Køkkenlamper.dk: Find blandt 63448 Produkter | 111 Kategorier | 335 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Lindby Loftlampe: Se top 18

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Lindby loftlamper. Vi har udvalgt de 18 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 18 Lindby loftlamper

  De 18 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lindby loftlamper | ✅ Loftlampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 18 bedste Lindby loftlamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lindby loftlamper som du kan finde lige nu.

  1: Lindby - Joffrey 2 Loftlampe Black

  Hvorfor vælge Lindby - Joffrey 2 Loftlampe Black?

  Fleksibel Joffrey loftspot i sort På loftspottet Joffrey er minimalisme og klare linjer helt klart i fokus. Lampen har et matsort metalstel og to cylinderformede lampehoveder, som begge kan justeres i positionen. Det betyder, at Joffrey ikke kun passer ind i en masse forskellige rumkoncepter, men også ar det er fleksibelt at bruge, takket være muligheden for vægmontering.

  2: Lindby Kirista loftlampe, 3 lyskilder, sort

  Hvorfor vælge Lindby Kirista loftlampe, 3 lyskilder, sort?

  Lindby Kirista loftlampe, 3 lyskilder, sort, til stue/spisestue, jern, E27, 15 W, L: 100 cm, B: 20 cm, H: 62,5 cm

  3: Lindby - Darima 1 Loftlampe Black/Gold

  Hvorfor vælge Lindby - Darima 1 Loftlampe Black/Gold?

  Sort og guld tekstil spotlight Darima med justerbar skygge Darima kan monteres på væggen såvel som på loftet og har en smuk stofskærm, der er sort udvendigt og skinner gyldent indvendigt. Desuden er der mange små åbninger i skyggen, hvor lyset funkler, som var det en stjernehimmel. Det er særligt effektivt og gør Darima til en lyskilde med et særligt særpræg. Hvis det er nødvendigt, kan den kompakte, runde skærm også drejes eller drejes, og med guldfarven på indersiden reflekteres lyset varmt og behageligt.

  4: Lindby - Fintja 2 Loftlampe Black/Gold

  Hvorfor vælge Lindby - Fintja 2 Loftlampe Black/Gold?

  To-lys spotlight Fintja af jern i sort-guld farvekombination Denne spotlight giver en behagelig belysning i lokalerne. Fintja-modellen giver dig mulighed for at justere lysstyrken med en ekstern lysdæmper efter dine egne ønsker. Lampen i farverne sort og guld er perfekt til enhver spiseplads, enhver stue og enhver gang. Den imponerer med kvaliteten af det anvendte jern. Alle de kvaliteter og særlige egenskaber, der kendetegner Lindby-mærket, er kombineret i lampen i en moderne stil. Modellen Fintja er designet til brug af pærer med E14 sokkel. Med denne lampe giver du dit eget hjem det sidste touch.

  5: Lindby Disabio loftlampe af metal, rust

  Hvorfor vælge Lindby Disabio loftlampe af metal, rust?

  Firkantet loftlampe Disabio i form af en terning lavet af metal med rustudseende De loftlampe Disabio fremstår meget enkelt i sin straight form. Det består kun af et firkantet loftelement med en lang, cylindrisk GU10- fatning i midten og fine metalstivere, der rammer fatning som en terning. Metallets rustfarvede udseende gør det til en smuk lyskilde til korridorer og andre områder, hvor en landlig, rustik atmosfære hersker. Alle typer GU10-lamper kan bruges som lyskilder. Dette kan være en konventionel halogenlampe eller en energieffektiv og langvarig LED-version.

  6: Lindby - Joffrey Loftlampe Black

  Hvorfor vælge Lindby - Joffrey Loftlampe Black?

  Sort Joffrey loftspot med bevægelige skærme Loftspottet Joffrey bruges i adskillige rum og kombineres med forskellige stilarter på grund af det tidløse design. De tre skærme er cylinderformede og kan roteres og drejes takket være leddet, så du kan justere lysskæret bedre. Den matsorte farve giver Joffrey et moderne touch og skaber en flot kontrast til et hvidt loft.

  7: Lindby Serima loftlampe med to burskærme

  Hvorfor vælge Lindby Serima loftlampe med to burskærme?

  Serima loftslampe med to burskærme på et element af fyrretræ De to burskærme i Serima loftslampen er lavet af metal og er designet i form af et bur. De sidder i en holder på elementet af fyrretræ og kan drejes i den, så lampens udseende og lyseffekt kan varieres ved at ændre skærmens position. Materiale- og farvekombinationen gør armaturet til den ideelle lyskilde til interiører i vintage design eller til den moderne landhusstil. Armaturet ser særligt dekorativt ud, når det er udstyret med dekorative lyskilder - f.eks. klare LED-lamper med glødeteknologi.

  8: Lindby Lansson LED-RGB loftlampe, 2 lyskilder

  Hvorfor vælge Lindby Lansson LED-RGB loftlampe, 2 lyskilder?

  LED-loftlampen Lansson imponerer med krystaleffekter, fjernbetjening og RGB farveskift Loftlampen Lansson giver klar, varmhvid belysning, der også er effektiv. Lampen består af to stænger, der krydser hinanden og er udstyret med LED’er på undersiden. Gennemsigtige perler er fastgjort over lysdioderne, hvilket skaber en interessant lyseffekt i forbindelse med lyset. Lansson er især velegnet til rum med en moderne stil med sit minimalistiske design og de retlinede former. LED-loftlampen Lansson er meget funktionel, fordi den ikke kun kan lyse hvidt, men også har indbyggede, kulørt lysende RGB LED'er, der kan styres via den medfølgende fjernbetjening og kan ændres i farven. Det er også muligt at dæmpe lysstyrken med fjernbetjeningen.

  9: Lindby - Riley Loftlampe Alu

  Hvorfor vælge Lindby - Riley Loftlampe Alu?

  Riley LED-loftlampe med dæmperfunktion og tre ringe af aluminium Riley er et iøjnefaldende belysningselement med puristiske træk, der er velegnet til brug i moderne boliger. De tre ringe af aluminium er forsynet med LED-strips og kan generere en højere lysstyrke, så større rum også bliver oplyst passende med Riley. Du har dog mulighed for at tilpasse lysstyrken i tre trin efter behov. Det kræver ikke en ekstern dæmper, den eksisterende vægkontakt kan sagtens klare lysstyrkereguleringen.

  10: Lindby Heribert loftlampe, 2 lyskilder

  Hvorfor vælge Lindby Heribert loftlampe, 2 lyskilder?

  Heribert loftlampe i sort med beige lampeskærme To- flamme Heribert loftlampe imponerer med sit harmoniske udseende og hyggelige farvekombination. Den består af sort jern og har to beige-farvede lampeskærme, som kan udstyres med GU10 lamper. Paraplyerne overbeviser med deres cylindriske udseende og deres stofvægge dæmper behageligt det genererede lys. Heribert loftlampe er lavet til en stue, men den finder også sin perfekte plads i andre rum. Det integreres godt i moderne indretningsstil og skaber en hyggelig atmosfære.

  11: Lindby - Gamino Loftlampe Smart Home Ø38 White/Opal

  Hvorfor vælge Lindby - Gamino Loftlampe Smart Home Ø38 White/Opal?

  LED-loftlampe Gamino scorer med sine tekniske højdepunkter, der kan styres via app LED-loftlampe Gamino overbeviser med sit moderne design og sine avancerede tekniske funktioner. Det særlige ved dette armatur er muligheden for at dæmpe det og indstille forskellige lysfarver efter dine egne ønsker. Det er muligt med den gratis Tuya-app og en smartphone. Det slanke og runde design kan på vidunderlig vis integreres i forskellige indretningsstile uden at være for påtrængende. Gamino er et ægte highlight på loftet i stuen. Tekniske data - lysfarve kan ændres fra varm hvid (3.000 K) til dagslys (6.500 K) - RGBW-farveskift - dæmpbar - kan styres via den gratis Tuya-app (tilgængelig til iOS og Android) -

  12: Lindby Kaydee loftlampe

  Hvorfor vælge Lindby Kaydee loftlampe?

  Legende Kaydee loftlampe i lyserødt fe-look Kaydee er den perfekte følgesvend, når det gælder belysning af et børneværelse. Den har en rund form lavet af jern og er lyserød. Det er prydet med tre skildringer af en lille fe, hvilket giver det et sjovt design. Den leveres med dæmpbare lamper, som kan styres med hensyn til deres lysstyrke. En vægafbryder gør det muligt at tænde og slukke for lampen som normalt. Takket være 3-niveau dæmpningsteknologien med integreret slukket funktion kan den også dæmpes til tre forskellige lysstyrkeniveauer ved at trykke på kontakten flere gange: 100%, 50% og 3%. Kaydee loftlampe spreder en munter stemning indendørs og integreres med sin slående farve godt i legende møbler.

  13: Lindby - Darima 4 Loftlampe Black/Gold

  Hvorfor vælge Lindby - Darima 4 Loftlampe Black/Gold?

  Fire-lys loftspot Darima i sort og guld med stjerneeffekt, meget smuk til opholdsstuen Darima er en alsidig spotlight til loftsmontering, som har fire bevægelige lampeskærme af stof, der er sorte udvendigt, men lyser gyldent indvendigt, og som derfor er kendetegnet ved en iøjnefaldende og trendy farvekontrast. Lysbilledet nyder også godt af den gyldne nuance, som får alting til at virke lidt varmere og hyggeligere, da der skabes hyggelige og skinnende lysreflekser. Der er dog stadig et flot højdepunkt, som skyldes de mange små fordybninger i skærmene, fordi de giver et stjernelignende glimt, så snart pærerne tændes. Takket være leddene kan hver lampeskærm justeres individuelt for at skabe det mest passende lysmønster.

  14: Lindby Dottys loftlampe, 3 lyskilder

  Hvorfor vælge Lindby Dottys loftlampe, 3 lyskilder?

  Dottys tre-flamme loftlampe med farverige sfæriske nuancer En forkromet, snoet metalramme og tre kugleformede nuancer, som består af en stel og plastelementer i stærke farver - disse er de komponenter, der udgør Dottys loftlampe. De farvede plastdele er forsynet med polerede kanter, så de næsten ligner glaskrystaller og skinner effektivt i det strålende lys. Med deres lyse farver gør de lampen til en munter lyskilde i mange områder. De sfæriske paraplyer kan svinges gennem samlinger på ophængene. Den farverige Dottys loftlampe er lige så velegnet til G9 halogenlamper som for LED-versioner med en G9-base.

  15: Lindby - Melia Loftlampe Black/Brown/Grey/Chrome

  Hvorfor vælge Lindby - Melia Loftlampe Black/Brown/Grey/Chrome?

  Loftslampe Melia i tre farver og med tekstilskærm i tre lag En klassisk sort, en mørk brun og en lys gråbrun er forenet i skærmen på denne loftslampe af tekstil. Således virker skærmen godt nok mørk, men savner dog heller ikke et hyggelig samlet udtryk. Lyset skinner hovedsageligt nedad, fordi de tendentielt mørke skærme naturligvis ikke slipper så meget lys igennem, og lyset kun kan undslippe uhindret, der hvor der ikke er noget stof. Loftslampen med de delvist vinklet afsluttende enkelte skærme kan vælges som et passende supplement til mange rum i moderne indretninger.

  16: Lindby - Sebatin Loftlampe Ø50 White/Nickel

  Hvorfor vælge Lindby - Sebatin Loftlampe Ø50 White/Nickel?

  Rund Sebatin loftslampe med hvid stofoverflade Sebatin passer godt ind i ethvert interiør, uanset om det er moderne eller klassisk. Den cylindriske skærm har et tidløst præg og skinner i den harmoniske hvide farve, som gør lyset meget behageligt og varmt. Denne effekt forstærkes yderligere af, at der også er et hvidt stofbetræk i en rund form på undersiden. Loftslampen kan udstyres med tre E27-lamper - helst med moderne LED-teknologi, så der kun forbruges lidt strøm med et klart lys, hvilket naturligvis er helt i tråd med tidens trend og også i miljømæssig henseende og øget miljøbevidsthed. Loftslampen kan bruges som belysning i gangen, men gør også en førsteklasses figur som belysning i soveværelset eller stuen

  17: Lindby Alkia loftlampe

  Hvorfor vælge Lindby Alkia loftlampe?

  Æstetisk loftlampe Alkia med et eksklusivt look Denne specielle lampe imponerer med sin sans for stil og den åbne karakter, der skabes takket være den ekspansive og næsten gennemsigtige lampeskærm. Den netformede skærm fremstillet af metal giver seeren et klart overblik over det belysningsmiddel, der skal bruges. Alkia- loftlampe kan udstyres med en E27-lampe, hvorved en glødelampe er særlig velegnet, da den understreger lysets dekorative udseende. Designet er i trendy krom, så lampen let kan integreres i et moderne interiør.

  18: Lindby Lya loftlampe, 41 cm, rund, mørkegrå

  Hvorfor vælge Lindby Lya loftlampe, 41 cm, rund, mørkegrå?

  Rund loftslampe Lya i mørkegrå - stålskærm i kuppelform Lya er en smuk lyskilde til stuen, som har en metalskærm med mørkegråt ydre og også har en skærm under lyskilden. Dette dæmper forsigtigt skyggen og lyset, så lyset hovedsageligt skinner indirekte ind i rummet. Det gør Lya til en god loftslampe til stuen eller soveværelset. Lampeskærmen i stål ligner en kuppel og kan integreres i mange stilarter

  184 yderligere Lindby loftlamper

  De 18 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste loftlampe fra Lindby i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de loftlamper vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 184 Lindby loftlamper:

  Lindby Sherwin loftlampe, sort metalramme Spar 50,04%

  Lindby Sherwin loftlampe, sort metalramme

  1199,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Iolyn Loftlampe Ø50 Black/Gold Spar 50,04%

  Lindby - Iolyn Loftlampe Ø50 Black/Gold

  1199,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Erin 4 Loftlampe Black/Gold Spar 50,04%

  Lindby - Erin 4 Loftlampe Black/Gold

  1199,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Maram loftlampe med akryl-vedhæng, kantet Spar 50,04%

  Lindby Maram loftlampe med akryl-vedhæng, kantet

  1199,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Ignacio loftlampe, 1 lyskilde, sort Spar 47,62%

  Lindby Ignacio loftlampe, 1 lyskilde, sort

  189,- 99,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Hosanna loftlampe med træ, 4 lyskilder Spar 47,39%

  Lindby Hosanna loftlampe med træ, 4 lyskilder

  1899,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Janosch LED Loftlampe Spar 46,77%

  Lindby - Janosch LED Loftlampe

  449,- 239,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Louisanne Pendel Rust Spar 46,46%

  Lindby - Louisanne Pendel Rust

  1399,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Serima loftlampe med tre burskærme Spar 46,46%

  Lindby Serima loftlampe med tre burskærme

  1399,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Belana loftlampe, kantet, 4 lyskilder Spar 46,22%

  Lindby Belana loftlampe, kantet, 4 lyskilder

  649,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Elaina loftlampe, 5 lyskilder, aflang, mat nikkel Spar 46,19%

  Elaina loftlampe, 5 lyskilder, aflang, mat nikkel

  1299,- 699,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leontino loftlampe, aflang Spar 45,87%

  Lindby Leontino loftlampe, aflang

  1199,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Rosalea loftlampe, kobber Spar 45,87%

  Lindby Rosalea loftlampe, kobber

  1199,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kisana loftlampe, Ø 40 cm Spar 45,87%

  Lindby Kisana loftlampe, Ø 40 cm

  1199,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Emelie Loftlampe Alu/White Spar 45,85%

  Lindby - Emelie Loftlampe Alu/White

  349,- 189,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lioma loftlampe, 4 lyskilder, messing Spar 45,50%

  Lindby Lioma loftlampe, 4 lyskilder, messing

  1099,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lioma loftlampe, 4 lyskilder, sort Spar 45,50%

  Lindby Lioma loftlampe, 4 lyskilder, sort

  1099,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Thorin 4 Loftlampe Wood/White Spar 45,50%

  Lindby - Thorin 4 Loftlampe Wood/White

  1099,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Filiz spot af træ og beton, 3 lyskilder, rundt Spar 45,50%

  Filiz spot af træ og beton, 3 lyskilder, rundt

  1099,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Emilienne loftlampe, stål, mørkegrå Spar 45,48%

  Lindby Emilienne loftlampe, stål, mørkegrå

  2199,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Muriel loftlampe, halvkugle, mørkegrå Spar 45,05%

  Lindby Muriel loftlampe, halvkugle, mørkegrå

  999,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Yannie loftlampe, 3 lyskilder Spar 45,05%

  Lindby Yannie loftlampe, 3 lyskilder

  999,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lioma loftlampe, 4 lyskilder, nikkel Spar 45,05%

  Lindby Lioma loftlampe, 4 lyskilder, nikkel

  999,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Zaniba loftlampe, krom, lang Spar 45,05%

  Lindby Zaniba loftlampe, krom, lang

  999,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Zerda loftlampe, gitter, 4 lyskilder Spar 44,49%

  Lindby Zerda loftlampe, gitter, 4 lyskilder

  899,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Thaddeus loftlampe, 3 lyskilder højde 31 cm Spar 44,49%

  Lindby Thaddeus loftlampe, 3 lyskilder højde 31 cm

  899,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Dekorativ loftlampe Yos, bladoptik Spar 44,47%

  Dekorativ loftlampe Yos, bladoptik

  1799,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ciala loftlampe, 7 lyskilder, nikkel Spar 44,47%

  Ciala loftlampe, 7 lyskilder, nikkel

  1799,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kjetil Loftlampe Smart Home Grey/White Spar 44,47%

  Lindby - Kjetil Loftlampe Smart Home Grey/White

  1799,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Poppy Loftlampe White Spar 44,47%

  Lindby - Poppy Loftlampe White

  1799,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Serima loftlampe med træ, 4 lyskilder Spar 42,13%

  Lindby Serima loftlampe med træ, 4 lyskilder

  1899,- 1099,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Darima 2 Loftlampe Black/Gold Spar 42,08%

  Lindby - Darima 2 Loftlampe Black/Gold

  499,- 289,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kourtney loftlampe med glasskærm Spar 41,74%

  Lindby Kourtney loftlampe med glasskærm

  599,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Dottys loftlampe, 2 lyskilder Spar 41,74%

  Lindby Dottys loftlampe, 2 lyskilder

  599,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kosta loftlampe, 3 lyskilder, messing Spar 41,70%

  Lindby Kosta loftlampe, 3 lyskilder, messing

  1199,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Filiz spot af træ og beton, 4 lyskilder Spar 41,70%

  Filiz spot af træ og beton, 4 lyskilder

  1199,- 699,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nesrin loftlampe med træskive, 4 lyskilder Spar 41,70%

  Lindby Nesrin loftlampe med træskive, 4 lyskilder

  1199,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Navidia loftlampe, skærm af røgglas Spar 41,20%

  Lindby Navidia loftlampe, skærm af røgglas

  1699,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Aylis 4 Loftlampe Black/Wood Spar 40,95%

  Lindby - Aylis 4 Loftlampe Black/Wood

  1099,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Mizgin loftlampe med gitter, 3 lyskilder Spar 40,95%

  Lindby Mizgin loftlampe med gitter, 3 lyskilder

  1099,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lioma loftlampe, 6 lyskilder, nikkel Spar 40,95%

  Lindby Lioma loftlampe, 6 lyskilder, nikkel

  1099,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Imonis 3 Loftlampe Black Spar 40,68%

  Lindby - Imonis 3 Loftlampe Black

  649,- 385,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Milea Round Loftlampe Satin Nickel Spar 40,63%

  Lindby - Milea Round Loftlampe Satin Nickel

  699,- 415,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Flavi Loftlampe Opal/Chrome Spar 40,49%

  Lindby - Flavi Loftlampe Opal/Chrome

  899,- 535,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Reza Loftlampe Chrome Spar 40,29%

  Lindby - Reza Loftlampe Chrome

  1499,- 895,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Mirka 4 Loftlampe Grey/Dark Wood Spar 40,24%

  Lindby - Mirka 4 Loftlampe Grey/Dark Wood

  1799,- 1075,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Edica Loftlampe Smart Home Nickel Spar 40,24%

  Lindby - Edica Loftlampe Smart Home Nickel

  1799,- 1075,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Miravi 6 Loftlampe Black/Oak Spar 40,18%

  Lindby - Miravi 6 Loftlampe Black/Oak

  2499,- 1495,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Xiomara loftlampe, 2 lyskilder Spar 40,10%

  Lindby Xiomara loftlampe, 2 lyskilder

  399,- 239,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Serima loftlampe i træ, burskærm, 1lk Spar 40,08%

  Lindby Serima loftlampe i træ, burskærm, 1lk

  499,- 299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Joffrey loftlampe, 4 lyskilder, hvid Spar 40,05%

  Lindby Joffrey loftlampe, 4 lyskilder, hvid

  749,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Thorin 3 Loftlampe Wood/White Spar 40,05%

  Lindby - Thorin 3 Loftlampe Wood/White

  749,- 449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Heribert 3 Loftlampe Black/Beige Spar 40,05%

  Lindby - Heribert 3 Loftlampe Black/Beige

  749,- 449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lya loftlampe, 31 cm, rund, mørkegrå Spar 40,05%

  Lindby Lya loftlampe, 31 cm, rund, mørkegrå

  749,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Sebatin Loftlampe Ø40 Cream/White/Nickel Spar 40,04%

  Lindby - Sebatin Loftlampe Ø40 Cream/White/Nickel

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Darima 4 Loftlampe White/Silver Spar 40,04%

  Lindby - Darima 4 Loftlampe White/Silver

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Omina loftlampe, krom Spar 40,04%

  Lindby Omina loftlampe, krom

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Filiz spot af træ og beton, 3 lyskilder, langt Spar 40,04%

  Filiz spot af træ og beton, 3 lyskilder, langt

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Mizgin loftlampe uden gitter, 3 lyskilder Spar 40,04%

  Lindby Mizgin loftlampe uden gitter, 3 lyskilder

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Tembali loftlampe i sort-guld Spar 40,04%

  Lindby Tembali loftlampe i sort-guld

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Erin Round 3 Loftlampe Black/Gold Spar 40,04%

  Lindby - Erin Round 3 Loftlampe Black/Gold

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sindri loftlampe, 4 lyskilder Spar 40,04%

  Lindby Sindri loftlampe, 4 lyskilder

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Roxas loftlampe til børneværelse, pirat Spar 40,04%

  Lindby Roxas loftlampe til børneværelse, pirat

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Nahele Loftlampe Coffee Spar 40,04%

  Lindby - Nahele Loftlampe Coffee

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Stefania 3 Loftlampe White/Black-Gold Spar 40,04%

  Lindby - Stefania 3 Loftlampe White/Black-Gold

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Jan loftlampe til børneværelse, køretøjer Spar 40,04%

  Lindby Jan loftlampe til børneværelse, køretøjer

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Funklende loftlampe Annica med kromplade Spar 40,04%

  Funklende loftlampe Annica med kromplade

  999,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lioma loftlampe, 6 lyskilder, sort Spar 40,03%

  Lindby Lioma loftlampe, 6 lyskilder, sort

  1499,- 899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kosta loftlampe, 4 lyskilder, messing Spar 40,03%

  Lindby Kosta loftlampe, 4 lyskilder, messing

  1499,- 899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Hudsona Loftlampe Brown Lindby Spar 40,03%

  Lindby - Hudsona Loftlampe Brown Lindby

  1499,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Niobano 3 Loftlampe Black Spar 40,01%

  Lindby - Niobano 3 Loftlampe Black

  2999,- 1799,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Svean 3 Loftlampe White/Nickel Spar 38,93%

  Lindby - Svean 3 Loftlampe White/Nickel

  899,- 549,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Aylis 3 Loftlampe Black/Wood Spar 38,93%

  Lindby - Aylis 3 Loftlampe Black/Wood

  899,- 549,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Zaniba loftlampe, sort, lang Spar 38,93%

  Lindby Zaniba loftlampe, sort, lang

  899,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nesrin loftlampe med træskive, 3 lyskilder Spar 38,93%

  Lindby Nesrin loftlampe med træskive, 3 lyskilder

  899,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Mirka 3 Loftlampe Grey/Dark Wood Spar 38,91%

  Lindby - Mirka 3 Loftlampe Grey/Dark Wood

  1799,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Qiana Round Loftlampe LED Nickel Spar 37,53%

  Lindby - Qiana Round Loftlampe LED Nickel

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Leonor Loftlampe Green Spar 37,53%

  Lindby - Leonor Loftlampe Green

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Josia Loftlampe White/Nickel/Chrome Spar 37,53%

  Lindby - Josia Loftlampe White/Nickel/Chrome

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Svean 6 Loftlampe White/Nickel Spar 37,53%

  Lindby - Svean 6 Loftlampe White/Nickel

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Canyana loftlampe af rattan, natur Spar 37,53%

  Lindby Canyana loftlampe af rattan, natur

  1199,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Jemissa 3 Loftlampe Smoke Spar 37,53%

  Lindby - Jemissa 3 Loftlampe Smoke

  1199,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Asya loftlampe, træ, krom Spar 37,53%

  Lindby Asya loftlampe, træ, krom

  1199,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Ciala loftlampe, 7 lyskilder, sort, røg Spar 37,53%

  Lindby Ciala loftlampe, 7 lyskilder, sort, røg

  1199,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Lioma loftlampe, 6 lyskilder, messing Spar 37,53%

  Lindby Lioma loftlampe, 6 lyskilder, messing

  1199,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Leontino loftlampe, rund Spar 37,53%

  Lindby Leontino loftlampe, rund

  1199,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Nelinka LED Loftlampe Black Spar 37,52%

  Lindby - Nelinka LED Loftlampe Black

  1599,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Ummi loftlampe, satineret nikkel Spar 36,43%

  Lindby Ummi loftlampe, satineret nikkel

  549,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Filiz spot af træ og beton, 2 lyskilde Spar 36,43%

  Filiz spot af træ og beton, 2 lyskilde

  549,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kiriya loftlampe med gitterskærm Spar 36,43%

  Lindby Kiriya loftlampe med gitterskærm

  549,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Rhodri loftlampe i burform Spar 36,43%

  Lindby Rhodri loftlampe i burform

  549,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Keara loftlampe i burdesign Spar 36,43%

  Lindby Keara loftlampe i burdesign

  549,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Michaela loftlampe, træbjælke, 4 lyskilder Spar 36,40%

  Lindby Michaela loftlampe, træbjælke, 4 lyskilder

  1099,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Julin loftlampe med to lyskilder, sort-guld Spar 35,77%

  Julin loftlampe med to lyskilder, sort-guld

  699,- 449,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kianush 4 Loftlampe White/Grey/Black Spar 35,74%

  Lindby - Kianush 4 Loftlampe White/Grey/Black

  1399,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Joline Loftlampe Ø46 White/Chrome Spar 35,74%

  Lindby - Joline Loftlampe Ø46 White/Chrome

  1399,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Yannie loftlampe, 5 lyskilder Spar 35,74%

  Lindby Yannie loftlampe, 5 lyskilder

  1399,- 899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kyron Loftlampe Black Spar 35,04%

  Lindby - Kyron Loftlampe Black

  999,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Rutger loftlampe, 3 lyskilder Spar 35,04%

  Lindby Rutger loftlampe, 3 lyskilder

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Nelios Loftlampe LED 4000K 80x30 Black Spar 35,04%

  Lindby - Nelios Loftlampe LED 4000K 80x30 Black

  999,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Marees Loftlampe White/Chrome Spar 35,04%

  Lindby - Marees Loftlampe White/Chrome

  999,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Swantja loftlampe, bur, sort Spar 35,04%

  Lindby Swantja loftlampe, bur, sort

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Julin sort-gylden køkkenspot, med 4 lyskilder Spar 35,04%

  Julin sort-gylden køkkenspot, med 4 lyskilder

  999,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nilaska loftlampe Spar 35,04%

  Lindby Nilaska loftlampe

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Thorke loftlampe t. børneværelse enhjørning Spar 35,04%

  Lindby Thorke loftlampe t. børneværelse enhjørning

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Volina loftlampe Spar 35,04%

  Lindby Volina loftlampe

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Ollena loftlampe med rattanskærm Spar 35,04%

  Lindby Ollena loftlampe med rattanskærm

  999,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ciala loftlampe, 3 lyskilder, nikkel Spar 33,39%

  Ciala loftlampe, 3 lyskilder, nikkel

  599,- 399,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kosta loftlampe, 2 lyskilder, nikkel Spar 33,39%

  Lindby Kosta loftlampe, 2 lyskilder, nikkel

  599,- 399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Ubali Loftlampe Black Spar 33,38%

  Lindby - Ubali Loftlampe Black

  749,- 499,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kasi loftlampe, sort, 2 lyskilde, 24 x 14cm Spar 33,38%

  Lindby Kasi loftlampe, sort, 2 lyskilde, 24 x 14cm

  749,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Nefeli loftlampe med trædetaljer 2 lyskilde Spar 33,38%

  Lindby Nefeli loftlampe med trædetaljer 2 lyskilde

  749,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Elimar loftlampe, 6 lyskilder Spar 33,37%

  Lindby Elimar loftlampe, 6 lyskilder

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Narisara Loftlampe Ø40 Black/Gold Spar 33,37%

  Lindby - Narisara Loftlampe Ø40 Black/Gold

  899,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Lavinja Loftlampe Smart Home White/Chrome Spar 33,37%

  Lindby - Lavinja Loftlampe Smart Home White/Chrome

  899,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sverina loftlampe af træ og metal Spar 33,37%

  Lindby Sverina loftlampe af træ og metal

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Mizuni Loftlampe Smart Home Ø38 White/Opal Spar 33,37%

  Lindby - Mizuni Loftlampe Smart Home Ø38 White/Opal

  899,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Zaniba loftlampe, sort, rund Spar 33,37%

  Lindby Zaniba loftlampe, sort, rund

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Elegant loftslampe Sebatin i lysebrun Spar 33,37%

  Elegant loftslampe Sebatin i lysebrun

  899,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Adalin loftlampe, 3 lyskilder, grå Spar 33,37%

  Lindby Adalin loftlampe, 3 lyskilder, grå

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Merela loftlampe, 2 lyskilder Spar 33,37%

  Lindby Merela loftlampe, 2 lyskilder

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kosta loftlampe, 3 lyskilder, nikkel Spar 33,37%

  Lindby Kosta loftlampe, 3 lyskilder, nikkel

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Elaina loftlampe, 3 lyskilder, aflang, mat nikkel Spar 33,37%

  Elaina loftlampe, 3 lyskilder, aflang, mat nikkel

  899,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Illaria Loftlampe Smart Home Ø39 White/Opal Spar 33,37%

  Lindby - Illaria Loftlampe Smart Home Ø39 White/Opal

  899,- 599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Sugiava loftlampe, kugleskærm, 3 lyskilder Spar 33,37%

  Lindby Sugiava loftlampe, kugleskærm, 3 lyskilder

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Malion loftlampe Spar 33,37%

  Lindby Malion loftlampe

  899,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Lyss Round LED Loftlampe IP44 Ø34 Chrome Spar 33,36%

  Lindby - Lyss Round LED Loftlampe IP44 Ø34 Chrome

  1499,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Miravi loftlampe, 4 lyskilder Spar 33,36%

  Lindby Miravi loftlampe, 4 lyskilder

  1499,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Defne loftlampe, røggrå Spar 33,36%

  Lindby Defne loftlampe, røggrå

  1199,- 799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Stefania 5 Loftlampe White/Black-Gold Spar 33,36%

  Lindby - Stefania 5 Loftlampe White/Black-Gold

  1199,- 799,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Maram loftlampe med akryl-vedhæng, rund Spar 33,36%

  Lindby Maram loftlampe med akryl-vedhæng, rund

  1199,- 799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Fabronia loftlampe, gitter, glaskugle Spar 33,36%

  Lindby Fabronia loftlampe, gitter, glaskugle

  1199,- 799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Joline Loftlampe Gold/White Spar 33,35%

  Lindby - Joline Loftlampe Gold/White

  2099,- 1399,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Lindum Loftlampe White/Dark Grey Spar 33,35%

  Lindby - Lindum Loftlampe White/Dark Grey

  1799,- 1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Feodora loftlampe med glas, 5 lyskilder Spar 33,35%

  Lindby Feodora loftlampe med glas, 5 lyskilder

  1799,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Emiva Top Loftlampe Wood/White Spar 33,35%

  Lindby - Emiva Top Loftlampe Wood/White

  1799,- 1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Gillion loftlampe, 4 lyskilder Spar 33,35%

  Lindby Gillion loftlampe, 4 lyskilder

  1799,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Adalin loftlampe, 4 lyskilder, grå Spar 31,85%

  Lindby Adalin loftlampe, 4 lyskilder, grå

  1099,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kosta loftlampe, 4 lyskilder, nikkel Spar 31,85%

  Lindby Kosta loftlampe, 4 lyskilder, nikkel

  1099,- 749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Wanessa 4 Loftlampe Wood/White Spar 31,85%

  Lindby - Wanessa 4 Loftlampe Wood/White

  1099,- 749,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kinan Loftlampe Black/Gold Spar 31,27%

  Lindby - Kinan Loftlampe Black/Gold

  1599,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Bentas Loftlampe Bronze Spar 31,05%

  Lindby - Bentas Loftlampe Bronze

  2899,- 1999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Basgaid loftlampe med kurv Spar 30,82%

  Lindby Basgaid loftlampe med kurv

  649,- 449,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Mizuni Loftlampe Smart Home Ø48 White/Opal Spar 30,79%

  Lindby - Mizuni Loftlampe Smart Home Ø48 White/Opal

  1299,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kjetil Loftlampe Smart Home 40x40 Silver/White Spar 30,79%

  Lindby - Kjetil Loftlampe Smart Home 40x40 Silver/White

  1299,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Arda Loftlampe Whie/Nickel Spar 30,79%

  Lindby - Arda Loftlampe Whie/Nickel

  1299,- 899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Jusari loftlampe af stof, brun/beige Spar 30,79%

  Lindby Jusari loftlampe af stof, brun/beige

  1299,- 899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kankou loftlampe, 20 lyskilder Spar 30,78%

  Lindby Kankou loftlampe, 20 lyskilder

  3899,- 2699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Thorin 2 Loftlampe Wood/White Spar 30,06%

  Lindby - Thorin 2 Loftlampe Wood/White

  499,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Stannis loftlampe med tekstil, 3 lyskilder Spar 30,06%

  Lindby Stannis loftlampe med tekstil, 3 lyskilder

  499,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Meron Loftlampe Dark Grey Spar 30,06%

  Lindby - Meron Loftlampe Dark Grey

  499,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Paulina loftlampe, 3 lyskilder, aflang Spar 30,06%

  Lindby Paulina loftlampe, 3 lyskilder, aflang

  499,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Flavi loftlampe til badet, Ø 23 cm, nikkel Spar 30,06%

  Lindby Flavi loftlampe til badet, Ø 23 cm, nikkel

  499,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Darima 2 Loftlampe White/Silver Spar 30,06%

  Lindby - Darima 2 Loftlampe White/Silver

  499,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Skandero 2 Loftlampe Black Spar 30,06%

  Lindby - Skandero 2 Loftlampe Black

  499,- 349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Flavi loftlampe til badet, Ø 23 cm, krom Spar 30,06%

  Lindby Flavi loftlampe til badet, Ø 23 cm, krom

  499,- 349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Laurenz Loftlampe Grey/Gold Spar 30,03%

  Lindby - Laurenz Loftlampe Grey/Gold

  999,- 699,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Joffrey loftlampe, 5 lyskilder, sort Spar 30,03%

  Lindby Joffrey loftlampe, 5 lyskilder, sort

  999,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Imonis loftlampe, 5 lyskilder Spar 30,03%

  Lindby Imonis loftlampe, 5 lyskilder

  999,- 699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Tuuli 14 LED Loftlampe Black Spar 29,64%

  Lindby - Tuuli 14 LED Loftlampe Black

  2699,- 1899,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Navidia 3 Loftlampe Opal Spar 29,43%

  Lindby - Navidia 3 Loftlampe Opal

  1699,- 1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kirista loftlampe, 3 lyskilder, træ Spar 29,43%

  Lindby Kirista loftlampe, 3 lyskilder, træ

  1699,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Stefania 6 Loftlampe White/Black-Gold Spar 29,43%

  Lindby - Stefania 6 Loftlampe White/Black-Gold

  1699,- 1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Dottys loftlampe med fem kulørte skærme Spar 29,43%

  Lindby Dottys loftlampe med fem kulørte skærme

  1699,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Navidia loftlampe, skærm af ravfarvet glas Spar 29,43%

  Lindby Navidia loftlampe, skærm af ravfarvet glas

  1699,- 1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Raisan Loftlampe Black/Brass Spar 29,29%

  Lindby - Raisan Loftlampe Black/Brass

  239,- 169,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Joffrey loftlampe, 4 lyskilder, sort Spar 28,61%

  Lindby Joffrey loftlampe, 4 lyskilder, sort

  699,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Kosta loftlampe, 2 lyskilder, messing Spar 28,61%

  Lindby Kosta loftlampe, 2 lyskilder, messing

  699,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Rayos loftlampe, satineret nikkel Spar 28,61%

  Lindby Rayos loftlampe, satineret nikkel

  699,- 499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Alwine Smart Home Loftlampe White Spar 28,59%

  Lindby - Alwine Smart Home Loftlampe White

  2099,- 1499,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Miravi loftlampe, guldfolie, 6 lyskilder Spar 28,59%

  Lindby Miravi loftlampe, guldfolie, 6 lyskilder

  2099,- 1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Formfuldendt loftslampe Kinan i hvid Spar 28,59%

  Formfuldendt loftslampe Kinan i hvid

  1399,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Agmar loftlampe, 6 lyskilder, messing Spar 28,59%

  Lindby Agmar loftlampe, 6 lyskilder, messing

  1399,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Fridolin Loftlampe White Spar 28,59%

  Lindby - Fridolin Loftlampe White

  1399,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Nerwin Loftlampe White Spar 28,59%

  Lindby - Nerwin Loftlampe White

  1399,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Nerwin Loftlampe Alu Spar 28,59%

  Lindby - Nerwin Loftlampe Alu

  1399,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Canyana loftlampe af rattan, sort Spar 27,81%

  Lindby Canyana loftlampe af rattan, sort

  899,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Elaina loftlampe, 5 lysk., lang, sort/hvid Spar 27,81%

  Lindby Elaina loftlampe, 5 lysk., lang, sort/hvid

  899,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Vasilia 4 Loftlampe Black/Gold Spar 27,81%

  Lindby - Vasilia 4 Loftlampe Black/Gold

  899,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kyron LED Loftlampe Silver/Titanium Spar 27,81%

  Lindby - Kyron LED Loftlampe Silver/Titanium

  899,- 649,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Bominio loftlampe af rattan, 33 cm Spar 27,81%

  Lindby Bominio loftlampe af rattan, 33 cm

  899,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby Mavinus loftlampe, 3 lyskilder Spar 27,81%

  Lindby Mavinus loftlampe, 3 lyskilder

  899,- 649,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Emiva Center Loftlampe Wood/White Spar 27,79%

  Lindby - Emiva Center Loftlampe Wood/White

  1799,- 1299,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lindby - Kardo Loftlampe White/Chrome Spar 27,79%

  Lindby - Kardo Loftlampe White/Chrome

  1799,- 1299,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af loftlamper

  På vores liste her har vi samlet de Lindby bedste loftlamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige loftlampe til dine behov:

  Bedste Loftlampe i 2023

  Alle loftlamper

  Bedste AEG Loftlampe i 2023

  AEG Loftlampe

  Bedste Arena Loftlampe i 2023

  Arena Loftlampe

  Bedste Bankamp Loftlampe i 2023

  Bankamp Loftlampe

  Bedste Belid Loftlampe i 2023

  Belid Loftlampe

  Bedste Bloomingville Loftlampe i 2023

  Bloomingville Loftlampe

  Bedste Bopp Loftlampe i 2023

  Bopp Loftlampe

  Bedste Broste Copenhagen Loftlampe i 2023

  Broste Copenhagen Loftlampe

  Bedste Casco Loftlampe i 2023

  Casco Loftlampe

  Bedste Chic Antique Loftlampe i 2023

  Chic Antique Loftlampe

  Bedste Cph Lighting Loftlampe i 2023

  Cph Lighting Loftlampe

  Bedste Creative Collection Loftlampe i 2023

  Creative Collection Loftlampe

  Bedste DCW Loftlampe i 2023

  DCW Loftlampe

  Bedste Dyberg Larsen Loftlampe i 2023

  Dyberg Larsen Loftlampe

  Bedste Eggy Pop Loftlampe i 2023

  Eggy Pop Loftlampe

  Bedste Eglo Loftlampe i 2023

  Eglo Loftlampe

  Bedste Fabbian Loftlampe i 2023

  Fabbian Loftlampe

  Bedste Flos Loftlampe i 2023

  Flos Loftlampe

  Bedste Foscarini Loftlampe i 2023

  Foscarini Loftlampe

  Bedste Global Loftlampe i 2023

  Global Loftlampe

  Bedste Globen Lighting Loftlampe i 2023

  Globen Lighting Loftlampe

  Bedste Grupa Products Loftlampe i 2023

  Grupa Products Loftlampe

  Bedste Gubi Loftlampe i 2023

  Gubi Loftlampe

  Bedste Halo Design Loftlampe i 2023

  Halo Design Loftlampe

  Bedste Hama Loftlampe i 2023

  Hama Loftlampe

  Bedste Hay Loftlampe i 2023

  Hay Loftlampe

  Bedste Homeville Loftlampe i 2023

  Homeville Loftlampe

  Bedste House Doctor Loftlampe i 2023

  House Doctor Loftlampe

  Bedste House Nordic Loftlampe i 2023

  House Nordic Loftlampe

  Bedste Hübsch Loftlampe i 2023

  Hübsch Loftlampe

  Bedste Ib Laursen Loftlampe i 2023

  Ib Laursen Loftlampe

  Bedste InnovaGoods Loftlampe i 2023

  InnovaGoods Loftlampe

  Bedste J-Line Loftlampe i 2023

  J-Line Loftlampe

  Bedste Juna Loftlampe i 2023

  Juna Loftlampe

  Bedste Kare Design Loftlampe i 2023

  Kare Design Loftlampe

  Bedste Kartell Loftlampe i 2023

  Kartell Loftlampe

  Bedste Kenzo Loftlampe i 2023

  Kenzo Loftlampe

  Bedste KonstHantverk Loftlampe i 2023

  KonstHantverk Loftlampe

  Bedste Kundalini Loftlampe i 2023

  Kundalini Loftlampe

  Bedste Laforma Loftlampe i 2023

  Laforma Loftlampe

  Bedste Laguna Loftlampe i 2023

  Laguna Loftlampe

  Bedste Le Klint Loftlampe i 2023

  Le Klint Loftlampe

  Bedste LEDvance Loftlampe i 2023

  LEDvance Loftlampe

  Bedste Light-Point Loftlampe i 2023

  Light-Point Loftlampe

  Bedste Lodes Loftlampe i 2023

  Lodes Loftlampe

  Bedste Loom Design Loftlampe i 2023

  Loom Design Loftlampe

  Bedste Louis Poulsen Loftlampe i 2023

  Louis Poulsen Loftlampe

  Bedste Lucande Loftlampe i 2023

  Lucande Loftlampe

  Bedste Luceplan Loftlampe i 2023

  Luceplan Loftlampe

  Bedste Made By Hand Loftlampe i 2023

  Made By Hand Loftlampe

  Bedste Markslöjd Loftlampe i 2023

  Markslöjd Loftlampe

  Bedste Marset Loftlampe i 2023

  Marset Loftlampe

  Bedste New Works Loftlampe i 2023

  New Works Loftlampe

  Bedste Nordal Loftlampe i 2023

  Nordal Loftlampe

  Bedste Nordlux Loftlampe i 2023

  Nordlux Loftlampe

  Bedste Nordtronic Loftlampe i 2023

  Nordtronic Loftlampe

  Bedste Norlys Loftlampe i 2023

  Norlys Loftlampe

  Bedste Nuura Loftlampe i 2023

  Nuura Loftlampe

  Bedste Pandora Loftlampe i 2023

  Pandora Loftlampe

  Bedste Pandul Loftlampe i 2023

  Pandul Loftlampe

  Bedste Philips HUE Loftlampe i 2023

  Philips HUE Loftlampe

  Bedste Philips Loftlampe i 2023

  Philips Loftlampe

  Bedste Pholc Loftlampe i 2023

  Pholc Loftlampe

  Bedste PR Home Loftlampe i 2023

  PR Home Loftlampe

  Bedste Rotaliana Loftlampe i 2023

  Rotaliana Loftlampe

  Bedste Secto Design Loftlampe i 2023

  Secto Design Loftlampe

  Bedste Seletti Loftlampe i 2023

  Seletti Loftlampe

  Bedste Slamp Loftlampe i 2023

  Slamp Loftlampe

  Bedste Sompex Loftlampe i 2023

  Sompex Loftlampe

  Bedste Spoton Loftlampe i 2023

  Spoton Loftlampe

  Bedste Thormann Loftlampe i 2023

  Thormann Loftlampe

  Bedste Tom Dixon Loftlampe i 2023

  Tom Dixon Loftlampe

  Bedste Trademark Living Loftlampe i 2023

  Trademark Living Loftlampe

  Bedste &Tradition Loftlampe i 2023

  &Tradition Loftlampe

  Bedste Triumph Loftlampe i 2023

  Triumph Loftlampe

  Bedste Trizo21 Loftlampe i 2023

  Trizo21 Loftlampe

  Bedste Tula Loftlampe i 2023

  Tula Loftlampe

  Bedste Umage Loftlampe i 2023

  Umage Loftlampe

  Bedste Venture Design Loftlampe i 2023

  Venture Design Loftlampe

  Bedste Verner Panton Loftlampe i 2023

  Verner Panton Loftlampe

  Bedste Verpan Loftlampe i 2023

  Verpan Loftlampe

  Bedste vidaXL Loftlampe i 2023

  vidaXL Loftlampe

  Bedste Wella Loftlampe i 2023

  Wella Loftlampe

  Bedste WiZ Loftlampe i 2023

  WiZ Loftlampe

  Bedste Woud Loftlampe i 2023

  Woud Loftlampe

  Indholdsfortegnelse
  Til Top