Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Fabbian bordlampe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fabbian bordlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fabbian Beluga White bordlampe i glas, Ø 9 cm

  • Mærke: Fabbian
  • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “Fabbian Beluga White bordlampe i glas, Ø 9 cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Designer bordlampe Beluga White – dekorativ og elegant accent til interiøret Uanset om det er i private stuer eller i det offentlige opholdsrum – fortryller Beluga White bordlampe med sin elegante glans og en skygge lavet af blæst hvidt glas, der fremstår som en lysende sfære takket være materialets ensartede gennemskinnelighed.
Lyset falder også direkte ind i rummet gennem en rund åbning, hvis retning kan justeres ved hjælp af en drejelig fastgørelse på den forkromede metalramme.
Oprinderen til konceptet til Beluga-serien er den internationalt anerkendte industrielle designer Marc Sadler, der har gjort sig bemærket med innovationer inden for forskellige områder – fra sportsartikler til møbler og lys.
Samarbejdet med den italienske producent Fabbian lyskilde er dukket op, som dygtigt fra mængden afregner og overbeviser med design og funktion….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Fabbian Cubetto bordlampe GU10 krom/hvid

  • Mærke: Fabbian
  • Farve: Hvid

Vores anden anbefaling er “Fabbian Cubetto bordlampe GU10 krom/hvid” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Bord og standerlampe Cubetto med et moderne look Denne lampe fra Cubetto-serien udtænkt af Studio Pamio Design pryder det moderne interiør som en lysende accent.
Glasskærmen er formet som en kantet terning; En GU10- reflektor findes i en fordybning, i hvilket område glasset er matteret ved hjælp af sandblæsningsprocessen.
En firkantet base lavet af skinnende forkromet metal forbinder problemfrit nedenunder.
Cubetto er et eksempel på den italienske producent Fabbian til at tilbyde armaturer designet i samarbejde med arkitekter og designere, produceret ved hjælp af moderne produktionsteknikker og fejlfrit bearbejdet….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Fabbian Lumi Sfera bordlampe, liggende, Ø 35 cm

  • Mærke: Fabbian

Næste anbefaling er “Fabbian Lumi Sfera bordlampe, liggende, Ø 35 cm” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
I en universel sfærisk form – Lumi Sfera bordlampe lavet af hvidt, blæst glas I betragtning af dets design som en liggende kugle kan Lumi Sfera bordlampe kombineres på mange måder med moderne indretningskoncepter.
Med sin enkle, klassiske form bringer Lumi Sfera ren elegance til private og offentlige indendørs områder og giver en behagelig lys accent på det ønskede sted – fra bordet i loungen til vindueskarmen i stuen.
Kuglen af matglas bliver en jævnt lysende kugle, når den er i brug.
Denne ligger på en flad fod lavet af Grivory® – en glasfiberarmeret plast.
Lumi Sfera er resultatet af arbejdet fra designerne Alberto Saggia og Valerio Sommella; Den italienske producent Fabbian er ansvarlig for design af høj kvalitet….

Tjek bedste pris ❯❯

4: Fabbian Lumi Mochi bordlampe, liggende, Ø 45 cm

  • Mærke: Fabbian

Produkt nummer 4 på vores “Fabbian bordlampe-liste” er Fabbian Lumi Mochi bordlampe, liggende, Ø 45 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Hvid glas bordlampe Lumi Mochi Designerne Alberto Saggia og Valerio Sommella har designet Lumi Mochi, en bordlampe, der imponerer med ren enkelhed, elegance og harmoni.
Uanset om det er i den private stue i læsehjørnet eller i det offentlige opholdsområde – Lumi Mochi beriger interiøret som en venlig lys accent.
Det dominerende træk ved lampen fra den italienske Fabbian er den blæste skærm lavet af hvidt, satineret glas, der fremstår som en jævnt oplyst kugle, når den er i brug.
Dette placeres på en flad, rund metalbase….

Tjek bedste pris ❯❯

5: Fabbian Eyes – hvid bordlampe i glas

  • Mærke: Fabbian
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Fabbian Eyes – hvid bordlampe i glas som vi har fundet til 2799,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Eyes – en hvid designer bordlampe fra Fabbian Denne unikke designer bordlampe Eyes, som er designet af Matali Crasset, kommer fra Fabbian – en italiensk producent af belysning fra Treviso nær Venedig.
bordlampe design med sine tre buler, der er trampet, der minder om basser i en højttaler, gør det til et let objekt med en stor lyseffekt.
Fabbian unikke lyskreationer siden 1961, som er kendt i hele verden og sælges i adskillige lande rundt om i verden – herunder Australien, New Zealand, Tyrkiet og Danmark.
Baseret på den viden, der er opnået fra udviklingen af nye produktionsprocesser og markedsundersøgelser, skabes armaturkreationer gentagne gange, der inspirerer med et højt niveau af funktionalitet og kreativitet og nyder international popularitet….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fabbian bordlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fabbian bordlampe:

Dyreste Fabbian Bordlampe på listen er Fabbian Armilla F50 Bordlampe Guld fra AndLight DK med en pris på 8991.00. Billigste udvalgte Bordlampe er Fabbian Lumi Sfera bordlampe, liggende, Ø 20 cm som du kan købe for 999.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 7992 kr.
Ovenstående Fabbian Bordlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Lampegiganten DK, AndLight DK, Lampemesteren.dk). Alle Fabbian Bordlampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordlampe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordlampe: