Køkkenlamper.dk: Find blandt 63448 Produkter | 111 Kategorier | 335 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Eglo Langbordspendel: Se top 11

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Eglo langbordspendel. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 11 Eglo langbordspendel

  De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Eglo langbordspendel | ✅ Langbordspendel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 11 bedste Eglo langbordspendel

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Eglo langbordspendel som du kan finde lige nu.

  1: Eglo Townshend 1 langbordspendel i sort/eg E27 L1000 mm

  Hvorfor vælge Eglo Townshend 1 langbordspendel i sort/eg E27 L1000 mm?

  Hængelampe Townshend med seks lyskilder og træstav Pendellampen Townshend er et dissideret blikfang og gør frem for alt en god figur i opholds- og soverum. Det kontrastfyldte design, som med sin blanding af stål og træ kombinerer industriel charme med enkel forbundethed til naturen, er usædvanlig – og trækker der også mange blikke til sig. Pendellampen består af en holdeanordning, der kan monteres på i loftet. I to snore, som hænger ned, er der fastgjort en aflang træbjælke med lyst udtryk og naturlige årer. Rundt om den slynger der sig seks kabler, i hvis ender lyskilderne hænger. Alt efter smag kan pærerne tilpasses, som man ønsker, i højden, så fastgørelsen af kablerne kan tilbyde en høj grad af fleksibilitet.

  2: Eglo Hornwood langbordspendel i sort/træ E27 L780 mm

  Hvorfor vælge Eglo Hornwood langbordspendel i sort/træ E27 L780 mm?

  Sort Hornwood hængelampe af stål med træ Hængelampen Hornwood består af tre sorte lampeskærme på et ophængt træelement. Det harmoniske farvemiks giver et moderne design, især i en retlinet, rustik-industriel indretningsstil. De cylinderformede lampeskærme er af stål og monteret i to parallelle træstivere, der er forbundet med lampens ophæng via to kabler. De enkelte skærme kan indstilles i hældningen med to skruer på siden således at de skaber et optimalt lysindfald. Lampen er dermed ideel til belysning af spiseborde.

  3: Eglo Oldbury langbordspendel i eg/sort E27 L860 mm

  Hvorfor vælge Eglo Oldbury langbordspendel i eg/sort E27 L860 mm?

  Eglo Oldbury langbordspendel i eg/sort E27 L860 mmMed Oldbury pendlen fra Eglo får du en flot, industriel langbordspendel i et rustikt design. Denne pendellampe har en lang træbjælke med en brændt finish, der hænger ned fra loftet i to sorte metalkæder. P

  4: Eglo Townshend 1 langbordspendel i rust E27 L1000 mm

  Hvorfor vælge Eglo Townshend 1 langbordspendel i rust E27 L1000 mm?

  Hængelampe Townshend 4 i brun Hængelampen Townshend 4 fungerer overbevisende som praktisk lyskilde med unikt udseende. Lampen gør indtryk med sit usædvanlige ydre, der bliver blikfang i ethvert lokale. Med sin enkle farvelægning kan lampen integreres i mange forskellige indretningsstile, så det hjemlige lyskoncept rundes formfuldendt af. Den brune hængelampe består af en aflang holder, der visuelt mindre om en ståldrager og dermed bringer en industriel fornemmelse med ind inden for ens egne fire vægge. Rundt om drageren slynger der sig flere tætliggende kabler, hvor der samlet set hænger seks fatninger fra samt lyskilder (medfølger ikke). På den måde opstår der et strålende lysdesign, der frem for alt kan udspille sit fulde potentiale over spisebordet eller køkkenøen.

  5: Eglo Razoni langbordspendel i sort E27 L990 mm

  Hvorfor vælge Eglo Razoni langbordspendel i sort E27 L990 mm?

  Den smukke Razoni 3 loftslampe er lavet af stål og fås i sort eller hvid. Lampen består af tre hængende skærme, og lyskilderne er beskyttet af glascylindre, der er bag skærmene. Utroligt lækkert loftslampe, der passer lige så godt over middagsbordet som i stuen.
  Lyskilder er ikke inkluderet.

  6: Eglo Oldbury langbordspendel i eg/sort E27 L1180 mm

  Hvorfor vælge Eglo Oldbury langbordspendel i eg/sort E27 L1180 mm?

  Pendellampe Oldbury i rustikt design Pendellampen Oldbury er med sin rustikke stil, der leder tankerne hen på industritidsalderen, et ægte blikfang. To sorte kæder af stål er øverst forbundet med en liste, der kan skrues ind i loftet. Nedenunder svæver en aflang træbjælke i rummet, hvor der er fastgjort tre lampeskærme af stål. Træbjælken er udsmykket med fire stålelementer, der omslutter den. De tre skærme har en rund form, hvorfra pærerne (medfølger ikke) strækker sig nedad. Dermed skinner pendellampen ikke bare nedad, men også til siderne med et varmt lys. Det lyser bordet eller dagligstuegruppen rummeligt op – til at give et statement i daglig- eller spisestuen.

  7: Eglo Townshend 1 langbordspendel i sort/eg E27 L700 mm

  Hvorfor vælge Eglo Townshend 1 langbordspendel i sort/eg E27 L700 mm?

  Townshend er en smagfuld og iøjnefaldende loftslampe, der bliver en dekorativ detalje i både moderne hjem og rustikke omgivelser. Den er lavet af metal og består af en robust træplade, der hænger ned fra tagpladen via to sorte tekstilkabler. Omkring dette træbræt er der 4 pendler, der er snoet rundt om brættet og hænger nedenunder i sorte sokler. Kombinationen af farve, design og materiale giver lampen et meget spændende look, der skaber et indbydende indtryk i hjemmet. Lampens udseende kan også varieres, dels ved at justere længden på hvert vedhæng, men også for at variere udseendet på lyskilderne.
  Townshend fås også i andre varianter.
  Lyskilder ikke inkluderet.

  8: Eglo Dembleby langbordspendel i bambus E27 L900 mm

  Hvorfor vælge Eglo Dembleby langbordspendel i bambus E27 L900 mm?

  Dembleby er en stilfuld loftslampe, der er skabt i et jordnært og trendy design. Lampen består af tre vedhæng, der hænger ned fra loftpladen via sorte kabler. Hver skærm bærer en skærm, der er lavet af træ, som er pænt flettet og bidrager til et smukt lysbillede i rummet, når lampen tændes. Både sokler, kabler og tagbeslag er sorte og skaber flotte kontraster med det ellers rolige og behagelige design. Placer Dembleby over et rektangulært spisebord eller køkkenø.
  Lyskilder ikke inkluderet.

  9: Eglo Townshend 1 langbordspendel i sort/eg E27 L1500 mm

  Hvorfor vælge Eglo Townshend 1 langbordspendel i sort/eg E27 L1500 mm?

  Black Townshend pendel lavet af brunt træ Ekstraordinært design i en cool gør-det-selv-stil: Townshend-pendlen lavet af træ med ni pærer er et højdepunkt i hvert rum. Det naturlige materiale træ i kombination med de sorte stålelementer og de åbne lyskilder forfiner det industrielle udseende. Bjælken i naturfarvet træ hænger vandret, fastgjort til diskrete stålkabler, fra lampeholderen i sort stål i loftet. Lampens stikkontakter er viklet rundt om træet på kabler. Denne loftlampe er bestemt et absolut blikfang og inspirerer med sit høje niveau af individualitet.

  10: Eglo Cortaderas langbordspendel i sort/guld 3-trins dæmp GU10 L1130 mm

  Hvorfor vælge Eglo Cortaderas langbordspendel i sort/guld 3-trins dæmp GU10 L1130 mm?

  Cortaderas er en elegant loftslampe, der passer perfekt ind i det moderne interiør. Det er oprettet i enkle, rene former og er udstyret med en række smarte funktioner. Lampen er udstyret med 4 LED-lamper, der spreder et varmt hvidt lys (3000K) og giver en god lysstyrke nedad. Desuden kan LED-lysene dæmpes i tre trin, hvilket giver mulighed for let at indstille den ønskede lysstyrke ved at klikke på vægkontakten. Lampen er lavet af sortlakeret stål og kører i sort hele, bortset fra indersiden af de nuancer, der er guldfarvet. Dette giver flotte kontraster og et lidt mere levende udtryk.
  LED-lys inkluderet (udskifteligt).

  11: Eglo Rocamar langbordspendel i kobber/klar E27 L780 mm

  Eglo Rocamar langbordspendel i kobber/klar E27 L780 mm

  Hvorfor vælge Eglo Rocamar langbordspendel i kobber/klar E27 L780 mm?

  Eglo Rocamar langbordspendel i kobber/klar E27 L780 mmRocamar fra Eglo er en elegant langbordspendel med tre sfæriske lampeskærme af glas og med en indre metalcylinder i kobberfinish. Lampeskærmene hænger ned fra loftet i en rektangulær kobberfarvet balda

  40 yderligere Eglo langbordspendel

  De 11 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste langbordspendel fra Eglo i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de langbordspendel vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 40 Eglo langbordspendel:

  Eglo Lasana 3 LED langbordspendel i sort L985 mm

  Eglo Lasana 3 LED langbordspendel i sort L985 mm

  719,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Hornwood langbordspendel i sort/træ E27 L1100 mm

  Eglo Hornwood langbordspendel i sort/træ E27 L1100 mm

  856,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Gatuela langbordspendel i sort E14 L1160 mm

  Eglo Gatuela langbordspendel i sort E14 L1160 mm

  702,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Ariscani langbordspendel i sort-transparent 3xE27 L765 mm

  Eglo Ariscani langbordspendel i sort-transparent 3xE27 L765 mm

  503,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Tarandell LED langbordspendel i krom L1180 mm

  Eglo Tarandell LED langbordspendel i krom L1180 mm

  1112,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Townshend 1 langbordspendel i rust E27 L1500 mm

