Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Lindby loftlampe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lindby loftlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lindby Disabio loftlampe af metal, rust

 • Mærke: Lindby

Vores første anbefaling er “Lindby Disabio loftlampe af metal, rust” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Firkantet loftlampe Disabio i form af en terning lavet af metal med rustudseende De loftlampe Disabio fremstår meget enkelt i sin straight form. Det består kun af et firkantet loftelement med en lang, cylindrisk GU10- fatning i midten og fine metalstivere, der rammer fatning som en terning.
Metallets rustfarvede udseende gør det til en smuk lyskilde til korridorer og andre områder, hvor en landlig, rustik atmosfære hersker.
Alle typer GU10-lamper kan bruges som lyskilder.
Dette kan være en konventionel halogenlampe eller en energieffektiv og langvarig LED-version….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Lindby Lansson LED-RGB loftlampe, 2 lyskilder

 • Mærke: Lindby

Vores anden anbefaling er “Lindby Lansson LED-RGB loftlampe, 2 lyskilder” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
LED-loftlampen Lansson imponerer med krystaleffekter, fjernbetjening og RGB farveskift Loftlampen Lansson giver klar, varmhvid belysning, der også er effektiv.
Lampen består af to stænger, der krydser hinanden og er udstyret med LED’er på undersiden.
Gennemsigtige perler er fastgjort over lysdioderne, hvilket skaber en interessant lyseffekt i forbindelse med lyset.
Lansson er især velegnet til rum med en moderne stil med sit minimalistiske design og de retlinede former.
LED-loftlampen Lansson er meget funktionel, fordi den ikke kun kan lyse hvidt, men også har indbyggede, kulørt lysende RGB LED’er, der kan styres via den medfølgende fjernbetjening og kan ændres i farven.
Det er også muligt at dæmpe lysstyrken med fjernbetjeningen….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Darima 4 Loftlampe Grey – Lindby

 • Mærke: Lindby
 • Farve: Grå

Næste anbefaling er “Darima 4 Loftlampe Grey – Lindby” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Grå, fire-lampe spotlight Darima med justerbare stofskærme Darima overbeviser med et moderne og på en måde også tidløst look og kan bruges i mange boligområder.
Spotlampen er udstyret med fire stofskygger, hvor tekstilmaterialet har en grå overflade, og hvor skyggerne har en tiltalende cylindrisk form. Hvert lampehoved kan bevæges individuelt, da leddene gør det muligt at dreje eller dreje skærmene.
På denne måde kan lyset tilpasses til forholdene på stedet, og lyset kan rettes hensigtsmæssigt.
I den firelamperede version er denne loftspot velegnet til grundbelysning i rummet, som kan suppleres med andre lyskilder.
Den grå farve svarer til tidens populære interiørtrends og passer godt ind overalt!…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Darima 4 Loftlampe Black/Gold – Lindby

 • Mærke: Lindby
 • Farver: Gold, Sort

Produkt nummer 4 på vores “Lindby loftlampe-liste” er Darima 4 Loftlampe Black/Gold – Lindby

Forhandlerens beskrivelse:
Fire-lys loftspot Darima i sort og guld med stjerneeffekt, meget smuk til opholdsstuen Darima er en alsidig spotlight til loftsmontering, som har fire bevægelige lampeskærme af stof, der er sorte udvendigt, men lyser gyldent indvendigt, og som derfor er kendetegnet ved en iøjnefaldende og trendy farvekontrast.
Lysbilledet nyder også godt af den gyldne nuance, som får alting til at virke lidt varmere og hyggeligere, da der skabes hyggelige og skinnende lysreflekser.
Der er dog stadig et flot højdepunkt, som skyldes de mange små fordybninger i skærmene, fordi de giver et stjernelignende glimt, så snart pærerne tændes.
Takket være leddene kan hver lampeskærm justeres individuelt for at skabe det mest passende lysmønster….

Tjek bedste pris ❯❯

5: Lindby Dottys loftlampe, 3 lyskilder

 • Mærke: Lindby

Forhandlerens beskrivelse:
Dottys tre-flamme loftlampe med farverige sfæriske nuancer En forkromet, snoet metalramme og tre kugleformede nuancer, som består af en stel og plastelementer i stærke farver – disse er de komponenter, der udgør Dottys loftlampe.
De farvede plastdele er forsynet med polerede kanter, så de næsten ligner glaskrystaller og skinner effektivt i det strålende lys.
Med deres lyse farver gør de lampen til en munter lyskilde i mange områder.
De sfæriske paraplyer kan svinges gennem samlinger på ophængene.
Den farverige Dottys loftlampe er lige så velegnet til G9 halogenlamper som for LED-versioner med en G9-base….

Tjek bedste pris ❯❯

6: Lindby Kaydee loftlampe

 • Mærke: Lindby

Forhandlerens beskrivelse:
Legende Kaydee loftlampe i lyserødt fe-look Kaydee er den perfekte følgesvend, når det gælder belysning af et børneværelse.
Den har en rund form lavet af jern og er lyserød.
Det er prydet med tre skildringer af en lille fe, hvilket giver det et sjovt design.
Den leveres med dæmpbare lamper, som kan styres med hensyn til deres lysstyrke.
En vægafbryder gør det muligt at tænde og slukke for lampen som normalt.
Takket være 3-niveau dæmpningsteknologien med integreret slukket funktion kan den også dæmpes til tre forskellige lysstyrkeniveauer ved at trykke på kontakten flere gange: 100%, 50% og 3%.
Kaydee loftlampe spreder en munter stemning indendørs og integreres med sin slående farve godt i legende møbler….

Tjek bedste pris ❯❯

7: Darima 1 Loftlampe White/Silver – Lindby

 • Mærke: Lindby
 • Farver: Hvid, Sølv

Forhandlerens beskrivelse:
Enkeltlampe spot Darima med glitrende effekt og hvid-sølvfarvet stofskærm Darima overbeviser med et moderne og tiltalende udseende.
Den lille spotlight er kompakt bygget og har en stofskærm i hvidt, der skinner sølvfarvet på indersiden og er også udstyret med mange små udtag, hvor lyset funkler som en stjernehimmel. Skærmen kan justeres fleksibelt via et led, og lampen er velegnet til vægmontering, men kan også monteres på loftet, hvis det er nødvendigt.
Stellet i mat nikkel supplerer det overordnede design godt, og spotten passer godt til mange moderne indretninger….

Tjek bedste pris ❯❯

8: Lindby Nesrin loftlampe med træskive, 4 lyskilder

 • Mærke: Lindby

Sidste produkt på vores liste er Lindby Nesrin loftlampe med træskive, 4 lyskilder som vi har fundet til 499,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Fire-flamme Nesrin loftlampe med metalskærme og træskiver – ideel til køkkenet Nesrin har et ret rustikt look og kan integreres vidunderligt i en klassisk landstil. Hver eneste skygge i loftets spotlight kan drejes og drejes og er lavet af metal med en nostalgisk form og en mørkegrå overfladefinish.
En ægte grenskive med bark lavet af fyrretræ supplerer designet på en passende måde og løsner blikket mod mere naturlighed.
Et køkken er det ideelle sted at bruge denne loftlampe , men gastronomiske genstande, der har dedikeret sig til en mere rustik atmosfære, drager også fordel af dette smukke lys, som kan udstyres med E14-lamper efter eget valg.
Disse skal ideelt set betjenes med effektiv, langvarig LED-teknologi og kan have en ekstra varm lysfarve for et særligt hyggeligt udseende og rumbelysning.
Glødelamper opfylder ofte disse krav og har også et vildledende realistisk glødelampe-look, hvilket stadig er meget populært, men i dag kan folk gerne stole på et lavt strømforbrug….

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lindby loftlampe i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lindby loftlampe:

Dyreste Lindby Loftlampe på listen er Lindby Rimedia loftlampe, guld, 55 cm fra Lampegiganten DK med en pris på 3499.00. Billigste udvalgte Loftlampe er Lindby Ignacio loftlampe, 1 lyskilde, hvid som du kan købe for 99.00 hos Lampegiganten DK. Forskellen på de to priser er 3400 kr.
Ovenstående Lindby Loftlampe data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampegiganten DK, Lampemesteren.dk). Alle Lindby Loftlampe tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Loftlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Loftlampe blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Loftlampe: