Køkkenlamper.dk » Alle guides » Hængelampe » Bankamp Hængelampe

Bedste Bankamp Hængelampe: Se top 16

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Bankamp hængelamper. Vi har udvalgt de 16 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 16 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Bankamp hængelamper | ✅ Hængelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Bankamp hængelamper

Her kan du se de 3 bedste Bankamp hængelamper ud af de 16 hængelamper fra Bankamp vi har på vores liste her på Køkkenlamper.dk
De 3 hængelamper er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Bankamp hængelamper | ✅ Hængelampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3 lk rund messing

  • Dagens pris: 11699,- kr.
  • Fundet hos Lampegiganten DK
  • Mærke: Bankamp
  • Farve: Messing

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3 lk rund messing” fås til 11699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rundt LED-hængelampe med tre pærer Grazia – dæmpes intuitivt Tre lampeskærme lavet af glas, som hver især kan justeres individuelt i et par enkle trin, hænger ned fra den runde baldakin på Grazia LED-hængelampe.
De cylindriske skærme, lukket øverst, kan justeres med hensyn til lysstyrke ved hjælp af “lodret dæmpet” teknik.
Dæmpningsprocessen aktiveres ved at vippe skærmen.
Når lysstyrken falder, bliver lyset varmere og varmere takket være den svage til varme teknologi – den skifter fra varmhvid 2.700 K til meget varm 2.200 K.
Med denne dæmpningsfunktion må en vægdæmper ikke tilsluttes opstrøms.
BANKAMP Grazia er en meget godt lavet lampe af høj kvalitet fra BANKAMP.
Belysningsproducenten med base i Sauerland producerer førsteklasses dagligstuer fra materialer af høj kvalitet, der inspirerer med deres funktionalitet og specielle design.
Grazia-hængelampen er Zig-Bee-kompatibel og kan derfor også styres smart.
Integreret i et smart home-system baseret på den trådløse ZigBee standard kan Grazia-hængelampen også styres via smartphone eller tablet, og de forskellige stemmestyringer er også mulige med det rigtige udstyr.
….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: BANKAMP Strada Orbit hængelampe 3 lyskilder 155 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampegiganten DK, hvor du kan købe BANKAMP Strada Orbit hængelampe 3 lyskilder 155 cm til kun 19199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Strada Orbit LED-hængelampe med individuel justering, sensor og “vertical dimm” Hængelampen Strada Orbit er en moderne LED-hængelampe, der består af en loftskinne og tre runde pendellamper.
Skinnen har sin egen lyskilde og belyser rummet indirekte.
Loftskinnen, pendlen og baldakinen på glasskærmene er fremstillet af forniklet metal med en mat finish og delvise kontraster af krom. De opalhvide glasskærme indeholder ligeledes fast indbyggede LED’er, som spreder lyset ind i rummet uden at blænde.
Højden kan justeres via et træk på den pågældende pendel. Den indbyggede lysteknik, som kan bruges til at skabe en unik, er også værd at nævne.
Funktionen “vertical dimm” giver mulighed for en trinløs variation af lysstyrken på hver lyskilde ved at man vipper glasskærmen.
Der er desuden installeret sensorer, som tænder og slukker for lampen, når man rører ved dem. Du kan naturligvis også styre lampen via vægkontakten….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

3: BANKAMP Strada Gracia hængelampe, 3 lk., 155 cm

Næste anbefaling er “BANKAMP Strada Gracia hængelampe, 3 lk., 155 cm”.

Dagens bedste tilbud på “BANKAMP Strada Gracia hængelampe, 3 lk., 155 cm” har vi fundet hos Lampegiganten DK hvor prisen lige nu er 20599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Intelligent Strada Gracia LED-hængelampe med 3 lyskilder LED-hængelampen Strada Gracia med 3 lyskilder forbinder et smart design med elegance og funktionalitet.
Lampeskærmene er ophængt på to ultratynde wirer, som ganske let kan forkortes eller forlænges takket være et intelligent taljesystem. De opalhvide lampeskærme er lavet af glas og passer ikke kun til moderne indretninger, men skjuler også de opfindsomme funktioner på denne hængelampe.
Med”vertical dimm”kan lampen dæmpes ved at man blot vipper en enkelt lampeskærm. Strada Gracia er ZigBee-kompatibel. Det betyder, at den er udstyret med en særlig radioteknologi, der gør det muligt at styre lampen via en ZigBee-gateway og at integrere den i et intelligent hjemmenetværk.
Dermed kan lampen styres overalt via en app fra hele verden og byder på alle fordelene ved en smart lampe til hjemmet.
Advarsel: Lampen må ikke være tilsluttet til en vægdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

4: BANKAMP Strada Orbit hængelampe 4 lyskilder 185 cm

Produkt nummer 4 på vores “Bankamp hængelampe-liste” er BANKAMP Strada Orbit hængelampe 4 lyskilder 185 cm som du lige nu kan købe for 23999,- hos Lampegiganten DK

Forhandlerens beskrivelse:
Strada Orbit LED-hængelampe til individuel styring med “vertical dimm” og sensor LED-pendellampen Strada Orbit kombinerer individualitet og moderne belysningsstyring.
Strada Orbit består af en loftskinne af metal med en mat nikkelfinish samt af fire glaspendel-skærme med wiretræk, der ligeledes er af mat forniklet metal. LED-indikatorer til indirekte rumbelysning er monteret i loftskinnen.
Glasskærmene indeholder også LED’er, som lyser hele vejen rundt i rummet og kan justeres i lysstyrken med “vertical dimm”.
Det betyder at glasskærmene varierer fra varmhvidt til dagslys via hældning.
Lampeskærmene er desuden udstyret med sensor, som gør det muligt for brugeren at tænde og slukke lampen dem ved at vippe dem….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

5: BANKAMP Vanity hængelampe, 2 lyskilder, messing

Forhandlerens beskrivelse:
Tidløs skønhed: LED-hængelampe med to flammer forfængelighed med glasskærme Det højdejusterbare Vanity-armatur med to flammer imponerer ved første øjekast med materialer af høj kvalitet og et tidløst design.
Mat messing kombineres her med opalhvidt glas, hvilket skaber et behageligt ensemble til mange moderne møbler.
Uanset om det er i køkkenet eller spisestuen, giver Vanity-armaturet tilstrækkelig lysstyrke og lys overalt.
Takket være sin højdejusterbarhed er den også ideel til bordbelysning.
De to glasskærme rummer moderne LED-teknologi, som ud over det kraftige lys også har overraskende dæmpningsteknologi.
Om nødvendigt kan Vanity-lampen dæmpes uden problemer ved blot at vippe en af de to glasskærme.
farvetemperatur tilpasser sig også og ændres, når den nedtones, så lysintensiteten bliver svagere og lysfarve bliver varmere og varmere.
Dette sker helt flimmerfrit og trinløst, indtil et næsten levende lys ligner i slutningen.
Vanity-serien kommer fra belysningsfabrikanten BANKAMP, som står for stuen i høj kvalitet “Made in Germany”.
Produkterne er stadig håndlavede i Sauerland og tilbyder også komplekse og gennemtænkte belysningsløsninger….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

6: BANKAMP Strada Vanity hængelampe, 3 lysk., 155 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Variabel LED-ophængslampe Strada Vanity Tag en loftsskinne med indirekte lys, tre pendellamper med “lodret dæmpning” og voilá, Strada Vanity LED pendellampe er perfekt.
Lampeskærmene består af en opalhvid farvet, rund glasskærm, som også er dækket på undersiden af opalhvidt farvet glas.
Utallige lysdioder er skjult bag glasset, som sikrer en spektakulær lysstyrke og har den effekt, at hele lampeskærmen skinner og bliver en stor lyskilde uden at blænde.
Ved hjælp af funktionen “lodret dæmpning” kan lampens lysstyrke dæmpes ved at vippe lampeskærmen.
Takket være “varm dæmpning” tilpasser lysfarve sig til lysstyrken og skaber et behageligt stearinlys i svagt lys.
Det er vigtigt at sikre, at der ikke er tilsluttet en vægdæmper opstrøms, da der ellers kan opstå fejl. Da skinnen er udstyret med ZigBee radioteknologi, kan armaturet nemt integreres og styres i et smart home system med denne teknologi.
Det betyder, at armaturet kan dæmpes via appen og stemmeassistenten….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

7: BANKAMP Centa hængelampe 1 lyskilde, 34 cm, nikkel

Forhandlerens beskrivelse:
Rundt og elegant LED-pendellampe Centa med praktisk vippekontrol Forskellige muligheder for betjening, et elegant udseende og praktisk højdejusterbarhed gør Centa-pendlen , der er produceret af BANKAMP i Tyskland, til en lyskilde af høj kvalitet til moderne indendørsområder.
Deres lysdioder lyser den runde glasskærm jævnt op.
Dekorative detaljer på skyggen samt bundtet af det højdejusterbare kabel og den runde baldakin er lavet af metal. En intuitiv vipning af skærmen er nok til at skifte og dæmpe Centa.
Venner af smart belysningskontrol får også deres penge, da LED-hængende lys kan integreres takket være ZigBee funktionen og, afhængigt af systemet, styres via app, stemmekommando eller inden for definerbare scener.
– lodret dæmpning: skift og dæmp ved at vippe skærmen – dæmpet til varmt: variabel farvetemperatur fra 2.200 K ved den laveste til 2.700 K ved den højeste lyseffekt – Hukommelsesfunktion: den sidst valgte indstilling aktiveres igen, når enheden tændes igen – En bro eller en enhed med en integreret bro er påkrævet for ZigBee integration – Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

8: BANKAMP Open Mind LED hængelampe bladguld

Forhandlerens beskrivelse:
Open Mind LED-pendellampe skinner nedad i et tofarvet design – manuelt eller smart styrbar BANKAMP Open Mind, fremstillet af BANKAMP i Tyskland, er en buet plade af aluminium gennem det område, der er åbent i bunden, lyset kommer frem. Dette reflekteres fra det metalliske indvendige, så overgangen mellem lys og skygge er særlig skånsom. Det tekniske højdepunkt er den fleksible styrbarhed.
Skift og dæmpning kan ske enten ved hjælp af en manuel vippebevægelse af kroppen eller takket være ZigBee funktionen efter smart integration (kræver bro / gateway) via app eller stemmekommando.
Pendlen fra Luce Elevata-serien med sin tiltalende kombination af bladmetal på indersiden og toppen i en kontrastfarve repræsenterer en belysningsløsning af høj kvalitet i det moderne levende koncept.
– Suspensionshøjde justerbar fra 90 til 150 cm under montering…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

9: BANKAMP Strada Saturno hængelampe 3 lysk. 155 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Strada Saturno LED-hængelampe med 3 lyskilder, sensor og “vertical dimm” Strada Saturno er en moderne hængelampe med tre iøjnefaldende glasskærme, der holdes på plads af en skinne og kan ophænges individuelt i højden.
Loftskinnen er lavet af nikkel og har en mat finish.
Den har selv en lyskilde, som belyser loftet og dermed skaber et indirekte lys.
Glasskærmene har en baldakin og en ringformet kappe af mat forniklet metal med delvise kontraster af krom. Trækket på den justerbare hængelampe er ligeledes fremstillet af metal med en mat nikkelfinish.
Denne hængelampe imponerer med sin moderne belysningsteknologi.
Det er ikke kun muligt at tænde og slukke lampen med vægkontakten, men også med den indbyggede sensor.
Desuden kan lysstyrken på de enkelte glasskærme varieres trinløst fra varmhvid til dagslys ved at man ganske enkelt vipper dem. Det betegnes som “vertical dimm”.
Strada Saturno er en optimal lyskilde til ethvert spisebord og kan skabe en enestående lysatmosfære på grund af de forskellige højder på glasskærmene….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

10: BANKAMP Grazia hængelampe, ZigBee, 1 lk., nikkel

Forhandlerens beskrivelse:
LED-hængelampe Grazia med opalhvidt glasskærm – højdejusterbart og dæmpbart LED-hængelampen Gracia med en enkelt flamme er en alsidig og fleksibel lyskilde til borde, borde osv.
Takket være den specielle affjedring kan ophænget justeres, ændres og også dæmpes i blot et par enkle trin.
Dette gøres ved hjælp af den lodrette dæmpningsfunktion ved at vippe lampeskærmen.
Dæmpningsprocessen starter, når skærmen vippes.
Når du har nået den ønskede lysstyrke, slipper du skærmen igen.
Nu lyser denne lysstyrke og gemmes, selv når den er slukket takket være hukommelsesfunktionen indtil næste gang den tændes.
OBS: En vægdæmper må ikke tilsluttes opstrøms.
En anden mulighed for at bruge armaturet er at integrere det i et smart home-system baseret på den trådløse ZigBee standard, fordi et sådant modul blev indbygget i armaturet.
Grazia er en meget godt lavet lampe af høj kvalitet fra BANKAMP.
Lampeproducenten i Sauerland blev grundlagt i 1947 og producerer stadig førsteklasses stuelamper af materialer af høj kvalitet, der inspirerer med deres funktionalitet og specielle design….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

11: BANKAMP Grazia hængelampe, ZigBee, 3 lk., messing

  • Dagens pris: 11699,- kr.
  • Fundet hos Lampegiganten DK
  • Mærke: Bankamp
  • Farve: Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Tre-pære LED-hængelampe Grazia i fint messing Den langstrakte, kuboidformede baldakin af Grazia LED-hængelampen med tre pærer giver plads til de tre identiske nuancer, der er ophængt på wafer-tynde wirer og let kan justeres i højden.
Skærmene er lavet af mat glas og hvert hus er en LED-lyskilde.
Ved hjælp af den lodrette dæmpningsproces kan armaturet dæmpes ved at vippe en lampeskærm. Når den ønskede lysstyrke er nået, slipper du lampeskærmen, og hukommelsesfunktionen opretholder indstillingen, selvom strømmen svigter, eller lampen er slukket.
Derudover er armaturet ZigBee aktiveret, hvilket gør det muligt at styre det via en app via en ZigBee baseret gateway.
Den varme dæmpningsfunktion ændrer også lysfarve, når lyset bliver svagere, helt op til et meget hyggeligt stearinlys.
Alt i alt en absolut allround, som er ideel som en hængende lampe over et stort spisebord.
OBS: Lampen må ikke tilsluttes en lysdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

12: BANKAMP Strada Saturno hængelampe, 4 lysk., 185 cm

Forhandlerens beskrivelse:
4-lamps LED-pendelarmatur Strada Saturno med sensor og “vertical dimm” Strada Saturno er et moderne LED-pendelarmatur, der består af en indirekte belyst loftskinne og fire glasskærme, der hænger i højdejusterbare pendler med træk.
Skinne, pendel og elementer på glasskærmen er lavet af metal med mat nikkelfinish.
På glasskærmene er metallet delvist afgrænset med krom. Lyset udsendes fra skærmene gennem diffusorer opad og nedad ligeligt i rummet.
Dette pendellysarmatur er udstyret med moderne belysningsteknologi.
Med funktionen “vertical dimm” kan lysstyrken ændres trinløst ved at vippe de respektive glasskærme.
Lyset kan således justeres individuelt.
Desuden er der installeret sensorer i hver skygge, som gør det muligt at tænde og slukke ved at trykke på og supplere styringen via en vægkontakt.
Strada Saturno er en unik belysning til ethvert spisebord, der skaber optimale lysforhold.
Bemærk: Belysningen på baldakinen kan ikke dæmpes….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

13: BANKAMP Grazia hængelampe ZigBee 3lk. lang nikkel

Forhandlerens beskrivelse:
Tre-pære LED-hængelampe Grazia – kan styres ved at vippe bevægelsen eller via ZigBee Den lange, kuboidformede baldakin på Grazia-hængelampen med tre pærer er lavet af aluminium med en mat nikkelfinish.
Det giver plads til de tre identiske cylindriske skærme af opalglas med kromdetaljer, som er ophængt på wafer-tynde reb og individuelt højdejusterbare (90 til 150 cm) ved hjælp af justerbar wiremekanisme .
Den integrerede LED-enhed kan dæmpes individuelt ved at vippe den manuelt (lodret dæmpning).
Når den ønskede lysstyrke er nået, frigives skærmen igen; hukommelsesfunktionen genaktiverer den sidst valgte indstilling efter tænding igen eller strømsvigt.
Derudover er armaturet ZigBee kompatibelt, så det kan integreres i tilsvarende smart home-systemer (gateway / bro kræves).
Afhængigt af konfigurationen kan Grazia styres automatisk ved hjælp af app, stemmekommando eller i henhold til scener / tidsplaner.
Takket være svag til varm ændres farvetemperatur, når lysudbyttet reduceres fra 2.700 K til særligt varme 2.200 K.
OBS: Lampen må ikke tilsluttes en vægdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

14: BANKAMP Grazia hængelampe, ZigBee, 2 lk., messing

Forhandlerens beskrivelse:
LED-hængelampe Grazia, to-2 lyskilder, dæmpbar via “lodret dæmpet” Grazia hængelampe i en ædel messing finish kombineret med hvidt glas er en eksklusiv og elegant hængende lampe til et bord.
Hver af de to paraplyer kan justeres gennem den specielle suspension i suspensionen.
Skærmene i matglas giver et blændfrit lys, der kun skinner direkte nedad.
Funktionen “lodret dæmpning” gør det muligt at regulere lampens lysstyrke direkte på nuancerne.
Ved at vippe skærmen aktiveres dæmpningsprocessen.
Når den ønskede lysstyrke er nået, kan skærmen glide tilbage til sin oprindelige position.
Når lysintensiteten falder, bliver belysningen af Grazia-pendlen varmere på samme tid takket være den svage til varme-funktion.
Et andet pluspunkt, som Grazia- BANKAMP tilbyde, er ZigBee funktionen.
Dette gør det muligt at integrere armaturet i et smart home-system baseret på denne standard og muliggør dermed smart styring af armaturet, det være sig via tablet eller smartphone eller via stemmestyring.
Den rigtige gateway og tilbehør er påkrævet.
OBS: Lampen er ikke kompatibel med en vægdæmper….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

15: BANKAMP Grazia hængelampe, ZigBee, 1 lk., messing

Forhandlerens beskrivelse:
LED-hængelampe Grazia med opalhvidt glasskærm – højdejusterbart og dæmpbart LED-hængelampen Gracia med en enkelt flamme er en alsidig og fleksibel lyskilde til borde, borde osv.
Takket være den specielle affjedring kan ophænget justeres, ændres og også dæmpes i blot et par enkle trin.
Dette gøres ved hjælp af den lodrette dæmpningsfunktion ved at vippe lampeskærmen.
Dæmpningsprocessen starter, når skærmen vippes.
Når du har nået den ønskede lysstyrke, slipper du skærmen igen.
Nu lyser denne lysstyrke og gemmes, selv når den er slukket takket være hukommelsesfunktionen indtil næste gang den tændes.
OBS: En vægdæmper må ikke tilsluttes opstrøms.
En anden mulighed for at bruge armaturet er at integrere det i et smart home-system baseret på den trådløse ZigBee standard, fordi et sådant modul blev indbygget i armaturet.
Grazia er en meget godt lavet lampe af høj kvalitet fra BANKAMP.
Lampeproducenten i Sauerland blev grundlagt i 1947 og producerer stadig førsteklasses stuelamper af materialer af høj kvalitet, der inspirerer med deres funktionalitet og specielle design….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

16: BANKAMP Centa hængelampe, 2 lyskilder, nikkel

Sidste produkt på vores liste er BANKAMP Centa hængelampe, 2 lyskilder, nikkel som vi har fundet til 8499,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Centa LED-hængelampe med variabel styring og to glasskærme Med LED-hængelampen Centa med de 2 lyskilder har producenten anvendt to glasskærme med separat ophæng og styring.
De består hver især af en skive og en ydre ring af mat glas, der stråler ensartet, når lampen tændes.
En justerbar wiremekanisme til hver skærm bruges til justering af ophængshøjden og til fiksering på den lange, rektangulære metalbaldakin.
Centa kan faktisk tændes og slukkes som sædvanligt via vægkontakten, men den kan også betjenes og dæmpes ved blot at vippe skærmene.
Det er endda muligt at styre den på moderne vis med stemmekommando og app og at integrere den i Smart Home-systemer, for hængelampen er ZigBee-kompatibel. LED’erne tilpasser farvetemperaturen på det udsendte lys til lusets output, så der skabes et særligt varmt og hyggeligt lys ved et lavt niveau.
– vertical dimm: tænding, slukning og dæmpning ved hjælp af vipning – dim-to-warm: Variabel farvetemperatur fra 2.200 K ved laveste lysoutput til 2.700 K ved højeste lysoutput – memoryfunktion: den sidst valgte indstilling bliver aktiv igen efter tænding – til ZigBee-integration kræves en bro eller enhed med integreret bro – kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