  Eglo Townshend 1 langbordspendel i rust E27 L1500 mm

  1160,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Townshend 4 langbordspendel i rust E27 L700 mm

  Eglo Townshend 4 langbordspendel i rust E27 L700 mm

  849,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo Carlton 1 langbordspendel i sort/nød E27 L805 mm

  Eglo Carlton 1 langbordspendel i sort/nød E27 L805 mm

  820,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo langbordspendel - Siracusa - Kobberfarvet Spar 14,64%

  Eglo langbordspendel - Siracusa - Kobberfarvet

  2049,- 1749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eglo langbordspendel - Siracusa - Hvid Spar 11,92%

  Eglo langbordspendel - Siracusa - Hvid

  1929,- 1699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO LASANA 2 langbordspendel LED 2x12W, krom Spar 20,12%

  EGLO LASANA 2 langbordspendel LED 2x12W, krom

  686,- 548,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO TOWNSHEND 6 langbordspendel 6L, sort Spar 10,77%

  EGLO TOWNSHEND 6 langbordspendel 6L, sort

  724,- 646,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO LASANA 2 langbordspendel LED 3x12W, krom Spar 3,44%

  EGLO LASANA 2 langbordspendel LED 3x12W, krom

  1018,- 983,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO LASANA 2 langbordspendel LED 2x9W, krom Spar 2,21%

  EGLO LASANA 2 langbordspendel LED 2x9W, krom

  680,- 665,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO ROCCAFORTE langbordspendel, sort/guld

  EGLO ROCCAFORTE langbordspendel, sort/guld

  1125,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO CARLTON 1 langbordspendel, hvid/guld

  EGLO CARLTON 1 langbordspendel, hvid/guld

  820,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO TOWNSHEND langbordspendel, hvid/brun

  EGLO TOWNSHEND langbordspendel, hvid/brun

  474,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO MONTEFINO langbordspendel, sort

  EGLO MONTEFINO langbordspendel, sort

  664,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO LASANA langbordspendel LED 30W, hvid

  EGLO LASANA langbordspendel LED 30W, hvid

  830,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO NEWTOWN langbordspendel, sort

  EGLO NEWTOWN langbordspendel, sort

  632,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO RAZONI langbordspendel, hvid

  EGLO RAZONI langbordspendel, hvid

  1205,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO ALEANDRO 1 langbordspendel, hvid

  EGLO ALEANDRO 1 langbordspendel, hvid

  1123,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO FAMBOROUGH langbordspendel, brun/sort

  EGLO FAMBOROUGH langbordspendel, brun/sort

  844,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO GATUELA 1 langbordspendel, sort

  EGLO GATUELA 1 langbordspendel, sort

  572,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO YOUNGSTOWN langbordspendel, sort/brun

  EGLO YOUNGSTOWN langbordspendel, sort/brun

  1172,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO Basildon langbordspendel med 3 sokler, sort/brun

  EGLO Basildon langbordspendel med 3 sokler, sort/brun

  742,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO PINTO TEXTIL 1 langbordspendel 3L E27, sort/klar/cut-out

  EGLO PINTO TEXTIL 1 langbordspendel 3L E27, sort/klar/cut-out

  736,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO ROCCAFORTE langbordspendel, hvid

  EGLO ROCCAFORTE langbordspendel, hvid

  1125,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO BELESER langbordspendel, sort

  EGLO BELESER langbordspendel, sort

  910,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO AMONTILLADO langbordspendel LED 27W, sort

  EGLO AMONTILLADO langbordspendel LED 27W, sort

  810,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO ROMAGNESE langbordspendel LED 5x3,3W, børstet stål

  EGLO ROMAGNESE langbordspendel LED 5x3,3W, børstet stål

  1280,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO TROY 3 langbordspendel, hvid/børstet stål

  EGLO TROY 3 langbordspendel, hvid/børstet stål

  449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO ALOBRASE langbordspendel, sort/transparent

  EGLO ALOBRASE langbordspendel, sort/transparent

  1819,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO SENDERO langbordspendel, brun

  EGLO SENDERO langbordspendel, brun

  719,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO CAMACHO langbordspendel LED 25,5W, sort/brun

  EGLO CAMACHO langbordspendel LED 25,5W, sort/brun

  1071,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO ALMEIDA 1 langbordspendel, sort

  EGLO ALMEIDA 1 langbordspendel, sort

  1035,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO TOWNSHEND 5 langbordspendel, sort/brun

  EGLO TOWNSHEND 5 langbordspendel, sort/brun

  1282,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO MANTUNALLE langbordspendel, hvid

  EGLO MANTUNALLE langbordspendel, hvid

  824,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO AGUILARES langbordspendel 3XE27 L840, eg/smoke

  EGLO AGUILARES langbordspendel 3XE27 L840, eg/smoke

  912,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  EGLO LASANA pendel 14W 3000K, krom

  EGLO LASANA pendel 14W 3000K, krom

  429,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af langbordspendel

  På vores liste her har vi samlet de Eglo bedste langbordspendel på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige langbordspendel til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top