Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp loftlampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bankamp loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BANKAMP Grand Opal loftlampe aluminium Ø 32 cm

  • Mærke: Bankamp
  • Materiale: Aluminium

Vores første anbefaling er “BANKAMP Grand Opal loftlampe aluminium Ø 32 cm” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Made in Germany: Grand Opal LED-loftlampe med glasskærm og CRI>90, varm hvid, dæmpbar til varm Den elegant designede Grand Opal LED-loftlampe er dæmpbar eksternt via Triac.
Ved dæmpning anvendes “dim to warm”-teknologien, hvorved farvetemperaturen også reduceres for at skabe en hyggelig atmosfære, efterhånden som intensiteten aftager.
Det enkle, men moderne design gør den velegnet til universel brug.
Skærmen af opalhvidt glas giver et let diffust lys uden at blænde.
Grand Opal er fastgjort til loftet via en baldakin af anodiseret aluminium. Der er allerede integreret LED’er af høj kvalitet, som giver en god grundbelysning med varmt hvidt lys og garanterer en god farvegengivelse.
Grand Opal er håndlavet og fremstillet i Tyskland af armaturfabrikken BANKAMP i Sauerland-regionen, som har produceret boligarmaturer af høj kvalitet siden 1947….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Button Væg-/Loftlampe Ø15 Alu – Bankamp

  • Mærke: Bankamp
  • Størrelse: ø15

Vores anden anbefaling er “Button Væg-/Loftlampe Ø15 Alu – Bankamp” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
LED-væglampe Button i lille form, dæmpbar, Ra>90 Button er en lille LED-væglampe af høj kvalitet, der består af et vægbeslag og et rundt dæksel af anodiseret metal samt en skærm i form af en ring af opalhvidt glas.
LED-væglampen af høj kvalitet inspirerer med en meget god farvegengivelse af lyset med et farvegengivelsesindeks på Ra>90 og udsender en lysende belysning, der skaber en smuk lysring på væggen og oplyser et rum uden at blænde.
Armaturet er udstyret med en lysdæmper-varm-funktion.
Den kan dæmpes via en faseafbryder (medfølger ikke) og ændrer lysfarve (2.700 K – 2.200 K) under dæmpningsprocessen, så belysningen bliver mere og mere hyggelig, efterhånden som lysstyrken falder.
– Kan også monteres som loftsarmatur Det lille LED-vægarmatur Button er et kvalitetsarmatur fra BANKAMP, en armaturproducent, der blev grundlagt i 1947 i Sauerland.
BANKAMP fremstiller kvalitetsarmaturer af højkvalitetsmaterialer, som ikke kun er kendetegnet ved et meget godt håndværk, men også ved et smukt design og høj funktionalitet….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Luno Quatro Loftlampe Silver – Bankamp

  • Mærke: Bankamp
  • Farve: Sølv

Næste anbefaling er “Luno Quatro Loftlampe Silver – Bankamp” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne LED loftslampe Luno med fire lysfirkanter – kan styres med den medfølgende B-Link fjernbetjening Det overskuelige design og den praktiske styrbarhed gør Luno til den ideelle lyskilde til moderne boliger.
LED-loftlampen er fremstillet af BANKAMP i Tyskland og overbeviser med et behageligt lys og en fremragende kvalitet.
Under den flade, firkantede loftplade af anodiseret aluminium er der monteret fire firkantede, opale akryldiffusorer i en regelmæssig opstilling.
De integrerede LED’er udsender varmt hvidt lys, hvor farvetemperaturen falder, når den dæmpes (dim-to-warm).
Til styring medfølger en B-Link fjernbetjening, som kan bruges som en mobil styring eller som en vægdæmper takket være det medfølgende beslag.
Skiftet sker ved at trykke på en knap, og dæmpningen af de forbundne armaturer sker ved at dreje på en drejeknap.
I alt kan der tilsluttes op til ti B-Link-kompatible armaturer til en fjernbetjening.
– Meget god farvegengivelse: CRI > 90 – Ikke egnet til brug med andre lysdæmpere – Fjernbetjeningens rækkevidde: maks.
10 m…

Tjek bedste pris ❯❯

4: BANKAMP Sunshine loftlampe fjernbetjening 110x65cm

  • Mærke: Bankamp

Sidste produkt på vores liste er BANKAMP Sunshine loftlampe fjernbetjening 110x65cm som vi har fundet til 11299,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Fascinerende LED loftslampe Sunshine – 18 flammer Denne dekorative LED-loftlampe med de 18 arme i forskellige længder lavet af metal, der går i alle retninger fra en rund baldakin og hver sæt med en opalglaskugle med LED-belysning, er ikke kun en fantastisk lyskilde, men også et dekorativt objekt, der vækker opsigt.
De kugleformede Sunshine-skærme er jævnt fordelt over armaturet og giver en stor lysstyrke i det omgivende område.
Lyset styres via den medfølgende B-Link fjernbetjening af BANKAMP.
Denne intuitive fjernbetjening fungerer som en vægdæmper: Tryk på (tænd/sluk) eller drej (dæmp).
Den kan monteres på væggen eller bruges som en mobil enhed….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bankamp loftlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bankamp loftlampe:

Dyreste Bankamp Loftlampe på listen er BANKAMP Sunshine loftlampe fjernbetjening 110x65cm fra Lampegiganten DK med en pris på 11299.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Glasleuchte Loftlampe Ø26 White/Opal Satin – Bankamp som du kan købe for 762.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 10537 kr.
Ovenstående Bankamp Loftlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Bankamp Loftlampe tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: