Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Fritz Hansen bordlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fritz Hansen bordlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fritz Hansen Kaiser Idell 6556 Bordlampe Mat Sort

  • Mærke: Fritz Hansen
  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Fritz Hansen Kaiser Idell 6556 Bordlampe Mat Sort” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Ideel arbejdslampe til skrivebordet: matlakeret Kaiser idell™ bordlampe.
Kaiser idell™ bordlampen er et ægte designikon i Bauhaus-stilen: Den blev designet i 1931 af Christian Dell (1893-1974) som en del af en belysningsserie, der omfatter bord-, gulv-, pendel- og væglamper, og som kombinerer de karakteristiske grundformer for modernismen – cylinder, cirkel og kugle.
Kaiser idell™ bordlampen er fremstillet af matlakeret stål, skærmen er asymmetrisk designet, og armen kan drejes til begge sider i 15 grader.
Dette giver mulighed for en individuel justering af belysningen, som f.eks.
er nyttig ved koncentreret arbejde på skrivebordet.
Kaiser idell™ lampeserien er produceret af den danske virksomhed FRITZ HANSEN.
Navnet FRITZ HANSEN har stået for fremragende produkter og design i næsten 150 år….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing – Special Edition

  • Mærke: Fritz Hansen
  • Farver: Sort, Messing

Vores anden anbefaling er “Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing – Special Edition” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Kaiser idell™ Luxus design bordlampe med mat lak og elegant stel i messing Denne bordlampe, hvis udsøgte Bauhaus-design stammer tilbage fra 1936 af Christian Dell, er ikke kun en behagelig lyskilde til mange lejligheder, men fremstår også slukket som et indretningstilbehør til en eksklusiv boligstil. Kaiser idell™ Luxury er en del af den legendariske Kaiser idell™ lampeserie, som begyndte i 1931 og omfatter forskellige bord-, væg-, gulv- og pendellamper.
Bordlampen er udstyret med en asymmetrisk skærm af metal med mat lak, som troner på en elegant messingramme.
Designeren Christian Dell (1893-1974), der skabte Kaiser idell™, var en mester i sit fag.
Han lærte først at blive sølvsmed, studerede derefter på Saxon School of Arts and Crafts og blev i 1922 værkmester for metalværkstedet i Bauhaus Weimar.
I 1926 flyttede han til Frankfurt og overtog ledelsen af kunstskolen i Frankfurt.
Hans design var altid innovativt og fremtidsorienteret.
Kaiser idell™ lampeserien (skabt i 1931) – herunder Kaiser idell™ Luxus bordlampen, der blev lanceret i 1936 – produceres af FRITZ HANSEN, den danske belysningsvirksomhed, der har eksisteret siden 1872 og også er kendt uden for Danmarks grænser for sine designprodukter af høj kvalitet på møbel- og belysningsmarkedet….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid M. Fod i Asketræ

  • Mærke: Fritz Hansen
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Asketræ

Næste anbefaling er “Fritz Hansen Night Owl Bordlampe Røgfarvet Hvid M. Fod i Asketræ” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Night Owl™ bordlampe med fod i asketræ – Design: Nicholai Wiig Hansen Bordlampen Night Owl™ er udstyret med en konisk base af asketræ, hvorpå der sidder en drejelig skærm af aluminium, som gør det muligt at justere lysets retning efter ønske og behov.
Det æstetiske design ser meget dekorativt ud på ethvert sted, uanset om det er på et sengebord, et sidebord i stuen eller på en kommode.
Night Owl™ udsender sit lys indirekte og indgyder omgivelserne i en blød lysstemning, der bidrager afgørende til en hyggelig atmosfære.
Nicholai Wiig Hansen, der grundlagde sit eget designstudie i 1990 – som 26-årig – og siden har skabt en række kendte designs som f.eks.
skrivebordsstolen “Jules”, skabet “PS”, bordet “Sintra” og termokanden “Geo”, har skabt denne enkle, men ekstravagante lyskilde.
I sine designs lægger han stor vægt på et gennemtænkt proportioner og farvekoncept og tilføjer kun detaljer, hvis de har en praktisk eller æstetisk betydning.
Den danske virksomhed FRITZ HANSEN producerer bordlampen Night Owl™.
Virksomhedens historie begyndte i 1872 med snedker Fritz Hansen fra Nakskov, der fik handelslicens til København og efterfølgende grundlagde sin egen virksomhed, hvor han og senere hans søn Christian producerede møbler og andet inventar af høj kvalitet, hvilket gav dem et godt ry og vigtige opgaver som f.eks.
indretning af Universitetsbiblioteket og Rådhuset i København.
Gennem samarbejde med kendte designere som Bruno Mathsson, Jo Hammerborg, Arne Jacobsen, Hans J.
Wegner og Grethe Mayer har virksomheden i sin næsten 150-årige historie opnået et højt omdømme uden for Danmarks grænser.
Siden 1979 har FRITZ HANSEN været 75 % ejet af Skandinavisk Holding….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Fritz Hansen Cross-Plex T-500 Bordlampe Klar Akryl

  • Mærke: Fritz Hansen
  • Materiale: Akryl

Sidste produkt på vores liste er Fritz Hansen Cross-Plex T-500 Bordlampe Klar Akryl som vi har fundet til 3099,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Cross-Plex™ bordlampe: topdesign af Bodil Kjær, produceret af FRITZ HANSEN Denne bordlampe tjener ikke kun som leverandør af meget stemningsfuld accentbelysning, men også som et blikfang på ethvert sted.
Cross-Plex™ er udstyret med en firkantet skærm af opalhvid akryl, som troner på et højt kors af klar akryl. Bordlampen, som allerede blev designet i 1961 af den danske designer, arkitekt og professor Bodil Kjær, har intet mistet af sin minimalistiske skønhed.
Den klassiske lampe sætter stadig en trend i belysningssektoren.
Lyset sætter dygtigt scenen for både basen og skyggen.
Resultatet er en stemningsfuld ekstra belysning, som er velkommen i mange rum. Bodil Kjærs vej førte hende fra sit hjemland Jylland til studier i London, New York og Washington D.C.
Hun arbejdede med mange kendte designere og skabte sig et navn for sig selv gennem sin evige trang til at sætte nye standarder.
Hendes mest berømte design er Cross-Plex™-bordlampen, som er et udtryk for minimalisme når det er bedst.
Cross-Plex™ er fremstillet af FRITZ HANSEN, den traditionsrige danske virksomhed siden 1872, som siden grundlæggelsen har stået for moderne design og håndværk af højeste kvalitet.
I 1979 overtog Skandinavisk Holding 75 % af aktierne i den indtil da rene familievirksomhed og gjorde virksomheden fremtidssikret gennem talrige innovationer og samarbejde med designere som Verner Panton, Piero Lissoni, Cecilie Manz og Kasper Salto.
I 2000 blev en ny æra indledt med indførelsen af konceptet “Republic of Fritz Hansen”.
Budskabet i dette koncept er, at “møbler fra ‘Republic of Fritz Hansen’ bør være en del af billedet af virksomheder og private husholdninger, der ønsker at udtrykke deres individualitet og opnå et meget personligt præg”….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fritz Hansen bordlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fritz Hansen bordlampe:

Dyreste Fritz Hansen Bordlampe på listen er Fritz Hansen Kaiser Idell 6631 Luxus Bordlampe Mat Sort & Messing – Special Edition fra Lampegiganten DK med en pris på 6099.00. Billigste udvalgte Bordlampe er Volume Bordlampe Fade-to-grey Udstillingsmodel Fritz Hansen som du kan købe for 927.00 hos Luxlight.dk. Forskellen på de to priser er 5172 kr.
Ovenstående Fritz Hansen Bordlampe data og priser er hentet fra 5 butikker (Lampegiganten DK, Lamper.dk, AndLight DK, Luxlight.dk, Lampemesteren.dk). Alle Fritz Hansen Bordlampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordlampe: