hvis du har en moderne og minimalistisk indretning, vil det være en god idé at vælge en Fritz Hansen pendel, der afspejler denne stil med rene linjer og en enkel, elegant design. På den anden side, hvis du har en mere klassisk eller traditionel indretning, kan du overveje en Fritz Hansen pendel med mere dekorative detaljer og en mere traditionel form.

Farvesammensætning er også afgørende for at sikre harmoni i indretningen. Du kan vælge en Fritz Hansen pendel i en farve, der matcher eller komplementerer de andre farver i rummet. Hvis du ønsker at skabe kontrast og tilføje et interessant element til indretningen, kan du også overveje at vælge en Fritz Hansen pendel i en kontrastfarve. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem at skabe sammenhæng og tilføje visuel interesse.

En anden faktor at overveje er størrelsen og placeringen af pendlen. Hvis du har et større rum, vil en større pendel være mere passende, da den vil fylde rummet og skabe en visuel fylde. Omvendt, hvis du har et mindre rum, kan en mindre pendel være mere velegnet, da den ikke vil dominere rummet visuelt. Placeringen af pendlen er også vigtig - du bør overveje, om den skal hænge centralt over et spisebord eller et andet centrum i rummet, eller om den skal hænge mere perifert for at skabe et mere subtilt og blødt lys.

Endelig er det vigtigt at tage højde for materialerne i din indretning, når du vælger en Fritz Hansen pendel. Hvis du har mange træelementer i dit hjem, kan du overveje at vælge en pendel i træ eller med trædetaljer for at skabe sammenhæng. Hvis du derimod har mange metaloverflader, kan en pendel i metal være mere passende. Materialerne i pendlen bør supplere og harmonere med de materialer, der allerede er til stede i rummet.

Samlet set er det vigtigt at tage højde for den overordnede stil, farvesammensætning, størrelse og placering samt materialerne i din indretning, når du ønsker at sikre, at en Fritz Hansen pendel harmonerer med resten af din indretning. Ved at tage disse faktorer i betragtning kan du skabe en sammenhængende og æstetisk tiltalende indretning, hvor pendlen bliver en integreret del af rummet.

Hvordan vedligeholder jeg en pendel fra Fritz Hansen?

For at vedligeholde en pendel fra Fritz Hansen anbefales det at følge nogle enkle retningslinjer for at sikre, at lampen forbliver i god stand og bevarer sin æstetik og funktionalitet i mange år fremover.

Først og fremmest er det vigtigt at sikre, at lampen er slukket og afbrudt fra strømforsyningen, inden du begynder at vedligeholde den. Dette er afgørende for din personlige sikkerhed og for at undgå eventuelle skader på lampen.

Når du skal rengøre pendlen, anbefales det at bruge en blød, fnugfri klud og en mild sæbeopløsning. Undgå at bruge skrappe kemikalier eller rengøringsmidler, da disse kan beskadige lampen eller dens overflade. Tør forsigtigt lampen af med den fugtige klud og sørg for at fjerne eventuelle støvpartikler eller pletter.

Hvis lampen har en stofskærm, kan det være nødvendigt at støvsuge eller børste den forsigtigt for at fjerne støv og snavs. Undgå at gnide eller skrubbe stoffet, da dette kan beskadige det. Hvis skærmen er aftagelig, kan det være en god idé at følge producentens anvisninger til vask og rengøring.

Når det kommer til selve lyskilden, er det vigtigt at følge producentens anvisninger for udskiftning og vedligeholdelse. Nogle pendler fra Fritz Hansen kan have udskiftelige lyskilder, mens andre kan have integrerede LED-lys, der ikke kan udskiftes. Hvis lampen har udskiftelige lyskilder, skal du sørge for at slukke for strømmen og vente, indtil lyskilden er kølet af, før du forsøger at udskifte den. Brug altid den korrekte type og wattstyrke af lyskilden i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Endelig er det en god idé at regelmæssigt inspicere lampen for eventuelle skader eller fejl. Hvis du opdager nogen problemer, såsom løse ledninger eller beskadigede dele, bør du kontakte en professionel elektriker eller Fritz Hansen's kundeservice for yderligere assistance og vejledning.

Ved at følge disse vedligeholdelsesråd kan du forlænge levetiden på din pendel fra Fritz Hansen og sikre, at den forbliver smuk og funktionsdygtig i mange år fremover.

Hvordan installerer jeg en Fritz Hansen pendel i mit hjem?

For at installere en Fritz Hansen pendel i dit hjem, er der nogle trin, du skal følge for at sikre en korrekt og sikker installation:

1. Forberedelse: Start med at læse installationsvejledningen, der følger med din Fritz Hansen pendel. Det er vigtigt at forstå de specifikke instruktioner og krav til installationen, da de kan variere afhængigt af modellen.

2. Vælg placering: Vælg det sted, hvor du ønsker at hænge din pendel. Det er vigtigt at tage højde for loftets styrke og eventuelle strukturelle begrænsninger. Find en placering, der giver tilstrækkelig belysning i det ønskede område.

3. Sluk for strømmen: Inden du begynder installationen, skal du sørge for at slukke for strømmen ved hovedafbryderen eller sikringsboksen. Dette sikrer din sikkerhed under installationen.

4. Montering af baldakin: Monter baldakinen på loftet ved hjælp af de medfølgende monteringsbeslag. Følg nøje instruktionerne i installationsvejledningen for at sikre en korrekt fastgørelse. Baldakinen er den del, der dækker loftet og skjuler ledningerne.

5. Tilslutning af ledninger: Fjern forsigtigt de nødvendige isoleringer på ledningerne fra loftet. Følg farvekodningen på ledningerne og tilslut dem korrekt til tilsvarende terminaler på pendelens baldakin. Kontroller, at forbindelserne er sikre og stramme.

6. Justering af højden: De fleste Fritz Hansen pendler giver dig mulighed for at justere højden. Følg instruktionerne i installationsvejledningen for at justere højden i overensstemmelse med dine præferencer. Sørg for, at pendlen hænger lige og i den ønskede position.

7. Test og afslutning: Når installationen er færdig, kan du tænde for strømmen igen. Test pendelens belysning for at sikre, at den fungerer korrekt. Hvis alt fungerer som forventet, kan du afslutte installationen ved at sikre eventuelle løse ledninger og montere eventuelle dekorative elementer, der følger med pendlen.

Det er vigtigt at bemærke, at installation af en pendel kan være en teknisk opgave, og hvis du ikke er fortrolig med elektriske installationer, anbefales det at søge hjælp fra en professionel elektriker. De vil kunne sikre en sikker og korrekt installation af din Fritz Hansen pendel i dit hjem.

Hvordan rengør jeg en pendel fra Fritz Hansen?

Når det kommer til at rengøre en pendel fra Fritz Hansen, er det vigtigt at følge nogle specifikke trin for at sikre, at du bevarer pendelens skønhed og funktionalitet. Her er en grundig guide til at rengøre din pendel fra Fritz Hansen:

1. Først og fremmest skal du sørge for at slukke for strømmen og fjerne pæren fra pendelen. Dette er vigtigt for din egen sikkerhed og for at undgå eventuelle skader på pæren eller pendelen under rengøringen.

2. Brug en blød, tør klud eller en fjerkost til forsigtigt at fjerne støv og snavs fra pendelens overflade. Vær opmærksom på at undgå at bruge vand eller rengøringsmidler på dette trin, da det kan beskadige pendelens finish.

3. Hvis der er pletter eller genstridigt snavs på pendelens overflade, kan du forsigtigt tørre dem af med en let fugtig klud. Brug kun en lille mængde mildt sæbevand til at rense pletterne. Undgå at gnide for hårdt, da det kan beskadige pendelens overflade.

4. Hvis pendelen har en særlig finish, som f.eks. kobber eller messing, skal du være forsigtig med at undgå at bruge rengøringsmidler, der kan beskadige eller misfarve metaloverfladen. Det er altid en god idé at kontakte Fritz Hansen eller læse vedligeholdelsesinstruktionerne for din specifikke pendel, hvis du er i tvivl.

5. Når du har rengjort pendelens overflade, skal du tørre den grundigt af med en ren, tør klud for at fjerne eventuel overskydende fugt. Dette vil hjælpe med at forhindre vandpletter eller vandmærker på pendelens finish.

6. Når pendelen er tør, kan du sætte pæren tilbage i og tænde for strømmen igen. Sørg for at følge de anbefalede retningslinjer fra Fritz Hansen eller producenten for at sikre korrekt installation og brug af pæren.

Ved at følge disse trin bør du kunne rengøre din pendel fra Fritz Hansen på en sikker og effektiv måde. Husk altid at læse vejledningen fra producenten eller kontakte Fritz Hansen direkte, hvis du har specifikke spørgsmål eller bekymringer vedrørende rengøringen af din pendel.

Hvordan kan jeg finde den perfekte pendel fra Fritz Hansen til min stil?

Når det kommer til at finde den perfekte pendel fra Fritz Hansen, der passer til din stil, er der nogle vigtige faktorer at overveje. Fritz Hansen er kendt for deres innovative og stilfulde design, så det er vigtigt at vælge en pendel, der både passer til din personlige stil og indretning.

Det første skridt er at definere din stil. Hvad er det, der tiltaler dig? Er du til det minimalistiske og elegante look, eller foretrækker du måske en mere vintage og retro stil? Ved at afklare din egen stil kan du lettere finde en pendel, der passer til dig.

Næste skridt er at analysere din indretning. Tag et kig på rummet, hvor du planlægger at hænge pendlen op. Hvordan ser resten af indretningen ud? Er det moderne og strømlinet, eller har det mere rustikke elementer? Det er vigtigt at vælge en pendel, der ikke kun matcher din personlige stil, men også harmonerer med resten af rummet.

Når du har defineret din stil og analyseret din indretning, kan du begynde at kigge på Fritz Hansens sortiment af pendler. Der er et bredt udvalg at vælge imellem, så det kan være en god idé at kigge på deres hjemmeside eller besøge en forhandler, hvor du kan se pendlerne i virkeligheden.

Ved at se pendlen i virkeligheden kan du bedre vurdere, om den passer til din stil og indretning. Du kan også få en fornemmelse af størrelsen og hvordan lyset spreder sig, hvilket er vigtigt for at skabe den rette atmosfære i rummet.

Husk også at overveje praktiske faktorer såsom størrelsen på rummet og højden på loftet. En for stor eller for lille pendel kan virke skævt i forhold til resten af rummet, så det er vigtigt at finde en passende størrelse.

Hvis du stadig er i tvivl, kan det være en god idé at søge inspiration online. Der er mange hjemmesider og blogs dedikeret til indretning, hvor du kan finde billeder af forskellige pendler og se, hvordan de passer ind i forskellige rum og stilarter.

Samlet set er det vigtigt at tage sig tid til at finde den perfekte pendel fra Fritz Hansen til din stil. Ved at definere din stil, analysere din indretning og undersøge mulighederne i Fritz Hansens sortiment, kan du finde en pendel, der både er smuk og funktionel og passer perfekt til din stil og indretning.

Kan jeg bruge LED-pærer i en pendel fra Fritz Hansen?

Ja, det er muligt at bruge LED-pærer i en pendel fra Fritz Hansen. LED-pærer er blevet stadig mere populære på grund af deres energieffektivitet og holdbarhed. De bruger betydeligt mindre energi end traditionelle glødepærer og har en længere levetid, hvilket betyder, at de sjældnere skal udskiftes.

Når det kommer til at bruge LED-pærer i en pendel fra Fritz Hansen, er det vigtigt at sikre, at pærens størrelse og wattage er kompatible med pendelens specifikationer. Fritz Hansen pendler kommer normalt med en specifikation for den maksimale wattage, der kan bruges. Dette kan variere afhængigt af designet og materialerne i pendlen.

Det anbefales at vælge LED-pærer, der har samme eller lavere wattage end den maksimale wattage angivet af Fritz Hansen. Dette vil sikre, at pendelens elektriske system ikke overbelastes og muligvis forårsager skade.

Derudover er det også vigtigt at vælge LED-pærer af høj kvalitet. Køb pærer fra velrenommerede producenter for at sikre, at de opfylder alle nødvendige sikkerhedsstandarder og har en lang levetid. Det kan være en god idé at vælge LED-pærer med en høj farvegengivelsesindeks (CRI), da dette vil sikre, at lyset fra pendlen er klart og naturligt.

Det er også værd at bemærke, at LED-pærer kommer i forskellige farvetemperaturer, der angiver lysets tone. Hvis du ønsker en bestemt lysfarve i din pendel, skal du vælge en LED-pære med den ønskede farvetemperatur.

Samlet set er det altså helt muligt at bruge LED-pærer i en pendel fra Fritz Hansen, så længe man vælger pærer med korrekt wattage og af høj kvalitet. Ved at skifte til LED-pærer kan du nyde fordelene ved energieffektiv belysning og samtidig bevare det stilfulde design og kvalitet, som Fritz Hansen er kendt for.

Hvordan kan jeg skabe stemningsbelysning med en pendel fra Fritz Hansen?

For at skabe stemningsbelysning med en pendel fra Fritz Hansen er der flere faktorer, du bør overveje. Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rette placering for din pendel. Hvis du ønsker at skabe en hyggelig og intim atmosfære, kan det være en god idé at placere pendlen over et siddeområde som f.eks. et spisebord eller en lænestol. Dette vil fokusere lyset og skabe en behagelig stemning omkring det udvalgte område.

Når det kommer til valg af pære, kan du overveje at bruge en dæmpbar pære. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning. Fritz Hansen tilbyder ofte pendler med indbyggede dæmpningsfunktioner, hvilket gør det lettere at tilpasse belysningen til dine præferencer.

En anden faktor at overveje er farvetemperaturen på pæren. Varme farvetemperaturer som f.eks. 2700K vil skabe en hyggelig og intim atmosfære, mens køligere farvetemperaturer som f.eks. 4000K vil give et mere energisk og fokuseret lys. Ved at vælge den rette farvetemperatur kan du skabe den ønskede stemning i rummet.

Endelig kan du også overveje at tilføje en lysdæmper til din pendel. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte stemning. Med en lysdæmper kan du nemt skabe alt fra en romantisk og dæmpet atmosfære til en mere levende og festlig stemning.

Alt i alt er der mange måder at skabe stemningsbelysning med en pendel fra Fritz Hansen. Ved at vælge den rette placering, pæretype, farvetemperatur og eventuelt tilføje en lysdæmper, kan du skabe en behagelig og indbydende atmosfære i dit hjem.

Hvilke typer lyskilder passer bedst til en pendel fra Fritz Hansen?

Når det kommer til at vælge den rette lyskilde til en pendel fra Fritz Hansen, er der flere faktorer, der bør tages i betragtning for at sikre den bedst mulige belysning og æstetik.

Først og fremmest er det vigtigt at overveje pendlens design og formål. Fritz Hansen er kendt for deres moderne og stilfulde designs, så det er vigtigt at vælge en lyskilde, der komplementerer pendelens æstetik. En pendel fra Fritz Hansen kan være en elegant og iøjnefaldende belysningsløsning, og det er derfor vigtigt at vælge en lyskilde, der fremhæver pendelens design og skaber den ønskede stemning.

En populær og passende lyskilde til en pendel fra Fritz Hansen er en LED-pære. LED-pærer er ideelle til pendler, da de er energieffektive og har en lang levetid. Derudover kan LED-pærer give et klart og skarpt lys, der er perfekt til at fremhæve detaljerne i pendelens design.

En anden mulighed er halogenpærer. Halogenpærer er også energieffektive og giver et varmt og behageligt lys. De er velegnede til pendler, der har brug for at skabe en hyggelig atmosfære eller blødgøre belysningen i rummet.

Det er også vigtigt at overveje lysstyrken på lyskilden. Nogle pendler fra Fritz Hansen er designet til at være primære lyskilder og bør derfor have en høj lysstyrke. Andre pendler kan være mere dekorative og kræver derfor en lyskilde med en lavere lysstyrke for at skabe den ønskede atmosfære.

Endelig er det altid en god idé at læse pendlens specifikationer eller konsultere en belysningskyndig for at få råd om, hvilke specifikke lyskilder der passer bedst til den pågældende pendel fra Fritz Hansen.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top