Køkkenlamper.dk: Find blandt 62850 Produkter | 111 Kategorier | 332 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Eglo Klyngependel: Se top 8

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Eglo klyngependel. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 8 Eglo klyngependel

  De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Eglo klyngependel | ✅ Klyngependel-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 8 bedste Eglo klyngependel

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Eglo klyngependel som du kan finde lige nu.

  1: Eglo Ariscani pendel klynge i sort-transparent 3xE27 Ø425 mm

  Hvorfor vælge Eglo Ariscani pendel klynge i sort-transparent 3xE27 Ø425 mm?

  Eglo Ariscani pendel klynge i sort-transparent 3xE27 Ø425 mmDu får her en moderne og stilren klyngependel fra Eglos Ariscani-serie. Den smukke pendel har en god diameter på 425 mm og er med tre hængende fatninger, der er omringet af lampeskærme i sort røg

  2: Eglo Pozueta pendel klynge i sort E27 Ø330 mm

  Hvorfor vælge Eglo Pozueta pendel klynge i sort E27 Ø330 mm?

  Pozueta er en elegant loftslampe, der bliver en dekorativ detalje i det moderne hjem. Lampen er lavet af stål og kører konsekvent i en sort finish i alt fra sokler til bøjler og loftsfliser. Denne variant består af tre vedhæng, der hænger ned fra tagpladen i forskellige faser, hvor hvert pendul er justerbart og kan indstilles fuldstændigt efter dit eget behov for udtryk og ønsket højde. Lampen har også åbne lyskilder, hvilket også giver mulighed for let at sætte dit eget stempel på armaturet med forskellige dekorative globuslamper. Tilslut gerne armaturet til en lysdæmper for at justere lysstyrken.
  Pozueta fås også i andre sorter.
  Lyskilder ikke inkluderet.

  3: Eglo klyngependel - Siracusa - Kobberfarvet

  Eglo klyngependel - Siracusa - Kobberfarvet

  Hvorfor vælge Eglo klyngependel - Siracusa - Kobberfarvet?

  4: EGLO MONTEFINO klyngependel, sort

  Hvorfor vælge EGLO MONTEFINO klyngependel, sort?

  Montefino er et moderne pendul, der er skabt i et elegant, tidløst og iøjnefaldende design. Det er lavet af metal og har en ren, sort finish, der løber hele vejen fra bunden til kablerne og tagpladen. I denne variant hænger fem pendler i forskellige faser, der bærer cylindriske, gennemsigtige glasskærme. Lampens rene udtryk gør den lige så flot over et spisebord som over sofabordet eller i hjørnet ved indgangen. Brug dekorative lyskilder i lampen for at få de bedste resultater, da de er fuldt synlige gennem skærmene.
  Lyskilder ikke inkluderet.

  5: EGLO RAMPSIDE klyngependel, sort/brun

  Hvorfor vælge EGLO RAMPSIDE klyngependel, sort/brun?

  Rampside 6-lampe hængende lampe i sort Hængelampen Rampside med sine seks pærer, der hænger fra loftet, ligner en lidt anden type lysekrone . Denne pendellampe imponerer straks med sit unikke og ekstraordinære design. Især iøjnefaldende er rebet, der fungerer som en lyskildebærer og er farvekoordineret med lampeskærmernes dampbelagte glas. De seks pærer hænger individuelt fra reb, der er draperet i loftet. Nogle reb knyttes til mere variation. loftlampe er et højdepunkt i hvert loft.

  6: EGLO SILVARES pendel, grå

  Hvorfor vælge EGLO SILVARES pendel, grå?

  Betongrå hængelampe Silvares - med tre lyskilder Takket være sin minimalistiske bygning viser hængelampen Silvares at være et diskret blikfang, hvor de mest af alt er lysvirkningen som er i forgrunden. Lampen består af en rund, 25 cm stor loftholder, som der kan hænges tre E27-fatninger på diskrete kabler fra i forskellige højder. Fatningerne er her holdt i et industrielt look, hvilket opnås med den betongrå overflade. Når det kombineres med en passende E27-pære, som kan bestilles sammen med via tilbehørslisten, virker det utroligt dekorativt og meget originalt.

  7: EGLO POZUETA klyngependel 3L, sort

  Hvorfor vælge EGLO POZUETA klyngependel 3L, sort?

  Pozueta er en elegant loftslampe, der bliver en dekorativ detalje i det moderne hjem. Lampen er lavet af stål og kører konsekvent i en sort finish i alt fra sokler til bøjler og loftsfliser. Denne variant består af tre vedhæng, der hænger ned fra tagpladen, hvor hvert pendul er justerbart og kan justeres fuldstændigt efter eget udtryksbehov og ønsket højde. Lampen har også åbne lyskilder, hvilket også giver mulighed for let at sætte dit eget stempel på armaturet med forskellige dekorative globuslamper. Tilslut gerne armaturet til en lysdæmper for at justere lysstyrken.
  Pozueta fås også i andre sorter.
  Lyskilder ikke inkluderet.

  8: Priddy 1 hængelampe, 3 lyskilder, antik kobber

  Hvorfor vælge Priddy 1 hængelampe, 3 lyskilder, antik kobber?

  Rund pendellampe Priddy 1 i vintagelook med 3 skærme Tre metalskærme i antik kobberoptik hænger ned fra den runde baldakin - ligeledes af antik kobberfarvet metal. Pendellampen Priddy 1 er holdt i det aktuelle vintagelook og tilfører ethvert rum i denne stil noget helt særligt. Efter ønske kan der også skabes energibesparende belysning med pendellampe. Ud over at bruge glødepærer kan der også anvendes LED-pærer eller energisparepærer (E27-fatning). Den hvide skærminderside sørger for en god refleksion af lyset og dermed en klar belysning.

  Andre mærker af klyngependel

  På vores liste her har vi samlet de Eglo bedste klyngependel på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige klyngependel til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top