Køkkenlamper.dk: Find blandt 63448 Produkter | 111 Kategorier | 335 Brands | 275 Forhandlere

Bedste Le Klint Læselampe: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Køkkenlamper.dk, det helt rigtige sted at finde Le Klint læselamper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Le Klint læselamper

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Le Klint læselamper | ✅ Læselampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Le Klint læselamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Le Klint læselamper som du kan finde lige nu.

  1: Le Klint Carronade gulvlampe - sand - lav

  Hvorfor vælge Le Klint Carronade gulvlampe - sand - lav?

  Sandfarvet Carronade standerlampe fra Markus Johansson Designer-standerlampen Carronade er elegant og fleksibel, og designet af den danske designer Markus Johansson: Han blev inspireret til kreationen af lampeserien Carronade af gamle kanoner, lige som de fandtes på skibe i det 18. århundrede. Lampeskærmen kan - lige som på en kanon - svinges til den ønskede position, i holdebøjlen af sæbevasket egetræ. Kombinationen af materialer og farver gør standerlampen Carronade til et indretningsobjekt, der bringer den nordiske charme ind i ethvert rum. Standerlampen Carronade er fremstillet i Danmark hos den anerkendte virksomhed Le Klint. Producenten har en historie bag sig på 75 år. Den fremstiller lamper fra mange berømte designere og producerer stadig i dag designs fra tiden omkring virksomhedens grundlæggelse. Le Klint har især skabt sig et navn med egne designs af lamper med lampeskærme foldet i hånden. De findes stadig i sortimentet og er meget populære, som f.eks. "Frugtlygten".

  2: Le Klint Carronade gulvlampe - sort - lav

  Hvorfor vælge Le Klint Carronade gulvlampe - sort - lav?

  Elegant Carronade designer-standerlampe i mat sort Carronade er en standerlampe, der er fremstillet i Danmark af den anerkendte lampeproducent Le Klint. Lampevirksomheden Le Klint kan i dag se tilbage på en 75-årig traditionsrig historie og har frem for alt skabt sig et navn med sine skærme af papir eller plast, der er foldet i hånden. I dag hører kreationer fra tiden omkring virksomhedens grundlæggelse stadig blandt sortimentet, og er fortsat blandt de bedst sælgende. Standerlampen Carronade står på tre ben og har en bevægelig lampearm samt et svingbart lampehoved. Begge elementer kan justeres, og du opnår dermed en maksimal fleksibilitet på lyset. Standerlampen i nordisk design er udstyret med et 3 m langt kabel inklusiv kontakt og kan dermed placeres hvor som helst i rummet.

  Andre mærker af læselamper

  På vores liste her har vi samlet de Le Klint bedste læselamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige læselampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top